Nanging saru kaya seneng

Nanging saru kaya seneng!

adminaccount888 News Latest

"Nanging porno kuwi seneng-seneng!" Ngendikane wong homo nggantheng ing 40s, "Aku ora bisa nemokake partner seneng karo." Sing nyebabake sirkuit otak ing otak niru urutan nomer siji alam - reproduksi, sanajan kita ora kepengin dadi wong tuwa. Iki artikel disebut "Apa aku nemokake porno liyane sing menarik tinimbang partner?" saka situs web Brain On Porn sampeyan nerangake ngapa kok pangguna porno bisa ngalami luwih angel nemokake pasangan sing sejatine karo sapa wae sing bisa nggawe hubungan sing maha cinta.

Ing enem taun wiwit Gary Wilson pisanan nulis tema iki, ilmu pengetahuan wis maju maju. Sastra saiki kalebu ...

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki