Porno paling anyar!

Babagan Sampeyan

Babagan sampeyan dirancang kanggo mbantu sampeyan nemokake sumber daya sing dikarepake khusus kanggo kabutuhan sampeyan minangka pangguna, wong tuwa, partner, profesional utawa sing liyane. Bakal dibangun ing sawetara minggu sabanjure minangka nambahake kategori anyar.

Ing Yayasan Ganjaran kita fokus khusus ing babagan pornografi internet. Kita katon ing babagan kesehatan lan hubungan mental, fisik, antuk lan kriminalitas. Tujuane kanggo nggawe riset pendukung bisa diakses dening non-ilmuwan supaya kabeh wong bisa milih pilihan babagan nggunakake pornografi internet. Kita katon ing keuntungan saka quitting porno adhedhasar riset lan laporan saka sing wis experimented karo mandhekake. We offer guidance on building resilience to stress and addiction.

Yayasan Ganjil wis adhedhasar sawijining definisi babagan kesehatan seksual:

"... kahanan fisik, emosional, mental lan sosial ing hubungan seksualitas; Iku ora mung anané penyakit, disfungsi utawa infirmitas. Kasehatan seksual mbutuhake pendekatan positif lan hormat babagan seksualitas lan hubungan seksual, uga kamungkinan duwe pengalaman seksual sing nyenengake lan aman, tanpa paksaan, diskriminasi lan kekerasan. Kanggo kesehatan seksual sing bakal ditampa lan dikelola, hak-hak seksual kabeh wong kudu dihormati, dilindungi lan kawujud. " (WHO, 2006a)

Situs iki ora nuduhake pornografi.

Yen sampeyan kepengin ndeleng kita nggawe kaca kanggo grup tartamtu sing liyane, wenehana bisa nggunakake formulir kontak ing ngisor iki.

Saka kene sampeyan bisa nyambung menyang kaca kanthi…

Print Friendly, PDF & Email