Pornografi Verifikasi Umur Ukraina

Verifikasi Umur

latar mburi

Yen dipikirake ing taun 2020, kayane jelas manawa verifikasi umur kanggo pornografi, sing diwajibake dening undang-undang nasional, wis cedhak karo kasunyatan praktis.

Inggris wis meh ngetrapake verifikasi umur ing pungkasan taun 2019. Parlemen wis nyetujoni undang-undang kasebut lan pengatur industri wis diangkat. Nanging, pamrentah Inggris bakal ganti pikirane ing wayah pungkasan. Muga-muga bisa ditindakake, nalika ana pemilihan umum. Ana sing dianggep kurang duwe tuku saka pamilih. Alesan resmi sing diwenehake yaiku amarga undang-undang sing disetujoni ora kalebu pornografi sing diakses liwat media sosial. Iki minangka kritik faktual, nanging ora nggatekake peran sing luwih gedhe saka panyedhiya pornografi komersial kanggo nyedhiyakake mayoritas konten pornografi sing dikonsumsi dening bocah-bocah.

Kemajuan Saiki

Ing saindenging jagad kemajuan ing verifikasi umur tetep alon. Ing sisi positif, kesadaran bakal tuwuh amarga akeh pamrentah sing ngakoni yen pornografi digunakake dening bocah minangka masalah nyata. Iki nyebabake sawetara akibat negatif. Riset sing luwih apik babagan para pemuda lokal wis katon ing pirang-pirang negara. Iki ndadekake relevansi verifikasi umur kanggo para pamilih mbesuk luwih penting. Sawise pamrentah yakin manawa dibutuhake tindakan, mula pitakon kasebut bakal dibahas babagan cara nggawe undang-undang. Ing wektu iki, dheweke bisa nimbang jinis skema sing bakal diterapake.

Saliyane, ora kabeh pamrentah yakin manawa verifikasi umur iku dikarepake utawa praktis. Ing sawetara negara, kita ngerteni langkah-langkah perlindungan bocah liyane sing diterapake minangka prioritas sadurunge utawa luwih dhuwur. Tuladhane yaiku nglarang nggawe lan ndeleng Materi Penyalahgunaan Seksual Anak, uga dikenal minangka CSAM.

Inisiatif pendidikan sing nyoroti risiko potensial nggunakake pornografi uga duwe papan ing kabijakan pamrentah. Kabeh kemajuan kanggo nglindhungi bocah kudu keplok. Nanging, verifikasi umur tetep dadi alat sing bisa ngasilake pengaruh paling gedhe kanggo urip bocah sing paling akeh.

Ing bagean situs web The Reward Foundation iki, kita menehi ringkesan babagan kahanan saiki ing pirang-pirang negara.

Yen sampeyan ngerti babagan kemajuan verifikasi umur ing negara liya, mangga kirim email menyang aku darryl@rewardfoundation.org.

Metodologi Kita?

Miturut PBB saiki ana 195 negara ing jagad iki. Adhedhasar apa sing dipelajari The Reward Foundation saka konferensi verifikasi umur taun kepungkur, bebarengan karo intelijen saka John Carr, aku ngajak perwakilan saka 26 negara kanggo menehi laporan sing dianyari. Kolega ing 16 negara nanggapi informasi sing cukup supaya aku kalebu ing laporan iki.

Elinga, iki minangka conto sing cocog. Iki dudu kontrol sing acak, seimbang utawa ilmiah. Ora ana hubungan antara pira pornografi sing dideleng ing sawijining negara, lan manawa kalebu kalebu utawa ora ing laporan iki. Contone, Amerika Serikat minangka negara sing nggunakake pornografi paling gedhe. Ora ana napsu politik saiki ing level federal kanggo verifikasi umur ing AS. Dadi kita durung ngupayakake laporan iki.

Sampeyan uga bisa ndeleng laporan saka Konferensi 2020 ing situs web kita uga.

Verifikasi Umur ing saindenging jagad

Kanggo nggawe gambaran umum, aku wis nglumpukake apa sing wis dakkerteni babagan verifikasi umur dadi rong kategori sing jembar. Aja njupuk negara-negara ing klompok nomer loro minangka definitif. Ing pirang-pirang kasus, ana keputusan pangadilan sing angel amarga pangembangan minat lan komitmen para politisi bisa owah kanthi dramatis ing wektu sing cendhak. Negara didaftar kanthi urutan abjad ing saben klompok. Laporan kasebut beda-beda gumantung saka apa sing kedadeyan sajrone verifikasi umur. Aku duwe luwih akeh wektu kanggo inisiatif nasional sing dakkarep bisa ndhukung pamikiran sing luwih akeh babagan verifikasi umur. Aku uga nyakup informasi babagan inisiatif nglindhungi bocah liyane lan nambah kasedhiyan laporan riset khusus kanggo masing-masing negara.

Kelompok 1 kalebu negara-negara sing pamrentah aktif maju menyang undang-undang verifikasi umur. Aku wis milih Australia, Kanada, Jerman, Selandia Baru, Filipina, Polandia lan Inggris ing grup iki.

Kelompok 2 kasusun saka negara-negara sing verifikasi umur durung entuk pengaruh ing agenda politik. Aku wis nyelehake Albania, Denmark, Finlandia, Hongaria, Islandia, Italia, Spanyol, Swedia lan Ukraina ing grup iki.

Verifikasi umur bisa mbantu kita maju bebarengan kanggo nglindhungi bocah liwat inisiatif hukum sing efektif.

Print Friendly, PDF & Email