Penafian Kesehatan

Ora saran

Pernyataan iki minangka pambocoran medis kanggo The Yayasan Ganjaran. Situs web iki ngandhut informasi umum babagan kondisi medis lan perawatan. Informasi kasebut ora saran, lan ora kudu dianggep minangka.

Watesan jaminan

Informasi medis ing situs iki diwenehake "minangka" tanpa perwakilan utawa jaminan, dicethakaké utawa diwenehake. Yayasan Ganjaran ora menehi perwakilan utawa jaminan babagan hubungane karo informasi medis ing situs iki.

Tanpa prakara bab umum paragraf kasebut, The Reward Foundation ora njamin yen:

• informasi medis ing situs iki bakal kasedhiya, utawa kasedhiya ing kabeh; utawa
• informasi medis ing situs web iki lengkap, bener, akurat, up-to-date, utawa non-misleading.

Bantuan profesional

Sampeyan kudu ora ngandelake informasi ing situs iki minangka alternatif kanggo saran medis saka dhokter utawa panyedhiya kesehatan profesional liyane.

Yen sampeyan duwe pitakonan tartamtu babagan masalah medis sampeyan kudu takon dhokter utawa panyedhiya kesehatan profesional liyane.

Yen sampeyan mikir sampeyan bakal nandhang kondisi medis, sampeyan kudu ngupaya manungsa waé kanthi cepet.

Sampeyan ora tau kudu nyegah panggunaan saran medis, ora nglirwakake saran medis, utawa mungkasi perawatan medis amarga informasi ing situs iki.

Tanggung Jawab

Boten apa sing mbantah médis iki bakal matesi sembarang kewajiban kita kanthi cara apa wae sing ora dileksanakake miturut hukum sing ditrapake, utawa ngilangi kewajiban kita sing ora bisa diduweni miturut hukum sing ditrapake.

kredit

Dokumen iki digawe nggunakake template Kontrakologi sing kasedhiya ing http://www.freenetlaw.com.

Print Friendly, PDF & Email