Flyer Reward Foundation Heads

Flyer

Kaca iki nyedhiyakake akses menyang flyer The Reward Foundation nyetel apa sing kita lakoni. Versi iki diterbitake ing Juli 2017.

Ing The Reward Foundation, kita nyedhiyakake informasi ilmiah sing gampang dimengerteni kanggo kabeh wong babagan katresnan, jinis lan Internet. Gunakake lan bagiake leaflet, nanging akoni sumber kasebut. Kita nggunakake lisensi Creative Commons CC-BY-ND.

cc-by-nd

 

Lisensi iki ngidini distribusi, komersial lan non-komersial, yen diterusake ora diganti lan kabeh, kanthi kredit kanggo The Reward Foundation. Kanggo ndeleng akta lisensi, klik kene. Kanggo ndeleng kode hukum, monggo klik kene.

Ngundhuh Flyer

Klik link iki kanggo ngundhuh Flyer Foundation Reward…

Print Friendly, PDF & Email