Pornografi Verifikasi Umur Prancis

Jerman

Ing Jerman, sistem verifikasi umur kanggo wong diwasa sing mbuktekake wis umur luwih saka wolulas taun wis mapan.

Bocah-bocah lan remaja ing Jerman duwe hak khusus ing uripe sing beda karo wong diwasa. Dheweke dilindhungi saka pengaruh negatif. Iki ngidini para mudha bisa ngrasakake perasaan, kecenderungan lan kabutuhan tanpa gangguan saka jagad diwasa. Iki menehi dheweke wektu kanggo nggawe identitas dhewe lan nggabungake struktur sosial sing ana. Ruang aman ing media digawe liwat undang-undang babagan perlindungan bocah cilik ing media. Ing Jerman, iki adhedhasar sebagian saka Undhang-undhang Perlindhungan Federal Wong Muda. "Prajanjian Interstate on the Protection of Human Martign and the Protection of Minors in Broadcasting and in Telemedia" uga relevan.

Kanggo layanan televisi lan on-demand, bocah dilindhungi dening Petunjuk Layanan Audiovisual Media. Iki minangka bagean saka undang-undang Eropa.

Sistem kasebut dibutuhake kanggo mesthekake yen bocah ora duwe akses menyang jinis konten tartamtu. Dheweke dilindhungi undhang-undhang ukum ing Undhang-undhang Perlindhungan Pemuda Jerman, Prajanjian Interstate babagan Perlindhungan Bocah cilik ing Media, lan KUHP Jerman.

Konten pornografi, konten sing diindeks tartamtu, lan konten sing jelas mbebayani tumrap bocah cilik mung bisa disebarake ing Internet yen panyedhiya nggunakake klompok pangguna sing ditutup kanggo mesthekake yen mung wong diwasa sing bisa ngakses. Sistem verifikasi umur sing diarani instrumen minangka instrumen kontrol kanggo njamin klompok pangguna sing ditutup mung bisa diakses dening wong diwasa.

Peraturan sistem verifikasi umur '

Komisi Perlindhungan Bocah cilik ing Media (KJM) minangka badan pengawas kanggo pangenalan sistem verifikasi umur. Nganti saiki ing KJM wis nyetujoni luwih saka 40 konsep umum sistem Verifikasi Umur. Uga wis nyetujoni luwih saka 30 modul verifikasi umur.

Sistem verifikasi umur ora ditrapake kanggo bocah-bocah ing umur 18 taun. Nanging, sawetara alat kontrol wong tuwa sing kasedhiya ing pasar Jerman kalebu unsur verifikasi umur.

Undhang-undhang Perlindhungan Remaja sing diowahi tanggal 1 Meist, 2021 mbutuhake panyedhiya platform sing bisa diakses bocah supaya njupuk tindakan pencegahan kanggo nglindhungi bocah. Iki tegese panyedhiya platform kudu ngerti umur pira pangguna. Mula bisa uga mekanisme verifikasi umur anyar bisa dikembangake lan digunakake ing wektu sing cedhak.

Ringkesan posisi verifikasi umur ing Jerman saiki yaiku efektif kanggo mblokir akses bocah Jerman menyang situs pornografi sing adhedhasar ing Jerman.

Nanging, ora sithik nyegah bocah-bocah Jerman ngakses situs pornografi komersial internasional. Undhang-undhang sing ana saiki ora duwe mekanisme sing efektif kanggo nyegah akses iki.

Research

Jerman minangka negara riset pornografi sing mantep. Iki artikel ing Upaya Seksual Anak lan Dunkelfeld Prevention Project sing tujuane kanggo mbantu pria ngontrol gegayuhan karo bocah.

Print Friendly, PDF & Email