Risiko Wong Muncul minangka Consumers Porn

Konferensi lan Acara

Yayasan Ganjaran mbantu ningkatake kesadharan babagan panelitian utama babagan hubungan seks lan katresnan lan masalah sing ditepungake karo pornografi internet. Kita nindakake kanthi melu konferensi lan acara, mulang lan menehi kontribusi kanggo konsultasi pamrentah lan industri. Kaca iki dianyari karo warta babagan ngendi sampeyan bisa ndeleng lan ngrungokake Yayasan Ganjaran.

Mangkene sawetara sumbangan…

TRF ing 2020

8 Februari 2020. Mary Sharpe nampilake sesi ing Porno, Otak lan Prilaku Seksual Mbebayani ing Asosiasi kanggo Perawatan Kecanduan Seksual lan Konferensi Compulsivity ing London.

18 June 2020. Mary Sharpe presented Strategi non-teknis kanggo nglindhungi bocah saka pornografi: Makarya karo profesional ing Konferensi Virtual Verifikasi Umur.

23 July 2020. KTT Global CESE sing dicritakake Darryl Mead Peta dalan kanggo riset ing mbesuk babagan Nggunakake pornografi Masalah.

27 July 2020. Diskusi panel CESE Global Summit ing Nganggo Porno Gedhe: Mbabarake Penyalahgunaan, Perdagangan Seks, lan Mbebayani. Mary Sharpe ngomong karo Laila Mickelwait saka Exodus Cry lan Rachael Denhollander, pengacara, pendidik lan penulis.

28 July 2020. KTT Global CESE sing diajak Mary Sharpe Pornografi Internet lan pangguna kanthi Kelainan Spektrum Autisme lan Kabutuhan Sinau Khusus.

12 November 2020. Diskusi zoom. Ing pacelathon karo Mary Sharpe, The Reward Foundation lan Farrer & Co LLP, London. Pidato kasebut diundang kanggo nutupi hubungan antara nggunakake pornografi lan nglindhungi bocah lan bocah enom.

TRF ing 2019

18 June 2019. Darryl Mead lan Mary Sharpe nyedhiyakake makalah kasebut Aligning ing "Manifesto kanggo jaringan riset Eropa dadi Panggunaan Masalah ing Internet" karo macem-macem kabutuhan ing komunitas profesional lan konsumen sing kena pengaruh kanthi nggunakake pornografi sing bermasalah. Iki ana ing Konferensi Internasional Ketagihan Prilaku ing Yokohama, Jepang. Kita uga menehi makalah babaganTantangan mulang siswa sekolah babagan riset kecanduan tindak tanduk.

5 Oktober 2019. Darryl Mead lan Mary Sharpe moderat diskusi ing Riset anyar babagan pornografi internet minangka kecanduan tindak tanduk ing Masyarakat kanggo Maju Konferensi Kesehatan Seksual ing St Louis, AS.

TRF ing 2018

7 Maret 2018. Mary Sharpe presented on Dampak pornografi internet ing otak remaja ing sel abu-abu lan sel penjara: Nggawe kabutuhan neurodevelopmental lan kognitif tumrap wong enom sing rentan. Acara kasebut diproduksi dening Pusat Keadilan Pemuda lan Komunitas ing Universitas Strathclyde ing Glasgow.

5 lan 6 April 2018. Ing KTT Global Eksploitasi Seksual Akhir taun 2018 ing Virginia, AS, Darryl Mead menehi update babagan Masalah pornografi ing Inggris lan Mary Sharpe mimpin Rapat Pasukan Tugas Kesehatan & Riset Publik dirawuhi dening luwih saka delegasi 80 saka sak ndonya.

24 April 2018. TRF ngirim kertas gabungan ing Komunikasi Science of Cybersex Addiction to Audiences More ing Konferensi Internasional 5th babagan Kecanduan Behavioural ing Cologne, Jerman.

7 June 2018. Mary Sharpe ngundangi kuliah umum ing Pornografi Internet lan Otak Remaja ing Lucy Cavendish College ing Universitas Cambridge.

3 July 2018. Mary Sharpe nerbitake presentasi babagan pornografi ing sawijining konferensi ing London Denormalising Kekerasan lan Gangguan Seksual antarane Anak-anak ing Sekolah: Nggawe Response Multi-Agensi Koheren.

5 Oktober 2018.  TRF nyedhiyakake kertas kasebut "Nggampangake pangembangan seksual sehat ing para remaja"ing Masyarakat kanggo Maju Konferensi Kesehatan Seksual ing Pantai Virginia, AS.

TRF ing 2017

20 kanggo 22 Februari 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead rawuh ing Konferensi Internasional 4th babagan Kecanduan Behavioral ing Haifa ing Israel. Laporan kita ing koran ing konferens iki diterbitake ing jurnal Sexual Aggression and Compulsivity.

2 March 2017. Anggota dewan TRF Anne Darling nampilake telung sesi materi TRF ing program Theatre Perth, nggayuh pamirsa gabungan saka wong 650.

19 September 2017. Mary Sharpe maringi dhiskusi kanggo murid-murid senior lan wong tuwane Apa ngurus babagan porno Internet kanggo Festival Gagasan ing George Watson's College ing Edinburgh.

7 Oktober 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead presented Pornografi Internet; Apa sing kudu dingerteni wong tuwa, Guru & Profesional Kesehatan ing Dina Komunitas saka Society for the Advancement of Sexual Health konferensi ing Salt Lake City, Amerika Serikat.

13 Oktober 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead presented Dampak pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani remaja menyang Edinburgh Medico-chirurgical Society.

21 Oktober 2017. Yayasan Reward nampilake rong ceramah lan lokakarya pornografi internet ing Konferensi Internasional Ketiga babagan Keluarga ing Zagreb, Kroasia.

16 November 2017. TRF mimpin seminar sore ing Edinburgh Porno Kills Cinta. Dampak Pornografi Internet ing Brain Remaja.

TRF ing 2016

18 lan 19 April 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nganakake bengkel kasebut "Pendekatan Integrasi kanggo pornografi Internet lan Pengaruh" ing Organisasi Nasional kanggo Perawatan Penyalahake (NOTA) Konferensi Scotland ing Stirling.

28 April 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nampilake sawijining kertas "Internet pornografi lan otak remaja" ing Konferensi onlinePROTECT ing London "Mung online, apa ora?": Wong enom lan internet - wiwit eksplorasi seksual nganti tumindak seksual sing tantangan. . Pesen video njupuk omah saka Mary Sharpe saka Konferensi yaiku kene.

4 May 2016. We presented loro makalah ing Kongres Internasional Ketiga Technology Addiction, ing Istanbul, Turki. Mary Sharpe ngandika ing "Strategi kanggo nyegah kecanduan porno Internet" lan Darryl Mead ngobrol babagan "Risiko Sing Ditampa Wong Muda Dadi Konsumen porno". Versi ceramah Darryl sing luwih dawa banjur diterbitake ing jurnal peer-review Addicta, sing kasedhiya kene.

17-19 Juni 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nyiyapake kertas kanthi irah-irahan "Cara Ngowahi Pamirsa pornografi Internet dadi Konsumen Informasi" ing Konferensi DGSS Riset Seksualitas Ilmiah Sosial, "Seks minangka Komoditas" ing Munich, Jerman.

7 September 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngirim kertas menyang "Nggunakake perusahaan sosial kanggo mbukak pornografi internet minangka masalah kesehatan masyarakat" ing Konferensi Riset Innovation Internasional Konferensi Internasional (ISIRC 2016) ing Glasgow. Crita warta ing konferensi iki yaiku kene. Presentasi kita kasedhiya ing situs web ISIRC.

23 September 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nyiyapake bengkel ing "Pengaruh pornografi internet sing hancur" ing Society for the Advancement of Sexual Health Conference ing Austin, Texas. Kisah kabar iki katon kene. Rekaman audio saka presentation kasedhiya kanggo ngundhuh saka Situs web SASH kanggo pangisian daya saka US $ 10.00. Punika Nomer 34 ing wangun pesenan.

29 September 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngirim kertas menyang "Pornografi Internet lan Kekerasan Seksual ing kalangan remaja: Review Riset Internasional Anyar" ing Konferensi Internasional NOTA ing Brighton. Deleng CATETAN kanggo rincian konferensi. Laporan kita ing konferensi punika kene.

25 Oktober 2016. Mary Sharpe presented "Porno Internet lan otak remaja" ing safety Online kanggo bocah lan bocah enom ing Edinburgh sing ditindakake dening Holyrood Events. Klik kene kanggo laporan kita.

29 November 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngandika ing "Pelecehan seksual lan kekerasan seksual ing sekolah", sawijining acara sing ditindakake ing Edinburgh dening Policy Hub Skotlandia. Laporan babagan acara kasebut yaiku kene.

Print Friendly, PDF & Email