Rencana Pangajaran kanggo Sekolah… Riset anyar… Dasar otak… Efek Mental Bokep… Katresnan… Erectile Disfungsi… Hubungan… Hukum…Pitakon kanggo mriksa apa porno sing mengaruhi sampeyan… Bantuan kanggo mandheg porno

Yayasan Ganjaran minangka sumber utama informasi adhedhasar bukti babagan hubungan katresnan lan pengaruh pornografi internet tumrap kesehatan mental, fisik, hubungan, pencapaian lan tanggung jawab hukum.

News Latest

Klik kene kanggo Blog Kabar Liyane

"Saka kabeh kegiyatan ing internet, porno duwe kemungkinan paling gedhe dadi kecanduan," ujare ahli ilmu saraf Walanda Meerkerk dkk. 2006

Yayasan Ganjaran minangka hubungan pionir lan amal pendidikan seks. Jeneng kasebut asale saka kasunyatan manawa sistem ganjaran otak tanggung jawab kanggo semangat lan seks kita uga hadiah alami liyane kayata panganan, anyar lan prestasi. Sistem ganjaran bisa dibajak kanthi hadiah sing artifisial kayata obat-obatan, alkohol, nikotin lan internet.

Royal College of General Praktisi wis akreditasi lokakarya pelatihan kanggo kesehatan lan profesional liyane babagan pengaruh pornografi internet ing mental lan kesehatan fisik, kalebu disfungsi seksual. Kanggo ndhukung iki, kita nggawe riset babagan katresnan, jinis lan pornografi internet bisa diakses masarakat umum. Ndeleng kita rencana pelajaran kanggo sekolah saiki kasedhiya kanthi gratis. Deleng uga kita pandhuan kanggo wong tuwa gratis kanggo pornografi internet. Meh ora bisa ngomong babagan katresnan lan hubungan seksual saiki tanpa ngakoni peran pornografi internet. Pangaribawa pangarepan lan prilaku, utamane kanggo para remaja.

Research dening Klasifikasi Film Film Inggris nemokake manawa ing Inggris 1.4 yuta bocah sebulan nonton pornografi. Patbelas taun utawa luwih enom yaiku umur 60 persen bocah sing pertama ndeleng porno online. Umume, 62 persen, ujar ora sengaja kesandung lan ora ngarep-arep ndeleng pornografi. Umume wong tuwa, 83 persen seneng ndeleng verifikasi umur sing dikenalake kanggo situs iki. Lan 56 persen bocah sing umur 11 nganti 13 taun kepéngin dilindhungi saka bahan 'luwih saka 18 taun).

Ringkesan singkat

Verifikasi umur kanggo pornografi

Disaranake menit 2 iki animasi minangka primer. Kanggo panjelasan sing apik babagan efek porno ing otak, delengen Kutipan menit 5 saka dokumenter TV. Iki nduweni neurosurgeon, riset saka Universitas Cambridge lan pengalaman urip sawetara pangguna enom.

Ing ngisor iki sawetara sing gampang Assessment dhewe latihan sing dirancang dening ahli saraf lan klinik kanggo ndeleng apa porno sampeyan pengaruh utawa sampeyan sing cedhak karo sampeyan.

Pornografi internet ora kaya porno jaman biyen. Iki minangka stimulus 'supernormal'. Bisa nyebabake otak kanthi cara sing padha karo kokain utawa heroin nalika diombe kanthi rutin. Pornografi utamane ora cocog kanggo bocah sing duwe 20-30% pangguna ing situs diwasa. Iki mung mbenerake undang-undang verifikasi pamrentah Inggris kanggo matesi akses bocah lan nglindhungi kesehatane.

Bocah-bocah sing isih enom umur pitung wis ngalami pornografi sing tegar amarga kurang priksa umur sing efektif miturut riset ditugasake Dewan Klasifikasi Film Inggris. Pornografi digawe kanggo bathi, yaiku industri multi-milyar dolar. Iki ora digawe kanggo mulang bocah-bocah babagan jinis lan hubungan.

Eksperimen sosial sing paling gedhe sing ora ana

Ora ana sadurunge ing sejarah, luwih akeh materi seksual sing stimulasi hiper saiki wis kasedhiya bebas kaya saiki. Iki minangka eksperimen sosial sing paling gedhe lan ora diatur ing sejarah manungsa. Biyen pornografi hardcore angel diakses. Utamane teka saka toko-toko diwasa kanthi lisensi sing nglarang mlebu sapa wae sing umur 18 taun. Saiki, umume pornografi diakses kanthi gratis liwat smartphone lan tablet. Verifikasi umur sing efektif kanggo pengunjung ora ana. Overuse ngasilake a sawetara saka sudhut of mental lan fisik masalah kesehatan kayata kuatir sosial, depresi, disfungsi seksual lan kecanduan kanggo sawetara jeneng. Iki kedadeyan ing kabeh klompok umur.

Penelitian nuduhake manawa pesta pornografi internet bisa nyuda minat lan kepuasan saka hubungan seksual nyata. Nomer lanang enom nganti setengah umur sing saya akeh ora bisa nindakake seksual karo mitra. Wong enom dadi luwih agresif lan kasar ing prilaku seksual.

Tujuane yaiku kanggo mbantu wong diwasa lan profesional ngakses bukti sing dibutuhake supaya bisa manteb ing ati kanggo njupuk tumindak sing cocog kanggo mbantu pasien, klien lan anak-anake. Sementara ngilangi masturbasi, utawa nyuda frekuensi, iku kabeh babagan pulih saka kecanduan lan masalah seksual sing nyebabake porno - ora liya. Yayasan Ganjaran ora menehi saran supaya pantang minangka gaya urip permanen.

'Kekuwatan Industri' Porno Internet

Bingeing porno bisa duwe pengaruh negatif kanggo kesehatan seksual, negara mental, prilaku, hubungan, nggayuh, produktivitas lan kriminalitas. Selagi pangguna terus kesusu, owah-owahan otak dadi luwih mantep lan luwih angel dibalik. Panggunaan kadang-kala ora bakal nyebabake planggaran sing dawa. Perubahan otak fungsional wis ilang dicathet kanthi nggunakake 3 jam porno saben minggu.

Pemikiran kita durung adaptasi kanggo ngatasi stimulasi hiper sing akeh. Bocah-bocah banget rawan karo suplai porno internet hardcore tanpa streaming. Iki amarga pengaruh sing kuat ing otak sensitif ing tahap utama pangembangan psikologis lan sinau.

Umume pornografi internet saiki ora menehi model keintunan lan kepercayaan, nanging jinis aman, coercion lan panganiaya, utamane kanggo wanita lan minoritas etnik. Bocah-bocah wis dadi pemrograman supaya butuh tingkat anyar lan tingkat reged sing nyata manawa pasangan urip nyata ora cocog. Latih kasebut uga dadi pelayaran.

Sanalika akeh sing ngrasakake kurang seksual lan gagal sinau katrampilan interpersonal sing dibutuhake kanggo ngembangake hubungan sehat lan sehat kanggo jangka panjang. Iki nyebabake kasepen, kuatir sosial lan depresi tambah akeh.

Parents

Umume wong enom sing pertama nonton pornografi ora disengaja, kanthi luwih saka 60% bocah 11-13 sing wis ndeleng pornografi ujar yen ndeleng pornografi ora disengaja miturut anyar riset. Bocah-bocah nggambarake perasaan "kasar" lan "bingung". Iki khusus ditrapake nalika ndeleng pornografi ing umur 10 taun.

Iki bisa uga kaget kanggo akeh wong tuwa. Yen sampeyan pengin sinau luwih akeh, delengen Pandhuan Wong Tua GRATIS kanggo Pornografi Internet  . Tujuane kanggo mbantu nglengkapi wong tuwa lan pengasuh kanggo obrolan sing nantang karo anak sampeyan lan kanggo koordinasi dhukungan karo sekolah yen dibutuhake.  Kent polisi ngelingake manawa wong tuwa bisa dituntut amarga 'sexting' anak-anake yen dheweke duwe tanggung jawab kanggo kontrak telpon. Deleng kaca iki babagan sexting lan ukum ing Skotlandia Lan kanggo sexting ing Inggris, Wales lan Irlandia Lor.

Sekolah

Kita bubar ngluncurake seri GRATIS rencana pelajaran kanggo guru sing bakal ngrampungake "Pambuka Sexting"; "Sexting lan Otak Remaja"; "Sexting, the Law and You"; "Pornografi sing nyoba"; "Katresnan, Jinis & Pornografi"; "Pornografi lan Kesehatan Mental", lan "Eksperimen Porno Gedhe". Iki kalebu macem-macem latihan, sumber daya sing nyenengake, nyenengake, lan interaktif sing nyedhiyakake papan sing aman kanggo para siswa ngrembug babagan kabeh masalah penting. Ora ana kesalahan lan isin, mung kasunyatane, mula masarakat bisa milih kanthi tepat.

Piwulang saiki uga cocog kanggo sekolah sing duwe iman. Ora ditampilake pornografi. Basa apa wae sing bisa uga bertentangan karo ajaran agama bisa dimodifikasi.

Riset Yayasan Reward Riset

Yayasan Reward ngawasi riset anyar saben dinane lan nggabungake pembangunan menyang bahan. Kita uga ngasilake riset dhewe, utamane reviews riset paling anyar supaya wong liya bisa tetep nganyari karo perkembangan anyar.

Ana saiki enem pasinaon sing nduduhake a nyebabake hubungan antarane porn nggunakake lan harms muncul saka panggunaan kasebut.

Ing Yayasan Reward kita laporan crita saka ewu pria lan wanita sing wis ngalami masalah nggunakake pornografi internet. Panliten informal iki penting kanggo nganggep tren saiki sing luwih suwe bisa dibayangake ing riset akademik resmi. Akeh sing wis nyoba eksperimen porno lan wis ngalami macem-macem keuntungan mental lan fisik minangka asil. Deleng wong enom ikicrita.

"Kecanduan porno"

Perusahaan pornografi dadi sing utama ing pangembangan lan desain internet. Overstimulasi pornografi internet nyebabake otak nggawe hasrat sing kuat. Ngidham-idham iki mengaruhi pikirane lan tingkah laku panganggo porno suwe-suwe. Kanggo nambah pangguna sing bisa nyebabake iki gangguan perilaku seksual. Iki biyen dikenal minangka 'kecanduan seks' utawa 'kecanduan porno' ing sawetara wong.

Sawetara ahli seksologi ora seneng nggunakake istilah iki nanging iki nuduhake apa sing dialami para pangguna babagan ora bisa ngontrol kebiasaan porno kasebut. Miturut riset paling anyar, luwih saka 80% wong sing njaluk bantuan medis kanthi laporan prilaku seksual sing komprehensif dheweke duwe masalah sing gegandhengan karo porno. Watch iki apik banget Dhiskusi TEDx (9 menit) saka Januari 2020 dening ahli saraf sing dilatih ing Universitas Cambridge Casper Schmidt kanggo sinau babagan "Kelainan Prilaku Seksual Kompulsif". Iki minangka klasifikasi anyar sing diterbitake dening Organisasi Kesehatan Dunia kanggo kesehatan seksual sing bermasalah kalebu masalah sing gegandhengan karo porno.

Filosofi Kita

Pornografi saiki minangka 'kekuwatan industri' ing babagan jumlah sing kasedhiya lan level stimulasi, dibandhingake karo pornografi sing ana 10 utawa 15 taun kepungkur. Panganggone minangka pilihan pribadi, kita ora nglarang pornografi hukum kanggo wong diwasa, nanging bocah kudu dilindhungi. Masturbasi sing berlebihan sing dirangsang pornografi bisa nyebabake masalah kesehatan sawetara wong. Kita pengin mbantu pangguna supaya bisa milih 'informasi' adhedhasar bukti paling apik saka panelitian sing saiki kasedhiya lan opsi pamulihan signpost, yen dibutuhake. Sementara ngilangi masturbasi, utawa nyuda frekuensi, iku kabeh babagan pulih saka kecanduan, kahanan seksual nganti materi hard core lan masalah seksual sing kena pornografi - ora liya. Yayasan Ganjaran ora menehi saran supaya pantang minangka gaya urip permanen.

Perlindhungan bocah

Kita kampanye kanggo nyuda akses gampang pornografi bocah. Welasan riset makalah nuduhake manawa ngrusak bocah ing tahap perkembangan otak sing rentan. Wis ana munggah dramatis ing planggaran seksual bocah-bocah ing 8 taun kepungkur lan ciloko seksual sing gegandhengan karo porno miturut profesional kesehatan sing wis nekani bengkel lan uga tilar donya. Iki ana gandhengane karo kekerasan rumah tangga, sing ditindakake pria utamane karo wanita.

Kita luwih milih inisiatif pamrentah Inggris kanggo ngetrapake verifikasi umur efektif kanggo situs porno komersial lan situs media sosial supaya bocah ora gampang kesandhung. Ora bakal ngganti kabutuhan pendhidhikan babagan risiko. Lan sapa sing entuk mupangat yen ora nindakake apa-apa? Industri porno pirang-pirang dolar. Pamrentah Inggris ngrencanakake menehi hasil pornografi sing kasedhiya liwat media sosial ing proposal kasebut Kertas Putih On Harms Online. Ora mungkin ukum nganti 2024 ing wiwitan.

Going Forward

Informasi ing situs web iki bisa nulungi wong supaya bisa nambah hubungan seksual sing sukses lan tresna. Kita ngrancang bagean anyar kanggo situs web ing separo kapindho taun 2020. Yen sampeyan pengin topik sing gegandhengan, wenehana, hubungi kita ing info@rewardfoundation.org.

Yayasan Reward nindakake ora offer therapy utawa menehi saran legal.  Nanging, kita nindakake rute signpost kanggo pulih kanggo wong sing nggunakake wis dadi masalah. Tujuane yaiku kanggo mbantu wong diwasa lan profesional ngakses bukti lan dhukungan supaya ngidini tumindak sing cocog.

RCGP_Akreditasi Mark_ 2012_EPS_news Reward Foundation

Dana KomunitasNCOSEYayasan Hadiah Pemenang UnltdYayasan Rewards Regulator amal Skotlandia OSCR

Print Friendly, PDF & Email