Billie Eilish

Billie Eilish Menehi Industri Porno Mripat Ireng

adminaccount888 News Latest

Penyanyi pemenang penghargaan Grammy Billie Eilish menehi industri saru mripat ireng. Dheweke wis nuduhake kepiye kena pengaruh porno kasar nalika umur 11 taun banget mengaruhi dheweke kanthi cara sing ala.

"Aku pancene ngrusak otakku lan aku rumangsa rusak banget amarga aku katon akeh porno".

Kasunyatane, critane ora langka amarga mayoritas bocah-bocah wis ndeleng porno nalika umur 13 taun, akeh sing katon nalika umur 7 taun.

Pamrentah kudu nindakake luwih akeh supaya bocah-bocah adoh saka porno. Iki wektu kanggo mbutuhake kabeh situs hosting porno kanggo verifikasi umur pangguna. Pamrentah nindakake ketidakadilan sing serius marang anak-anak kita kanthi ora ngetrapake undang-undang verifikasi umur sing efektif. Masalah gedhe banget sing kudu ditangani wong tuwa dhewe.

Billie lagi ngomong "The Howard Stern Show". Omongan dheweke ora mangu-mangu babagan carane ngrusak akses tanpa wates menyang porno kanggo wong enom.

Transkrip Lengkap

Pènget - Billie Eilish nggunakake basa seksual sing eksplisit

"Minangka wong wadon, aku mikir porno iku nistha, lan aku kerep nonton porno, jujur. Aku wiwit nonton porno nalika aku kaya 11. Aku dadi pengacara. Lan aku, sampeyan ngerti, panginten aku salah siji saka wong lanang lan bakal pirembagan bab iku lan mikir aku pancene kelangan kanggo, kanggo ora duwe masalah karo lan ora weruh apa iku ala, lan sampeyan ngerti, Aku, Aku iku. tenan numpes otak, lan aku aran luar biasa devastated sing aku kapapar dadi luwih saru.

Aku mikir sing aku wis, kaya turu lumpuh, lan iki kaya meh wengi terrors, kelip-kelip, ngipi elek amarga iku, Aku sing carane padha miwiti. Amarga aku mung bakal nonton kasar, sampeyan ngerti BDSM. Lan sing aku panginten iki atraktif lan aku mung ora, iku tekan titik ngendi aku seneng ora…Aku ora bisa nonton tindakan liya, kajaba iku kasar aku ora mikir iku atraktif.

Aku iki prawan: Aku ora tau nindakake apa-apa. Lan banjur mimpin kanggo masalah, ngerti, sawetara kaping pisanan aku, sampeyan ngerti, aku wis jinis Aku ora ngomong 'ora' kanggo iku ora apik, Lan iku amarga aku panginten sing aku panginten aku mestine. kepincut kanggo, lan, Aku duka banget sing saru tresna banget, lan aku nesu banget ing aku kanggo mikir sing iku oke. Lan iku mung cara sing vaginas katon ing saru iku kurang ajar edan. Ora ana vagina sing katon kaya ngono. Badan wanita ora kaya ngono. Kita ora cum kaya sing. Kita ora seneng apa-apa, kaya sing disenengi wong.

Waca artikel anyar saka majalah Vogue babagan kecanduan porno ing antarane wanita dina iki.

#Verifikasi Umur #BillieEilish

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki