Paket Viagra

Efek Fisik Porno

Akeh wong enom sing nganggep porno minangka cara manual, sumber ide babagan jagad jinis diwasa. Situs porno sing sedih ora menehi peringatan babagan risiko utawa cilaka. Dheweke ningkatake awake dhewe minangka pasokan hiburan lan hiburan. Kaya kabeh zat lan tindak tanduk sing bisa gawe ketagihan, pornografi bisa nyebabake owah-owahan serius ing otak kanthi suwe lan nyengkuyung tumindak sing mbebayani bagean awak liyane. Cekungan non fatal utawa 'play online' minangka industri porno nyebutake kanthi euphemistically, minangka conto sing saiki dadi umum. Waca iki blog ing. Dadi, apa efek fisik saka porno?

Dysfunction Erectile

Pangowahan fisik sing paling nguwatirake sing dicritakake dening pria, utamane pria kurang saka 40 dina saiki ing pirang-pirang situs pemulihan, yaiku disfungsi ereksi (ED). Yaiku, ora bisa entuk zakar sing kaku utawa tegak. Waca iki presentation on ED  kanggo ngerti sebabe. Kanggo wong liya, ejakulasi sing tundha utawa reaksi sing alon kanggo mitra sejatine umum. Elinga yen dheweke ora ngalami ED nalika nggunakake porno, mung nalika nyoba hubungan seksual karo mitra sejati. Iki tegese akeh pria tanpa mitra sing ora ngerti yen wis ngalami masalah ereksi.

Minangka peneliti utama Universitas Cambridge Valerie Voon kandha:

"[Para pecandu porno] dibandhingake karo sukarelawan sehat, luwih angel ngalami gairah seksual lan ngalami kesulitan ereksi sing luwih erat ing hubungan seksual sing intim nanging ora kanggo materi eksplisit seksual."

Iki bisa nyebabake masalah serius yen ana pasangan sing kumpul. Salah siji mitra bisa uga rumangsa ora cukup amarga ora bisa nindakake tumindak seksual utawa kaya-kaya ora bisa nuwuhake pepenginan seksual marang wong liya. Iki nyebabake wong lanang isin lan isin banget lan nesu utawa ora bisa ngganggu pasangane.

efek fisik saka porno

Ndeleng iki apik banget artikel saka The Guardian diarani "Apa porno Nggawe Pria Muda Ora Impoten?"

Masalah sing ora dikarepke

Contone, salah sawijining pemuda saka komunitas tradisional sing wis njaga awake dhewe prawan nganti palakrama wis nggunakake porno minangka pengganti. Nalika dheweke lan bojone nyoba ngatasi pernikahan kasebut, dheweke ora bisa nindakake seksual. Iki tetep kedadeyan rong taun amarga ora nyambung porno nggunakake impotensi seksual. Ing wektu iki garwane ujar manawa pengin cerai. Iku mung nalika kedadeyan wong enom kasebut nemokake Gary Wilson Dhiskusi TEDx, apa dheweke nemokake yen nggunakake porno sing suwe bisa nyebabake gagal ereksi. Muga-muga bojone mbatalake proses perceraian amarga iki kondhisi sing bisa ditambani. Pira perkawinan lan hubungan liyane sing kena pornografi internet?

Warta sing apik yaiku nalika para pria nyerah pornografi sawetara wektu, fungsi ereksi kasebut bisa dipulihake. Perlu sawetara wulan utawa malah pirang-pirang taun ing sawetara kasus sing wangkal. Anehe butuh pemudha luwih akeh wektu kanggo pulih "mojo" tinimbang para pria sing luwih tuwa. Iki amarga para pria tuwa miwiti karir masturbasi karo majalah lan film lan ekspos porno ora biasane kuat lan cukup kuat kanggo nggawe jero seksual kahanan lan dalan sing nonton internet video porno nggawe. Wong lanang enom nggunakake porno lan masturbasi bebarengan kanggo wektu sing banget dawa tinimbang nggunakake imaginasi, cara lawas.

Ing ngisor iki sawetara temuan riset

• Italia 2013: umur 17-40, luwih akeh pasien sing luwih enom ngalami Disfungsi Erectile sing abot (49%) tinimbang sing luwih tuwa (40%). Sinau lengkap kasedhiya kene.

• USA 2014: umur 16-21, masalah seksual 54%; 27% Erectile Dysfunction; 24% masalah karo orgasme. Ringkesan panliten kasebut kasedhiya kene.

• UK 2013: kalima saka lanang umur 16-20 marang Universitas East London padha "gumantung ing porno minangka stimulant kanggo jinis nyata". Artikel pers babagan iki kasedhiya kene.

• Ing Universitas Cambridge sinau ing 2014, rata-rata umume 25, nanging 11 saka 19 ngandhakake porno nyebabake libido ED / cacat karo mitra, nanging ora nganggo porno.

Porno bisa ngetokake dinamika daya fisik ing hubungan seksual

Sawise pirang-pirang dekade perbaikan hubungan kekuwatan antarane lanang lan wadon, Kabeh wis owah. Ana akeh bukti anyar sing sawetara wong dadi luwih dominan lan agresif, utamané ing sesambetan seksual. Prilaku sing ora dikarepake iki katon didorong dening konsumsi pornografi internet wong lanang.

A sinau 2010 saka isi DVD paling laris nemokake yen saka 304 adegan sing dianalisis, 88.2% ngemot agresi fisik. Iki utamané spanking, gagging, lan slapping. Kajaba iku, 48.7% adegan ngemot agresi lisan, utamane jeneng-panggilan. Pelaku agresi biasane lanang, dene target agresi umume wanita. Target paling kerep nuduhake rasa seneng utawa nanggapi kanthi netral marang agresi kasebut.

Bangunan ing panaliten iki minangka panaliten Jerman sing anyar sing ditemokake sing nemokake yen wong-wong sing melu paling dominan lan seksual tindak tanduk mau yaiku wong-wong sing seneng ngobati pornografi lan sing ngombe alkohol sadurunge utawa nalika jinis.

iki sinau nliti kapentingan lan keterlibatan wong heteroseksual Jerman ing macem-macem prilaku dominan sing diamati ing analisis pornografi anyar. Kapentingan wong kanggo nonton film porno populer utawa konsumsi pornografi sing luwih kerep digandhengake karo kepinginan kanggo melu utawa wis nglakoni tindak tanduk kayata narik rambut, nepuk pasangan sing cukup kuat kanggo ninggalake tandha, ejakulasi rai, kurungan, penetrasi kaping pindho. (yaiku nembus anus utawa tempek pasangan bebarengan karo wong lanang liyane), bokong menyang tutuk (yaiku anal penetrating pasangan banjur nglebokake penis langsung menyang cangkeme), penile gagging, tamparan rai, choking, lan jeneng-panggilan (contone "lacur" utawa "sundel"). Konsisten karo riset eksperimen sing kepungkur babagan pengaruh alkohol lan pornografi babagan kemungkinan peksa seksual wong lanang, wong sing nindakake prilaku sing paling dominan yaiku wong sing kerep ngonsumsi pornografi lan rutin ngombe alkohol sadurunge utawa sajrone jinis.

Anal Sex lan Tindakan Seksual Luka liyane

Porno digawe kanggo nuduhake kegiatan sing menehi stimulasi visual, kayata oral seks, penetrasi kaping pindho utawa ejakulasi rai. Nanging para pemain dibayar utawa dipeksa nindakake perkara sing biasane ora ditindakake kanthi pilihan. Akeh bintang porno wadon sing wis diperdagangkan sacara seksual menyang industri porno.

Industri porno biasane beroperasi ing lingkungan sing ora diatur. Asring nuduhake aktivitas sing bisa mbebayani banget kanggo kesehatan. Contone ana ekstensif nggunakake "barebacking," sing penetrative jinis, biasane anal jinis, tanpa kondom. Panganggone kondom ndadekake jinis sing digambarake katon kurang nyata lan kanthi visual sing luwih murah. Kanthi ngindhari kondom, produsen porno bisa nuduhake ijol-ijolan maksimal cairan awak. Iki tegese nampilake 'jinis paling panas'. Nanging uga nuduhake kanggo sampeyan pilihan riskiest kanggo jinis-urip dhewe.

Profesional kesehatan medis lan seksual nyaranake supaya kabeh mitra anyar dianggep apa. Iki minangka sumber potensial Infeksi Menular Seksual (IMS), kalebu HIV/AIDS. Melu ing jinis karo partner nyata iku bab beboyo kanggo nindakake. Sampeyan lan partner kanggo ngatur tingkat resiko.

<< Efek Mental                                                                                                                                 Tekanan >>

Print Friendly, PDF & Email