Konsultasi Skotlandia

Respon Konsultasi

Yayasan Ganjaran mbantu ningkatake kesadharan babagan panelitian utama babagan hubungan seks lan katresnan lan masalah sing ditepungake karo pornografi internet. Kita nindakake kanthi menehi kontribusi marang konsultasi pamrentah lan industri. Kaca iki dianyari karo warta babagan pengajuan sing wis digawe kanggo proses konsultasi pamrentah.

Yen sampeyan sinau saka konsultasi liya kang bisa ditulung ing Foundation Reward, mangga nyelehake email.

Mangkene sawetara sumbangan…

2019

22 July 2019. TRF nyumbang kanggo proses nyusun kanggo nemtokake pitakon sing bakal digunakake ing survey NATSAL-4. Survei Sikap Seksual Seksual lan Lifestyles wis mlaku ing Inggris wiwit 1990. Iki minangka salah sawijining survey paling gedhe ing jagad iki.

28 Januari 2019. Mary Sharpe menehi tanggepan lengkap babagan penyelidikan Komite Pilihan Commons babagan tuwuhing Teknologi Immersive lan Add adiktif. Penyelidikan kasebut ditindakake ing Jurusan Digital, Budaya, Media lan Olahraga. Sampeyan kudu diterbitake dening Parlemen Inggris ing wektu kasebut.

2018

16 July 2018. Ing Skotlandia, Dewan Penasihat Nasional Menteri Wanita lan Wanita wis miwiti miwiti program ngundang tanggapan konsultasi babagan masalah wanita. Penawaran pertama yaiku hubungan antara pelecehan seksual lan pornografi.

2017

6 December 2017. TRF nanggapi Konsultasi Kertu Hijau Strategi Keamanan Internet ing Inggris. Kita uga ngirim surat menyang Tim Strategi Keamanan Internet ing Departemen Digital, Budaya, Media lan Olahraga babagan usulan amandemen Undhang-undhang Ekonomi Digital. Posisi kita yaiku Pamrentah Inggris kudu netepi komitmene kanggo nggawe barang-barang sing ilegal lan uga ilegal online. Area utama yaiku mbusak akses menyang pornografi kasar lan gambar pelecehan seksual bocah non-fotografi.

11 June 2017. Mary Sharpe ngirim tanggapan konsultasi marang Strategi Skotlandia kanggo nyegah lan mbasmi panganiaya tumrap wanita lan bocah-bocah wadon. Tanggepan kita wis diterbitake dening Pamrentah Skotlandia babagan situs.

April 2017. Yayasan Ganjaran kadhaptar minangka sumber karo tautan menyang kaca ngarep ing Rencana Tindakan Nasional kanggo Keamanan Internet kanggo Anak-anak lan Remaja diterbitake dening Pemerintah Skotlandia.

8 March 2017. TRF ngirim pengajuan kanthi tertulis menyang investigasi Parlemen Kanada babagan efek kesehatan pornografi kasar tumrap wong enom. Kasedhiya ing kene ing Inggris lan French. Pangiriman kita dijupuk dening Dissenting Report disiapake dening anggota Konservatif Panitia.

Februari 2017. Pamrentah Skotlandia ngundang kiriman 100 tembung babagan masa depan kurikulum Pendidikan Pribadi lan Seksual ing sekolah-sekolah Skotlandia. Pengajuan Yayasan Ganjaran minangka nomer 3 kene.

11 Februari 2017. Mary Sharpe lan Darryl Mead ngirimake pelatihan ing pornografi internet menyang 15 wong enom ing program 5Rights ing Young Scot babagan pengaruh pornografi internet marang wong enom ing Skotlandia. Iki minangka bagean saka proses konsultasi sing nyebabake nerbitake  Laporan Final Komisi Pemuda 5Rights ke Pemerintahan Skotlandia Bisa 2017.

2016

20 Oktober 2016. Mary Sharpe lan Darryl Mead diundang menyang Simposium ing 'Keselamatan Anak Online: Tetep Ngarep Game' ing Omah Portcullis, Westminster. Acara kasebut diselenggarakake Partai Kerja Parlemen Inggris babagan Kulawarga, Lords lan Kelompok Perlindungan Keluarga & Anak Commons kanggo ngewangi RUU Ekonomi Digital liwat Parlemen Inggris. Laporan babagan Simposium kasedhiya kene. Sadurungé ing 2016 kita nanggapi konsultasi online babagan Bill sing digawakake dening Departemen Kebudayaan, Media lan Olahraga.

9 March 2016. The Reward Foundation nanggapi telpon kanggo bukti ditulis saka Senat Australia ing "Jebule ditindakake kanggo anak-anak Australia liwat akses menyang pornografi ing Internet". Iki diterbitake minangka wangun sing rada rusak minangka pengajuan 284 lan bisa dideleng kanthi nglebokaké menyang Parlemen Australia situs web.

Print Friendly, PDF & Email