Contact Us

Hubungi Yayasan Ganjaran - Katresnan, Jinis lan Internet kanggo ngerteni babagan pendekatan adhedhasar neurosains independen kanggo jinis lan pendhidhikan sesambetan.

Kita wis entuk akreditasi dening Royal College of General Practitioners kanggo mbukak pelatihan pelatihan siji dina pengaruh pornografi internet ing kesehatan mental lan fisik. Hubungi kita kanggo rincian acara mbukak lan latihan ing omah. Lokakarya kasebut cocog kanggo sapa wae sing duwe pengaruh pornografi ing prilaku. Kita bubar ngluncurake rencana pengajaran kanggo guru lan uga ngobrol ing sekolah. Badan amal kasebut nduwe sesi karo wong tuwa kanggo mbantu dheweke ngobrol kanthi alus babagan risiko pornografi karo anak-anake.

Yayasan Ganjaran,
The Melting Pot,
5 Rose Street,
Edinburgh,
EH2 2PR
Inggris

Ponsel: +44 (0) 7506 475 204

email: contact@rewardfoundation.org

    Jeneng (* dibutuhake)

    Panjenengan Email (* dibutuhake)

    Message


    Carane golek kita

    Organisasi Scottish Charitable Incorporated SC044948 [/ x_text]

    contact@rewardfoundation.org

     
    Print Friendly, PDF & Email