Kebijakan Privasi

Kebijakan privasi iki nemtokake cara nggunakake lan nglindhungi Yayasan Ganjaran nalika nggunakake situs web iki. Yayasan Ganjaran komitmen kanggo njamin privasi sampeyan dilindhungi. Yen sampeyan njaluk sampeyan menehi informasi tartamtu supaya bisa dingerteni nalika nggunakake situs web iki, mula sampeyan bakal yakin manawa mung bakal digunakake sesuai karo pernyataan privasi iki. Yayasan Ganjaran bisa uga ngowahi kabijakan kasebut kanthi wektu kanthi nganyari kaca iki. Sampeyan kudu mriksa kaca iki saben wektu kanggo mesthekake yen sampeyan seneng karo apa wae perubahan. Kebijakan iki efektif wiwit tanggal 23 Juli 2020.

Apa kita ngumpulake

We ngumpulake informasi ing ngisor iki:

  • Jeneng wong mlebu liwat MailChimp
  • Jeneng wong sing ndaftar akun karo The Reward Foundation Shop
  • Informasi kontak kalebu alamat email lan twitter
  • Informasi kontak individu utawa organisasi sing mundhut barang utawa layanan
  • Informasi liyane sing cocog kanggo administering situs iki
  • Cookie. Kanggo informasi luwih lengkap, delengen Kebijakan Cookie

Apa kita apa karo informasi kita klumpukne

Kita mbutuhake informasi iki kanggo nanggapi priksaan, kanggo adol barang utawa layanan liwat toko, kanggo menehi newsletter yen sampeyan langganan lan kanggo analisis internal kanggo tujuan pariwara utawa pemasaran.

Yen sampeyan pengin lengganan Newsletter, ana proses otomatis supaya sampeyan ora bakal nampa korespondensi luwih lanjut saka The Reward Foundation. Utawa, sampeyan bisa ngubungi kita liwat kaca "Hubungi" lan bakal dikonfirmasi ngilangi dhaptar kasebut.

Toko nawakake proses supaya sampeyan bisa mbusak akun. Banjur kita bakal mbusak kabeh data pribadi sing gegandhengan karo akun kasebut.

keamanan

We are setya kanggo njupuk informasi sing aman. Supaya kanggo nyegah akses ora sah utawa pambocoran, kita wis sijine ing Panggonan tata cara fisik, elektronik lan kepemimpinan cocok kanggo njogo lan nglindhungi informasi kita ngumpulake online.

Pranala menyang situs liyane

Our website ngemot pranala menyang situs liyane saka kapentingan. Nanging, yen wis digunakake iki pranala menyang situs ninggalake kita, sampeyan kudu dicatet ora duwe kontrol samubarang sing liwat situs-situs liyane. Amarga iku, kita bisa ora tanggung jawab kanggo pangayoman lan privasi kabeh informasi sing nyedhiyani sakwentoro ngunjungi situs kuwi lan kuwi sing ora diatur dening statement privasi iki. Sampeyan kudu ngleksanani ati-ati lan katon ing statement privasi ditrapake kanggo website ing Pitakonan.

Ngontrol informasi pribadhi

Sampeyan bisa njaluk rincian informasi pribadi sing dicekel babagan sampeyan miturut Undhang-undhang Perlindhungan Data 1998. Ragad sithik bakal dibayar. Yen sampeyan pengin salinan informasi sing dicekel, monggo nulis menyang The Reward Foundation c / o The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR United Kingdom. Yen sampeyan yakin manawa ana informasi sing dicekel sampeyan salah utawa ora lengkap, monggo nulis utawa email kanthi cepet, ing alamat ing ndhuwur. Kita bakal langsung mbenerake informasi sing ditemokake salah.

Toko Yayasan Ganjaran

Kita nglumpukake informasi babagan sampeyan sajrone proses checkout ing Toko. Ing ngisor iki minangka katrangan sing luwih rinci babagan cara ngatur proses kabijakan privasi ing Toko.

Apa kita ngumpulake lan nyimpen

Nalika sampeyan ngunjungi situs, kita bakal nglacak:

  • Prodhuk sing wis katon: kita bakal nggunakake iki kanggo, umpamane, nuduhake produk sing lagi wae ditonton
  • Lokasi, alamat IP lan tipe browser: bakal digunakake iki kanggo maksud ngitung pajak lan pengiriman
  • Alamat pangiriman: kita bakal njaluk sampeyan ngetik iki supaya kita bisa, umpamane, ngetokake pengiriman sadurunge nggawe pesanan, lan ngirim order!

Kita uga bakal nggunakake cookie kanggo nglacak isi kranjang nalika browsing situs.

Yen sampeyan tuku saka kita, kita bakal nyuwun sampeyan nyedhiyani informasi kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, alamat email, nomer telpon, rincian kartu kredit lan informasi akun opsional kaya jeneng panganggo lan tembung sandhi. Kita bakal nggunakake informasi iki kanggo tujuan, kayata, kanggo:

  • Kirimi informasi babagan akun lan urutan sampeyan
  • Respon panjalukan sampeyan, kalebu pembayaran maneh lan keluhan
  • Proses pembayaran lan nyegah penipuan
  • Nggawe akun kanggo nyimpen
  • Tundhuk karo sembarang kewajiban hukum sing kita duwe, kayata ngitung pajak
  • Ngapikake kurban nyimpen
  • Kirim pesen marketing, yen sampeyan milih nampa

Yen sampeyan nggawe akun, kita bakal nyimpen jeneng, alamat, email, lan nomer telpon, sing bakal digunakake kanggo manggonake pesenan kanggo pesenan mangsa ngarep.

Kita umume nyimpen informasi babagan sampeyan anggere kita butuh informasi kanggo tujuan sing kita kumpulake lan digunakake, lan kita ora sah kudu terus kanggo tetep. Contone, kita bakal nyimpen informasi katrangan kanggo taun 6 kanggo tujuan tax lan accounting. Iki kalebu jeneng, alamat email lan alamat tagihan lan pengiriman.

Kita uga nyimpen komentar utawa komentar, yen sampeyan milih ninggalake.

Sapa ing tim kita duwe akses

Anggota tim kita duwe akses menyang informasi sing sampeyan wenehake. Contone, loro Administrator lan Toko Manajer bisa ngakses:

  • Priksa informasi kaya apa sing dituku, nalika dituku lan ngirim kudu dikirim, lan
  • Informasi pelanggan kaya jeneng, alamat email, lan informasi tagihan lan pengiriman.

Anggota tim kita duwe akses kanggo informasi kasebut kanggo nepaki pesenan, nganyari proses lan ndhukung panjenengan.

Apa kita bareng karo wong liya

Ing kabijakan privasi iki, kita nuduhake informasi karo pihak katelu sing mbantu nyedhiyakake pesenan lan layanan nyimpen kanggo sampeyan; contone PayPal.

pembayaran

Kita nampa pembayaran liwat PayPal. Nalika pangolahan Processing, sawetara data bakal dilewati menyang PayPal, kalebu informasi sing dibutuhake kanggo proses utawa ndhukung pembayaran, kayata total tuku lan informasi tagihan.

Mangga mirsani Kebijakan Privasi PayPal kanggo katrangan luwih.

Print Friendly, PDF & Email