Pandhuan wong tuwa sing gratis kanggo pornografi Internet

Pandhuan wong tuwa GRATIS kanggo nganyari Internet pornografi-Pandemi

adminaccount888 Education, Health, News Latest

Bab lan Paragraf

pandemi

Ringkesan Resiko porno

Otak Remaja

Kelainan Spektrum Autisme

Video Cekak Nglindhungi Bocah

Dokumentasi Anyar dening wong tuwa kanggo Efek porno tumrap bocah-bocah

Bantuan karo obrolan sing angel

Tips ndhuwur kanggo ngomong karo bocah

Tips ndhuwur babagan smartphone

Smartphone-njamin

Apa Aplikasi bisa bantuan?

Dianjurake Buku

Panjenengan Brain on Porn

Reset Otak Bocah

Buku kanggo Bocah Luwih Enom

Sumber online gratis liyane kanggo wong tuwa

Situs web pemulihan kanggo pangguna enom

Sumber daya pemulihan adhedhasar iman

Isu Hukum

Intervensi Pemerintah

Dhukungan luwih saka Yayasan Ganjaran

Sadurunge miwiti eksplorasi babagan risiko pornografi, ayo eling kenapa prelu kasebut. Kita pengin supaya bocah diwasa duwe sesambetan intim sing seneng, tresna lan aman. Watch iki video nengsemake, "Apa katresnan?" kanggo ngelingake kita babagan praktik kasebut.

Minangka wong tuwa lan pengasuh, sampeyan dadi conto sing paling penting lan pandhuan kanggo anak-anake. Nganti umur 18, paling ora, sampeyan tanggung jawab kanggo kesejahteraan. Pandhuan kanggo pornografi internet wong tuwa iki bakal mbantu sampeyan ngrasakake pacelathon sing tantangan. Sinau babagan efek kesehatan mental porno, pengaruh fisik, lan efek samping pornografi. Pengetahuan iki bakal ngidini sampeyan nglindhungi anak saka macem-macem cilaka sing wis diidentifikasi dening profesional kesehatan lan ewonan pangguna sadurunge. Kita kalebu bagean babagan sexting lan implikasi ukum kanggo sampeyan lan bocah.

Twitter TRF @brain_love_Sex

pandemi

Sajrone pandemi kasebut, rasa bosen bakal ngidini luwih akeh bocah kanthi ora sengaja utawa desain, nemoni pasokan pornografi hardcore sing tanpa wates. Kajaba sampeyan ndhidhik dhewe, banjur anak, babagan pengaruh potensial ing kesehatan mental lan fisik, mula bakal ana risiko yen bocah ngalami masalah porno ing mbesuk. Nuwun sewu negatif, nanging iki mriksa kasunyatan. Para remaja paling rentan nandhang masalah kesehatan mental lan kecanduan liwat wektu. Iki apik video cekak dening psikiater trauma sing ngomong babagan ngrampungake pandemi.

Ringkesan Resiko porno

Kebiasaan pornografi duweni potensi nyebabake efek samping ing ngisor iki:

Pemisahan sosial
  • mundur saka kegiatan sosial
  • ngembangake urip rahasia
  • ngapusi lan ngapusi wong liya
  • dadi dhiri dhewe
  • milih porno tinimbang wong
Kelainan Mood
  • rasane pegel nalika ora bisa ngakses porno
  • krasa murka lan depresi
  • ngalami bandhulan swasana
  • kuatir lan wedi wedi
  • koyo ora kuwatir ana hubungane karo porno
Penunjuk seksual ing wong liya
  • ngrawat wong minangka obyek seks
  • ngadili wong utamane babagan aspek awak
  • ngalami bandhulan swasana
  • ora ngajeni kabutuhan wong liya kanggo privasi lan safety
  • dadi ora sensitif babagan tumindak sing mbebayani
Melu ing prilaku sing berisiko lan mbebayani
  • ngakses porno ing pakaryan utawa sekolah
  • ngakses imajin nyiksa bocah
  • melu kegiatan seksual sing hina, kasar, kasar, utawa pidana
  • ngasilake, nyebarake utawa adol porno
  • melu ing jinis aman lan mbebayani jinis
Mitra intim sing ora seneng
  • hubungan dirusak dening ora setya lan ngapusi babagan panggunaan porno
  • mitra ndeleng porne minangka kafir yaiku "mbeling"
  • partner saya tambah akeh duka
  • hubungan saya rusak amarga ora percaya lan menghormati
  • mitra prihatin babagan kesejahteraan anak
  • partner rumangsa ora pantes lan ngancam porno
  • kekalahan emosional lan rasa seneng seksual bebarengan
Masalah seksual
  • kelangan kapentingan ing jinis karo partner nyata
  • kangelan dadi aroused lan / utawa entuk orgasme tanpa porno
  • pikirane, bayangan, lan gambar porno nalika jinis
  • dadi nuntut jinis lan utawa kasar ing jinis
  • kangelan sesambungan katresnan lan ngrawat jinis
  • rumangsa ora kepenak lan kepenak
  • tambah kapentingan ing bebaya, ngina, nyiksa, lan / utawa jinis ilegal
  • rasa ora seneng karo jinis
  • disfungsi seksual - kasedhiyan orgasme, ejakulasi sing dilapisi, disfungsi ereksi
Ati nesu
  • koyo sambungan saka nilai, kapercayan lan tujuan wong
  • kelangan integritas pribadi
  • rusak ajining dhiri
  • koyo ngengkel terus lan isin
  • koyo ngontrol porno
Nglirwakake area penting ing urip
  • kesehatan pribadi (nyuda turu, lemes, lan kasarasan diri)
  • urip kulawarga (nglirwakake mitra, bocah, pets lan tanggung jawab omah)
  • pakaryan lan sekolah ngupayakake (fokus fokus, produktivitas, lan kemajuan)
  • keuangan (mbuwang sumber porno sing kurang)
  • spiritualitas (asing saka iman lan praktik spiritual)
Kecanduan kanggo porn
  • mengidam porn sarat lan terus-terusan
  • kangelan ngontrol pikirane, utawa cahya kanggo nggunakake porno
  • kasekengan mandheg nggunakake porno sanajan ana akibat negatif
  • gagal bola-bali mungkasi nggunakake porno
  • mbutuhake konten sing luwih ekstrem utawa eksposur porno supaya bisa ditrapake (gejala habituasi)
  • ngalami rasa ora nyaman lan rasa gampang jengkel nalika disuda porno (penarikan gejala)

Dhaptar ing ndhuwur dicocogake saka buku "Traps Porno”Dening Wendy Malz. Sanajan umume ana gandhengane karo para remaja lan wong diwasa sing luwih tuwa, sawetara uga dialami bocah.

Otak Remaja

otak remaja plastik sing apik

Ing babagan pubertas, bocah-bocah wiwit kepengin ngerti babagan seks lan pengin sinau babagan sabisa-bisa. Ngopo Amarga prioritas nomer siji Alam yaiku reproduksi seksual, nularake gen. Lan kita wis diprogram kanggo fokus, siap utawa ora. Internet minangka papan sing sepisanan diwiwiti bocah-bocah kanggo golek wangsulan.

Akses kanggo pornografi gratis, streaming, hardcore minangka salah sawijining eksperimen sosial sing paling gedhe lan ora diatur ing sejarah. Iki nambah macem-macem prilaku sing berisiko anyar menyang otak sing wis ana résiko. Deleng video cekak iki supaya luwih ngerti babagan otak remaja kanthi saran kanggo wong tuwa saka ahli neuroskenal.

Anak lanang cenderung nggunakake situs porno luwih saka bocah-bocah wadon, lan bocah wadon seneng situs media sosial lan luwih kasengsem ing crita erotis, kayata 50 Shades of Grey. Iki minangka risiko sing kapisah kanggo bocah-bocah wadon. Contone, kita krungu babagan bocah wadon 9 taun sing diunduh lan maca porno naratif babagan Sedulur. Iki senadyan ibune masang watesan lan ngontrol kabeh piranti liyane sing dheweke akses, nanging ora Sedulur.

Akeh remaja ujar manawa pengin wong tuwane bakal luwih giat ngrembug babagan pornografi. Yen dheweke ora bisa njaluk tulung marang sampeyan, dheweke bakal menyang endi?

Situs web paling gedhe lan paling populer pornhub promosi video prodhuksi kuatir kayata porno, sanjungan, nyiksa, rogol lan gangbang. Incest minangka salah sawijining genre sing paling cepet miturut pornhublapurane dhewe. Umume iku gratis lan gampang diakses. Pornhub ndeleng pandemi kasebut minangka kesempatan sing cocog kanggo pangguna liyane lan nawakake akses gratis menyang situs premium (biasane mbayar) ing kabeh negara.

Kelainan Spektrum Autisme

Yen sampeyan duwe anak sing wis ditaksir duwe spektrum autisme, sampeyan kudu waspada manawa anak bisa duwe risiko pornografi luwih dhuwur tinimbang bocah neurotipe. Yen sampeyan ngira manawa anak duwe spektrum, luwih becik sampeyan duwe anak kasebut dinilei yen bisa. Para pemudha khusus kanggo ASD utawa kabutuhan sinau khusus ora proporsional diwakili statistik kanggo nyinggung seksual. Paling ora mengaruhi 1-2% wong saka populasi umume, prevalensi sejatine durung dingerteni, nanging luwih saka 30% pelanggar seks ana ing spektrum utawa kangelan sinau. Mangkene a kertas anyar bab pengalaman siji nom-noman. Hubungi kita kanggo ngakses kertas yen dibutuhake.

Kelainan spektrum autisme minangka kahanan neurologis wiwit lair. Iki dudu kelainan kesehatan mental. Nalika iku kondhisi sing umume umume ing antarane pria, 5: 1, wanita uga kena ngalami. Kanggo informasi luwih lengkap, waca blog kasebut ing porno lan autis; crita ibu; lan autisme: nyata utawa palsu?

Video cendhak kanggo nglindhungi bocah

Escaping sworo saru

Menit 2 iki, padhang animasi nyedhiyakake ringkesan cepet lan ndhukung kebutuhan mendesak kanggo ngetrapake undang-undang verifikasi umur kanggo nglindhungi bocah. Sampeyan uga bisa nuduhake bocah kasebut amarga ora ngemot pornografi.

Menit 5 iki video minangka kutipan saka dokumenter saka Selandia Anyar. Ing njero neurosurgeon nerangake apa kecanduan porn ing otak lan nuduhake kepiye kecanduan kokain.

Ing pirembagan TEDx iki,Jinis, Bokep, lan Pria", Profesor Warren Binford, sing ngomong minangka ibu lan guru sing prihatin, menehi gambaran umum babagan pornografi ing bocah-bocah. Pidato TEDx iki dening Profesor Gail Dines “Tuwuh ing budaya porno”(13 menit) nerangake kanthi jelas babagan video musik, situs porno lan media sosial mbentuk seksualitas anak-anak kita saiki.

Mangkene ceramah TEDx sing lucu (16 menit) sing diarani “Carane Porn Skews Seksual Pangarepan”Dening ibu Amerika lan pendhidhik jinis Cindy Pierce.  Pandhuane wong tuwane ujar manawa ngobrol terus karo bocah-bocah babagan pornografi perlu lan apa sing dadi minatane. Deleng ing ngisor iki kanggo golek sumber liyane babagan pacelathon kasebut.

Bocah-bocah sing isih enom wis nemoni porno tegar. Sawetara bocah seneng banget lan kepengin banget nggoleki, liyane trauma lan ngipi elek. Materi diwasa hardcore ora cocog kanggo bocah-bocah sing umure amarga tahap pangembangan otak. Mangkene a laporan dianyari ing 2017 diarani "… Aku ora ngerti yen normal nonton…" ujian kualitatif lan kuantitatif babagan pengaruh pornografi online marang nilai, sikap, kapercayan lan tingkah laku bocah lan wong enom. " Ditugasake saka Universitas Middlesex dening NSPCC lan Komisaris Anak kanggo Inggris lan Wales.

Be aware of how challenging self control be for adolescents. This is an excellent TEDx talk called The Heat of the Moment: The Effect of Sexual Arousal on Sexual Decision Making.

Dokumentasi Anyar dening wong tuwa kanggo Efek porno tumrap bocah-bocah

Kita sakabehe nyaranake yen nonton video anyar iki. Sampeyan bisa nonton trailer gratis ing Vimeo. Iki minangka dokumen sing digawe saka wong tuwa, sing dadi produsen film, kanggo wong tuwa. Iki ringkesan paling apik babagan masalah sing wis kita deleng lan duwe conto sing apik babagan cara ngobrol-ngobrol karo bocah-bocah.

Nonton video sing ndasari regane mung £ 4.99 lan dhuwit paling larang sing bisa diarep-arep. (Kita ora nampa dhuwit kanggo rekomendasi iki.) Akeh ahli lan sumber daya sing disaranake ing pandhuane wong tuwa iki uga katon ing dokumen kasebut. Rob lan Zareen nyedhiyakake kabeh dhuwit lan keahliane kanggo nggawe iki minangka layanan kanggo wong tuwa liyane, mula tuku yen sampeyan bisa. Matur nuwun Yen sampeyan ora pengin nglampahi dhuwit, kasedhiya video gratis liyane ing ngisor iki kanthi gratis.

Porno, predator & cara njaga keamanan

Tips ndhuwur kanggo ngomong karo bocah

  1.  "Aja nyalahke lan isin" bocah sing nonton porno. Nang endi wae online, muncul ing media sosial lan video musik. Bisa angel kanggo nyingkiri. Bocah-bocah liyane padha nyrawakake kanthi tawa utawa bravado, utawa anak sampeyan bisa kesandung. Dheweke bisa uga kudu nggoleki banget. Mung nglarang bocah kanggo ndeleng iku mung nggawe luwih nggodho, amarga kaya sing wis dikandhani lawas,woh sing dilarang dadi panganan sing paling manis'.
  2. Tansah garis mbukak komunikasi supaya sampeyan dadi pelabuhan telpon sing pertama kanggo ngrembug babagan masalah porno. Anak-anak mesthi kepengin weruh babagan jinis saka umur enom. Porno online misale jek kaya cara kelangan kanggo sinau carane dadi apik ing jinis. Lair lan jujur ​​babagan raos dhewe babagan pornografi. Coba ngomong babagan paparan porno minangka wong enom, sanajan sampeyan ora nyaman.
  3. Bocah-bocah ora prelu ngobrol babagan seks. Dheweke butuh akeh obrolan liwat wektu nalika taun-taun. Saben wong kudu cocog karo umur, njaluk pitulung yen sampeyan butuh. Bapak lan ibu kaloro kudu nduweni peran kanggo ngajari awake dhewe lan bocah-bocah babagan pengaruh teknologi saiki.

Bantuan karo obrolan sing angel

  1. Mantan profesor sosiologi, panulis lan ibu, Dr Gail Dines, minangka pendiri Budaya Reframed. Deleng omongan TEDx dheweke “Tuwuh ing budaya porno”(13 men). Dheweke lan tim wis nggawe toolkit praktik paling apik sing bakal nulungi wong tuwa kanggo ngunggahake bocah sing saru. Cara pacelathon: deleng ing Program Reframed Ibu Tua. 
  2. Iki buku anyar saka Colette Smart, sawijining ibu, mantan guru lan psikolog sing diarani "Bakal Ok“. Buku kasebut duwe 15 conto pacelathon sing bisa ditindakake karo bocah-bocah. Situs web iki uga duwe sawetara wong sing diwawancarai TV sing migunani karo panulis sing uga nuduhake sawetara ide penting.
takon mlebu

Tips ndhuwur babagan smartphone

  1. Delay menehi anak sampeyan smartphone utawa tablet anggere bisa. Ponsel tegese sampeyan bisa tetep kontak. Sanajan kayane hadiah kanggo kerja keras ing sekolah dhasar utawa sekolah dhasar kanggo nyedhiyakake smartphone karo bocah nalika mlebu sekolah menengah, priksa apa sing ditindakake kanggo prestasi akademik ing wulan-wulan sabanjure. Apa bocah butuh akses internet 24 jam saben dina? Nalika bocah bisa uga nampa akeh tugas sekolah online, apa nggunakake hiburan diwatesi nganti 60 menit saben dina, sanajan minangka eksperimen? Ana akeh aplikasi kanggo ngawasi panggunaan internet utamane kanggo tujuan hiburan. Anak-anak 2 taun lan ora kudu nggunakake layar ing kabeh.
  2. Pateni internet ing wayah wengi. Utawa, ing paling ora, mbusak kabeh telpon, tablet lan piranti game saka kamar turu bocah. Kurang turu restoratif nambah stres, depresi lan kuatir ing bocah-bocah saiki. Dheweke butuh turu sewengi, paling ora wolung jam, kanggo mbantu nggabungake sinau sadina, mbantu tuwuh, ngrasakake emosi lan krasa sehat.
  3. Anak-anak kudu ngerti porno dirancang dening multi-milyar dolar perusahaan teknologi kanggo pangguna "pancing" tanpa sadhar kanggo mbentuk kabiasaan sing bisa ngasilake luwih akeh. Kabeh kanggo njaga perhatian. Perusahaan adol lan nuduhake informasi intim babagan kepinginan lan kabiasaan pangguna menyang pihak katelu lan pengiklan. Iki digawe gawe ketagihan kaya game online, judi lan media sosial supaya pangguna bisa bali luwih cepet yen bosen utawa kuwatir.

Tanggung jawab ing Smartphone

  1. Ngurusi protes: Wiwitane bocah bisa protes, nanging akeh bocah sing ngandhani yen dheweke pengin wong tuwa menehi larangan kanggo dheweke lan menehi wates sing jelas. Sampeyan ora nindakake apa-apa kanggo bocah kanthi ninggalake 'harfiah' menyang piranti dhewe.
  2. Aja rumangsa luput kanggo njupuk tindakan tegas karo anak. Kesehatan mental lan kesejahteraan ing tangan sampeyan. Lengen awakmu karo kawruh lan ati-ati kanggo mbantu anakmu nerusake wektu iki. Neng kene hlo Saran saka psychiatrik anak.
  3. anyar riset nyaranake manawa saringan dhewe ora bakal nglindhungi anak saka ngakses pornografi online. Pandhuan wong tuwa iki negesake kudu njaga garis komunikasi supaya luwih penting. Nggawe porno luwih angel diakses nanging mesthi dadi wiwitan utamane kanggo bocah cilik. Sampeyan kudu dilebokake saringan ing kabeh piranti internet lan mriksa ing rutin yen lagi nyambut gawe. Priksa karo Childline utawa panyedhiya internet sampeyan babagan saran paling anyar babagan saringan.

Apa Aplikasi bisa bantuan?

  1. Ana akeh opsi piranti lunak lan dhukungan. Ikydz minangka aplikasi sing ngidini wong tuwa ngawasi panggunaan bocah. Galeri Guardian ngabari wong tuwa yen gambar curiga katon ing piranti anake. Ngatasi risiko ing sexting.
  2. moment punika aplikasi gratis sing ngidini wong ngawasi panggunaan kanthi online, nyetel watesan lan nampa tekanan nalika nggayuh watesan kasebut. Pangguna cenderung nyepelekake panggunaan kanthi wates sing signifikan. Aplikasi iki padha nanging ora gratis. Iki mbantu wong urip maneh ing otak. Iku diarani Brainbuddy.
  3. Mangkene sawetara program liyane sing bisa migunani: Mata Kovenan; Kulit kayu; NetNanny; Mobicip; Kontrol Parental Qustodio; WebWatcher; Norton Family Premiere; OpenDNS Home VIP; PureSight Multi. Muncul program ing dhaptar iki ora dadi dukungan saka The Reward Foundation. Kita ora nampa keuntungan finansial saka penjualan aplikasi kasebut.
Panjenengan Brain on Porn cover

Panjenengan Brain on Porn

Buku paling apik ing pasar yaiku pejabat riset kehormatan kita, Gary Wilson. Kita bakal ngucapake, nanging kasunyatane bener. Diarani "Panjenengan Brain on Porn: Pornografi Internet lan Ilmu Muncul Ketagihan”. Iki minangka pandhuane wong tuwa sing apik banget. Wenehake anak supaya diwaca amarga wis atusan crita dening wong enom liyane lan perjuangane porno. Akeh sing wiwit nonton porno ing umur enom.

Gary minangka guru ilmiah sing apik sing nerangake babagan ganjaran, utawa motivasi otak, sistem kanthi cara sing gampang diakses kanggo para ilmuwan. Buku kasebut minangka update babagan populer TEDx pirembagan saka 2012.

Buku kasebut kasedhiya ing kertas, ing Kindle utawa minangka buku audio. Nyatane versi audio kasedhiya GRATIS ing Inggris kene, lan kanggo wong-wong ing AS, kene. Dianyari ing Oktober 2018 kanggo njupuk akun pangenalan Organisasi Kesehatan Dunia kanggo kategori diagnostik anyar "Kelainan Prilaku Seksual Kuat“. Tarjamahan kasedhiya ing basa Walanda, Arab lan Hungaria nganti saiki, lan liya-liyane isih ana.

Reset Otak Bocah

Psikiatri anak Dr Victoria Dunckley buku "Atur ulang Otak Anak"Lan dheweke gratis blog nerangake efek kakehan wektu layar ing otak bocah. Penting, dheweke menehi rencana apa sing bisa ditindakake wong tuwa kanggo mbantu bocah kasebut supaya bisa mlaku maneh.

Dr Dunckley ora ngisolasi panggunaan porno nanging fokus ing panggunaan internet umume. Dheweke ujar manawa udakara 80% bocah sing dideleng ora duwe kelainan kesehatan mental sing wis didiagnosis lan diobati, kayata ADHD, kelainan bipolar, depresi, kuatir lan liya-liyane, nanging duwe sindrom layar elektronik sing diarani. ' Sindrom iki nirokake gejala-gejala kelainan kesehatan mental sing umum. Masalah kesehatan mental asring bisa ditambani / dikurangi kanthi nyopot gadget elektronik sajrone udakara 3 minggu ing umume kasus, sawetara bocah butuh luwih suwe sadurunge bisa nggunakake maneh nanging ing level sing luwih winates.

Bukune uga nerangake babagan carane wong tuwa bisa nindakake iki kanthi pandhuan wong tuwa langkah kanthi kolaborasi karo sekolah bocah kasebut supaya kerja sama paling apik ing rong bidang.

Buku Kanggo Anak Muda

"Kothak Pandora mbukak. Saiki apa aku? " Gail Poyner minangka psikolog lan nyedhiyakake informasi otak sing migunani lan latihan gampang kanggo mbiyantu bocah-bocah mikir liwat pilihan.

"Good Pictures, Bad Pictures"Dening Kristen Jensen lan Gail Poyner. Uga buku sing apik fokus ing otak anak.

Ora kanggo Kids. Nglindhungi Kids. Liz Walker wis nulis buku prasaja kanggo bocah enom banget kanthi grafis warni.

Hamish lan Rahasia Bayangan. Iki minangka buku anyar dening Liz Walker kanggo bocah sing umur 8-12 taun.

Sumber online gratis liyane kanggo wong tuwa

  1. Sinau babagan kesehatan, sah, pendidikan lan hubungan pengaruh porno digunakake ing Yayasan Ganjaran situs web bebarengan karo saran ing Quitting.
  2. Waca carane Program Reframed Ibu Tua ngewangi wong tuwa kanggo ngrampungake pangowahan budaya saiki lan pengaruhe marang bocah.
  3. Understanding how challenging it can be to exercise kontrol dhewe. Amusing video by top psychologist.
  4. Nyegah panggunaan tumindak seksual sing mbebayani toolkit saka Yayasan Lucy Faithfull.
  5. Apik gratis saran saka amal anti-anak penyalah gunaan Stop It Now! Nuwun
  6. Perang Obat Anyar Cara ngomong karo bocah-bocah babagan porno. 
  7. Punika ingkang anyar ingkang penting laporan saka Internet Matters ing internet safety lan piracy digital karo tips babagan cara njaga anak sampeyan aman nalika njelajah jaring.
  8. Saran saka NSPCC babagan porno online.

Situs web pemulihan kanggo pangguna enom

Sebagean gedhe situs web free recovery utama kayata yourbrainonporn.com; RebootNation.org; PornHelpNoFap.com; Fightthenewdrug.org;  Go for Greatness lan Ketagihan kanggo Porno Internet sekuler nanging uga duwe pangguna agama. Migunani kanggo wong tuwa supaya bisa golek ide apa sing wis dialami lan saiki wis diatasi.

Sumber daya iman

Ana sumber-sumber apik sing uga ana kanggo komunitas-komunitas sing bisa dipercaya kayata  Integritas Dibalèkaké kanggo Katolik, kanggo umume Kristen Proyek Bebener Nak (UK) Carane Gawe Porno (US), lan MuslimMatters tumrap akidah Islam. Hubungi kita yen ana proyek basis iman liyane sing bisa kita signpost.

Nggunakake pornografi internet kanthi rutin dening bocah-bocah mbentuk otak bocah, cithakan gairah seksual. Pengaruh gedhe kanggo sexting lan cyberbullying. Luwih akeh bocah sing nonton porno hardcore, mula dheweke luwih mbutuhake gairah seksual sing luwih dhuwur. Iki amarga otak dadi habituates lan dadi desensitised kanggo stimulasi tingkat sing luwih murah. Suwe-suwe iki bisa nyebabake ana masalah mental fisik lan mental lan ora nate tanggepan karo kegiyatan saben dinane. Keprigelan wong tuwa sing luwih gedhe yaiku implikasi hukum sing potensial. Deleng ing kene kanggo sawetara informasi utama babagan pesen sexting, pornografi dendam lan liya-liyane sing saya dituntut dening Polisi. Sexting ing Skotlandia. Dhaptar ing Inggris, Wales lan Irlandia Lor.

Deleng pencegahan tumindak seksual mbebayani tumrap amal planggaran anti-bocah, Lucy Faithfull Foundation toolkit ditujukan kanggo wong tuwa, pengasuh, anggota kulawarga lan profesional. Yayasan Ganjaran kasebut diarani sumber pitulung.

Ing Inggris, polisi dijaluk undang-undang kanggo nyathet kedadeyan insiden sexting ing sistem Sejarah Kriminal Polisi. Yen anak sampeyan kejiret karo gambar sing ora sopan lan wis meksa njupuk utawa menehi gambar menyang wong liya, dheweke bisa uga dituntut polisi. Amarga pelanggaran seksual dianggep serius karo polisi, pelanggaran sexting kasebut, sing kacathet ing sistem riwayat pidana polisi, bakal diwarisake menyang calon pengusaha nalika mriksa luwih apik dijaluk kerja karo wong sing rentan. Iki kalebu kerja sukarela.

Sexting bisa uga katon minangka jinis dolanan sing ora mbebayani, nanging yen agresif utawa paksaan, pengaruhe bisa uga nyebabake implikasi jangka panjang kanggo prospek karir anak sampeyan. Pornografi rutin nggunakake model paksaan.

Intervensi Pemerintah

Pamrentah Inggris wis nolak (ora dibatalake) prasetya kanggo nglindhungi bocah kanthi online. Delengen iki surat saka menteri pamrentah kanggo Sekretaris Koalisi amal Anak babagan Keamanan Internet.

Tujuan undang-undang verifikasi umur (Undhang-undhang Ekonomi Digital, Bagéan 3) yaiku supaya perusahaan pornografi komersial nginstal piranti lunak verifikasi umur sing luwih efektif kanggo matesi akses saka bocah-bocah umur 18 taun menyang situs web pornografi komersial. Waca iki blog babagan iki kanggo rincian liyane. Peraturan anyar ngupaya nyakup situs media sosial uga situs web pornografi komersial.

Dhukungan luwih saka Yayasan Ganjaran

Hubungi kita yen ana area sing pengin kita tutupi ing subyek iki. Kita bakal ngembangake materi liyane ing situs web kita ing sasi sing bakal teka. Mlebu menyang Newsletter Rangkuman e-newsletter (nang sikil halaman) lan tututi kita ing Twitter (@brain_love_sex) kanggo perkembangan paling anyar.

The Parents’ Guide was last updated 17 November 2020

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki