Latihan Gangguan Seksual Perusahaan

Latihan Gangguan Seksual Perusahaan

"Pamimpin bisnis kudu mbuktekake dheweke kudu nglakoni tindakan kanggo nahan pelecehan seksual" nyatakake Komisi Kesetaraan lan Hak Asasi Manungsa.

Ngerti pora…?

... sing biasa ndeleng babagan pornografi internet sing kuat banget karo perilaku seksis lan misogin? Sepuluh persen wong diwasa ing UK ngakoni nggunakake pornografi internet hardcore ing karya. Ora kaya alkohol utawa kelainan narkoba, prilaku seksual sing kompulsif luwih angel ditemtokake nanging efeke ora kurang mbebayani. Wong lanang nom-noman luwih gampang ngrugekke kanggo nggunakake kompulsif lan, luwih akeh, wanita nom-noman.

Ing Desember 2017, Komisi Kesetaraan lan Hak Asasi Manungsa (EHRC) wrote menyang Kursi FTSE 100 lan perusahaan gedhe liyane sing nyatakake yen bakal njupuk tindakan hukum sing ana bukti kegagalan sistemik kanggo nyegah, utawa ngatasi, pelecehan seksual *. Iki kedadeyan minangka respon marang skandal seksual Hollywood lan Westminster, lan kampanye #MeToo. Wis takon kanggo nyedhiyani bukti:

  • apa sing kudu ditindakake kanggo nyegah pelecehan seksual
  • apa langkah sing dijupuk kanggo mesthekake yen kabeh karyawan bisa nglaporake kasus pelecehan tanpa wedi retribution
  • carane nggawe rencana kanggo nyegah pelecehan ing mangsa ngarep
Telpon kanggo tumindak

Saben organisasi bisa ngrugèkaké risiko masalah pelecehan seksual. Ayo kita nulung sampeyan nanggapi kanthi efektif kanthi ngembangake pendekatan kabeh tenaga kerja kanggo ngurangi risiko iki. Layanan panyedhiya kanggo nglindhungi citra publik saka perusahaan lan tenaga kerja ing wilayah tumindak seksual.

Layanan kalebu
  1. Workshop dina lengkap kanggo kesehatan lan profesional HR ing babagan pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani. Wis diakreditasi dening Royal College of GPs. Bengkel pertama ing Edinburgh 23 Januari 2018.
  2. A setengah dina kanggo profesional HR babagan impact pornografi internet ing kesehatan mental lan fisik, pelecehan seksual, hukuman pidana lan reputasi karusakan. Peserta bakal sinau liwat studi kasus lan riset babagan latihan apa sing bisa dilebokake kanggo nyumbang tanggung jawab hukum perusahaan kanggo nyegah pelecehan seksual ing mangsa ngarep
  3. Lokakarya setengah dina utawa full day kanggo klompok manajer 30-40 ing babagan pornografi internet babagan kesehatan, ing prilaku ing papan kerja, tanggung jawab pidana pribadi lan cara mbangun daya tahan minangka langkah preventif marang masalah pelecehan seksual
  4. Kuliah wiwitan 1 kuliah marang samubarang ukuran klompok sing ngandharake babagan pornografi internet babagan kesehatan, perilaku ing papan kerja, tanggung jawab pidana pribadi lan cara mbangun daya tahan minangka langkah pencegahan.
Babagan awake dhewe

Yayasan Ganjaran - Cinta, Jenis Kelamin lan Internet, minangka lembaga pendidikan internasional sing nyebarake diskusi lan lokakarya babagan dampak pornografi internet babagan kesehatan, prestasi, hubungan lan kriminalitas. Kita diakreditasi dening Royal College of General Practitioners kanggo nyedhiyakake latihan pengembangan profesional ing bidang iki kanggo para profesional kesehatan lan liyane sing tanggung jawab kanggo kesehatan pegawe.

CEO kita, Mary Sharpe, Advokat, nyinaoni lapangan kerja lan hukum pidana lan duwe pengalaman ekstensif ing personel latihan ing tingkat nasional lan internasional. Kanggo 9 taun dheweke mbimbing staff lan mahasiswa ing Universitas Cambridge ing pengembangan kepemimpinan pribadi. Kita uga bisa nyedhiyakake pirang-pirang asosiasi, kalebu profesional HR lan psikolog.

impact

Nalika wong ngerti potensi potensial kelainan sing gegayutan karo nggunakake pornografi, dheweke luwih seneng njupuk tanggung jawab pribadi kanggo owah-owahan. Ngarahake latihan ing panyebab ROOT minangka strategi efektif kanggo nyegah utawa ngurangi pelecehan seksual ing mangsa ngarep.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi mary@rewardfoundation.org   Mobile: + 44 (0) 7717 437 727

* Pelecehan seksual ana nalika wong nglakoni prilaku sing ora dikarepake sing dadi alam seksual lan nduweni tujuan utawa akibat nglanggar martabat seseorang utawa nggawe lingkungan ambegan, nyerang, ngialake, ngremehake utawa nyerang.

'Sifat seksual' bisa nglindhungi tumindak lisan, non-verbal utawa fisik kalebu kasile seksual sing ora dikarepake, ora bisa disentuh, bentuk pelecehan seksual, lelucon seksual, nampilake foto porno utawa gambar, utawa ngirim email kanthi materi seksual.

Print Friendly, PDF & Email