Situs web asli asli saka Reward

Laporan Tahunan

Yayasan Réferènsi iki diadegaké minangka Organisasi Penyatuan Amal Scottish ing 23 Juni 2014. We are registered charity SC044948 with the Office of the Charity Regulator Scottish, OSCR. Masa pelaporan finansial kita dumadi saka Juli nganti Juni saben taun. Ing kaca iki kita nerbitake ringkesan Laporan Tahunan kanggo saben taun. Setel akun paling anyar sing kasedhiya ing Situs web OSCR ing wangun sing ditrapake.

Laporan taunan 2017-18

Karya kita fokus ing sawetara wilayah

  • Ngembangake panguripan finansial saka amal kanthi nglamar kanggo hibah lan ndawakake dagang komersial
  • Ngembangaken hubungan karo kolaborasi potensial ing Skotlandia lan ing saindhenging donya liwat jaringan
  • Ngembangaken program piwulangan kita kangge sekolah kanthi nggunakake model ilmiah sirkuit ganjaran otak lan cara berinteraksi kaliyan lingkungan
  • Nggawe profil nasional lan internasional kanggo nggawe TRF organisasi sing bisa dipercaya kanggo wong lan organisasi sing kudu ndhukung ing babagan gawe piala pornografi minangka cara kanggo nerusake pemahaman masyarakat babagan ketahanan bangunan kanggo stres
  • Ngembangaken web lan media sosial kita kanggo mbangun merek kita ing antarane pamirsa ing Skotlandia lan ing saindenging jagad
  • Nglelakake kegiatan latihan lan pengembangan kanggo ngunggahake tingkat skill tim TRF kanggo mesthekake manawa bisa ngasilake lepen kerja sing beda-beda
Prestasi utama
  • Kita terus nggunakke hibah 'Investing in Ideas' saka Big Lottery Fund kanggo ngembangake lan nyoba materi kurikulum sing digunakake dening guru-guru primer lan sekunder ing sekolah-sekolah negeri.
  • TRF terus ngembangake pendhidhikan ing babagan pendidikan seks, proteksi online, lan pornografi kesadaran babagan porno, nliti konferensi lan acara 12 ing Skotlandia (taun sadurungé 5), 3 ing Inggris (taun sadurungé 5) lan 2 ing Amerika Serikat uga siji ing Kroasia lan Jerman.
  • Sajrone taun iki kita kerja bareng karo wong 3,500 lan dikirim babagan personel / komunikasi lan latihan 2,920.
  • Ing Twitter ing periode Juli 2017 nganti Juni 2018 kita ngrambah tayangan tweet 174,600, munggah saka 48,186 taun sadurunge.
  • Ing wulan Juni 2018 kita nambahake GTranslate menyang situs web, menehi akses lengkap menyang konten kita ing basa 100 liwat terjemahan mesin.
  • Ing taun, kita ngedol edisi 5 News Rewarding lan mailing list kita dadi GDPR. Sajrone taun, kita nyebarke tulisan 33 ing blog sing nyakup aktivitas TRF lan crita paling anyar babagan dampak pornografi internet ing masyarakat. Iki blog 2 liyane saka taun sadurunge. Kita duwe siji artikel sing diterbitake jurnal peer-reviewed.
Prestasi Liyane
  • Sajrone taun TRF terus ditampilake ing media, muncul ing kisah koran 21 ing Inggris lan internasional (taun sadurunge 9) uga maneh ing televisi BBC ing Irlandia Lor. Kita tampil ing wawancara radio 4.
  • Mary Sharpe terus dadi ketua Komite Public Relations and Advocacy ing Society for the Advancement of Sexual Sexual (SASH) ing Amerika Serikat.
  • The Reward Foundation nyumbang respon marang Strategi Safety Internet UK Consultation Paper Green. Kita uga nyerahake Tim Strategi Keamanan Internet ing Departemen kanggo Digital, Budaya, Media, lan Olahraga babagan amandemen sing diajokake marang Digital Economy Act.
  • Kita ngrambah Akreditasi Praktisi Umum Royal College kanggo ngirim kursus siji-dina kanggo profesional kesehatan minangka bagean saka program Pengembangan Profesional terus. Lokakarya CPD dikirim ing kutha-kutha 4 UK.
  • TRF terus ngirim pornografi internet supaya latihan kesadharan marang sekolah, profesional lan masarakat umum. We co-disponsori program workshop sekolah kanggo Wonder Fools show Efek Coolidge ing Traverse Theater.
  • CEO lan Ketua kami nliti program pelatihan Good Ideas Catalyst ing Edinburgh liwat dina 3.
Fasilitas lan layanan sing disumbang

Kita nyumbang kanthi total 1,120 / jam latihan gratis, mung ing taun 1,165 wae. TRF ngirim layanan latihan lan informasi gratis menyang grup ing ngisor iki:

Kita diwenehi wong tuwa lan profesional 310 ing kelompok masyarakat, mudhun saka 840 taun kepungkur

CEO ditampilake ing ngarep wong 160 ing pamirsa studio TV ing BBC Northern Ireland. Segmen menit 10 disiarake ing Nolan Show, program sing paling dhuwur ing Irlandia Utara

Kita diwenehake marang wong 908 ing kelompok profesi lan akademisi ing konferensi lan acara ing Skotlandia, Inggris, Amerika Serikat, Jerman lan Kroasia, saka 119 taun kepungkur

Kita nyedhiyakake salah sijine penempatan sukarelawan kanggo mahasiswa lan nyengkuyung desain desain grafis sing nglibatake mahasiswa 15 sajrone semester penuh.

Laporan taunan 2016-17

Karya kita fokus ing sawetara wilayah

  • Ngembangake panguripan finansial saka amal kanthi nglamar kanggo hibah lan ndawakake dagang komersial
  • Ngembangaken hubungan karo kolaborasi potensial ing Skotlandia lan ing saindhenging donya liwat jaringan
  • Ngembangaken program piwulangan kita kangge sekolah kanthi nggunakake model ilmiah sirkuit ganjaran otak lan cara berinteraksi kaliyan lingkungan
  • Nggawe profil nasional lan internasional kanggo nggawe TRF organisasi sing bisa dipercaya kanggo wong lan organisasi sing kudu ndhukung ing babagan gawe piala pornografi minangka cara kanggo nerusake pemahaman masyarakat babagan ketahanan bangunan kanggo stres
  • Ngembangaken web lan media sosial kita kanggo mbangun merek kita ing antarane pamirsa ing Skotlandia lan ing saindenging jagad
  • Nglelakake kegiatan latihan lan pengembangan kanggo ngunggahake tingkat skill tim TRF kanggo mesthekake manawa bisa ngasilake lepen kerja sing beda-beda
Prestasi utama
  • Ing Februari 2017 kita nampi dana hibah 10,000 'Funding in Ideas' saka Big Lottery Fund kanggo ngembangake bahan kurikulum sing digunakake dening guru-guru primer lan sekunder ing sekolah negara.
  • Saka 1 Juni 2016 kanggo 31 Muga-muga 2017 gaji saka CEO ditanggung underwritten dening grant saka UnLtd Millennium Anugrah 'Mbangun It' saka £ 15,000 kang dibayar kanggo dheweke wong.
  • Mary Sharpe ngrampungake janjian dheweke minangka Cendekiawan Wisata ing Universitas Cambridge ing Desember 2016. Hubungan karo Cambridge ndhukung perkembangan profil riset TRF.
  • CEO lan Ketua ngrampungake Program Inkubator Award Inkubator Award (SIIA) Program Latihan Perkembangan di The Melting Pot.
  • TRF terus ngedhukake pendhidhikan ing babagan pendidikan seks, proteksi online, lan pornografi kesadaran porno, nekani konferensi lan acara 5 ing Skotlandia, 5 ing Inggris lan liya-liyane ing Amerika Serikat, Israel lan Australia. Kajaba iku, telung karya tulis sing ditulis dening anggota TRF diterbitake jurnal akademik.
  • Ing Twitter ing periode saka Juli 2016 nganti Juni 2017, kita tambah nomer pangikut saka 46 kanggo 124 lan dikirim 277 tweets. Padha ngrambah tayangan tweet 48,186.
  • We migrasi situs web www.rewardfoundation.org kanggo layanan hosting anyar kanthi kacepetan ningkat banget kanggo kedhaftar lan masarakat. Ing wulan Juni 2017 kita ngluncurake Rewarding News, newsletter sing kita tuju nyebar paling ora 4 kaping saben taun. Sajrone taun, kita nyebarke tulisan-tulisan 31 ing blog iki, kalebu aktivitas TRF lan crita-crita sing paling anyar babagan dampak pornografi internet.
Prestasi liyane
  • Sajrone taun TRF wiwit tampil ing media, metu ing kisah koran 9 ing UK uga ing televisi BBC ing Irlandia Lor. Kita tampil ing loro wawancara radio ekstensif lan ing video online sing diterbitake dening OnlinePROTECT.
  • Mary Sharpe kawentar minangka bab kanthi irah-irahan Model Aliran Internet lan Masalah Seksual karo Steve Davies kanggo buku 'Working with Individuals' sing duwe Offensif Seksual: A Guide for Practitioners '. Iki diterbitake dening Routledge ing Maret 2017.
  • Mary Sharpe dadi ketua Komite Public Relations and Advocacy ing Society for the Advancement of Sexual Sexual (SASH) ing Amerika Serikat.
  • The Reward Foundation nyumbangake respon konsultasi kanggo Strategi Skotlandia kanggo nyegah lan ngilangake kekerasan marang wanita lan bocah-bocah wadon, masa depan kurikulum Pendidikan Pribadi lan Seksual ing sekolah-sekolah Skotlandia lan investigasi parlemen Kanada marang efek kesehatan pornografi kasar marang wong enom.
  • Yayasan Ganjaran kadhaptar minangka sumber sing duwé pranala menyang kaca asal ing Rencana Aksi Nasional babagan Keamanan Internet kanggo Anak lan Wong Muda sing diterbitake dening Pemerintah Skotlandia. Kita nyumbang kanggo Partai Kerja Parlemen Inggris babagan Kulawarga, Lords lan upaya Kelompok Perlindungan Keluarga & Anak Commons kanggo ngewangi RUU Ekonomi Digital liwat Parlemen Inggris.
  • TRF terus ngirim pornografi internet supaya latihan kesadharan marang sekolah, profesional lan masarakat umum.
Fasilitas lan layanan sing disumbang

Kita nyumbang total jam latihan gratis 1,165, munggah saka 1,043 taun kepungkur. Kita dikirim latihan lan informasi layanan kanggo grup ing ngisor iki:

Murid 650 ing sekolah-sekolah ing Skotlandia

Wong tuwa lan profesional 840 ing kelompok masyarakat

160 ing pamirsa studio TV ing BBC Northern Ireland. Segmen menit 10 disiarake ing Nolan Show, program sing paling dhuwur ing Irlandia Utara

119 ing kelompok profesional lan akademisi ing konferensi lan acara ing Skotlandia, Inggris, AS lan Israel

We nyedhiyakake penempatan sukarelawan 4 kanggo siswa sekolah lan universitas.

Laporan taunan 2015-16

Karya kita fokus ing sawetara wilayah

  • Ngembangake panguripan finansial saka amal kanthi nglamar dhuwit lan miwiti dagang komersial
  • Ngembangaken hubungan karo potensial kolaborator ing Skotlandia kanthi jaringan
  • Nggawe program pengajaran kanggo sekolah kanthi nggunakake model ilmiah sirkuit ganjaran otak lan cara interaksi karo lingkungan
  • Mbangun profil nasional lan internasional kanggo nggawe TRF organisasi 'go-to' biso dipercoyo kanggo wong lan organisasi sing mbutuhake dhukungan ing area internet porno gawe cilaka minangka cara kanggo nerusake pangerten umum babagan ketahanan bangunan kanggo stres
  • Ngembangaken kalodhangan web lan media sosial kanggo mbangun merek ing kalangan penonton ing Skotlandia lan ing saindenging jagad
  • Nglelakake kegiatan latihan lan pengembangan kanggo ngunggahake tingkat skill tim TRF kanggo mesthekake manawa bisa ngasilake lepen kerja sing beda-beda
Prestasi utama
  • Aplikasi sing sukses digawe kanggo UnLtd kanggo "Mbangun" Award hibah £ 15,000 kanggo mbayar gaji Mary Sharpe setaun wiwit wulan Juni 2016. Asile Mei 2016, Maryam mundur dadi wali amal lan pindhah menyang peran Kepala Petugas Eksekutif. Dr Darryl Mead dipilih dening Dewan dadi Ketua anyar.
  • Mary Sharpe mimpin karya kanggo ngembangake jaringan potensial kolaborator. Rapat dianakaké bebarengan karo wakil Positive Prisons, Positif Futures, Association of Scottish Catholic Association, Kesehatan Seksual Lothians, NHS Lothian Health Respect, Dewan Kota Edinburgh, Tindakan Kesehatan Scottish ing Masalah Alkohol lan Taun Dad.
  • Mary Sharpe diangkat dadi Cendekiawan Wisata ing Universitas Cambridge ing Desember 2015. Darryl Mead ditunjuk minangka Fellow Riset Kehormatan ing UCL. Hubungane karo universitas kasebut ndhukung perkembangan profil riset TRF.
  • Mary Sharpe ngrampungake latihan kasebut liwat program Social Inovation Incubator Award (SIIA) ing The Melting Pot. Dheweke banjur gabung karo program SIIA Ditancep, bebarengan karo anggota dewan Dr Darryl Mead.
Prestasi eksternal
  • TRF dikembangake ing bidang perlindungan online lan lapangan gawe piala porno, nliti konferensi 9 UK.
  • Makalah sing ditulis dening anggota TRF ditampa kanggo presentation ing Brighton, Glasgow, Stirling, London, Istanbul lan München.
  • Ing Februari 2016 kita ngluncurake feed Twitter @brain_love_sex lan nggedhekake situs web saka 20 menyang kaca 70. Kita uga njupuk alih situs web saka developer.
  • Mary Sharpe kawentar minangka bab kanthi irah-irahan Model Aliran Internet lan Masalah Seksual karo Steve Davies kanggo buku 'Working with Individuals' sing duwe Offensif Seksual: A Guide for Practitioners '. Iki bakal diterbitake dening Routledge ing Februari 2017.
  • Mary Sharpe kapilih ing Papan Society for Advancement of Sexual Sexual (SASH) ing Amerika Serikat.
  • TRF masrahake respon marang Senat Australia Enquiry menyang Kasebut kanggo bocah-bocah Australia liwat akses menyang pornografi ing Internet lan konsultasi Pemerintah Inggris ing Anak Safety Online: Umur Verifikasi kanggo Pornografi.
  • Kita wiwit ngirim latihan porno internet kanggo latihan kesadaran kanggo sekolah-sekolah Skotlandia kanthi basis komersial.
  • TRF nampi ganjaran £ 2,500 minangka pendanaan biji kanggo nggawe situs web pemuda utama. Iku bakal dikembangake bebarengan karo wong enom sing ditarik saka pamirsa target.
Fasilitas lan layanan sing disumbang

Kita nyumbang total jam latihan gratis 1,043, munggah saka 643 taun kepungkur.

Kita dikirim latihan lan informasi layanan kanggo grup ing ngisor iki:

60 guru ing latihan ing Layanan kanggo Dewan Kota Edinburgh

Perwira kesehatan seksual 45 kanggo NHS Lothian

Aktor 3 kanggo Wonder Fools ing Glasgow

34 anggota Asosiasi Nasional kanggo Perawatan Para Pembangkang

Delegasi 60 ing Konferensi onlineProtect ing London

Perwakilan 287 ing Kongres Internasional Teknologi Kecanduan ing Istanbul, Turki

Seniman lan mahasiswa 33 ing Royal College of Art ing London

Anggota 16 The Melting Pot, bebarengan karo Dr Loretta Breuning

Staff 43 ing Chalmers Sexual Health Centre ing Edinburgh

Perwakilan 22 ing Konferènsi DGSS babagan Riset Prèstati Ilmu Sosial Sosial ing Munich, Jerman

247 siswa ing sekolah George Heriot ing Edinburgh Kita nyedhiyakake 3 papan sukarela kanggo siswa sekolah lan universitas.

Laporan taunan 2014-15

Sawijining seri ceramah-ceramah sing digambarake kanggo pamirsa sing dikembangake dening Mary Sharpe lan Darryl Mead nyedhiyakake cara sirkuit ganjaran ing otak. Iki njajahi proses kecanduan, nerangake rangsangan supernormal lan rinci babagan cara pornografi internet bisa dadi kecanduan prilaku. Warta sing dituju wis disetel ing ngisor iki. Mary Sharpe ngandika babagan pehak 150 sing kerja kanggo Pemerintah Skotlandia.

prestasi
  • Papan kasebut nyetujoni konstitusi.
  • Papan kasebut sarujuk karo pembawa kantor.
  • Banjur Papan sarujuk rencana bisnis.
  • Akun Bank Bendahara didegaké kanthi basis tanpa biaya karo Bank Scottish.
  • Identitas lan logo perusahaan awal diadopsi.
  • Persetujuan ditetepake kanggo royalti kitab kasebut Panjenengan Brain on Porn: Pornografi Internet lan Ilmu Muncul Ketagihan kanggo dadi wasis dening Panganggit kanggo Yayasan Ganjaran. Pembayaran royalti pisanan ditampa.
  • Mary Sharpe minangka Ketua menangake papan ing program pelatihan Inovasi Inovasi Sosial (SIIA) ing The Melting Pot. Hadiah kasebut kalebu taun panggunaan ruang tanpa sewa ing The Melting Pot.
  • Mary Sharpe menangake £ 300 kanggo The Reward Foundation ing kompetisi SIIA.
  • Mary Sharpe nglamar lan menang penghargaan £ 3,150 ing dana Level 1 saka FirstPort / UnLtd kanggo ngidini kita nggawe situs web sing efektif. Penghasilan saka penghargaan iki ora ditampa nganti taun finansial sabanjure.
  • Perusahaan marketing uga ngembangake situs web lan grafis perusahaan sing luwih canggih.
Fasilitas lan layanan sing disumbang

We nyumbang total jam latihan gratis 643.

Kita nglatih para profesional ing ngisor iki: 20 pejabat kesehatan seksual kanggo NHS Lothian, sedina muput; 20 profesional kesehatan ing Lothian & Edinburgh Abstinence Program (LEAP) suwene 2 jam; 47 profesional keadilan pidana ing Asosiasi Skotlandia kanggo Studi Nyinggung sajrone 1.5 jam; 30 manajer ing Polmont Young Offenders Institutes suwene 2 jam; 35 penasihat lan spesialis nglindhungi anak ing cabang Skotlandia Asosiasi Nasional kanggo Perawatan Pelaku Pelanggaran (CATATAN) sajrone 1.5 jam; 200 siswa kelas enem ing Sekolah George Heriot sajrone 1.4 jam.

We nyedhiyakake penempatan sukarelawan 3 kanggo siswa sekolah lan universitas.

Print Friendly, PDF & Email