Video Verifikasi Umur

porno internet gratis, nanging bocah-bocah sing mbayar rega. Video verifikasi umur nuduhake kenapa kita kudu nindakake luwih akeh kanggo nyegah bocah-bocah katon porno online.

Iku wektu kanggo mbutuhake kabeh situs hosting saru duwe #Verifikasi Umur. Sinau luwih lengkap babagan umur verifikasi.

Nuduhake video verifikasi umur ing media sosial lan jaringan sampeyan. Karya iki dilisensi miturut a Lisensi Internasional Atribusi-NonKomersial-NoDerivatif 4.0 Creative Commons

transcript

Gabe miwiti porno ing 12. Nalika umur 22, dheweke ora bisa munggah [dadi terangsang], malah kanggo cah wadon kang tenan kepincut.

Sing diarani Disfungsi Erectile, utawa ED, lan biyen arang banget. Kanggo sawetara dekade mung udakara 3% wong lanang ing umur 40 taun. Nanging wiwit 2010 ing tarif skyrocketed - saiki padha munggah watara 35%. Ana alesan kanggo mundhak banget.

Wiwit 2006 dadi gampang banget kanggo stream video porno gratis online lan ngakses barang hardcore kanthi sawetara klik. Efek njupuk sawetara wektu kanggo nuduhake munggah, nanging Sejatine data ngandika saru hardcore lan hard-ons kurang disambungake. Sawise kabeh wong lanang ora dumadakan dadi gemeter babagan pertunjukan: Dheweke bisa njaluk munggah [dadi aroused] ok kanggo saru, mung ora karo partners. Lan nalika dheweke mandheg porno, ereksi dheweke bali maneh, nanging bisa nganti pirang-pirang wulan.

Ora nggumunake: Pindai otak nuduhake manawa pangguna kompulsif nanggepi porno kaya para pecandu nanggepi pemicu panggunaan kokain. Lan ing survey BBC3 wong enom 14% kabeh wanita lan luwih saka 30% kabeh peserta lanang pracaya padha bener ketagihan porno.

Lan ana liyane: Riset nuduhake yen nonton akeh porno nggawe pangguna kaping enem luwih agresif ing hubungan seksual. Ora luwih boner [ereksi] lan masalah karo partner
koyone kaya rega sing dhuwur banget kanggo mbayar porno internet sing mesthine gratis.

Lan iku goroh tho: Free porno iku bisnis. Iku mbantu kanggo ngedol pil kanggo "ndandani" kontol limp Panjenengan. Sampeyan pengin sampeyan mbayar konten premium utawa alat bantu seks. Lan adol data pribadhi menyang pengiklan supaya bisa target sampeyan luwih apik.

Pramila pamrentah kudu mlebu lan mbutuhake verifikasi umur kanggo porno online, kaya alkohol, rokok lan judi. Nalika umur 18, sampeyan bisa nggawe keputusan dhewe. Lan sampeyan bakal duwe kasempatan luwih saka nglaras nyata nyata jinis karo partner.

Nganti saiki, skip porno - simpen boner [ereksi].

Kanggo bantuan, bukak: Panjenengan saged mbiyantu, NoFap.com, RebootNation.org, RewardFoundation.org utawa Proyek Bebener Nak.

Print Friendly, PDF & Email