Pornografi Verifikasi Umur Prancis

Canada

Koresponden kita yakin manawa dhukungan publik kanggo verifikasi umur ing Kanada "saya akeh". Kabeh perhatian pemerintah sajrone sawetara wulan kepungkur diwiwiti karo artikel Nicolas Kristof ing New York Times. Iki diarani Children of Porn lan diterbitake ing wulan Desember, 2020. Iki nyorot cahya babagan inklusi PornHub sing adhedhasar Montreal saka Material Abuse Sexual Abuse lan gambar sing ora konsensual. Materi ilegal iki kalebu ing konten pornografi sing dianggep sah.

Minangka asil saka artikel Kristof, Komite Etika lan Privasi parlemen Kanada miwiti sinau. Dheweke fokus ing "Perlindhungan Privasi lan Reputasi ing Platform kayata Pornhub". Iki nyebabake laporan kanthi sawetara rekomendasi sing kuat kanggo pamrentah. 

Undhang-undhang sing diusulake

Ngembangake babagan iki, rong undang-undang nasional sing beda wis diwenehake ing Kanada. Ing wektu sing langsung, liwat loro tagihan kasebut diganggu dening pambubaran parlemen kanggo pemilihan federal Kanada. Iki kedadeyan tanggal 20 September 2021. Pamrentah sadurunge bali kanthi mayoritas sing suda.

Senator Julie Miville-Dechene diajukake RUU S-203 nalika verifikasi umur menyang Senat Kanada nalika maca kaping telune. Iki durung ngrampungake proses legislatif sadurunge pemilihan. Senator kasebut negesake manawa bakal menehi RUU kasebut maneh karo Parlemen anyar. 

Stop Undhang Eksploitasi Internet

Bagian undang-undang liyane sing diusulake yaiku Undhang-undhang Eksploitasi Internet Stop, RUU C-302 sing dibahas ing wulan Mei, 2021. Iki minangka conto verifikasi umur ing sisi pasokan industri pornografi. RUU kasebut ujar manawa ...

"Iki panerapan ndandani KUHP kanggo nglarang wong nggawe bahan pornografi kanggo tujuan komersial tanpa luwih dhisik manawa saben wong sing gambar sing digambarake ing materi kasebut umure 18 taun utawa luwih tuwa lan wis menehi idin nyata babagan gambar sing digambarake. Uga nglarang wong nyebar utawa pariwara materi pornografi kanggo tujuan komersial tanpa luwih dhisik manawa saben wong sing gambar ing materi kasebut umure 18 taun utawa luwih lawas nalika materi digawe lan menehi idin nyata marang citra kasebut digambarake. ”

RUU iki uga kudu diajukake maneh nalika pamrentah anyar digawe.

Kerangka legislatif lan peraturan anyar

Pamrentah federal Kanada ngusulake kerangka kerja legislatif lan peraturan anyar. Iki bakal nggawe aturan carane platform media sosial lan layanan online liyane kudu ngatasi konten sing mbebayani. Rangka kerja kasebut diwiwiti:

  • entitas sing bakal tundhuk karo aturan anyar;
  • jinis konten mbebayani apa sing bakal diatur;
  • aturan lan kewajiban anyar kanggo entitas sing diatur; lan
  • loro badan peraturan anyar lan Dewan Penasihat kanggo ngatur lan ngawasi kerangka kerja anyar. Dheweke bakal ngetrapake aturan lan kewajiban.

Ing dunyo sipil, organisasi nirlaba Kanada Defend Dignity uga miwiti kampanye umum sing nyedhaki perusahaan lan organisasi. Dheweke ngajak dheweke milih ngganti kabijakan lan praktik sing mbebayani kanggo online. Kampanye kasebut nggawe publik ngirim email lan tweet menyang perusahaan lan organisasi ing Kanada, sing dadi komplit kanggo ngidini pornografi online. Sawetara asil positif saka kampanye iki kalebu rong rantai restoran sing ngetrapake Wi-Fi saring - The Keg lan Boston Pizza. Rantai hotel, panyedhiya layanan internet, perusahaan kertu kredit lan layanan perpustakaan, amarga ora duwe perlindungan saka gangguan online utamane kanggo bocah-bocah, kabeh ana ing dhaptar Defend Dignity. Defend Dignity uga saiki lagi ngobrol karo eksekutif Kanada saka Instagram. Dheweke kuwatir babagan rencana kanggo miwiti platform kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun. 

Print Friendly, PDF & Email