Health

KESEHATAN

Profesional kesehatan nyatakake akeh gangguan psikiatri lan neuro-perkembangan ing bocah enom saiki. Titik riset liyane lan liyane kanggo impact saka interaksi compulsif karo internet ing kesehatan mental. Iki kalebu ora mung game online lan gambling, nanging internet pornografi uga. Sinau luwih lengkap babagan lokakarya The Reward Foundation kanggo para profesional kesehatan.

Kondisi kesehatan pornografi didhasarake manungsa. Anyar sing diterbitake review dening Love et al. negara

"Adhedhasar kecanduan internet, riset neuroscientific ndhukung asumsi sing ndasari pangolahan saraf mirip karo substansi kecanduan."

Kabar apik yaiku kanthi pangerten sing luwih becik babagan cara owah-owahan otak sing gegayutan karo pengalaman, akeh wong bisa pulih.

Yayasan Reward ngenalake pirang-pirang cara kesejahteraan kita bisa dipengaruhi kanthi nggunakake internet lan utamane pornografi internet. Nganggep pornografi internet bisa ngganti otak, ngowahi awak manungsa lan nyebabake masarakat ngalami tingkah laku seksual sing bermasalah kalebu kecanduan. Cukup, pornografi mengaruhi kesehatan.

Kita uga nyedhiyakake sawetara Sumber kanggo ndhukung pangerten babagan masalah kesehatan. Yen sampeyan pengin sinau luwih akeh babagan pelatihan kita kanggo para profesional ing pornografi lan klik Suntikan seksual kene.

Print Friendly, PDF & Email