Edinburgh Workshop 7 November 2018Pornografi disfungsi seksual lan kesejahteraan Glasgow Workshop 5 Desember 2018

Klik kene kanggo Info liyane

Saperangan panliten nuduhake yen paling ora 80% wong sing nggunakake seksual prilaku laporan nggunakake pornografi internet sing gedhe banget.Kanggo akeh wong sing bingung ing porno bisa duwe pengaruh negatif marang kesehatan, prilaku, sesambetan, antisipasi, produktivitas lan kriminalitas. Iku dirancang khusus kanggo ngganti pikirane lan prilaku ing tingkat semaput lan bisa nyebabake gangguan perilaku seksual.

Anak-anak bisa ngremukake efek kasebut. Ora ngandelake kepercayaan lan intim, ananging mromosikake paksaan, kekerasan lan jinis ora aman. Kita laporan babagan manfaat ngetutake porno miturut riset lan crita sing paling anyar saka wong-wong sing wis nguji. Tune in to iki wong enomcrita.

The Reward Foundation minangka lembaga pendhidhikan dhasar sing ndadekake riset ing ngandhap katresnan, jinis lan pornografi internet bisa diakses dening masyarakat umum. Kita wis diakreditasi dening Royal College of General Practitioners kanggo nglatih pelatihan pelatihan 1 ing babagan pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani kanggo para profesional kabeh jinis. Kita omong-omongan ing sekolah lan ngasilake rencana piwulangan kanggo guru. Kita uga mbantu organisasi ngerti pengaruh kasebut ing masyarakat utawa panggonan kerja.

Riset nuduhake manawa jangka panjang, katresnan seksual karo pasangan nyata minangka basis sing paling apik kanggo kesehatan, kasugihan lan pangujan. We are not out to ban porn, but help people make 'informed' choices about its use in order to improve their chances enjoying the successful loving relationships. Punika a Assessment dhewe olahraga. Yayasan Ganjaran ora ora offer therapy utawa menehi saran legal nanging kita nindakake rute penandaan kanggo pemulihan kanggo pria lan wanita sing nggunakake dadi masalah.

Hubungi kita yen sampeyan pengin informasi luwih akeh babagan apa wae sing kasebut ing kene.

Yayasan Ganjaran kasambung karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

Dana lotre Big lotteryHet pornobrein Gary Wilson BoomYayasan Hadiah Pemenang Unltd

Print Friendly, PDF & Email