Pornografi Verifikasi Umur Ukraina

Denmark

Denmark minangka negara Eropa pertama sing nggawe nggawe, distribusi, lan konsumsi pornografi inti dadi legal. Ora nggumunake, upaya gedhe saka para kampanye sosial sipil dibutuhake supaya masalah perlindungan bocah kanggo pornografi dianggep serius.

Ing wulan Desember 2020, anggota parlemen Denmark ngusulake draf kabijakan kanggo njamin perlindungan digital sing luwih apik kanggo bocah-bocah. Iki kalebu kalebu pornografi online, nanging proposal kasebut ora entuk cukup swara.

Ora keganggu, para kampanye saka LSM MediaHealth saiki wis kerja bareng karo peneliti saka Universitas Aalborg kanggo ngukur pengaruh pornografi sing digunakake dening para pemuda Denmark. Ngatasi masalah statistik saiki bakal diterbitake riset. Contone, 17% wanita nom-noman sing ngalami cekak nalika jinis. Panliten kasebut uga nemokake manawa 25% bocah lanang krasa kecanduan pornografi.

Piranti anyar kanggo nglindhungi bocah

Ing wiwitan September 2021, para pamimpin pamrentah, Partai Demokrat Sosial, milih anggota parlemen, Birgitte Vind, kanggo memimpin nglindhungi bocah-bocah lan bocah-bocah saka cilaka pornografi online. Alat potensial sing diteliti kalebu verifikasi umur lan langkah jaminan umur.

Tanggal 15 September 2021, sidang resmi lan umum ditindakake ing Parlemen Denmark kanggo menehi informasi lan pencerahan marang anggota Parlemen. Fokus ing efek pornografi online kanggo bocah lan bocah enom. Papat ahli menehi presentasi marang anggota parlemen, saka limang utawa enem partai. Dheweke negesake perlune kabijakan lan peraturan. Kabeh anggota parlemen sing saiki ngakoni manawa ana masalah sing kudu ditangani. Dheweke menehi 'janji' yen bakal miwiti proses supaya luwih nglindhungi bocah.

Proses iki saiki duweni potensi kanggo miwiti pangembangan verifikasi umur ing Denmark. Langkah-langkah lan kabijakan negara liya bakal ditliti.

Masyarakat Denmark wiwit nggatekake masalah iki. Upaya anyar para kampanye wis entuk liputan media lan media sing apik banget.

Potensi pamblokiran kanggo kemajuan luwih lanjut kalebu masalah babagan masalah privasi lan kapercayan umum babagan kemungkinan ngatur industri Internet lan teknologi. Tradhisi Liberalisme Denmark lan nyebarake seksual uga bakal dadi alangan.

Print Friendly, PDF & Email