Riset Yayasan Ganjaran

Resources

Yayasan Ganjaran nyedhiyakake sumber paling anyar kanggo mbantu nuntun sampeyan ngrusak potensial saka ndeleng pornografi internet. Ing bagean iki, sampeyan bakal nemokake akeh barang sing menarik. Kita wis miwiti nggawe bahan dhewe lan menehi ulasan buku, video babagan ilmu porno, rekaman meditasi kanthi eling lan akeh riset anyar. Kita uga menehi saran babagan cara entuk akses menyang makalah ilmiah asli. Sawetara makalah ana ing mburine paywall, sawetara mbukak akses lan gratis.

Nalika manungsa didhisiki utamane emosi, teknologi ora. Iki adhedhasar logika murni, dibangun nganggo algoritma sing dirancang khusus kanggo narik kawigaten. Internet minangka sarana pengaruhe langsung lan duweni pengaruh sing luwih gedhe kanggo mbentuk nilai budaya tinimbang karo kulawarga. Ngerti efek kasebut penting banget kanggo kesehatan kita, utamane kanggo generasi sing bakal teka. Kanggo nanggapi ide iki, kita wis ngrungokake apa sing pengin dingerteni wong babagan katresnan, jinis, sesambetan lan pornografi internet. Wiwit pertengahan 2014, kita kerja bareng wong enom lan profesional ing bidang pendhidhikan seks nemokake rasa ora puas babagan kualitas, relevan lan efektifitas sumber daya piwulang saiki. TRF nggawe sumber daya kanggo mbantu ngrampungake ketidakseimbangan iki.

Wakil saka The Reward Foundation saiki wis ngobrol ing luwih saka telung rolas acara umum ing saindenging Inggris. Kita uga wis ngatasi pamirsa profesional ing AS, Jerman, Kroasia lan Turki.

Kita wis ngobrol karo klompok bocah lanang lan wadon taun suwene ing sekolah, uga kerja bareng klompok cilik lan siji kanggo saben individu. Kita nggunakake pendekatan Desain Berbasis Manungsa kanggo nggawe sumber daya bebarengan yen bisa.

Kita duwe bengkel sedina sing wis terakreditasi kanggo profesional kesehatan sing regane 7 poin Pengembangan Profesional Terus. Sajrone taun ngarep, Yayasan Ganjaran bakal ngasilake rencana pelajaran kanggo digunakake ing sekolah dhasar lan sekolah menengah kanthi pelatihan kanggo para guru kanggo nggunakake.

Mangkene sawetara sumber saiki ...

Laporan Konferensi Verifikasi Umur

Cara Ngakses Penelitian

Riset dening TRF

TRF Develops Resources

Published Research

Dianjurake Buku

Dianjurake Videos

Konferensi lan Acara

Respon Konsultasi

Sumber kanggo RCGP Akreditasi Workshop

Kebijakan Privasi

Kebijakan Cookie

Penafian Legal

Penafian Kesehatan

Print Friendly, PDF & Email