Paket Viagra

Efek Fisik Porno

Akeh wong enom sing nganggep porno minangka cara manual, sumber ide babagan jagad jinis diwasa. Situs porno sing sedih ora menehi peringatan babagan risiko utawa cilaka. Dheweke ningkatake awake dhewe minangka pasokan hiburan lan hiburan. Kaya kabeh zat lan tindak tanduk sing bisa gawe ketagihan, pornografi bisa nyebabake owah-owahan serius ing otak kanthi suwe lan nyengkuyung tumindak sing mbebayani bagean awak liyane. Cekungan non fatal utawa 'play online' minangka industri porno nyebutake kanthi euphemistically, minangka conto sing saiki dadi umum. Waca iki blog ing.

Dysfunction Erectile

Pangowahan fisik sing paling nguwatirake sing dicritakake dening pria, utamane pria kurang saka 40 dina saiki ing pirang-pirang situs pemulihan, yaiku disfungsi ereksi (ED). Yaiku, ora bisa entuk zakar sing kaku utawa tegak. Waca iki presentation on ED  kanggo ngerti sebabe. Kanggo wong liya, ejakulasi sing tundha utawa reaksi sing alon kanggo mitra sejatine umum. Elinga yen dheweke ora ngalami ED nalika nggunakake porno, mung nalika nyoba hubungan seksual karo mitra sejati. Iki tegese akeh pria tanpa mitra sing ora ngerti yen wis ngalami masalah ereksi.

Minangka peneliti utama Universitas Cambridge Valerie Voon kandha:

"[Para pecandu porno] dibandhingake karo sukarelawan sehat, luwih angel ngalami gairah seksual lan ngalami kesulitan ereksi sing luwih erat ing hubungan seksual sing intim nanging ora kanggo materi eksplisit seksual."

Iki bisa nyebabake masalah serius yen ana pasangan sing kumpul. Salah siji mitra bisa uga rumangsa ora cukup amarga ora bisa nindakake tumindak seksual utawa kaya-kaya ora bisa nuwuhake pepenginan seksual marang wong liya. Iki nyebabake wong lanang isin lan isin banget lan nesu utawa ora bisa ngganggu pasangane.

Ndeleng iki apik banget artikel saka The Guardian diarani "Apa porno Nggawe Pria Muda Ora Impoten?"

Contone, salah sawijining pemuda saka komunitas tradisional sing wis njaga awake dhewe prawan nganti palakrama wis nggunakake porno minangka pengganti. Nalika dheweke lan bojone nyoba ngatasi pernikahan kasebut, dheweke ora bisa nindakake seksual. Iki tetep kedadeyan rong taun amarga ora nyambung porno nggunakake impotensi seksual. Ing wektu iki garwane ujar manawa pengin cerai. Iku mung nalika kedadeyan wong enom kasebut nemokake Gary Wilson Dhiskusi TEDx, apa dheweke nemokake yen nggunakake porno sing suwe bisa nyebabake gagal ereksi. Muga-muga bojone mbatalake proses perceraian amarga iki kondhisi sing bisa ditambani. Pira perkawinan lan hubungan liyane sing kena pornografi internet?

Warta sing apik yaiku nalika para pria nyerah pornografi sawetara wektu, fungsi ereksi kasebut bisa dipulihake. Perlu sawetara wulan utawa malah pirang-pirang taun ing sawetara kasus sing wangkal. Anehe butuh pemudha luwih akeh wektu kanggo pulih "mojo" tinimbang para pria sing luwih tuwa. Iki amarga para pria tuwa miwiti karir masturbasi karo majalah lan film lan ekspos porno ora biasane kuat lan cukup kuat kanggo nggawe jero seksual kahanan lan dalan sing nonton internet video porno nggawe. Wong lanang enom nggunakake porno lan masturbasi bebarengan kanggo wektu sing banget dawa tinimbang nggunakake imaginasi, cara lawas.

Kene sawetara penemuan riset:

• Italia 2013: umur 17-40, pasien sing luwih enom wis Erectile Dysfunction (49%) luwih lawas (40%) Pasinaon sing lengkap kasedhiya kene.

• USA 2014: umur 16-21, masalah seksual 54%; 27% Erectile Dysfunction; 24% masalah karo orgasme. Ringkesan panliten kasebut kasedhiya kene.

• UK 2013: kalima lanang umur 16-20 marang Universitas East London, "gumantung ing porno minangka stimulan kanggo jinis nyata". Artikel pers kene.

• Ing Universitas Cambridge sinau ing 2014, rata-rata umume 25, nanging 11 saka 19 ngandhakake porno nyebabake libido ED / cacat karo mitra, nanging ora nganggo porno.

Porno bisa ngetokake dinamika daya fisik ing hubungan seksual

Sawise pirang-pirang dekade babagan hubungan kekuwatan antarane lanang lan wadon, isih ana bukti anyar sing sawetara pria dadi luwih dominan lan agresif, utamane ing hubungan seksual. Iki prilaku sing ora dienggo katon bisa didorong sawetara panggunaan pornografi internet.

A sinau 2010 saka DVD sing paling laris bisa ditemokake yen adegan 304 dianalisis, 88.2% ana agresi fisik, utamane gelendong, gagging, lan slapping, dene 48.7% adegan nduweni agresi verbal, utamane jeneng panggilan. Pelaku agresi biasane lanang, dene target agresi akeh banget wadon. Target sing paling kerep menehi kesenengan utawa neutrally ditanggepi agresi.

Bangunan ing panaliten iki minangka panaliten Jerman sing anyar sing ditemokake sing nemokake yen wong-wong sing melu paling dominan lan seksual tindak tanduk mau yaiku wong-wong sing seneng ngobati pornografi lan sing ngombe alkohol sadurunge utawa nalika jinis.

iki sinau minat lan keterlibatan pria heteroseksual Jerman ing macem-macem prilaku dominan sing diamati ing analisis pornografi anyar. Minat nonton film pornografi populer utawa konsumsi pornografi sing luwih asring digandhengake karo kepinginan pria kanggo melu utawa wis nindakake prilaku kayata narik rambut, ngetokake pasangan kanthi cukup angel supaya bisa menehi tandha, ejakulasi wajah, kurungan, penetrasi dobel ( yaiku nembus anus utawa tempek pasangan bebarengan karo wong liya), ass-to-tutuk (yaiku kanthi nembus pasangan banjur nyelehake zakar langsung ing cangkeme), gagging penis, tamparan rai, keselak, lan nelpon jeneng (kayata " pelacur "utawa" sundel "). Selaras karo riset eksperimen sadurunge babagan pengaruh alkohol lan pornografi babagan kemungkinan paksaan seksual pria, pria sing nindakake prilaku sing paling dominan yaiku sing seneng ngombe pornografi lan ngombe alkohol sadurunge utawa sajrone hubungan seks.

Anal Sex lan Tindakan Seksual Luka liyane

Ana akeh bukti yen saru digawe kanggo nampilake aktivitas sing banget nyenengake, kayata seks oral, penetrasi ganda utawa ejakulasi wajah. Nanging para pemain wis dibayar utawa dipeksa kanggo nindakake apa wae sing ora bakal ditindakake kanthi milih. Akeh bintang porno wadon wis ditransfer sacara seksual menyang industri porno.

Porno internet umum digawe ing lingkungan sing ora dikawruhi. Asring nuduhake aktivitas sing duweni potensi banget kanggo kesehatan. Contone, ana "ekstra barebacking" sing digunakake kanthi ekstensif, jinis penetratif, biasane jinis dubur, tanpa kondom. Panganggone kondom nggawe jinis seksual katon kurang nyata lan kanthi efek visual sing luwih murah. Kanthi nyingkiri kondom, panyedhiya porno bisa nuduhake owah-owahan maksimal cairan awak, nggampangake 'seks paling monjo' lan nduduhake opsi riskiest kanggo uripmu dhewe.

Ahli kesehatan medis lan seksual nyaranake supaya kabeh partner anyar dianggep minangka sumber potensial Infeksi Sexually Transmitted (STIs), kalebu HIV / AIDS. Makarya ing jinis karo pasangan nyata minangka bebaya sing kudu dilakoni. Sampeyan nganti sampeyan lan pasangan kanggo ngatur tingkat risiko.

<< Efek Mental                                                                                                                                 Tekanan >>

Print Friendly, PDF & Email