Pandhuan wong tuwa sing gratis kanggo pornografi Internet

Pandhuan Wong Tua GRATIS kanggo Pornografi Internet

adminaccount888 Education, Health, News Latest

Bab lan Paragraf

Minangka wong tuwa lan pengasuh, sampeyan dadi conto sing paling penting lan pandhuan kanggo anak-anake. Pandhuan kanggo pornografi internet wong tuwa iki bakal mbantu sampeyan ngrasakake pacelathon sing tantangan. Sinau babagan efek kesehatan mental lan fisik porno, pengaruh sosial, lan pengaruh hukum. Porno saiki beda banget karo porno jaman biyen babagan efek ing otak.

Sajrone pandemi kasebut, bosen ngidini luwih akeh bocah kanthi ora sengaja utawa desain, nemokake pasokan pornografi hardcore sing tanpa wates. Kajaba sampeyan ndhidhik dhewe, banjur bocah, babagan efek sing bisa ditrapake, mula bakal ana risiko yen bocah ngalami masalah porno ing mbesuk. Nuwun sewu negatif, nanging iki mriksa kasunyatan. Para remaja paling rentan nandhang masalah kesehatan mental lan kecanduan liwat wektu. Iki apik video cekak dening psikiater trauma sing ngomong babagan ngrampungake pandemi.

Ringkesan Risiko pornos

Kebiasaan pornografi duweni potensi nyebabake efek samping ing ngisor iki:

Isolasi sosial; kelainan swasana ati; obyektif seksual wong liya; nindakake prilaku beboyo lan mbebayani; mitra intim sing ora seneng; masalah seksual; nistha awake dhewe, nglirwakake bidang-bidang penting ing urip; panggunaan porno sing komprehensif, kecanduan.

Otak Remaja

otak remaja plastik sing apik

Umur remaja wiwit umure 10-12 nganti umure rong puluhan. Sajrone periode perkembangan otak sing kritis iki, bocah-bocah ngalami periode sinau sing dipercepat. Punapa mawon sing dadi perhatian utamane bakal dadi jalur sing kuat nalika periode pangembangan iki mudhun. Nanging wiwit umur pubertas, bocah-bocah mula kepengin ngerti babagan seks lan pengin sinau babagan sabisa-bisa. Nopo nopo Amarga prioritas nomer siji alam yaiku reproduksi seksual, nularake gen. Lan kita wis diprogram kanggo fokus, siap utawa ora, lan sanajan ora pengin. Internet minangka papan sing pertama diwiwiti bocah-bocah kanggo golek wangsulan. Sing ditemokake ora ana watese pornografi hardcore.

Akses kanggo pornografi gratis, streaming, hardcore minangka salah sawijining eksperimen sosial sing paling gedhe lan ora diatur ing sejarah. Iki nambah macem-macem prilaku sing berisiko anyar menyang otak sing wis ana résiko. Deleng video cekak iki supaya luwih ngerti babagan otak remaja kanthi saran kanggo wong tuwa saka ahli neuroskenal.

Anak lanang cenderung nggunakake situs porno luwih saka bocah-bocah wadon, lan bocah wadon seneng situs media sosial lan luwih kasengsem ing crita erotis, kayata 50 Shades of Grey. Iki minangka risiko sing kapisah kanggo bocah-bocah wadon. Contone, kita krungu babagan bocah wadon 9 taun sing diunduh lan maca porno naratif babagan Sedulur. Iki senadyan ibune masang watesan lan ngontrol kabeh piranti liyane sing dheweke akses, nanging ora Sedulur.

Akeh remaja ujar manawa pengin wong tuwane bakal luwih giat ngrembug babagan pornografi. Yen dheweke ora bisa njaluk tulung marang sampeyan, dheweke bakal menyang endi?

Situs web paling gedhe lan paling populer pornhub promosi video prodhuksi kuatir kayata porno, sanjungan, nyiksa, rogol lan gangbang. Incest minangka salah sawijining genre sing paling cepet miturut pornhublapurane dhewe. Umume bebas lan gampang diakses. Ing taun 2019, dheweke ngunggah porno 130 taun ing 6 yuta video kapisah. Ana 7 yuta sesi saben dina ing Inggris. 20-30% pangguna kalebu bocah sanajan pornografi hardcore digawe minangka hiburan diwasa. Otak bocah ora bisa ngatasi materi seksual kekuwatan kaya industri tanpa gawe piala sing nyebabake kesehatan lan sesambetan. Pornhub nganggep pandemi kasebut minangka kesempatan sing cocog kanggo pangguna liyane lan nawakake akses gratis menyang situs premium (biasane mbayar) ing kabeh negara.

Riset saka Klasifikasi Film Inggris

Miturut iki riset wiwit taun 2019, bocah-bocah umur 7 lan 8 taun lagi nemoni pornografi hard core. Ana 2,344 wong tuwa lan wong enom sing melu riset iki.

  • Umume bocah enom sing pertama nonton pornografi ora disengaja, kanthi luwih saka 60% bocah 11-13 sing wis ndeleng pornografi ujar manawa nonton pornografi ora disengaja.
  • Bocah-bocah nggambarake perasaan "kasar" lan "bingung", utamane sing wis ndeleng pornografi nalika umur 10 taun.  
  • Luwih saka setengah (51%) bocah umur 11 nganti 13 taun nglaporake manawa dheweke wis ndeleng pornografi ing sawetara wektu, mundhak dadi 66% umure 14-15 taun. 
  • 83% wong tuwa setuju yen kontrol verifikasi umur kudu ditrapake kanggo pornografi online 

Laporan kasebut uga nuduhake ana bedane antarane pandangan wong tuwa lan apa sing sejatine dialami bocah. Telung perempat (75%) wong tuwa rumangsa yen anake ora bakal ndeleng pornografi online. Nanging anak-anake, luwih saka setengah (53%) ujar manawa dheweke pancen wis weruh. 

David Austin, Kepala Eksekutif BBFC, ujar: "Saiki pornografi mung siji klik kanggo bocah-bocah saka kabeh umur ing Inggris, lan riset iki ndhukung akeh bukti yen mengaruhi cara para mudha ngerti hubungan sing sehat, jinis, gambar awak lan idin. Riset kasebut uga nuduhake manawa bocah cilik - ing sawetara kasus umure umur pitung utawa wolung taun - pisanan ndeleng pornografi kanthi online, umume umume ora sengaja. "

Umume bocah lan wong tuwa sing diwawancara percaya manawa verifikasi umur bakal nyegah bocah-bocah ora sengaja ndeleng pornografi nalika isih enom, lan bisa uga bakal nundha umur nalika dheweke kepenak.

83% wong tuwa sing disurvei setuju yen kudu ana kontrol verifikasi umur kanggo porno online. Riset kasebut uga nuduhake manawa para muda pengin verifikasi umur - 47% bocah rumangsa verifikasi umur minangka ide sing apik, amarga bocah-bocah umur 11-13 taun luwih disenengi tinimbang para remaja sing luwih tuwa.

Video kanggo mbantu nglindhungi para mudha

Escaping sworo saru

Menit 2 iki, padhang animasi nyedhiyakake ringkesan cepet lan ndhukung kebutuhan mendesak kanggo ngetrapake undang-undang verifikasi umur kanggo nglindhungi bocah. Sampeyan uga bisa nuduhake bocah kasebut amarga ora ngemot pornografi.

Menit 5 iki video minangka kutipan saka dokumenter saka Selandia Anyar. Ing njero neurosurgeon nerangake apa kecanduan porn ing otak lan nuduhake kepiye kecanduan kokain.

Ing pirembagan TEDx iki,Jinis, Bokep, lan Pria", Profesor Warren Binford, sing ngomong minangka ibu lan guru sing prihatin, menehi gambaran umum babagan pornografi ing bocah-bocah. Pidato TEDx iki dening Profesor Gail Dines “Tuwuh ing budaya porno”(13 menit) nerangake kanthi jelas babagan video musik, situs porno lan media sosial mbentuk seksualitas anak-anak kita saiki.

Mangkene ceramah TEDx sing lucu (16 menit) sing diarani “Carane Porn Skews Seksual Pangarepan”Dening ibu Amerika lan pendhidhik jinis Cindy Pierce.  Pandhuane wong tuwane ujar manawa ngobrol terus karo bocah-bocah babagan pornografi perlu lan apa sing dadi minatane. Deleng ing ngisor iki kanggo golek sumber liyane babagan pacelathon kasebut.

Bocah-bocah sing isih enom wis nemoni porno tegar. Sawetara bocah seneng banget lan kepengin banget nggoleki, liyane trauma lan ngipi elek. Materi diwasa hardcore ora cocog kanggo bocah-bocah sing umure amarga tahap pangembangan otak. Mangkene a laporan dianyari ing 2017 diarani "… Aku ora ngerti yen normal nonton…" ujian kualitatif lan kuantitatif babagan pengaruh pornografi online marang nilai, sikap, kapercayan lan tingkah laku bocah lan wong enom. " Ditugasake saka Universitas Middlesex dening NSPCC lan Komisaris Anak kanggo Inggris lan Wales.

Elinga, kepiye tantangan kontrol awake dhewe kanggo para remaja. Iki minangka pidato TEDx sing apik banget dening ekonom ekonom prilaku Amerika Dan Ariely Panas Wayahe: Pengaruh Arousal Seksual kanggo Nggawe Keputusan Seksual.

Dokumenter dening Wong Tuwane kanggo Wong Tuwane babagan Pengaruh Bokep Kanggo Bocah

Disaranake video iki. Sampeyan bisa nonton trailer gratis ing Vimeo. Iki minangka dokumen sing digawe saka wong tuwa, sing dadi produsen film, kanggo wong tuwa. Iki ringkesan paling apik babagan masalah sing wis kita deleng lan duwe conto sing apik babagan cara ngobrol-ngobrol karo bocah-bocah.

Nonton video sing nduwe dhasar mung £ 4.99. Kita ora nampa dhuwit kanggo rekomendasi iki. Akeh ahli lan sumber daya sing kasebut ing pandhuane wong tuwa iki uga ana ing dokumenter kasebut. Rob lan Zareen nyedhiyakake kabeh dhuwit lan keahliane kanggo nggawe iki minangka layanan kanggo wong tuwa liyane. Yen sampeyan ora pengin nglampahi dhuwit, kasedhiya video gratis liyane ing ngisor iki kanthi gratis.

Porno, predator & cara njaga keamanan

Bantuan karo obrolan sing angel

  1. Mantan profesor sosiologi, panulis lan ibu, Dr Gail Dines, minangka pendiri Budaya Reframed. Dheweke lan tim wis nggawe toolkit praktik paling apik sing bakal nulungi wong tuwa kanggo ngunggahake bocah sing pornografi. Cara pacelathon: deleng ing Program Reframed Ibu Tua. 

2. Iki minangka buku anyar saka Colette Smart, sawijining ibu, mantan guru lan psikolog sing diarani "Bakal Ok“. Buku kasebut duwe 15 conto pacelathon sing bisa ditindakake karo bocah-bocah. Situs web iki uga duwe sawetara wong sing diwawancarai TV sing migunani karo panulis sing uga nuduhake sawetara ide penting.

Tips ndhuwur kanggo ngomong karo bocah

  1.  "Aja nyalahke lan isin" bocah sing nonton porno. Nang endi wae online, muncul ing media sosial lan video musik. Bisa angel kanggo nyingkiri. Bocah-bocah liyane padha nyrawakake kanthi tawa utawa bravado, utawa anak sampeyan bisa kesandung. Dheweke bisa uga kudu nggoleki banget. Mung nglarang bocah kanggo ndeleng iku mung nggawe luwih nggodho, amarga kaya sing wis dikandhani lawas,woh sing dilarang dadi panganan sing paling manis'.
  2. Tansah garis mbukak komunikasi supaya sampeyan dadi pelabuhan telpon sing pertama kanggo ngrembug babagan masalah porno. Anak-anak mesthi kepengin weruh babagan jinis saka umur enom. Porno online misale jek kaya cara kelangan kanggo sinau carane dadi apik ing jinis. Lair lan jujur ​​babagan raos dhewe babagan pornografi. Coba ngomong babagan paparan porno minangka wong enom, sanajan sampeyan ora nyaman.
  3. Bocah-bocah ora prelu mbahas babagan seks butuh akeh obrolan liwat wektu nalika taun-taun. Saben wong kudu cocog karo umur, njaluk pitulung yen sampeyan butuh. Bapak lan ibu kaloro kudu nduweni peran kanggo ngajari awake dhewe lan bocah-bocah babagan pengaruh teknologi saiki.
  4. Ngurusi protes: Wiwitane bocah bisa protes, nanging akeh bocah sing ngandhani yen dheweke pengin wong tuwa menehi larangan kanggo dheweke lan menehi wates sing jelas. Sampeyan ora nindakake apa-apa kanggo bocah kanthi ninggalake 'harfiah' menyang piranti dhewe.
  5. Aja rumangsa luput amarga njupuk tindakan tegas karo anak sampeyan. Kesehatan mental lan kesejahteraan sampeyan isih tanggung jawab. Bersenjata nganggo ilmu lan ati sing mbukak kanggo mbantu bocah navigasi ing jaman pembangunan sing nantang iki. Iki apik Saran saka psikiater bocah sing ngobrol khusus babagan masalah kaluputan.
  6. anyar riset nyaranake manawa saringan dhewe ora bakal nglindhungi anak saka ngakses pornografi online. Pandhuan wong tuwa iki negesake kudu njaga garis komunikasi supaya luwih penting. Nggawe porno luwih angel diakses nanging mesthi dadi wiwitan utamane kanggo bocah cilik. Sampeyan kudu dilebokake saringan ing kabeh piranti internet lan mriksa ing rutin yen lagi nyambut gawe. Priksa karo Childline utawa panyedhiya internet sampeyan babagan saran paling anyar babagan saringan.

Tips ndhuwur babagan smartphone

  1. Delay menehi anak sampeyan smartphone utawa tablet anggere bisa. Ponsel tegese sampeyan bisa tetep kontak. Sanajan kayane hadiah kanggo kerja keras ing sekolah dhasar utawa sekolah dhasar kanggo nyedhiyakake smartphone karo bocah nalika mlebu sekolah menengah, priksa apa sing ditindakake kanggo prestasi akademik ing wulan-wulan sabanjure. Apa bocah butuh akses internet 24 jam saben dina? Nalika bocah bisa uga nampa akeh tugas sekolah online, apa nggunakake hiburan diwatesi nganti 60 menit saben dina, sanajan minangka eksperimen? Ana akeh aplikasi kanggo ngawasi panggunaan internet utamane kanggo tujuan hiburan. Anak-anak 2 taun lan ora kudu nggunakake layar ing kabeh.
  2. Pateni internet ing wayah wengi. Utawa, ing paling ora, mbusak kabeh telpon, tablet lan piranti game saka kamar turu bocah. Kurang turu restoratif nambah stres, depresi lan kuatir ing bocah-bocah saiki. Dheweke butuh turu sewengi, paling ora wolung jam, kanggo mbantu nggabungake sinau sadina, mbantu tuwuh, ngrasakake emosi lan krasa sehat.
  3. Anak-anak kudu ngerti porno dirancang dening multi-milyar dolar perusahaan teknologi kanggo pangguna "pancing" tanpa sadhar kanggo mbentuk kabiasaan sing bisa ngasilake luwih akeh. Kabeh kanggo njaga perhatian. Perusahaan adol lan nuduhake informasi intim babagan kepinginan lan kabiasaan pangguna menyang pihak katelu lan pengiklan. Iki digawe gawe ketagihan kaya game online, judi lan media sosial supaya pangguna bisa bali luwih cepet yen bosen utawa kuwatir. Apa sampeyan pengin direktur film porno sing ora jelas sing ngajari anak babagan jinis?

Apa Aplikasi bisa bantuan?

  1. Ana akeh opsi piranti lunak lan dhukungan. Ikydz minangka aplikasi sing ngidini wong tuwa ngawasi panggunaan bocah. Galeri Guardian ngabari wong tuwa yen gambar curiga katon ing piranti anake. Ngatasi risiko ing sexting.
  2. moment punika aplikasi gratis sing ngidini wong ngawasi panggunaan kanthi online, nyetel watesan lan nampa tekanan nalika nggayuh watesan kasebut. Pangguna cenderung nyepelekake panggunaan kanthi wates sing signifikan. Aplikasi iki padha nanging ora gratis. Iki mbantu wong urip maneh ing otak. Iku diarani Brainbuddy.
  3. Mangkene sawetara program liyane sing bisa migunani: Mata Kovenan; Kulit kayu; NetNanny; Mobicip; Kontrol Parental Qustodio; WebWatcher; Norton Family Premiere; OpenDNS Home VIP; PureSight Multi. Muncul program ing dhaptar iki ora dadi dukungan saka The Reward Foundation. Kita ora nampa keuntungan finansial saka penjualan aplikasi kasebut.
Panjenengan Brain on Porn cover
Panjenengan Brain on Porn

Buku paling apik ing pasar yaiku pejabat riset kehormatan kita, Gary Wilson. Kita bakal ngucapake, nanging kasunyatane bener. Diarani "Panjenengan Brain on Porn: Pornografi Internet lan Ilmu Muncul Ketagihan”. Iki minangka pandhuane wong tuwa sing apik banget. Wenehake anak supaya diwaca amarga wis atusan crita dening wong enom liyane lan perjuangane porno. Akeh sing wiwit nonton porno internet nalika isih enom, asring sengaja nemokake.

Gary minangka guru ilmiah sing apik sing nerangake babagan ganjaran, utawa motivasi otak, sistem kanthi cara sing gampang diakses kanggo para ilmuwan. Buku kasebut minangka update babagan populer TEDx omongan saka 2012 sing wis luwih saka 14 yuta views.

Buku kasebut kasedhiya ing kertas, ing Kindle utawa minangka buku audio. Nyatane versi audio kasedhiya GRATIS ing Inggris kene, lan kanggo wong-wong ing AS, kene, tundhuk kahanan tartamtu. Dianyari ing Oktober 2018 kanggo njupuk akun pangenalan Organisasi Kesehatan Dunia kanggo kategori diagnostik anyar "Kelainan Prilaku Seksual Kuat“. Tarjamahan kasedhiya ing basa Walanda, Rusia, Arab, Jepang lan Hongaria nganti saiki, lan liyane uga wis dadi pipa. Versi Jerman diwiwiti tanggal Mei 2021.

reset-your-childs-brain
Reset Otak Bocah

Psikiatri anak Dr Victoria Dunckley buku "Atur ulang Otak Anak"Lan dheweke gratis blog nerangake efek kakehan wektu layar ing otak bocah. Penting, dheweke menehi rencana apa sing bisa ditindakake wong tuwa kanggo mbantu bocah kasebut supaya bisa mlaku maneh.

Dr Dunckley ora ngisolasi panggunaan porno nanging fokus ing panggunaan internet umume. Dheweke ujar manawa udakara 80% bocah sing dideleng ora duwe kelainan kesehatan mental sing wis didiagnosis lan diobati, kayata ADHD, kelainan bipolar, depresi, kuatir lan liya-liyane, nanging duwe sindrom layar elektronik sing diarani. ' Sindrom iki nirokake gejala-gejala kelainan kesehatan mental sing umum. Masalah kesehatan mental asring bisa ditambani / dikurangi kanthi nyopot gadget elektronik sajrone udakara 3 minggu ing umume kasus, sawetara bocah butuh luwih suwe sadurunge bisa nggunakake maneh nanging ing level sing luwih winates.

Bukune uga nerangake babagan carane wong tuwa bisa nindakake iki kanthi pandhuan wong tuwa langkah kanthi kolaborasi karo sekolah bocah kasebut supaya kerja sama paling apik ing rong bidang.

wong diselani
Wong, Nganggu

Psikolog sosial terkenal Profesor Philip Zimbardo lan Nikita Coulombe ngasilake buku sing diarani apik banget Wong Nganggu babagan kenapa para pemudha saiki berjuang lan apa sing bisa ditindakake. Ngembangake lan nganyari pembaruan TED sing populer ing Zimbardo "Demise of Guys". Adhedhasar panliten sing kuat, nemtokake sebabe para pria apike kanthi akademik lan gagal sosial lan seksual karo wanita.

Buku Kanggo Anak Muda

"Kothak Pandora mbukak. Saiki apa aku? " Gail Poyner minangka psikolog lan nyedhiyakake informasi otak sing migunani lan latihan gampang kanggo mbiyantu bocah-bocah mikir liwat pilihan.

"Good Pictures, Bad Pictures"Dening Kristen Jensen lan Gail Poyner. Uga buku sing apik fokus ing otak anak.

Ora kanggo Kids. Nglindhungi Kids. Liz Walker wis nulis buku prasaja kanggo bocah enom banget kanthi grafis warni.

Hamish lan Rahasia Bayangan. Iki minangka buku anyar dening Liz Walker kanggo bocah sing umur 8-12 taun.

Situs web sing migunani

  1. Sinau babagan kesehatan, sah, pendidikan lan hubungan pengaruh porno digunakake ing Yayasan Ganjaran situs web bebarengan karo saran ing Quitting.
  2. Waca carane Program Reframed Ibu Tua ngewangi wong tuwa kanggo ngrampungake pangowahan budaya saiki lan pengaruhe marang bocah.
  3. Ngerti tantangane kanggo olahraga kontrol dhewe. Video lucu dening psikolog top.
  4. Nyegah panggunaan tumindak seksual sing mbebayani toolkit saka Yayasan Lucy Faithfull.
  5. Apik gratis saran saka amal anti-anak penyalah gunaan Stop It Now! Nuwun
  6. Perang Obat Anyar Cara ngomong karo bocah-bocah babagan porno. 
  7. Punika ingkang anyar ingkang penting laporan saka Internet Matters ing internet safety lan piracy digital karo tips babagan cara njaga anak sampeyan aman nalika njelajah jaring.
  8. Saran saka NSPCC babagan porno online.
Situs web pemulihan kanggo pangguna enom

Sebagean gedhe situs web free recovery utama kayata yourbrainonporn.com; RebootNation.org; PornHelpNoFap.com; Fightthenewdrug.org;  Go for Greatness lan Ketagihan kanggo Porno Internet sekuler nanging uga duwe pangguna agama. Migunani kanggo wong tuwa supaya bisa golek ide apa sing wis dialami lan saiki wis diatasi.

Sumber daya iman

Ana sumber-sumber apik sing uga ana kanggo komunitas-komunitas sing bisa dipercaya kayata  Integritas Dibalèkaké kanggo Katolik, kanggo umume Kristen Proyek Bebener Nak (UK) Carane Gawe Porno (US), lan MuslimMatters tumrap akidah Islam. Hubungi kita yen ana proyek basis iman liyane sing bisa kita signpost.

Nggunakake pornografi internet kanthi rutin dening bocah-bocah mbentuk otak bocah, cithakan gairah seksual. Pengaruh gedhe kanggo sexting lan cyberbullying. Keprigelan kanggo wong tuwa yaiku implikasi hukum sing potensial kanggo bocah sing ngalami pornografi bermasalah sing nyebabake tumindak seksual sing mbebayani tumrap wong liya. Iki Kaca saka Grup Ahli sing ditunjuk dening Pamrentah Skotlandia dadi prilaku seksual sing mbebayani ing antarane bocah-bocah menehi conto tumindak kaya ngono. Deleng uga ing kene kanggo sawetara informasi penting babagan sexting, pornografi dendam lan liya-liyane sing saya dituntut dening Polisi. Sexting ing Skotlandia. Dhaptar ing Inggris, Wales lan Irlandia Lor.

Deleng pencegahan tumindak seksual mbebayani tumrap amal planggaran anti-bocah, Lucy Faithfull Foundation toolkit ditujukan kanggo wong tuwa, pengasuh, anggota kulawarga lan profesional. Yayasan Ganjaran kasebut diarani sumber pitulung.

Ing Inggris, polisi dijaluk undang-undang kanggo nyathet kedadeyan insiden sexting ing sistem Sejarah Kriminal Polisi. Yen anak sampeyan kejiret karo gambar sing ora sopan lan wis meksa njupuk utawa menehi gambar menyang wong liya, dheweke bisa uga dituntut polisi. Amarga pelanggaran seksual dianggep serius karo polisi, pelanggaran sexting kasebut, sing kacathet ing sistem riwayat pidana polisi, bakal diwarisake menyang calon pengusaha nalika mriksa luwih apik dijaluk kerja karo wong sing rentan. Iki kalebu kerja sukarela.

Sexting bisa uga katon minangka jinis dolanan sing ora mbebayani, nanging yen agresif utawa paksaan lan akeh sing nyebabake, pengaruhe bisa uga nyebabake pengaruh jangka panjang sing serius kanggo prospek karir anak sampeyan. Model pornografi reguler nggawe pola kerja paksa sing dipercaya para bocah enom supaya bisa ditiru.

Polisi Kent wis ngomong babagan ngisi daya wong tuwa minangka sing duwe kontrak telpon kanggo ngirim pesen ilegal saka anak.

Kelainan Spektrum Autisme

Yen sampeyan duwe anak sing wis ditaksir duwe spektrum autisme, sampeyan kudu waspada manawa anak bisa duwe risiko pornografi luwih dhuwur tinimbang bocah neurotipe. Yen sampeyan ngira manawa anak duwe spektrum, luwih becik sampeyan duwe anak kasebut dinilei yen bisa. Para pemudha khusus kanggo ASD utawa kabutuhan sinau khusus ora proporsional diwakili statistik kanggo nyinggung seksual. Paling ora mengaruhi 1-2% wong saka populasi umume, prevalensi sejatine durung dingerteni, nanging luwih saka 30% bocah sing nglanggar pelecehan jinis bocah ana ing spektrum utawa kangelan sinau. Mangkene a kertas anyar bab pengalaman siji nom-noman. Hubungi kita kanggo ngakses kertas yen dibutuhake.

Kelainan spektrum autisme minangka kahanan neurologis wiwit lair. Iki dudu kelainan kesehatan mental. Nalika iku kondhisi sing umume umume ing antarane pria, 5: 1, wanita uga kena ngalami. Kanggo informasi luwih lengkap, waca blog kasebut ing porno lan autis; crita ibu; lan autisme: nyata utawa palsu?, utawa delengen presentation ing saluran YouTube kita.

Intervensi Pemerintah

Iki minangka masalah gedhe banget kanggo wong tuwa sing kudu dirampungake dhewe sanajan karo pitulung sekolah. Pamrentah Inggris duwe kewajiban nglindhungi wong sing paling rentan ing masarakat. Tujuan undang-undang verifikasi umur asli (Bagean 3 Undhang-undhang Ekonomi Digital, 2017) yaiku supaya perusahaan pornografi komersial nginstal perangkat lunak verifikasi umur sing luwih efektif kanggo matesi akses saka bocah-bocah umur 18 taun menyang situs web pornografi komersial. Undhang-undhang iki ora ditrapake, kaya sing diramalake, sadurunge pemilihan umum ing taun 2019. Pamrentah njanjeni peraturan anyar sing bakal kalebu situs media sosial uga situs web pornografi komersial miturut aturan anyar Bill Mbebayani Online nanging ora diarepake siyap nganti taun 2023-24. Iki kasebut ing Pidato Ratu tanggal 11 Mei 2021. Mangkene blog sing apik banget dening ahli ing safety anak kanthi online sing nyedhiyakake proposal saiki, utamane kekurangane. Kangge, wong tuwa lan pengasuh kudu nindakake apa sing bisa ditindakake, kerja sama karo sekolah, kanggo nuntun anake supaya bisa nggunakake internet kanthi aman. Ajak sekolah bocah sampeyan nggunakake rencana pelajaran gratis ing sexting lan pornografi internet.

Kita pengin supaya bocah-bocah tuwuh sesambetan intim sing seneng, tresna, lan aman. Watch iki video nengsemake, "Apa katresnan?" kanggo ngelingake kita babagan praktik kasebut.

Dhukungan luwih saka Yayasan Ganjaran

Hubungi kita yen ana area sing pengin kita tutupi ing subyek iki. Kita bakal ngembangake materi liyane ing situs web kita ing sasi sing bakal teka. Mlebu menyang Newsletter Rangkuman e-newsletter (nang sikil halaman) lan tututi kita ing Twitter (@brain_love_sex) kanggo perkembangan paling anyar.

Pandhuan Wong Tuwa pungkasan dianyari 18 Mei 2021

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki