Penyebab Studi babagan Kesalahan Pornografi

Penyebab Studi babagan Porno Beboyo

adminaccount888 News Latest

Publikasi definisi kanggo Kelainan Prilaku Seksual Compulsive ing wulan Juni 2018 dening WHO adhedhasar bukti empiris. Nanging, sawetara wong isih nolak manawa konsumsi pornografi bisa nyebabake kerusakan mental utawa fisik. Ing blog iki, kita ndeleng 6 panliten sebab-sebab sing diterbitake nganti saiki sing nuduhake sebab musabab nalika peserta ngilangi panggunaan porno lan disfungsi seksual kronis. Kabeh padha nggandhengake panggunaan porno utawa kecanduan porno kanggo disfungsi seksual lan gairah sing luwih murah.

1) Apa Pornografi Internet Nimbulaké Disfungsi Seksual? A Review karo Lapuran Clinical (2016) 

Tinjauan ekstensif babagan literatur sing ana hubungane karo masalah seksual sing disebabake porno. Nglibatake dokter US Navy 7, review menehi data paling anyar sing ngumumake masalah seksual sing enom. Uga nliti studi neurologis sing ana hubungane karo porno lan kahanan seksual liwat porno Internet. Dokter nyatakake laporan klinis 3 saka wong sing ngembangake dysfunctions seksual. Loro wong telu kasebut marasake dysfunctions seksual kanthi mbusak nggunakake porno. Wong katelu durung ngalami perbaikan amarga dheweke ora bisa nyinggah porno. Kutipan:

Faktor tradisional sing sapisan nerangake kesekengan seksual wong katon ora cukup kanggo nyatakake kena cetha ing disfungsi ereksi, ejakulasi sing ditundha, ngurangi kepuasan seksual, lan libido sing kurang nalika ngalami seksual ing wong miturut 40. Tinjauan iki (1) nganggep data saka pirang-pirang domain, kayata, klinis, biologi (kecanduan / urologi), psikologis (seksual kahanan), sosiologis; lan (2) nyedhiyakake serangkaian lapuran klinis, kabeh kanthi tujuan ngusulake arah sing bisa kanggo penelitian fenomena masa depan. Alterasi sistem motivasi otak ditliti minangka etiologi sing bisa gegayutan karo pornografi sing gegandhengan karo kekurangan seksual.

Tinjauan iki uga nyakup bukti yen sifat pornografi Internet sing unik (potènsi anyar, potensial kanggo escalasi sing gampang kanggo materi sing luwih èfèktif, format video, lan liya-liyané) bisa dadi cukup kuwat kanggo nimbulaké gairah seksual kanggo aspèk kegiyatan pornografi Internet sing ora gampang transisi menyang nyata - partners, kayata jinis karo mitra sing dikarepake ora bisa ndhaftar minangka ekspektasi patemon lan nolak regane. Laporan klinis ngandharake yen nggunakake internet pornografi sesambungan kasebut kadhangkala cekap kanggo ngowahi efek negatif, nudhuhake kebutuhan kanggo investigasi ekstensif nggunakake metodologi sing duwe subyek ngilangi variabel pornografi Internet nggunakake.

Yayasan Ganjaran nulis sawijining crita babagan sinau nalika pisanan metu.

2) Sifat masturbasi lanang lan dysfunctions seksual (2016) 

Iki sinau dening psikiater Perancis sing saiki dadi presiden Federasi Eropa Sexology. Nalika abstrak nerusake bali lan nggunakake pornografi internet nggunakake lan masturbasi, jelas yen dheweke ngobrol porn-induced seksual dysfunctions (erectile dysfunction lan anorgasmia). Kertas revolves liwat pengalaman klinis karo wong 35 sing dikembangaké jebol erectile lan / utawa anorgasmia, lan pendekatan therapeutic kanggo mbantu. Penulis nyathet yen akeh pasien sing nggunakake porno, kanthi pirang-pirang kecanduan porno. Titik abstrak kanggo internet porno minangka sabab utama masalah (mbudidaya sing masturbasi ora nyebabake ED kronis, lan ora tau diwenehi minangka panyebab ED). 19 saka wong 35 ngalami owah-owahan sing signifikan ing fungsi seksual. Wong liya uga metu saka perawatan utawa isih nyoba kanggo pulih. Kutipan:

Intro: Mboten sagah lan mbiyantu kanthi wujud ingkang biasa dipunginakaken, masturbasi sajrone wangun sing gedhe banget lan wis pinunjul, sing umume kagandhèng tumrap kecanduan porno, asring banget diabaikan ing penilaian clinical disfungsi seksual sing bisa ngindhuksi.

results: Hasil awal kanggo pasien kasebut, sawise perawatan kanggo "nyinaoni" kebiasaan masturbatory lan kecanduan pornografi sing asring digandhengake, nyengkuyung lan janji. Pangurangan gejala dipikolehi ing 19 pasien saka 35. Dysfunctions regressed lan patients iki bisa seneng seksual kegiatan seksual.

Kesimpulan: Latihan adiktif, asring diiringi dening ketergantungan babagan cyber-pornografi, wis katon main peran ing etiologi sajrone jenis disfungsi erectile utawa anejakulasi coital. Penting kanggo ngenali babagan sistematis kanthi cara sing sacara sistematis tinimbang nglakoni diagnosis kanthi ngilangi, supaya bisa ngolah teknik dekondisi kabiasaan kanggo ngatur disleksia kasebut.

3) Praktek masturbatory luar biasa minangka faktor etiologis ing diagnosis lan perawatan disfungsi seksual ing wong enom (2014) 

Salah sijine studi kasus 4 ing laporan iki ing wong kanthi masalah seksual sing dipengaruhi porn (libido kurang, fetishes, anorgasmia). Intervensi seksual kasebut dijaluk kanggo nyisihke minggu 6 saka porno lan masturbasi. Sawise sasi 8 wong sing dilapurake tambah kepinginan seksual, seks lan orgasme sukses, lan ngrasakake "laku seksual sing apik. Iki minangka peer-reviewed pisanan sing nyatakake pemulihan saka pornografi sing disebabake seksual. Ngutip saka kertas:

"Nalika takon babagan laku masturbat, dheweke nglapurake yen ing sasi kepungkur dheweke wis masturbasi kanthi cepet lan kanthi cepet nalika nonton pornografi wiwit remaja. Film porno wiwitane kalebu zoofilia, lan pangrasane, dominasi, sadisme, lan masokisme, nanging pungkasane dheweke entuk gelar sarjana kanggo bahan-bahan kasebut lan mbutuhake adegan pornografi luwih hardcore, kalebu jinis transgender, orgasme, lan seksual kasar. Dheweke digunakake kanggo tuku film porno haram ing tumindak seks kasar lan rudo pekso lan visualisasi sing pemandangan ing imajinasi kanggo fungsi seksual karo wanita. Dheweke mboko sithik mundhut kepinginan lan kemampuane kanggo nonton lan ngurangi frekuensi masturbasi. "

Saliyane karo sesi mingguan karo ahli terapi jinis, pasien kasebut kanggo ngindhari materi sing seksual, kalebu video, koran, buku, lan pornografi internet.

Sawise 8 sasi, pasien sing dilapurake ngalami orgasme lan ejakulasi sing suksesDheweké anyar maneh hubungan karo wanita kasebut, lan dheweke dadi sukses ing babagan kesenengan seksual.

4) Carane angel kanggo nambani ejaculation ditundha ing model psikoseksual jangka pendek? A case study comparison (2017) 

Laporan ing rong "kasus komposit" nggambarake panyebab lan perawatan kanggo ejakulasi sing ditundha (anorgasmia). "Patient B" diwakili sawetara wong lanang sing dianggep terapis. Menarik, kertas nyebutake yen "nggunakake porno wis nggunakake bahan porno", "kaya asring". Kertas kasebut ngandut yen ejakulasi sing ditundha porno ora umum, lan ing bangkekan. Panulis nyuwun riset babagan efek porno fungsi seksual. Ejaculation ditundha Patient B wis mari sawise minggu 10 ora ana porno. Kutipan:

Kasus kasus gabungan saka karya saya ing Layanan Kesehatan Nasional ing Rumah Sakit Universitas Croydon, London. Kanthi kasus terakhir (Patient B), iku penting kanggo dicathet yen presentasi nuduhake nomer lanang lanang sing wis diarani dening dokter sing nganggo diagnosis sing padha. Patient B yaiku umur 19 sing diwenehake amarga dheweke ora bisa ngetrapake liwat penetrasi. Nalika dhèwèké dadi 13, dhèwèké kerep ngakses situs pornografi kanthi liwat internet utawa liwat pranala sing dikirim kanca-kanca. Dheweke wiwit masturbasi saben wengi nalika nggoleki telpon kanggo gambar ... Yen dheweke ora mlebu, dheweke ora bisa turu. Film porno sing wis digunakake dheweke wis tambah, kaya asring kasus kasebut (pirsani Hudson-Allez, 2010), dadi materi keras (ora ana ilegal) ...

Escalation

Patient B dituduhake kanthi seksual liwat pornografi wiwit umur 12 lan pornografi kang wis digunakake wis kena kanggo budak lan dominasi nalika umur 15.

Kita sarujuk yen dheweke ora bakal nggunakake pornografi kanggo masturbasi maneh. Iki tegese ninggalake telpon ing kamar liyane ing wayah wengi. Kita sarujuk yen dheweke bakal masturbasi kanthi cara sing beda ....

Patient B bisa entuk orgasme liwat penetrasi dening sesi kelima; sesi sing ditawahi saben minggu ing Rumah Sakit Croydon University supaya limang sesi cocog kanggo kira-kira minggu 10 saka konsultasi. Dheweke seneng lan seneng banget. Sajrone telung sasi tindak-tindak karo Patient B, dheweke isih lali.

Patient B ora minangka kasus sing terisolasi ing Layanan Kesehatan Nasional (NHS) lan nyatane bocah-bocah enom ing umum ngakses terapi psikoseksual, tanpa mitra kasebut, ngandharake dhewe kanggo owah-owahan.

Mulane artikel iki ndhukung riset sadurunge sing wis nggandhengake gaya masturbasi kanggo disfungsi seksual lan pornografi kanggo gaya masturbasi. Artikel ditemtokake dening ngandhakake yen suksese ahli terapi psikoseksual ing nggarap DE jarang dicathet ing literatur akademik, sing ngidini tampilan DE minangka kelainan angel kanggo nambani tetep ora bisa dicekel. Artikel kasebut nyinaoni panaliten babagan panggunaan pornografi lan pangaruh ing masturbasi lan desensitisasi alat kelamin.

5) Situational Psychogenic Anejaculation: A Case Study (2014) 

Rincian nerangake kasus pornografi sing didhudhukan porno. Pengalaman mung seksual ing bojomu sadurunge nikah kerep dadi masturbasi kanggo pornografi - ing pundi dheweke bisa ejakulasi. Dheweke uga nglapurake hubungan seksual minangka kurang arousing tinimbang masturbasi kanggo porno. Informasi penting yaiku "latihan ulang" lan psikoterapi gagal nambani penyakit kasebut. Nalika intervensi gagal, terapi disaranake larangan lengkap babagan masturbasi kanggo porno. Pungkasane larangan iki ngasilake hubungan seksual lan ejakulasi kanthi pasangan nalika pisanan. Sawetara kutipan:

A iku wong lanang nikah taun 33 sing duwe orientasi heteroseksual, sing profesional saka latar tengah sosial-ékonomi tengah. Dheweke ora duwe kontak seksual sadurunge nikah. Panjenenganipun nonton pornografi lan seneng masturbasi. Kawruh babagan seks lan seksualitas dheweke cukup. Sawisé nikah, Pak. A nyatakake libido minangka wiwitan normal, nanging banjur ngurangi sekunder kanggo kesulitan ejakulasi. Senadyan narik gerakan kanggo 30-45, dheweke ora tau bisa ejaculate utawa entuk orgasme sajrone penetrating jinis karo bojone.

Apa ora bisa

Obat-obatan Mr. A dirasionalisasi; klomipramine lan bupropion ora diterusake, lan sertraline dikendheke kanthi dosis 150 mg saben dina. Sesi therapy karo saperangan padha dianakake saben minggu kanggo sawetara wulan awal, yaiku sing diwenehake saben minggu saben wulan. Saran spesifik kalebu fokus ing sensasi seksual lan konsentrasi ing pengalaman seksual tinimbang ejakulasi digunakake kanggo ngurangi kinerja kacepetan lan penonton. Wiwit masalah-masalah sing ditindakake senadyan intervensi kasebut, terapi seks intensif dianggep.

Pungkasane, dheweke ngusulake larangan masturbasi (sing tegese dheweke terus masturbasi menyang porno nalika intervensi gagal kasebut):

Larangan ing sembarang jinis kegiatan seksual disaranake. Latihan fokus sensasi progresif (wiwitan non genital lan genital pungkasan) diprakarsai. Pak A nerangake ora duwe kemampuan kanggo nemu tingkat stimulasi sing padha nalika jinis penetratif dibandhingake karo apa kang dialami nalika masturbasi. Sawise larangan ing masturbasi ditrapake, dheweke nglaporake kepinginan kanggo aktivitas seksual karo partner.

Sawise ora ditetepake wektu, larangan ing masturbasi kanggo porno bisa dadi sukses:

Dene, Pak A lan garwane mutusake kanggo golek Techniques Reproduktive Assisted (ART) lan ngalami rong siklus inseminasi intrauterine. Sajrone sesi latihan, Pak. A ejaculated kanggo pisanan, ngisor kang wis bisa ejaculate satisfactorily sajrone mayoritas interaksi seksual pasangan.

6) Pornografi Disebabake Erectile Disfunction Among Young Men (2019) 

Abstrak: Tulisan iki nylidhiki fenomena Disfungsi ereksi pornografi (PIED), tegese masalah seksual ing laki-laki amarga konsumsi pornografi Internet. Data empiris saka wong sing nandhang kondisi kasebut wis dikumpulake. Gabungan metode riwayat hidup topikal (karo wawancara narasi online asinkron kualitatif) lan buku harian online pribadi wis dipunginaake. Data wis dianalisis nggunakake analisis interpretatif teoritis (miturut teori media McLuhan), adhedhasar induksi analitik. Penyelidikan empiris nuduhake yen ana korélasi antara konsumsi pornografi lan disfungsi ereksi sing nyatake penyebab.

Temuan kasebut adhedhasar wawancara 11 bebarengan karo rong buku harian video lan telung diary teks. Wong lanang antarane umur 16 lan 52; padha nyatakake yen introduksi awal kanggo pornografi (biasane nalika remaja) diikuti dening konsumsi saben dina nganti titik sing ngrambah ing ngendi isi ekstrem (nyangkut, umpamane, unsur kekerasan) perlu kanggo njaga gairah. Tahap penting ditindakake nalika gairah seksual kaancam eksklusif karo pornografi sing ekstrem lan cepet, nyedhiyakake hubungan seksual fisik lan uninteresting. Iki nyebabake ora duwe kemampuan kanggo njaga degdegan karo pasangan urip nyata, ing ngendi wong miwiti proses "re-boot", menehi pornografi. Iki wis mbantu sawetara wong kanggo ngrebut kakuwatane kanggo entuk lan njaga degdegan.

Pambuka menyang bagean asil

Sawise ngolah data, aku wis ngelingi pola-pola tartamtu lan tema-tema sing terus-terusan, nyusul narasi kronologis ing kabeh wawancara. Iki minangka: Pambuka. Siji pisanan dikenalke karo pornografi, biasane sadurunge pubertas. Nggawe kebiasaan. Siji wiwit nggunakake pornografi kanthi reguler. Escalation. Saliyane dadi "ekstrim" bentuk pornografi, isi-wicaksana, kanggo entuk efek sing padha sadurunge entuk liwat kurang "ekstrim" bentuk pornografi. Realisasi. Siji weruh masalah potensial seksual sing diprakirake amarga nggunakake pornografi. Proses "Re-boot". Siji nyoba ngatur panggunaan pornografi utawa ngilangi kanthi lengkap kanggo ngrampungake potensi seksual. Data saka wawancara diwenehi adhedhasar outline ing ndhuwur.

Liyane pasinaon

Saliyane studi studi kasebut ing ndhuwur, Kaca iki ngandhut artikel lan video miturut pakar 130 (profesor urologi, urologi, psychiatrist, ahli psikologi, seksologist, MDs) sing ngakoni lan wis kasil nanggulangi babagan pornografi lan porno-induced mundhut saka kepinginan seksual.

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki