Laporan Konferensi Verifikasi Umur

Laporan Konferensi Verifikasi Umur

Ahli global ndeleng verifikasi umur kanggo situs pornografi

1.4 yuta alasan kanggo tumindak

Nomer bocah sing ndeleng pornografi ing Inggris saben wulan

John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi amal Anak Inggris babagan Keamanan Internet sing ana gandhengane karo The Reward Foundation, wis nerbitake laporan pungkasan Konferensi Virtual Verifikasi Umur internasional sing ditindakake ing wulan Juni 2020. Acara kasebut kalebu para pendukung kesejahteraan bocah, pengacara , akademisi, pejabat pamrentah, ahli ilmu saraf lan perusahaan teknologi sing dijupuk saka rong puluh sanga negara. Konferensi kasebut ditinjau:

  • Bukti paling anyar saka bidang neurosains sing nuduhake efek paparan pornografi sing gedhe ing otak remaja
  • Akun saka luwih saka rong puluh negara babagan kepiye kabijakan publik babagan verifikasi umur online kanggo situs web pornografi
  • Saiki kasedhiya teknologi sing beda kanggo nindakake verifikasi umur
  • Strategi pendidikan kanggo nglindhungi bocah supaya bisa ngrampungake solusi teknis

Anak duwe hak nglindhungi saka gawe piala lan negara duwe kewajiban legal kanggo menehi. Luwih saka iku, bocah duwe hak legal kanggo menehi saran apik lan pendhidhikan umur sing cocog babagan seks lan bagean sing bisa ditindakake ing sesambetan sing sehat lan nyenengake. Iki paling disedhiyakake ing konteks kerangka pendhidhikan lan kesehatan masyarakat. Bocah-bocah ora duwe hak pornografi.

Teknologi verifikasi umur wis maju nganti ana sistem sing bisa diukur lan terjangkau sing bisa matesi akses kurang saka 18 taun menyang situs porno online. Iki ditindakake nalika ing wektu sing padha ngurmati hak privasi wong diwasa lan bocah.

Verifikasi umur dudu peluru perak, nanging mesthi peluru. Lan iku peluru sing dituju langsung nolak para pedagang pornografi online ing jagad iki apa wae peran kanggo netepake sosialisasi seksual utawa pendhidhikan seksual para mudha.

Pamrentah ngalami tekanan sawise njupuk keputusan Pengadilan Tinggi

Siji-sijine masalah penyesalan ing Inggris saiki yaiku kita isih durung ngerti persis kapan langkah verifikasi umur sing disepakati dening Parlemen ing 2017 bakal ditrapake sanajan minggu kepungkur Keputusan ing Pengadilan Tinggi bisa uga kita maju.

John Carr, OBE, "Ing Inggris, aku njaluk Komisioner Informasi kanggo miwiti investigasi kanthi tujuan kanggo ngamanake teknologi verifikasi umur sing paling awal, kanggo njaga kesehatan mental lan kesejahteraan anak-anak kita. Ing saindenging jagad, kolega, ilmuwan, pembuat kebijakan, amal, pengacara lan wong sing peduli karo perlindungan bocah uga nindakake kaya laporan konferensi iki. Wayahe tumindak saiki. ”

Pencet Kontak

John Carr, OBE, kanggo rincian babagan undang-undang kasebut, tel: +44 796 1367 960.

Mary Sharpe, Yayasan Ganjaran, kanggo pengaruh ing otak remaja,
tel: +44 7717 437 727.

Rilis pers

Print Friendly, PDF & Email