Risiko Wong Muncul minangka Consumers Porn

Konferensi lan Acara

Yayasan Ganjaran mbiyantu ningkatake kesadaran babagan perkembangan riset kunci babagan hubungan seks lan katresnan lan masalah sing diakoni dening pornografi internet. Kita nindakake iki kanthi melu ing konferensi lan acara, kanthi ngajar lan nyumbang kanggo konsultasi pemerintah lan industri. Kaca iki dianyari kanthi kabar babagan sampeyan bisa ndeleng lan krungu The Foundation Reward.

Kene sawetara sumbangan kita ...

TRF ing 2018

7 Maret 2018. Mary Sharpe presented on Dampak pornografi internet ing otak remaja ing sel-sel abu-abu lan sel-sel penjara: Manggihake kabutuhan neurodevelopmental lan kognitif saka wong enom sing rawan. Acara iki diprodhuksi dening Pusat kanggo Pemuda lan Kehakiman Komunitas ing Universitas Strathclyde ing Glasgow.

5 lan 6 April 2018. Ing 2018 End Global Exploitation Global Summit ing Virginia, Amerika Serikat, Darryl Mead nganyari Masalah pornografi ing Inggris lan Mary Sharpe mimpin Rapat Umum Tindak Pidana Kesehatan & Riset dirawuhi dening luwih saka delegasi 80 saka sak ndonya.

24 April 2018. TRF ngirim kertas gabungan ing Komunikasi Science of Cybersex Addiction to Audiences More ing Konferensi Internasional 5th babagan Kecanduan Behavioural ing Cologne, Jerman.

7 June 2018. Mary Sharpe ngundangi kuliah umum ing Pornografi Internet lan Otak Remaja ing Lucy Cavendish College ing Universitas Cambridge.

3 July 2018. Mary Sharpe nerbitake presentasi babagan pornografi ing sawijining konferensi ing London Denormalising Kekerasan lan Gangguan Seksual antarane Anak-anak ing Sekolah: Nggawe Response Multi-Agensi Koheren.

Acara sing bakal ditemokake

5 Oktober 2018. TRF bakal ditampilake ing Society for the Advancement of Sexual Health Conference ing Virginia Beach, Amerika Serikat. Kertas kita bakal dadi "Ngleksanani pembangunan seksual sehat ing remaja".

TRF ing 2017

20 kanggo 22 Februari 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead rawuh ing Konferensi Internasional 4th babagan Kecanduan Behavioral ing Haifa ing Israel. Laporan kita ing koran ing konferens iki diterbitake ing jurnal Sexual Aggression and Compulsivity.

2 March 2017. Anggota dewan TRF Anne Darling nampilake telung sesi materi TRF ing program Theatre Perth, nggayuh pamirsa gabungan saka wong 650.

19 September 2017. Mary Sharpe maringi dhiskusi kanggo murid-murid senior lan wong tuwane Apa ngurus babagan porno Internet kanggo Festival Ide ing George Watson's College ing Edinburgh.

7 Oktober 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead presented Pornografi Internet; Apa sing perlu dideleng wong tuwa, Guru & Healthcare Profesional ing Dina Komunitas saka Society for the Advancement of Sexual Health konferensi ing Salt Lake City, Amerika Serikat.

13 Oktober 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead presented Dampak pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani remaja menyang Edinburgh Medico-chirurgical Society.

21 Oktober 2017. The Reward Foundation nyambakake rong ceramah lan lokakarya ing pornografi internet ing Konferensi Internasional Ketiga babagan Keluarga ing Zagreb, Kroasia.

16 November 2017. TRF mimpin seminar sore ing Edinburgh Porno Kills Cinta. Dampak Pornografi Internet ing Brain Remaja.

TRF ing 2016

18 lan 19 April 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nganakake bengkel kasebut "Pendekatan Terpadu kanggo Pornografi Internet lan Impact" ing Organisasi Nasional kanggo Perawatan Penyalahake (NOTA) Konferensi Scotland ing Stirling.

28 April 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nampilake sawijining kertas "Internet pornografi lan otak remaja" ing Konferensi PBB ing London "Iku mung online, ora?": Wong enom lan internet - saka eksplorasi seksual kanggo tantangan seksual tantangan. Slide kasedhiya saka onlinePROTECT. Pesen video home-taken Mary Sharpe saka Konferensi iki kene.

4 May 2016. We presented loro makalah ing Kongres Internasional Ketiga Technology Addiction, ing Istanbul, Turki. Mary Sharpe ngandika ing "Sastranegara kanggo nyegah Pornografi Internet Lair" lan Darryl Mead ngobrol babagan "Risiko Wong Muda minangka Konsumèn Porno". Versi sing luwih lawas saka dhiskusi Darryl banjur diterbitake jroning jurnal peer review Addicta, sing kasedhiya kene.

17-19 Juni 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nyiyapake kertas kanthi irah-irahan "Cara ngganti Pemirsa Pornografi Internet dadi Konsumtif Informasi" ing Konferènsi DGSS babagan Riset Sosial Élifatif, "Jinis minangka Komoditas" ing München, Jerman.

7 September 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngirim kertas menyang "Nganggo perusahaan sosial kanggo ngekspos pornografi internet minangka masalah kesehatan masyarakat" ing Konferensi Riset Innovation Internasional Konferensi Internasional (ISIRC 2016) ing Glasgow. Crita warta ing konferensi iki yaiku kene. Presentasi kita kasedhiya ing Situs web ISIRC.

23 September 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead nyiyapake bengkel ing "Bebaya disintegrating pornografi internet" ing Society for the Advancement of Sexual Health Conference ing Austin, Texas. Kisah kabar iki katon kene. Rekaman audio saka presentation kasedhiya kanggo ngundhuh saka Situs web SASH kanggo pangisian daya saka US $ 10.00. Punika Nomer 34 ing wangun pesenan.

29 September 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngirim kertas menyang "Pornografi Internet lan Kekerasan Seksual ing kalangan remaja: Review Riset Internasional Anyar" ing Konferensi Internasional NOTA ing Brighton. Deleng CATETAN kanggo rincian konferensi. Laporan kita ing konferensi punika kene.

25 Oktober 2016. Mary Sharpe presented "Porno internet lan otak remaja" ing Safety online kanggo bocah-bocah lan wong enom ing Edinburgh ditampa Acara Suci. Klik kenee kanggo laporan kita.

29 November 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngandika ing "Pelecehan seksual lan kekerasan seksual ing sekolah", acara sing dianakake ing Edinburgh dening Kebijakan Hub Skotlandia. Laporan kita ing acara kasebut kene.

Print Friendly, PDF & Email