Dianjurake Videos

Dianjurake Videos

Video minangka cara sing cepet kanggo ngakses èlmu dhasar babagan cilaka nonton porno internet.

Mangkene sawetara sing disaranake. Dheweke ora ngemot pornografi apa wae.

Yayasan Ganjaran

Mary Sharpe nepungake karya The Reward Foundation ing Impact of Pornography on Society (mlaku wektu 2: 12)

Ing 2016 anggota The Reward Foundation ngandika ing Konferensi Internasional 3rd babagan Teknologi Kecanduan yaiku Istanbul, Turki. Darryl Mead ngandika Resiko wong enom sing ngadhepi nalika dadi konsumen porno (wektu mlaku 12.07). Mary Sharpe nyawang Strategi kanggo nyegah kecanduan internet porno (mlaku wektu 19.47). Petugas Riset Kehormatan, Gary Wilson, ngandika Ngilangi nemen internet porno kaku ngungkapake efeke (mlaku wektu 17.24). 

Demam Guys

Psikolog Universitas Stanford Philip Zimbardo wis pengaruh gedhe kanggo mikir babagan pengaruh sing nggawe bocah lanang dadi kurang sukses ing sekolah. Ing 'Demam Guys'dheweke takon kenapa kinerja bocah lanang katon surut ing jagad modern (wektu mlaku 4:43).

Eksperimen Porno Gedhe

Ing 2012, Gary Wilson nanggapi tantangan Philip Zimbardo kanthi 'Eksperimen Porno Hebat' kanthi nuduhake bukti konsumsi pornografi internet sing akeh banget minangka salah sawijining penyebab kemungkinan penurunan kinerja bocah lanang umume. 'Eksperimen Porno Gedhe' saiki wis dideleng ing YouTube luwih saka 13 yuta kaping lan wis diterjemahake menyang 18 basa (mlaku wektu 16:28).

Otakmu ing Porn: Cara Porno Internet Ndadekake Otak

Presensi video 2015 iki yaiku nganyari lan perpanjangan dhiskusi TEDx asli Gary Wilson (wektu mlaku: 1 jam 10 menit).

Dysfunction Erectile

As Disfungsi ereksi porn-porn iku salah sawijining masalah sing paling nguwatirake kanggo para pemuda lan pasangan, iku worth nonton presentation iki saka 2014 kanggo mangerteni apa sing terjadi ing otak lan kelamin nalika kita nyenengi materi sing banget nyenengake. Bisa dipangan ing pirang-pirang kasus sajrone pirang-pirang wulan nalika pangguna mandhek porno lan ngijini otak bisa pulih (mlaku wektu: 55: 37).

Science of Pornography Addiction

asapSCIENCE nggawe papan crita sing bisa diakses iki. 'Science of Pornography Addiction'minangka ringkesan sing jelas babagan kepiye lan kenapa pornografi bisa gawe ketagihan (mlaku wektu 3:07).

Ngukur efek saka pornografi

Gary Wilson njupuk kita kanthi cara desain kuesioner panaliten sing miskin bisa ngasilake asil ora logis babagan efek kesehatan nggunakake pornografi internet (mlaku wektu 6: 54).

Kritik Gary Wilson babagan Efek Konsumsi Pornografi Hald lan Malamuth 2008

Brine Remaja Ndadekake Porno High-Speed

Yen sampeyan kasengsem karo fitur unik ing otak wong enom wiwit c 12 taun-25 taun lan pengaruh pornografi internet ing otak sing sensitif, deleng iki presentation (mlaku wektu: 33 min).

Takon Neurosurgeon Babagan Impact Internet Porn ing Brain

Iki jero Interview TV karo ahli bedah saraf Dr. Donald Hilton layak nonton (mlaku wektu: 22: 20).

Trap Kesenengan

Dhiskusi TEDx sing apik banget sing nggoleki ilmu kecanduan porno yaiku Douglas Lisle 'Trap Kesenengan'(wektu mlaku 17:10).

Bédané antara kesenengan lan rasa seneng

Ing video iki dening Universitas California TV diarani "Hacking saka American Mind", Neuro-endokrinologis Robert H Lustig nerangake kanthi istilah sing beda, bedane rasa seneng lan rasa seneng minangka fungsi dopamin lan serotonin ing otak. Katon ing saben dinten gesang lan faktor push and narik sing pengaruhe prioritas dadi luwih apik utawa luwih elek. Iki ngringkes bukune anyar "Peretasan Pikiran Amerika: Ilmu Pengetahuan ing Pengambilalihan Perusahaan Otak lan Badan Kita. (Wektu mlaku: 32:42).

A Cup of Tea

Pengin ngerti babagan idin lan jinis? Kapan 'Ora' tegese 'ORA!' Temokake kanthi 'A Cup of Tea'(versi resik, Wektu mlaku 2:50).

Pengin ndeleng liyane?

Papan sing paling apik kanggo digoleki yaiku 'yourbrainonporn.com'ing ngendi Gary Wilson nglumpukake link kanggo video sing luwih migunani babagan ilmu kecanduan porno.

Print Friendly, PDF & Email