Pornografi, disleksia seksual lan kesejahteraan 4 CPD

Klik kene kanggo Info liyane

The Reward Foundation minangka pionir jasmani lan hubungan pendidikan sing ndadekake riset ing ngandhap katresnan, jinis lan pornografi internet bisa diakses kanthi umum. Kita wis diakreditasi dening Royal College of General Practitioners kanggo nglatih pelatihan pelatihan 1 babagan dampak pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani, ndeleng ndhuwur kanggo tanggal. Iki mbukak kanggo sapa wae sing nduweni kapentingan ing efek pornografi nanging tumuju ing kesehatan lan profesional liyane kanggo mbantu dheweke ngerti pengaruh pornografi ing komunitas lan papan kerja. Kita nglakoni omongan ing sekolah lan saiki mulangake rencana pelajaran kanggo guru. Sing charity uga ngobrol kanggo wong tuwa kanggo mbiyantu dheweke miwiti obrolan karo anak.

Pornografi internet khusus dirancang kanggo ngrangsang ngidam, mindhah pikiran lan tingkah laku ing tingkat semaput lan nambah nomer, bisa nyebabake gangguan perilaku seksual. Saperangan panliten nuduhake yen paling ora 80% wong sing nggunakake seksual prilaku laporan nggunakake pornografi internet sing gedhe banget. Kanggo akeh wong, ngobrol babagan porno bisa nduweni akibat negatif marang kesehatan, prilaku, sesambetan, antuk, produktivitas lan kriminalitas minangka masalah kesehatan mental lan fisik inkubasi lan berkembang sawayah-wayah.

Anak-anak bisa ngremenake amarga efek panggulurane. Akses gratis, gampang kanggo pornografi hardcore liwat Smartphone lan tablet ndadekake banget angel kanggo anak alamiah kepengin weruh babagan jinis kanggo nyegah. Paling pornografi internet saiki ora model intimacy lan dateng nanging rodo coercion, panganiaya lan jinis ora aman. Anak ora sinau apa sing perlu kanggo sesambetan sehat, maha, lan seksual.

Nalika wong lanang lan wanita, sinau babagan carane porno lan masturbasi sing gedhe-gedhe bisa nimbulaké owah-owahan struktur lan fungsi otak, dheweke kerep seneng eksperimen karo mandeg. Kita nyathet crita saka ewu wong sing wis nyoba ngeculake lan ngalami macem-macem keuntungan mental lan fisik minangka asil. Deleng iki wong enomcrita. Kita uga nulis babagan riset paling anyar babagan subjek iki.

Manungsa yaiku bagean saka 2-3% saka pasangan-ikatan mamalia sing bisa kawin kanggo urip. Research nuduhake yen kecanduan bisa ngganggu pasangan sing ngiket struktur otak sing nggawe luwih sulit kanggo nemokake lan njaga katresnan seksual kanthi jangka panjang, karo pasangan sejati. We are not out to ban porn, but rather help people make 'informed' choices about its use in order to improve their chances enjoying the successful loving relationships. Punika a Assessment dhewe olahraga. Yayasan Ganjaran ora ora offer therapy utawa menehi saran legal nanging kita nindakake rute penandaan kanggo pemulihan kanggo pria lan wanita sing nggunakake dadi masalah.

Hubungi kita yen sampeyan pengin informasi luwih akeh babagan apa wae sing kasebut ing kene.

Yayasan Ganjaran kasambung karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

Dana lotre Big lotteryHet pornobrein Gary Wilson BoomYayasan Hadiah Pemenang Unltd

Print Friendly, PDF & Email