Kebijakan Cookie

Cookie lan carane wong Benefit Sampeyan

Kaca iki nyetel kebijakan cookie The Yayasan Ganjaran. Situs web kita nggunakake cookie, minangka meh kabeh situs web, kanggo nyedhiyani sampeyan pengalaman paling apik sing bisa. Cookie iku file teks cilik sing diselehake ing komputer utawa ponsel nalika sampeyan browsing situs web. Informasi sing digawa dening cookie ora diidentifikasi dhewe, nanging bisa digunakake kanggo menehi pengalaman web sing luwih pribadi. Yen sampeyan pengin mangerteni luwih lengkap babagan panggunaan umum saka cookie, please visit Cookiepedia - kabeh babagan cookie.

Cookie kita mbantu kita:

  • Nggawe situs web kita kaya sing diarepake
  • Elinga setelan sampeyan sajrone lan antarane kunjungan
  • Ngapikake kacepetan / keamanan situs kasebut
  • Ngidini sampeyan enggo bareng kaca kanthi jaringan sosial kaya Facebook
  • Terus nambahi situs web kita kanggo sampeyan
  • Nggawe marketing luwih efisien (pungkasane ngewangi kita kanggo nyedhiyakake layanan sing kita gawe kanthi rega sing kita gawe)

Kita ora nggunakake cookie kanggo:

  • Ngumpulake informasi sing bisa dianggep pribadi (tanpa ijin nyathet)
  • Ngumpulake informasi sing sensitif (tanpa ijin nyathet)
  • Ngirim data menyang jaringan iklan
  • Liwat data sing bisa dingerteni pribadi kanggo pihak katelu
  • Pay komisi dodolan

Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan kabeh cookie sing digunakake ing ngisor iki

Gawe usahan kanggo nggunakake cookie

Yen setelan ing piranti lunak sing digunakake kanggo ndeleng situs web iki (browser sampeyan) disetel kanggo nrima cookie sing kita gunakake iki, lan nggunakake terus situs web kita, kanggo ngerteni manawa sampeyan apik karo iki. Apa sampeyan pengin mbusak utawa ora nggunakake cookie saka situs kita, sampeyan bisa mangerteni carane nindakake iki ing ngisor iki, nanging nglakoni mangkono, mesthine bakal tegese yen situs kita ora bisa mlaku kaya sing dikarepake.

Cookie Situs Web: Cookie kita dhewe

Kita nggunakake cookie kanggo nggawe situs web kita kalebu:

  • Ngelingi setelan telusuran sampeyan

Ora ana cara kanggo nyegah cookie sing disetel liyane saka ora nggunakake situs kita.

Cookie ing situs iki disetel dening Google Analytics lan The Yayasan Ganjaran.

Fungsi pihak katelu

Situs kita, kaya paling akeh situs web, kalebu fungsi sing diwenehake dening pihak katelu. Conto umum minangka video YouTube sing ditempelake. Situs iki kalebu ing ngisor iki sing nggunakake cookie:

Ngaktifake cookies iki bakal ngilangi fungsi sing ditindakake dening pihak katelu kasebut

Cookie Situs Sosial

Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang 'Seneng' utawa nuduhake konten ing situs kayata Facebook lan Twitter, mula kalebu tombol nuduhake ing situs iki.

Cookie disetel dening:

  • Facebook
  • Twitter

Ing implikasi privasi iki bakal beda-beda saka jaringan sosial kanggo jaringan sosial lan bakal gumantung ing setelan privasi sing sampeyan milih ing jaringan kasebut.

Statistik pengunjung anonim Cookies

Kita nggunakake cookie kanggo nyusun statistik pengunjung kayata pirang-pirang wong sing wis ngunjungi situs web kita, jinis teknologi apa sing digunakake (kayata Mac utawa Windows sing mbantu ngidentifikasi yen situs kita ora bisa digunakake kaya biasane kanggo teknologi tartamtu), suwene dheweke nggunakake situs kasebut, kaca sing ditampilake lsp. Iki mbantu kita supaya terus nambah situs web. Iki sing diarani 'analytics' ?? program uga ngandhani, kanthi anonim, kepiye wong tekan situs iki (kayata saka mesin telusuran) lan apa wis ana ing kene sadurunge mbantu kita nemtokake konten sing paling populer.

Kita nggunakake:

  • Google Analytics. Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan iki kene.

Kita uga nggunakake laporan Google Demografi lan Minat, sing menehi tampilan sing ora dingerteni babagan umur lan kapentingan pengunjung menyang situs iki. Kita bisa nggunakake data iki supaya bisa nambah layanan lan / utawa konten.

Nguripake Cookies Off

Sampeyan biasane bisa ngalih cookie kanthi nyetel setelan browser kanggo mungkasi saka nrima cookie (sinau carane kene). Nanging, bisa uga bakal mbatesi fungsi kita lan proporsi situs web ing saindenging jagad, amarga cookie minangka bagean standar saka situs web modern sing paling modern

Sampeyan bisa uga prihatin babagan cookie sing ana gandhengane karo "spyware". Daripada mateni cookie ing browser sampeyan, sampeyan bisa nemokake manawa piranti lunak anti-spyware entuk target sing padha kanthi mbusak cookie sing dianggep invasif kanthi otomatis. Sinau luwih lengkap babagan ngatur cookie kanthi piranti lunak antispyware.

Kanggo nyedhiyakake pengunjung luwih akeh babagan carane data dikumpulake dening Google Analytics, Google wis ngembangake Tambah Browser Optik Google Analytics. Panganggo iki ngidini JavaScript Google Analytics ora ngirim informasi apa wae babagan kunjungan neng situs web Google Analytics. Yen sampeyan pengin milih metu saka Analytics, ngundhuh lan nginstal add-on kanggo browser web sampeyan saiki. Google Analytics Opt-out Browser Add-on kasedhiya kanggo Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, lan Opera.

Teks informasi cookie ing situs iki ditemokake saka isi sing disedhiyakake dening Attacat Internet Marketing http://www.attacat.co.uk/, sawijining agen pamasaran sing ana ing Edinburgh. Yen sampeyan butuh informasi sing padha kanggo situs web sampeyan, sampeyan bisa nggunakake free cookie audit tool.

Yen sampeyan nggunakake Ora Lacak setting browser, kita njupuk iki minangka tandha sing sampeyan ora pengin ngidini cookie iki, lan bakal diblokir. Iki minangka setelan sing diblokir:

  • __utma
  • __utmc
  • __utmz
  • __utmt
  • __utmb

 

Print Friendly, PDF & Email