Brainwashed anak bapak putra

Bocah-bocah sing wis dicuci otak!

adminaccount888 News Latest

Sinau carane ngomong karo anak babagan porno. Bocah-bocah saiki meh padha mikir yen nonton porno ora mung 'hak' minangka pribumi digital, nanging ora ana sing mbebayani. Sayange, dheweke salah. Wong enom antarane umur 10 lan 25, periode remaja, sing paling rentan kanggo kahanan seksual. Iki tegese stimulasi sing luar biasa kuat saka porno saiki bisa ngowahi cithakan gairah, saengga sawetara kudu porno dadi terangsang. Swara wektu, wong nyata, nanging atraktif, bisa uga ora nguripake.

Uga bocah-bocah lan nom-noman ing umur 18 taun ora duwe a tengen kanggo nonton porno minangka sawetara pakar pratelan. Nanging, pamrentah lan wong tuwa duwe kewajiban kanggo nglindhungi saka produk sing mbebayani. Porno durung kabukten minangka produk sing aman. Nyatane, ana bukti kuat babagan mbalikke. Sing jarene, ora ana telpon kanggo nyalahke utawa ngisin-isini bocah amarga nonton pornografi. Dheweke bakal kesandhung utawa nggoleki sing didorong dening rasa penasaran alam babagan jinis. Internet minangka sumber informasi.

Pitakonan punika pinten kakehan? Sing kudu padha sinau. Yen padha nyoba kanggo push maneh karo jawaban pinter bab apa iku apik kanggo wong-wong mau, lan sing mung tech "dinosaur", elinga sampeyan duwe pengalaman nyata-urip sing durung duwe.

Sampeyan bisa uga pengin nimbang argumentasi ing ngisor iki nalika ditantang. Iki minangka tanggapan kanggo rolas pernyataan umum sing ditindakake bocah nalika topik panggunaan porno muncul. Sampeyan paling ngerti anak sampeyan dhewe lan apa sing bakal migunani kanggo dheweke. Dadi kreatif babagan carane lan kapan nggawe obrolan kasebut kelakon. Sugeng enjang!

“Gratis”

Apa apike njupuk permen gratis saka wong liya? Pornografi minangka jaman saiki, padha karo elektronik. Iku produk konsumen saka industri multibillion-dollar. Apa perusahaan porno entuk imbalan amarga mbujuk sampeyan kanthi stimulasi seksual buatan sing gratis? Utamane penghasilan pariwara saka adol data pribadi menyang atusan perusahaan liyane. Yen produk gratis, informasi pribadhi sampeyan minangka produk kasebut. Nonton porno internet uga bisa mimpin kanggo dandan online, uga resiko kesehatan mental lan fisik, lan masalah sesambetan liwat wektu.

"Kabeh wong nonton."

Aku ngerti sampeyan pengin cocog. Wedi ilang (FOMO) minangka masalah gedhe kanggo bocah-bocah. Iku minangka bagéan saka perkembangan remaja normal kanggo miwiti pindhah saka kulawarga lan dipengaruhi dening kanca-kanca. Nanging minangka wong tuwa, aku pengin sing paling apik kanggo sampeyan ing wektu iki lan kanca-kanca bisa uga ora ngerti akibat saka pilihan hiburan. An Basa Italia ditemokake: 16% wong tuwa sekolah menengah sing ngonsumsi pornografi luwih saka sepisan seminggu ngalami kepinginan seksual sing ora normal. Sing dibandhingake karo 0% pangguna non-porno nglaporake kepinginan seksual sing kurang. Cukup ngerti, ora kabeh wong nonton porno, kaya ora kabeh wong sing duwe hubungan seksual, sanajan gumunggung. Sampeyan kudu sinau kanggo ngevaluasi apa sing nggawe risiko kanggo sampeyan sanajan sampeyan ora bisa ndeleng efek nganti mengko.

"Iki ngajari aku dadi wong lanang."

Laki-laki utamane nganggep nggunakake porno minangka tandha ngembangake maskulinitas, ritus perjalanan menyang diwasa. Nanging porno bisa nyebabake gambar awak sing negatif kanthi kuwatir babagan ukuran penis lan malah nyebabake gangguan mangan ing wong enom. (Deleng buku sing disaranake ing buku kita tuntunan wong tuwa kanggo tips babagan carane ningkatake maskulinitas positif.)

Aku ora bisa nyegah sampeyan ndeleng porno amarga ana ing endi wae ing internet, lan sampeyan bakal weruh manawa ora sengaja utawa nggoleki. Kanca-kanca bakal ngirim kanggo ngguyu. Nanging otak saben wong iku unik lan bakal kena pengaruh beda. Iku anyar telas lan ease saka escalation kanggo materi luwih nemen lan suwene sampeyan nggunakake kanggo sing katoné paling penting. Coba sawetara kuis kene kanggo ndeleng apa iku mengaruhi sampeyan. Ayo tetep mbukak jalur komunikasi. Iki minangka katrampilan urip sing penting supaya bisa ngerteni perkara sing ora cocog karo kapentingan sampeyan lan njaluk supaya bisa ditindakake.

"Iki ngajari aku dadi wanita sing kuwat."

Pornografi mesthi utamane babagan obyektifitas aktor kanggo gairah wong liya. Ora mulang pangguna babagan tresna marang wong liya, babagan safety utawa karukunan. Nyatane, iki nyengkuyung praktik sing ora aman kayata strangulasi seksual lan jinis tanpa kondom sing nyumbang kanggo infeksi sing ditularake sacara seksual.

Ana cukup akeh pornografi ing media sosial, ing TV lan ing video musik. Bebarengan karo video porno dhewe, kabeh ora langsung nyaranake cara tumindak seksual. Pilih pesen sing sampeyan serap. Efek saka panggunaan porno sing nyebar wis ngganti selera seksual. Survei ing 2019 dening The Sunday Times, nuduhake yen kaping pindho minangka akeh wanita enom ing 22 (Gen Z) minangka wong enom ngandika padha seneng BDSM lan jinis kasar jinis porno.

Polisi nglaporake babagan peningkatan kasus pencekikan seksual. Aku pengin sampeyan aman nalika njelajah hubungan lan golek wong sing bisa dipercaya sing ora bakal nyebabake cilaka fisik utawa mental. Wis maca ing iki blog kanggo mangerteni carane wanita bisa rusak otak ing minangka sethitik minangka 4 detik dening strangulation seksual lan minangka sethitik meksa ing gulu minangka njupuk kanggo mbukak kaleng jus. Industri porno bisa uga dadi "main udara", utawa "muter ambegan", nanging nyedhot lan nyedak seksual minangka praktik sing mbebayani; padha ora game. Yen sampeyan mati, sampeyan ora bisa setuju karo apa sing kedadeyan (utawa, sing luwih penting, mbatalake persetujuan sampeyan). Sampeyan bisa uga mati. Aku ora pengin kelangan sampeyan.

"Iki cara sing paling apik kanggo sinau babagan seks."

tenan? Porno minangka kekuatan industri, stimulasi seksual rong dimensi adhedhasar utamane ing video aktor nyata sing duwe jinis. Bisa uga ana ing wangun kartun, kayata manga Jepang. Pornografi ngajari sampeyan dadi voyeur, yaiku wong sing nggumunake nonton wong liya nindakake jinis. Iku luwih apik kanggo sinau bebarengan karo partner nyata. Njupuk wektu. Langkah bertahap ngidini sampeyan sinau apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Wong lanang lan wadon, nalika ditakoni sapa sing luwih disenengi ing antarane kekasih loro sing padha atraktif, sing siji nggunakake porno lan sing liyane ora, seneng karo kekasih sing ora nggunakake porno. Ketoke, wong ora seneng duwe kinerja seksual dibandhingake karo atlit seksual porno. Dheweke uga ngerti manawa sampeyan bisa duwe sambungan sing luwih asli tanpa skenario porno sing ana ing sirahe pasangan. Apa sampeyan pengin pacangan mikir babagan wong liya ing sirahe nalika lagi karo sampeyan, utamane pemain porno sing diobati kanthi bedah- utawa pharmaceutically? Yen pacangan ora bisa fokus kanthi lengkap marang sampeyan, coba ganti pacar kajaba dheweke gelem nolak porno. Yen padha, kirim kene.

Porno ora mulang apa-apa babagan karukunan, ngembangake hubungan loro-lorone utawa idin. Idin dijupuk kanggo diwenehake ing porno lan ora bakal kelakon kaya ing urip nyata. Apa sampeyan ngerti carane ngomong "ora" marang wong sing sampeyan senengi sing pengin sampeyan nindakake perkara sing sampeyan ora pengin utawa ora yakin? Iku pancene penting kanggo sinau. Iki minangka katrampilan urip sing penting. Iki luwih penting nalika sampeyan nggabungake jinis sing kena pengaruh porno karo alkohol utawa obat-obatan. Bisa nyebabake serangan seksual, rudo pekso lan asil kekerasan liyane.

Porno arang nuduhake kondom. Nanging kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke tumindak minangka penghalang infeksi lan uga minangka kontrasepsi. Yen sampeyan ngandhani wong sing nganggo siji banjur tarik metu tanpa ngerti, ing tembung liyane 'nyolong', iku ilegal. Iku rudo pekso. Sampeyan ora bisa mbatalake persetujuan mung ing sisih sampeyan. Sampeyan bisa dituntut dening polisi. Biaya bisa ngrusak prospek kerja sampeyan ing mangsa ngarep. Pikiraken kanthi ati-ati babagan kelakuanmu. Takon dhewe carane sampeyan pengin wong liya tumindak marang sampeyan ing kahanan sing padha.

"Rasane apik banget - seneng banget."

Sampeyan bener. Kanggo umume kita orgasme nawakake jeblugan paling gedhe saka neurokimia kesenengan ing otak saka ganjaran alami. Ganjaran gawean kaya obat-obatan lan alkohol bisa ngasilake luwih akeh. Nanging bisa uga kanggo entuk 'kakehan' kesenengan apa wae. Kakehan stimulasi bisa desensitise otak ninggalake sampeyan idaman kanggo liyane. Kesenengan saben dina bisa katon mboseni yen dibandhingake. Programming utawa kahanan otak pengin lan pungkasanipun perlu kesenengan saka rangsangan supernormal kaya hardcore saru internet bisa kasil kurang kepuasan saka nyata jinis karo partner lan malah kurang kepinginan kanggo nyata jinis dhewe. Bisa uga nyebabake disfungsi seksual kayata masalah ereksi utawa masalah klimaks karo pasangan. Sing ora nyenengake kanggo sapa wae. Nonton iki populer video kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

"Yen aku isih enom banget kanggo jinis, iki minangka pengganti sing apik."

Ora ing long term yen ndadékaké kanggo owah-owahan otak sing mungkasi sampeyan kepingin jinis karo wong nyata utawa saka nemu kesenengan karo wong-wong mau nalika pungkasanipun nindakaken. Porno saiki dudu pengganti seks sing ora mbebayani ing umur apa wae. Mungkin majalah lan film erotis dioperasikake kanthi cara kaya ngono ing jaman kepungkur, nanging streaming pornografi hardcore saiki beda. Bisa ngatasi lan mbentuk otak nalika isih diwasa.

paling masalah kesehatan mental wiwit berkembang ing umur 14. Dina iki, otak sampeyan lagi dibentuk dening media sing kuat banget sing dimanipulasi wong liya kanggo entuk bathi. Potensi cilaka kanggo konsumen ora digatekake kanthi cukup.

Iku apik kanggo sinau carane nyambungake karo wong liya ing urip nyata lan fokus ing karya sekolah tinimbang nyoba dadi atlit seksual sadurunge wektu sampeyan. Wong-wong sing metu saka porno asring nglaporake manawa kesehatan mental saya mundhak kanthi kemampuan kanggo narik mitra potensial.

"Porno ngidini aku njelajah seksualitasku."

mbok menawa. Nanging pornografi uga 'mbentuk' rasa seksual sawetara pangguna. Luwih akeh sampeyan njelajah pornografi internet, luwih gedhe risiko mundhak menyang genre porno sing luwih ekstrem utawa aneh amarga otak sampeyan desensitises, yaiku dadi bosen karo tingkat stimulasi sing luwih awal. Dadi seksual karo materi anyar ora ateges nemtokake 'sapa sampeyan' sacara seksual. Akeh wong sing wis mandheg nglaporake yen dheweke wis ngembangake jimat lan rasa sing aneh. Iki asring ilang liwat wektu sawise padha mandheg nggunakake. Otak bisa owah.

Ora sengaja, masturbasi tanpa porno minangka aspek normal pangembangan remaja. Iki minangka porno sing paling anyar ing jaman saiki kanthi potensi eskalasi sing nggawe risiko paling serius. Situs porno nggunakake algoritma kanggo menehi saran materi sing dikarepake sampeyan bakal terus maju.

"Saru etika ora apa-apa."

Apa sejatine? Sing diarani "porno etis" iku mung kategori pornografi liyane. Iku pamer bayaran luwih apik lan kahanan kanggo aktor saru. Nanging akeh tema sing padha, akeh sing agresif. Uga, porno etika asring mbutuhake dhuwit. Carane akeh cah anom kamungkinan kanggo mbayar kanggo porno sing? Ing kasus apa wae, malah pangguna sing miwiti nganggo porno etika bisa nemokake dheweke pengin materi sing tambah edgy amarga dadi desensitized saka wektu.

"Iku mbantu aku nggarap PR." 

Ora dadi. Research nuduhake yen "tambah panggunaan pornografi Internet nyuda kinerja akademik bocah lanang 6 wulan sabanjure." Wong ngremehake sepira porno sing digunakake online kaya game, media sosial, gambling utawa blanja. Resiko yaiku produk kasebut 'dirancang khusus' supaya pangguna ngeklik. Nyatane, Organisasi Kesehatan Dunia kanthi resmi ngakoni prilaku gawe ketagihan lan panggunaan porno kompulsif minangka kelainan, yaiku, minangka masalah kesehatan masyarakat. Sinau kanggo ngontrol diri bakal luwih apik. Temokake suguhan sing luwih sehat utawa pilih seneng-seneng tanpa porno.

"Iku nyuda kuatir lan depresiku."

Panggunaan porno online bisa nyuda tension ing wektu sing cendhak, nanging suwe-suwe ana gandhengane karo tambah gangguan kesehatan mental ing akeh pangguna. Bocah-bocah lan wong enom sing paling rentan kanggo gangguan kesehatan mental amarga tahap perkembangan otak. Remaja kudu ati-ati banget babagan apa sing dikonsumsi, amarga otak nguatake sambungan saraf sing ana gandhengane karo kegiatan sing ditindakake.. Apa sing dikonsumsi saiki bisa nyalurake gairah masa depan.

"Iku mbantu aku turu."

Sanajan ana kaluwihan jangka pendek, nggunakake telpon pinter ing amben nggawe angel turu kanthi nyenyak sanajan sampeyan duwe layar khusus kanggo nyuda efek cahya. Kurang turu bisa nyebabake kesehatan mental sing ora apik lan bisa ngganggu kemampuan sampeyan sinau ing sekolah lan lulus ujian. Uga bisa ngalangi wutah fisik lan perkembangan otak, uga kemampuan kanggo pulih saka penyakit.

Nggunakake konsumsi porno minangka bantuan turu bisa backfire liwat wektu yen sampeyan dadi gumantung marang. Apa liyane sing bisa mbantu sampeyan turu? Meditasi? Mulur? Sinau kanggo narik energi seksual munggah utomo lan nyebar ing saindhenging awak?

Apa sampeyan bisa ninggalake telpon ing njaba kamar turu ing wayah wengi? Aku pengin sing paling apik kanggo sampeyan. Apa kita bisa nggarap iki bebarengan?

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki