Klik kene kanggo Blog Kabar Liyane

The Reward Foundation minangka pelopor amal pendidikan lan hubungan. Kita nggawe riset ngandhut katresnan, jinis lan pornografi internet sing bisa diakses dening masyarakat umum. Riset nuduhake yen nglangi ing internet pornografi bisa dadi akeh wektu kanggo sawetara pangguna lan bisa ngurangi kapentingan, lan kepuasan saka, sesambetan seksual nyata. Pornografi internet ora kaya porno jaman kepungkur kanthi istilah impacte. Iku ora cocok kanggo bocah-bocah sing nggawe 20-30% saka pangguna ing situs diwasa miturut Mindgeek, pemilik pribadi 9 saka 15 situs porno sing paling akeh digunakake ing donya.

Ora suwe ana ing sajarah manungsa nduweni materi seksual sing banget nyenengake supaya bisa ditampa kanthi bebas saiki. Lingkungan diganti ing 2016 nalika free, streaming, video definisi tinggi dadi kasedhiya liwat broadband liwat piranti seluler.

Iki minangka video cendhak 2 sing nerangake apa sing kedadeyan. Ingkang pisanan yaiku animasi cendhak, zippy kecanduan porno. Iki minangka animasi maneh sing bener nerangake dasar.

Ing otak kita ora adaptasi kanggo ngrampungake stimulasi seksual. Anak-anak bisa ngremukake efek porno internet amarga perkembangan lan pembelajaran otak. Gratis, gampang diakses, pornografi hardcore liwat Smartphone, tablet lan laptop ndadekake angel kanggo ndeleng. Paling ora, pornografi internet saiki ora model intimacy lan trust, nanging jinis, paksaan lan kekerasan ora aman, utamane kanggo wanita. Anak-anak program pemrograman sing kudu diupayakake anyar, arousal tingkat sing paling dhuwur sing ora bisa cocog karo pasangan urip lan bisa dadi voyeurs. Dene padha gagal nemokake apa sing kudu dikembangake kanthi sesambetan sehat lan maha.

Tuwane lan Sekolah

Kita ngomong karo wong tuwa kanggo mbiyantu nyedhiyakake obrolan sing ora adil karo anak-anake lan bantuan koordinasi karo sekolah. Ndeleng kita Panduan Wong Tua Gratis kanggo Pornografi Internet.

Kita katon banget ing pengaruh porno ing setuju, sexting lan seksual liyane sing nyerang kanthi dampak jangka panjang saka pelanggaran ing lapangan kerja, perjalanan, lan sosial. Kent polisi wong tuwane bisa dituntut kanggo 'seksting' anak-anake yen padha duwe kontrak kanggo telpon sing ngirim bahan ilegal.

The Reward Foundation nyedhiyakake omongan kanggo klompok wutuh kanggo sekolah menengah lan kelas individu babagan pornografi lan detox digital. Kajaba iku kita bakal miwiti rencana pelajaran kanggo guru nggunakake. Iki ana ing tahap pungkasan kang ditindakake.

profesional

Kita wis diakreditasi dening Royal College of General Practitioners kanggo nglatih pelatihan babagan dampak pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani. Isi uga relevan kanggo sing tanggung jawab kanggo ngatasi masalah pelecehan seksual ing papan. Hubungi kita kanggo rincian acara mbukak lan latihan ing omah sing kasedhiya ing setengah dina lan format dina lengkap. Lokakarya cocok kanggo sapa waé sing nduweni pengaruh marang efek pornografi ing prilaku.

Kanggo ndhukung rencana pawulangan kita kanggo guru, kita ngembangake lokakarya 'sepur trainer' babagan sing bakal kita ngumumake liyane ing wulan sing bakal teka. Mlebu menyang newsletter kita ing sikil kaca supaya tetep munggah menyang perkembangan.

Traps Porno

Perusahaan pornografi wis ana ing sangisoré pangembangan lan desain internet kanggo nggawe bahan seksual sing bisa nyedhiyakake kasedhiya gratis, ing stream, liwat Smartphone. Iki overstimulation nyebabake cravings terus-terusan sing uga ngganti pikiran lan prilaku user porno liwat wektu tanpa kesadaran. Kanggo nambah jumlah pangguna iki bisa nyebabake gangguan perilaku seksual biyen dikenal minangka 'kecanduan seks' ing sawetara wong. Miturut riset paling anyar, luwih saka 80% wong sing ngupaya bantuan medhis karo laku seksual sing kompulsif duwe masalah porno. Bingeing ing porno bisa duwe pengaruh negatif marang kesehatan seksual, prilaku, sesambetan, antuk, produktivitas lan kriminalitas. Kanthi bingeing reguler, owah-owahan otak nambah wektu.

Ana saiki enem pasinaon sing nduduhake hubungan sing nyebabake antarane nggunakake porno lan cilaka sing timbul saka panggunaan kasebut.

Kita laporan crita saka ewu lanang lan wadon sing wis ngembangake pornografi internet kanthi masalah. Akeh sing duwe eksperimentasi karo quitting porno lan wis ngalami macem-macem keuntungan mental lan fisik minangka asil. Deleng wong enom ikicrita.

Filosofi Kita

Wong kadang takon marang fasilitator yen nggunakake porno. Jawaban iki "ora" ora, nanging kita ora pengin nglarang wong liya saka nglakoni. Iku pilihan pribadhi. Nanging kita pengin mbantu wong dadi posisi kanggo nggawe pilihan 'informed' adhedhasar bukti-bukti saka riset saiki sing kasedhiya.

Kita kampanye kanggo ngurangi akses anak sing gampang kanggo pornografi internet amarga puluhan riset kertas nuduhake yen bakal ngrusak bocah-bocah ing tahap perkembangan otak sing rentan. Ana kenaikan dramatis ing pandelengan seksual anak-on-bocah ing taun-taun pungkasan 6, ing luka seksual sing gegayutan karo porno miturut para profesional kesehatan sing wis nampi workshop lan mungkin malah tilar donya. We are in favor of the government's UK's Digital Economy Act 2017 requiring umur verifikasi kanggo pangguna minangka langkah perlindungan anak sing kapisan lan paling penting. Iku ora peluru perak, nanging kudu apik wiwitan Panggonan. Ora bakal ngganti kebutuhan kanggo pendidikan babagan risiko. Lan sapa manfaat yen ora ana apa-apa? Porno sing kasedhiya liwat media sosial bakal ditangani ing ngajokaken Kertas Putih On Harms Online.

Informasi ing situs iki bisa mbantu wong ningkatake kemungkinan ngrasakake hubungan sesambetan seksual kanthi sukses. Punika prasaja Assessment dhewe latihan sing dirancang dening neuroscientists lan dokter kanggo ndeleng yen saru bisa mangaruhi sampeyan utawa wong sing cedhak karo sampeyan. Yayasan Ganjaran ora ora offer therapy utawa menehi saran legal. Nanging, kita ngidul-ngulon rute kanggo pemulihan kanggo wong sing nggunakake dadi masalah.

Hubungi kita yen sampeyan pengin informasi luwih akeh babagan apa wae sing kasebut ing kene.

Yayasan Ganjaran kasambung karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

https://bigmail.org.uk/3V8D-IJWA-50MUV2-CXUSC-1/c.aspxHet pornobrein Gary Wilson BoomYayasan Hadiah Pemenang UnltdPusat Pemuda lan Kehakiman PidanaOSCR Scottish Charity Regulator

Print Friendly, PDF & Email