Kebijakan Privasi

Kabijakan privasi iki nyedhiyakake carane The Reward Foundation migunakake lan nglindhungi sembarang informasi sing menehi The Reward Foundation nalika sampeyan nggunakake situs web iki. The Reward Foundation kepekso kanggo ngamanake privasi sampeyan. Apa kita njaluk sampeyan nyedhiyakake informasi tartamtu sing bisa diidentifikasi nalika nggunakake situs iki, sampeyan bisa yakin yen mung bisa digunakake miturut statement privasi iki. Yayasan Ganjil bisa ngubah kebijakan iki saka wektu ke wektu kanthi nganyari kaca iki. Sampeyan kudu mriksa kaca iki saka wektu kanggo wektu kanggo mesthekake yen sampeyan seneng karo owah-owahan. Kebijakan iki efektif saka 11 November 2015.

Apa kita ngumpulake

We ngumpulake informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng wong mlebu liwat MailChimp
  • Informasi kontak kalebu alamat email lan twitter
  • Informasi kontak individu utawa organisasi sing mundhut barang utawa layanan
  • Informasi liyane sing cocog kanggo administering situs iki
  • Cookies. kanggo informasi luwih lengkap, ndeleng kita Kebijakan Cookie

Apa kita apa karo informasi kita klumpukne

We require this information to respond to inquiry, to supply you with newsletter if subscribe and for internal analysis for advertising or marketing purposes.

Yen sampeyan pengin ngesubscribe saka Newsletter kita, ana proses otomatis supaya sampeyan ora bisa nampa korespondensi luwih lanjut saka The Reward Foundation. Utawa sampeyan bisa ngontak kita liwat kaca "Sinau" lan kita bakal konfirmasi panyisih saka dhaptar.

keamanan

We are setya kanggo njupuk informasi sing aman. Supaya kanggo nyegah akses ora sah utawa pambocoran, kita wis sijine ing Panggonan tata cara fisik, elektronik lan kepemimpinan cocok kanggo njogo lan nglindhungi informasi kita ngumpulake online.

Pranala menyang situs liyane

Our website ngemot pranala menyang situs liyane saka kapentingan. Nanging, yen wis digunakake iki pranala menyang situs ninggalake kita, sampeyan kudu dicatet ora duwe kontrol samubarang sing liwat situs-situs liyane. Amarga iku, kita bisa ora tanggung jawab kanggo pangayoman lan privasi kabeh informasi sing nyedhiyani sakwentoro ngunjungi situs kuwi lan kuwi sing ora diatur dening statement privasi iki. Sampeyan kudu ngleksanani ati-ati lan katon ing statement privasi ditrapake kanggo website ing Pitakonan.

Ngontrol informasi pribadhi

Sampeyan bisa njaluk rincian informasi pribadhi sing dianakake babagan sampeyan miturut Undhang-undhang Perlindungan Data 1998. Ragad cilik bakal dibayar. Yen sampeyan pengin salinan informasi sing dianakake ing sampeyan please nulis menyang The Reward Foundation c / o The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR. Yen sampeyan pracaya manawa informasi apa wae sing ditahan ing awak ora salah utawa ora lengkap, sumangga manawa sampeyan nulis utawa ngirim email ing alamat kasebut ing alamat kasebut. Kita bakal langsung mbenerake informasi sing ditemokake ora bener.

Print Friendly, PDF & Email