Klik kene kanggo Info liyane

Yayasan Réferènsi punika minangka amal pendidikan pionir sing katon ing ilmu saindenging jinis lan katresnan. Kita nemu iki ing sistem 'ganjaran' otak, mula jenenge. The Reward Foundation fokus ing wangun khusus seksual, yaiku pornografi internet. Apa bingeing tumrap kesehatan, fisik lan hubungan mental lan fisik kita?

Kita nyedhiyani pandhuan ABC kanggo otak kita ing babagan pornografi internet amarga sekolah, perguruan tinggi lan universitas cenderung ora mulang. Ana migunani, video sing nyenengake sing uga bisa njelasake materi kasebut. Tegese saben wong bisa nggawe pilihan 'informed' babagan pornografi internet.

We are not out ban it. Nanging, kita nyedhiyakake manfaat saka quitting porno miturut riset paling anyar lan lapuran dhewe saka sing duwe. Long-term, katresnan seksual karo pasangan nyata minangka basis sing paling apik kanggo kesehatan lan kasenengan. Ora ana porno sing bisa tresna sampeyan maneh. Ing kasunyatan, bisa ngalangi kemungkinan sampeyan nemokake. Sampeyan bisa uga kudu ngrampungake dhiri amarga pidana. Iku ora mung hiburan gratis.

Sampeyan bisa njupuk bagean ing Assessment dhewe kanggo netepke carane akeh banget. We rute rute kanggo Recovery kanggo sing wis dadi snared dening. We offer guidance for building resilience to use compulsive and to stress, as well as tips for finding love in real life. Kita uga nawakake macem-macem layanan kalebu lokakarya, wara-wara lan wawancara karo ahli. Hubungi kita yen sampeyan pengin informasi luwih akeh babagan apa wae sing kasebut ing kene.

Yayasan Ganjaran kasambung karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

Dana lotre Big lotteryHet pornobrein Gary Wilson BoomYayasan Hadiah Pemenang Unltd

Print Friendly, PDF & Email