Penafian Legal

Ora saran

Kaca iki minangka pamblokiran hukum The Yayasan Ganjaran. Situs web iki ngandhut informasi umum babagan perkara hukum. Informasi kasebut ora saran, lan ora kudu dianggep minangka.

Watesan jaminan

Informasi hukum ing situs web iki diwenehake "minangka" tanpa perwakilan utawa jaminan, tegese utawa diwenehake. Yayasan Ganjaran ora menehi perwakilan utawa jaminan babagan hubungan hukum ing situs web kasebut.

Tanpa prakara bab umum paragraf kasebut, The Reward Foundation ora njamin yen:

• informasi legal ing situs web iki bakal kasedhiya, utawa kasedhiya ing kabeh; utawa
• informasi legal ing situs web iki lengkap, bener, akurat, up-to-date, utawa non-misleading.

Panganggone Layanan lan Situs Web

Sampeyan kanthi jelas ngakoni lan setuju yen:

Panganggone Layanan lan Situs web ana risiko tunggal. Yayasan Reward wis nggawe kabeh usaha kanggo mesthekake yen konten ing situs web lan kasedhiya liwat Layanan sing akurat lan paling anyar lan tepat nalika diterbitake. Nanging, Situs Web lan Layanan diwenehake kanthi dhasar 'kaya' lan 'kasedhiya'. Kita ora njamin akurasi, ketepatan wektu, ngrampungake utawa fitness kanggo entuk konten sing diwenehake ing situs web utawa liwat Layanan utawa panggunaan situs web bakal ora diganggu, virus utawa tanpa kesalahan. Ora ana tanggung jawab sing ditampa utawa utawa atas jenenge The Reward Foundation kanggo kesalahan, kesalahan utawa informasi sing ora akurat ing situs web utawa kasedhiya liwat Layanan.

Sembarang materi sing didownload utawa digunakake liwat panggunaan Layanan rampung miturut kapinteran lan risiko sampeyan dhewe lan sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo kerusakan sistem komputer utawa kerugian data sing diasil saka undhuhan saka materi kasebut.

Ora ana saran utawa informasi, manawa lisan utawa tulisan, sing sampeyan entuk saka The Reward Foundation ora bakal nggawe jaminan utawa kewajiban liyane sing ora dinyatakake kanthi jelas ing Ketentuan lan Ketentuan iki.

Tanggung jawab total Reward Foundation kanggo sampeyan ing kontrak, watesan, (kalebu watak cerobo) babagan Syarat lan Ketentuan iki, panggunaan situs web lan / utawa Layanan apa wae diwatesi luwih saka (a) £ 150.00 lan ( b) rega sing wis dibayar kanthi bener karo sampeyan kanggo The Reward Foundation kanthi kontrak apa wae kanggo layanan sing dibayar sajrone telung wulan sadurunge kedadeyan kasebut nggawe klaim kasebut.

Sampeyan kanthi jelas ngakoni lan setuju manawa Yayasan Ganjaran ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan sing ora langsung, ora sengaja, khusus, akibat utawa ora langsung, uga kanggo ngasilake bathi, bathi, bisnis, bathi sing diarepake utawa ora langsung, ora ana kesempatan utawa kesempatan.

Ora ana apa-apa ing Ketentuan lan Ketentuan iki sing bakal mengaruhi hak-hak ukum saka sawijining konsumen utawa ngilangi utawa mbatesi tanggung jawab kanggo tumindak penipuan utawa pati utawa tatu pribadi sing disebabake saka teledor The Reward Foundation.

Bantuan profesional

Isi ing situs web lan kasedhiya liwat Layanan mung kanggo informasi umum lan ora dikarepake, uga ora, menehi saran utawa layanan profesional utawa layanan profesional utawa saran supaya tuku produk utawa layanan sing diwenehake keputusane tartamtu kudu ditindakake. Informasi, konten situs web lan Layanan ora ngatasi kahanan utamane lan kanthi mangkono sampeyan ora kudu ngandelake konten situs web lan Layanan minangka pengganti saran profesional sing cocog.

Yayasan Ganjaran ora tanggung jawab babagan carane konten ing situs web utawa kasedhiya liwat Layanan sing digunakake, diinterpretasi utawa apa kapercayan dilebokake. Kita ora nanggung tanggung jawab kanggo asil saka tindakan sing ditindakake kanthi adhedhasar informasi sing diwenehake ing situs web utawa kasedhiya liwat Layanan.

Sampeyan ora kudu ngandelake informasi ing situs iki minangka alternatif kanggo saran legal saka Solicitor, Advocate, Barrister, Jaksa utawa panyedhiya layanan legal profesional liyane.

Yen sampeyan duwe pitakonan spesifik babagan perkara hukum sampeyan kudu takon karo Solicitor, Advocate, Barrister, Jaksa utawa panyedhiya layanan legal profesional liyane.

Sampeyan ora tau kudu nggoleki pitunjuk, menehi saran ora legal, utawa miwiti tumindak legal amarga informasi ing situs iki.

Tanggung Jawab

Boten wonten ing tuntutan hukum iki bakal matesi sembarang kewajiban kita kanthi cara sing ora dileksanakake miturut hukum sing ditrapake, utawa ngilangi kewajiban kita sing ora bisa diduweni miturut hukum sing ditrapake.

Acara sing ana ing njaba kontrol kita.

Klausa iki nerangake manawa kita ora tanggung jawab kanggo acara sing ana ing kontrol kita.

Yayasan Ganjaran ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab yen gagal, utawa nundha kinerja, apa wae kewajiban kita ing Sarat lan Ketentuan iki utawa kontrak sing ana gandhengane antara kita sing disebabake dening acara sing ana ing kontrol sing luar biasa ("Force Majeure" ).

A Force Majeure Event kalebu tumindak, acara, ora kedadeyan, ngilangi utawa kacilakan ngluwihi kontrol sing cukup lan kalebu khusus (tanpa watesan) ing ngisor iki:

  • Strikes, lockout lan tumindak industri liyane.
  • Kerusuhan sipil, kerusuhan, serangan, serangan teroris utawa ancaman serangan teroris, perang (manawa nyatakake utawa ora) utawa ancaman utawa persiapan kanggo perang.
  • Geni, jeblugan, badai, banjir, lindhu, subsidence, wabah utawa bencana alam liyane.
  • Kemungkinan panggunaan rel sepur, pengiriman, pesawat, transportasi motor utawa cara transportasi umum utawa pribadi.
  • Kemungkinan panggunaan jaringan telekomunikasi umum utawa pribadi.
Print Friendly, PDF & Email