Pornografi Verifikasi Umur Ukraina

Australia

Australia pancen setya nglindhungi bocah saka cilaka sing ana gandhengane karo konten sing umure ora cocog. Pamrentah nyengkuyung komitmen kasebut kanthi macem-macem langkah-langkah peraturan lan kebijakan gratis, sing ana ing reformasi kasebut Undhang-undhang Keamanan Online 2021.

Undhang-undhang kasebut bakal dileksanakake tanggal 23 Januari 2022. Industri teknologi kudu ndhaptar Kode lan standar ing wulan Juli 2022. Iki kalebu cara kanggo ngatur materi pornografi lan / utawa eksplisit seksual, lan langkah-langkah kanggo ndhidhik wong tuwa lan wong diwasa sing duwe tanggung jawab, babagan cara ngawasi lan ngontrol akses bocah menyang materi sing disedhiyakake ing internet.

Kantor Komisioner eSafety

Kantor Komisaris eSafety ndadékaké pangembangan peta dalan implementasi verifikasi umur wajib kanggo pornografi online. Iki ndhukung rekomendasi saka Komite Tetep Dewan Perwakilan Kebijakan Sosial lan Urusan Hukum priksaan verifikasi umur kanggo wagering online lan pornografi online. Bakal ngupayakake ngimbangi kabijakan, pengaturan lan pengaturan teknis sing tepat, sing cocog karo lingkungan Australia.

eSafety bubar nerbitake "nelpon kanggo bukti, "Sing ditutup wulan September 2021. Yayasan Ganjaran nyumbang bukti kanggo panggilan kasebut.

eSafety bakal dilaporake menyang pamrentah kanthi roadmap implementasine Verifikasi Age nganti Desember 2022. Pamrentah banjur bakal mutusake arep njupuk roadmap Age Verification.

Kepiye cara ngetrapake verifikasi umur ing Australia?

eSafety nggayuh pendekatan multi-lapisan lan kolaboratif kanggo ngenali apa sing dadi rezim verifikasi umur proporsional, efektif lan layak kanggo pornografi online. Rezim apa wae bakal kalebu langkah-langkah teknis lan non-teknis, lan bakal nganggep butuh interoperabilitas lan konsistensi antarane yuridiksi.

  • A luwih telpon umum kanggo bukti bakal ngewangi eSafety kanggo nglumpukake bukti masalah lan solusi potensial
  • Sabanjure proses konsultasi karo para pemangku kepentingan utama kalebu diwasa, Verifikasi Umur lan platform digital lan industri jasa, lan akademi, bakal mbantu nyiyapake arah lan unsur-unsur rezim Verifikasi Umur
  • Tahap pungkasan bakal nyakup kerja sama karo para pemangku kepentingan utama kanggo netepake unsur teknis lan non-teknis, rezim Usia Verifikasi kanggo pornografi online sing diusulake. Iki bakal kalebu prinsip ngusulake, syarat minimal lan standar teknis, lan langkah-langkah pendhidhikan lan pencegahan. Pertimbangan operasional lan jangka wektu implementasi uga bakal dingerteni.
Dadi, apa potensial Risiko & Impedimen kanggo proses iki?
  • Tambah akeh kesadharan masarakat babagan teknologi Verifikasi Umur penting banget kanggo ngatasi masalah privasi lan keamanan sing ana gegayutan karo data pangguna. eSafety tekad kanggo ngusulake solusi teknologi sing paling aman, keamanan lan nglindhungi privasi, uga ngurmati hak digital bocah.
  • Sembarang rezim Verifikasi Umur Australia kudu kanthi aktif nimbang undang-undang lan pangembangan internasional. Pendekatan sing harmoni dianggep dadi kunci sukses.
  • Umume platform, layanan lan situs web pornografi online sing diakses dening warga Australia duwe kantor pusat ing jaban rangkah. Iki bisa uga nemoni tantangan kanggo tundhuk lan ngetrapake. eSafety komitmen kanggo nutup keterlibatan karo industri kanggo mesthekake manawa rezim sing diusulake proporsional lan layak lan ndhukung organisasi kanggo nindakake komitmen keamanan online lan uga ngatur akses menyang konten sing diwatesi umur kanthi efektif.
Dhukungan umum kanggo verifikasi umur?

eSafety sing survey karo wong diwasa Australia ing taun 2021. Dheweke nemokake dhukungan wiyar kanggo Verifikasi Age kanggo nglindhungi bocah, sanajan ana sawetara masalah sing dikepengini.

  • mupangat kanggo verifikasi umur wis dingerteni, utamane kanggo menehi perlindungan lan jaminan kanggo bocah. Nanging, ana ambivalensi lan skeptisisme babagan cara teknologi kasebut bisa digunakake ing praktik lan privasi data
  • ana kesadharan kurang babagan teknologi Verifikasi Age, kanthi konseptual lan praktik
  • pamrentah dianggep paling apik kanggo ngawasi rezim verifikasi umur

… Lan…

  • Sawetara elemen penting supaya rezim Verifikasi Age bisa efektif. Iki kalebu pengetahuan umum lan kesadaran babagan verifikasi umur lan teknologi jaminan. Iki kalebu cara kerja lan cara digunakake ing praktik. Apa langkah keamanan lan keamanan privasi sing wajib ditindakake, kanggo njamin manawa hak digital kanggo wong diwasa lan bocah dihormati?
Print Friendly, PDF & Email