Published Research

Sumber artikel iki nyedhiyakake daftar utama riset lan buku sing kita waca ing situs iki. Makalah riset kabeh diterbitake ing jurnal peer-reviewed, nggawe sumber informasi sing dipercaya.

Makalah didhaptar kanthi urutan abjad kanthi jeneng pangarang utama. Kita wis nyakup abstrak asli utawa ringkesan makalah, uga saran babagan cara nggayuh kabeh kertas.

Yen sampeyan pengin bantuan luwih cepet kanggo njupuk akses menyang riset, deleng pandhuan kita Ngakses Riset.

Ahn HM, Chung HJ lan Kim SH. Reactivity Brain kanggo Game Cues sawise Pengalaman Gaming in Cyberpsychology, Behavior and Social Networking, 2015 Aug; 18 (8): 474-9. doi: 10.1089 / cyber.2015.0185.

Abstract

Individu sing main game Internet nunjukake kaseaktifitas otak sing dhuwur ing pertimbangan game. Panliten iki nyoba kanggo nguji manawa reaktivitas kiat sing diamati ing pemain game kasebut minangka akibat saka paparan bola-bali ing game Internet. Manungsa sing sehat tanpa duwe sajarah nggoleki game Internet direkrut, lan padha diwenehake kanggo muter game Internet online kanggo jam / dina 2 kanggo limang dina sabanjure. Loro kelompok kontrol digunakake: grup drama, sing nonton drama TV fantasi, lan grup ora ana pajanan, sing ora ditemokake kanthi sistematis. Kabeh peserta ngajukake tugas reaktivitas isyarat karo game, drama, lan pitunjuk netral ing pemindai otak, sadurunge lan sesampunane paparan. Grup game nuduhake reaktivitas sing tambah kanggo pertunjukan game ing corteks prefrontal corteks (VLPFC). Gelar peningkatan aktifitas VLPFC kanthi positif gumantung karo peningkatan kacepetan ing kepinginan kanggo game kasebut. Grup drama nampilake kaktus reaksi tambah minangka nanggepi presentasi pertunjukan drama ing caudate, cingulate posterior, lan precuneus. Hasil kasebut nuduhake yen cahya kanggo salah siji game Internet utawa drama TV ningkatake reaktifitas marang isyarat visual sing ana hubungane karo cahya tartamtu. Nanging, pola elevasi sing bener beda-beda gumantung saka jenis media sing dialami. Carane owah-owahan ing saben wilayah nyumbang kanggo kemajuan kanggo idaman patologis njamin studi longitudinal mangsa ngarep.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Baumeister RF and Tierney J. 2011 Willpower: Nemokake Kekuwatan Manungsa Paling Gedhe Penguin Press. Buku iki bisa dituku kene.

Beyens I, Vandenbosch L lan Eggermont S Wawancara Putra Remaja Awal Kanggo Pornografi Internet Hubungan Kanggo Waktu Pubertas, Sensation Seeking, lan Kinerja Akademik in Jurnal Penanggulangan Awal, November 2015 vol. 35 no. 8 1045-1068. (Kesehatan)

Abstract

Riset sampun nedahaken bilih remaja ngginakaken pornografi internet sacara teratur. Panliten panel gelombang iki digunakake kanggo nguji model integratif ing awal bocah remaja (Mage = 14.10; N = 325) sing (a) nerangake paparan pornografi internet kanthi nggolek hubungan karo wektu pubertal lan nggoleki sensasi, lan (b) nyawang konsekuensi potensial saka paparan pornografi Internet kanggo kinerja akademik. Model path integratif nyatake yen wektu lan sensasi pubertas nyuworo nggunakake pornografi Internet. Anak lanang karo panggung pubertal sing luwih maju lan bocah-bocah lanang sing seneng sensasi nggoleki pornografi Internet sing kerep digunakake. Menapa malih, panyebaran pornografi Internet nambahaken kinerja akademik siswa 6 sasi sasampunipun. Diskusi kasebut fokus ing konsekuensi model integratif iki kanggo penelitian masa depan babagan pornografi internet.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Bridges AJ, Wosnitzer R, Scharrer E, Sun C, Liberman R Agresi lan prilaku seksual ing video pornografi paling laris: update analisis isi in Kekerasan Terhadap Wanita. 2010 Oct; 16 (10): 1065-85. aja: 10.1177 / 1077801210382866. (Kesehatan)
Abstract

Panaliten saiki nganalisa konten video porno sing populer, kanthi tujuan nganyari gambaran agresi, degradasi, lan praktik seksual lan mbandhingake asil panliten karo panelitian analisis konten sadurunge. Temuan nuduhake akeh agresi pornografi ing bentuk lisan lan fisik. Saka 304 adegan sing dianalisis, 88.2% ngemot agresi fisik, utamane ngetokake, gagging, lan tamparan, dene 48.7% adegan ngemot agresi lisan, utamane jeneng-jeneng. Pelaku agresi biasane lanang, dene target agresi wanita banget. Target sing paling asring nuduhake rasa seneng utawa nétral tumrap serangan kasebut.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Cheng S, Ma J lan Missari S Efek Internet nggunakake hubungan romantis lan seksual pisanan ing remaja ing Taiwan in Sosiologi Internasional Juli 2014, vol. 29, no. 4, pp 324-347. aja: 10.1177 / 0268580914538084. (Kesehatan)

Abstract

Panggunaan internet lan jaringan digital dadi bagian integral saka urip sosial remaja. Studi iki nyinaoni pengaruh penggunaan Internet ing Taiwan ing rong perilaku sosial remaja sing penting: hubungan romantis pisanan lan debut seksual. Nggunakake data saka Proyek Pemuda Taiwan (TYP), 2000-2009, asil panaliten sejarah acara nerangake yen panggunaan internet para remaja kanggo ngurangi tingkat kamulyan sing duwe hubungan romantis lan debut seksual nalika remaja, dene nggunakake Internet kanggo jejaring sosial, ngunjungi warung internet, lan njelajah situs web porno nambah tarif. Ana beda jender ing efek saka aktivitas Internet iki ing pengalaman intim remaja. Analisa logistik nunjukake manawa aktivitas internet uga bisa ndadekake kasunyatan yen remaja duwe debut seksual sadurunge hubungan romantis pisanan. Pangaruh saka temuan iki dibahas ing kesimpulan.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses. ”> ing kene.

Dunkley, Victoria 2015 Reset Otak Bocah: Rencana Papat Minggu kanggo Mungkasi Lelucuran, Ngundhakake Kelas, lan Ningkatake Katrampilan Sosial kanthi Ngganti Efek Layar Elektronik Paprangan. New World Library ISBN-10: 1608682846

Tambah akeh wong tuwa nyusup karo bocah-bocah sing tumindak tanpa alesan sing jelas. Akeh bocah-bocah iki diarani ADHD, bipolar, utawa gangguan spektrum autisme. Wong-wong mau banjur ngobati asil sing kerep banget lan efek samping. Victoria Dunckley kepengin nggarap para anak lan kulawargane sing gagal nanggapi perawatan sadurungé lan wis miwiti program anyar. Ing karya dheweke luwih saka bocah-bocah 500, remaja, lan bocah enom sing didiagnosis karo gangguan psikiatri, persen 80 nampilake perbaikan ing program papat minggu sing disedhiyakake ing kene. Layar interaktif, kalebu game video, laptop, ponsel, lan tablet liwat ngrangsang sistem saraf anak. Nalika ora ana sing bisa nyambung karo rangsangan elektronik, Dunckley nampilake cara sing paling rawan ing antarane kita bisa lan ora bakal bisa nyebabake efek sing bakal ngrusak.

Gouin JP, Carter S, Pournajafi-Nazarlooc H, Glaser R, Malarkey WB, Loving TJ, Stowell J, lan Kiecolt-Glaser JK Perilaku Marital, Oxytocin, Vasopressin, lan Healing Wound in Psychoneuroendocrinology. 2010 August; 35 (7): 1082-1090. doi: 10.1016 / j.psyneuen.2010.01.009. (Hubungan)

Summary

Pasinaon kewan wis nyebabake oxytocin lan vasopresin ing ikatan sosial, respon fisiologis, lan penyembuhan luka. Ing manungsa, tingkat oxytocin lan vasopressin endogen covary karo persepsi kualitas hubungan, tindak tanduk perkawinan, lan respon fisiologis. Kanggo nyinaoni sesambetan antarane perilaku marahi, oxytocin, vasopressin, lan penyembuhan luka, lan kanggo nemtokake karakteristik individu kanthi tingkat neuropeptide paling dhuwur, pasangan 37 ngakoni kunjungan jam 24 ing unit riset rumah sakit. Sawise tatu blister cilik digawe ing lengenane, pasangan melu tugas interaksi dhukungan sosial sing kabentuk. Situs blisters padha teliti saben dina discharge kanggo netepake kacepetan pangobongan tatu. Sampel getih diklumpukake kanggo analisis oxytocin, vasopresin, lan sitokin. Tingkat oxytocin sing luwih dhuwur ana gegayutan karo perilaku komunikasi sing luwih positif sajrone tugas interaksi terstruktur. Salajengipun, individu ing kuartil oxytocin ing ndhuwur ngresiki luka cures luwih cepet tinimbang peserta ing kuartil oksitosin ingkang langkung rendah. Tingkat vasopressin sing luwih dhuwur ana hubungane karo perilaku komunikasi negatif sing luwih cendhek lan produksi faktor-α nekrosis tumor luwih akeh. Menapa malih, wanita wonten ing kuartil vasopresin ndhuwur nambani luka eksperimen langkung cepet tinimbang sisa sampel. Data kasebut konfirmasi lan ngluwihi bukti sadurunge sing nyebabake oxytocin lan vasopressin ing perilaku komunikasi positif lan negatif pasangan, lan uga nyedhiyakake bukti sing luwih akeh saka peran kasebut minangka asil kesehatan sing penting, penyembuhan luka.

Kertas lengkap kasedhiya kanggo ndownload gratis kene.

Johnson PM lan Kenny PJ Disfungsi ganjaran kayata kecanduan lan mangan kompulsif ing tikus ketat: Peran kanggo reseptor D2 dopamin in Alam Neuroscience. 2010 May; 13 (5): 635-641. Published online 2010 Mar 28. aja: 10.1038 / nn.2519

Abstract

Kita nemokake yen perkembangan obesitas digandhengake karo munculé defisit ganjaran otak sing saya tambah gedhe. Owah-owahan sing padha ing ganjaran homeostasis sing disebabake dening kokain utawa heroin dianggep minangka pemicu kritis sajrone transisi saka obat-obatan sing kompulsif. Mulane, kita ngetokake prilaku ngombe kaya-kompulsif ing obese nanging ora mukul tanpa lemak, diukur minangka konsumsi pangan enak sing tahan tumrap gangguan tumrap stimulus kahanan. Resiko dopamin D2 (D2R) striatal dikalahake ing tikus gemeter, kaya karo laporan sadurungé ing pecandu narkoba manungsa. Kajaba iku, knockdown-mediated knockdown saka striatal D2R cepet nyepetake pangembangan kekarepan ganjaran kaya kecanduan lan wiwitan ngurutake kaya-kaya nggoleki ing tikus karo akses lengkap kanggo palatable pangan dhuwur lemak. Data kasebut nduduhake yen luwih saka panganan palatable bisa nimbulake respon neuroadaptive kaya kecanduan ing sirkuit ganjaran otak lan ngembangake panggawe compulsif. Mekanisme hedonik umum bisa uga dadi obesitas lan kecanduan narkoba.

Artikel iki kasedhiya kanggo gratis kene.

Johnson ZV lan Young LJ Mekanisme neurobiologis lampiran sosial lan pasangan ikatan ing Panemu Saiki in Ilmu Behavioral. 2015 Jun; 3: 38-44. aja: 10.1016 / j.cobeha.2015.01.009. (Hubungan)

Abstract

Spesies wis ngalami owah-owahan sosial sing beda-beda lan strategi kawin minangka respon marang pasukan selektif ing lingkungane. Nalika promiscuity minangka strategi kawin paling utuh ing sajrone taksonomi vertebrata, evolusi konvergen sistem kawin monogamus wis dumadi kaping pirang-pirang ing garis keturunan sing adoh. Perilaku monogamous diprakirakan difasilitasi oleh kapasitas neurobiologis untuk membentuk dan memelihara lampiran sosial selektif, atau pasangan obligasi, dengan pasangan kawin. Mekanisme neural saka prilaku ikatan pasangan wis diselidiki sing paling rigorously ing rodentia Microtine, sing ngetokake organisasi sosial sing beda-beda. Pasinaon iki ndhisiki jalur dopamin mesolimbi, neuropeptida sosial (oxytocin lan vasopressin), lan sistem saraf liyane minangka faktor integral ing formasi, pangopènan, lan ekspresi pasangan obligasi.

Kertas lengkap kasedhiya online gratis kene.

Kastbom, AA, Sydsjö G, Bladh M, Priebe G, lan Svedin CG Debut seksual sadurunge umur 14 bakal nimbulaké kesehatan psikososial lan prilaku sing resik ing urip mbesuk in Acta Paediatrica, Volume 104, Isu 1, kaca 91-100, Januari 2015. DOI: 10.1111 / apa.12803. (Kesehatan)

Abstract

Tujuan: Iki sinau nyinaoni hubungan debut seksual sadurunge umur 14 lan sosio-demografi, pengalaman seksual, kesehatan, pengalaman penyalahgunaan lan tingkah laku bocah ing umur 18.
Metode: Sampel saka siswa SMA 3432 Swedia rampung survey babagan seksualitas, kesehatan lan nyiksa ing umur 18.
Asil: Debut awal kanthi positif berkait karo perilaku beresiko, kayata jumlah mitra, pengalaman seks lisan lan anal, perilaku kesehatan, kayata merokok, narkoba lan alkohol, lan perilaku antisosial, kayata kasar, ngapusi, nyolong lan mlaku adoh saka omah. Bocah-bocah wadon karo debut seksual awal wis pengalaman liyane saka seksual penyalahgunaan. Anake lanang karo debut seksual awal luwih cenderung duwe rasa isin, ora duwe rasa nyinau lan kesehatan mental sing suda, bebarengan karo pengalaman seksual, lelebon seks lan penyalahgunaan fisik. Model regression logistic kaping nuduhake manawa sawetara tumindak antisosial lan tindak tanduk kesehatan tetep signifikan, nanging debut seksual awal ora ningkatake risiko gejala kejiwaan, low self-esteem utawa ora kronis ing umur 18.
Kesimpulan: Debut seksual awal digandhengake karo tingkah laku sing ditindakake nalika nate remaja, lan kerentanan iki mbutuhake perhatian saka wong tuwa lan panyedhiya kesehatan.

Tèks lengkap artikel iki kasedhiya kene.

Ko CH, Liu TL, Wang PW, Chen CS, Yen CF lan Yen JY Ekspresasi depresi, permusuhan, lan kerusuhan sosial sajrone kecanduan internet ing kalangan remaja: studi sing prospektif in Psikiatri Komprehensif Volume 55, Isu 6, Halaman 1377-1384. Epub 2014 Bisa 17. doi: 10.1016 / j.comppsych.2014.05.003. (Kesehatan)

Abstract

LATAR BELAKANG: Populasi remaja di seluruh dunia, kecanduan internet biasa-biasa saja dan sering diserang dengan depresi, permusuhan, dan keresahan sosial para remaja. Panaliten iki ngarahake ngevaluasi eksaserbasi depresi, permusuhan, lan kegirangan sosial nalika nyedhaki kecanduan internet utawa remit saka kecanduan Internet ing kalangan remaja.
METODE: Panliten iki nyatakake remaja 2,293 ing kelas 7 kanggo netepake depresi, permusuhan, kecemasan sosial lan kecanduan Internet. Taksiran padha diulang taun sabanjuré. Klompok insidensi kasebut ditemtokake minangka subjek sing diklasifikasikake minangka non-kecanduan ing kawitan pambiji lan minangka ketagihan ing penilaian kapindho. Kelompok remisi ditetepake minangka subjek sing diklasifikasikake minangka ketagihan ing kawitan pambiji lan minangka non-kecanduan ing penilaian kapindho.
RESULTS: Kelompok kedadean sing ditampilake tambah depresi lan permusuhan luwih saka grup non-kecanduan lan efek saka depresi luwih kuat ing bocah-bocah remaja. Salajengipun, grup remisi nedahaken depresi, permusuhan, lan kerusuhan sosial langkung saking kelompok kecanduan ingkang terus-terusan.
KESIMPULAN: Depresi lan permusuhan luwih abot ing proses kecanduan kanggo Internet ing kalangan remaja. Campur tangan Internet kecanduan kudu disedhiyakake kanggo nyegah efek negatif babagan kesehatan mental. Depresi, permusuhan, lan kegirangan sosial mudhun nalika proses remisi. Sampeyan nyaranake yen konsekwensi negatif bisa dibalik yen kecanduan Internet bisa dikirim ing wektu sing cendhak.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Kühn, S lan Gallinat J Struktur Otak lan Konektivitas Fungsional Digandhengake Kanthi Konsumsi Pornografi: Otak ing Porno in JAMA Psikiatri. 2014; 71(7):827-834. doi:10.1001/jamapsychiatry.2014.93.

Abstract

Penting: Wiwit pornografi muncul ing Internet, aksesibilitas, keterjangkep, lan anonimitas babagan rangsangan seksual sing ngalami paningkatan wis ningkat lan narik tiwase jutaan pangguna. Adhedhasar anggapan yen konsumsi pornografi ndarbeni resemblance karo prilaku tampa pituwase, perilaku anyar-seeking, lan perilaku adiktif, kita hypothesized perubahan jaringan frontostriatal ing pangguna sing kerep.
Tujuan: Kanggo nemtokake konsumsi pornografi sing kerep digandhengake karo jaringan ngarep.
Desain, Pengaturan, lan Peserta Ing sawijining studi sing dititiake ing Institut Max Human Development for Berlin, Jerman, 64 ngenalake wong lanang sehat sing ngliputi akeh konsumsi pornografi sing dilapurake jam konsumsi pornografi saben minggu. Konsumsi pornografi digandhengake karo struktur saraf, aktivasi sing gegandhengan karo tugas, lan konektivitas pangendhalian fungsi sing fungsional.
Panularan lan Panuntun Utama Ukuran volume otak abu-abu diukur kanthi morfometri berbasis voxel lan konektivitas fungsional negara sing diukur diukur ing pemindaian resonansi magnetik 3-T.
Asil Kami nemokake asosiasi negatif sing signifikan antarane jam pornografi sing dilaporake saben minggu lan volume materi abu-abu ing caudate sisih tengen (P <.001, dikoreksi kanthi macem-macem perbandingan) uga karo aktivitas fungsional sajrone paradigma isyarat isyarat-isyarat seksual ing putamen kiwa P <.001). Konektivitas fungsional saka caudate tengen menyang korteks prefrontal dorsolateral kiwa digandhengake kanthi negatif karo pirang-pirang jam konsumsi pornografi.
Asosiasi negatif saka konsultasi pornografi kanthi volume striatum (caudate), pangaktifan striatum (putamen) nalika reaktivitas, lan konektivitas fungsi sing luwih rendah saka caudate tengen menyang korteks prefrontal dorsolateral kiwa bisa nggambarake owah-owahan neural plastisitas minangka akibat saka rangsangan kuat sistem ganjaran, bebarengan karo modulasi top-down ngisor saka wilayah korteks prefrontal. Utawa, bisa dadi prasyarat sing ndadekake konsumsi pornografi luwih apik.

Artikel iki kasedhiya kanggo gratis kene.

Lambert NM, Negash S, Stillman TF, Olmstead SB, lan Fincham FD Katresnan sing Ora Awet: Konsumsi pornografi lan Kelemahan komitmen kanggo Mitra Romantis Siji in Jurnal Psikologi Sosial dan Klinis: Vol. 31, Ora Ana 4, pp. 410-438, 2012. aja: 10.1521 / jscp.2012.31.4.410. (Kesehatan)

Abstract

Kita sinaoni manawa konsumsi pornografi mengaruhi hubungan romantis, kanthi pangarep-arep yen tingkat konsumsi pornografi sing luwih dhuwur bakal cocog karo komitmen sing kurang awet ing sesambetan romantis diwasa. Sinau 1 (n = 367) nemokake konsumsi pornografi sing luwih dhuwur ana hubungane karo prasetya sing luwih murah, lan Study 2 (n = 34) ngringkes panemuan iki nggunakake data observasional. Sinau 3 (n = 20) peserta sacara acak ditugasake supaya ora ngatonake pornografi utawa tugas kendhali. Wong-wong sing terus nggunakake pornografi nglapurake tingkat komitmen sing luwih murah tinimbang kontrol peserta. Ing Study 4 (n = 67), para peserta sing ngonsumsi pornografi luwih dhuwur lagi ngobrol karo pasangan extradyadic sajrone chatting online. Sinau 5 (n = 240) nemokake konsumsi pornografi kanthi positif ana hubungane karo perselingkuhan lan asosiasi iki dimediasi kanthi komitmen. Secara sakabèhé, pola asil sing konsisten ditemokake nganggo macem-macem pendekatan, kayata cross sectional (Study 1), observasional (Study 2), eksperimen (Study 3), lan perilaku (Studi 4 lan 5) data.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Levin ME, Lillis J lan Hayes SC Kapan Pornografi Online Nemu Masalah Antara Kolese? Nemtokake Peran Moderating Pengikisan Experiential in Kecanduan Seksual & Compulsivity: Jurnal Perawatan & Pencegahan. Volume 19, Isu 3, 2012, kaca 168-180, DOI: 10.1080 / 10720162.2012.657150. (Kesehatan)

Abstract

Pemandangan pornografi internet umum ana ing antarane wong lanang sing umur kuliah, nanging ora jelas apa sing dipirsani. Siji potensial proses sing bisa nyatakake yen ndeleng minangka masalah yaiku panyegahan pengalaman: nggoleki kanggo ngurangi wangun, frekuensi, utawa sensitivitas situasional saka pengalaman pribadi sanajan nalika mengkono nandhang gawe piala. Panaliten sing saiki ditliti ing babagan sesambungan pornografi internet lan panyimpenan saka pengalaman menyang macem-macem masalah psikososial (depresi, kuatir, stres, fungsi sosial, lan masalah sing terkait karo tampilan) liwat survey online kanthi cross-sectional sing dianakake karo sampel non-klinis 157 sarjana muda. Hasil kasebut nudhuhake yen frekuensi pamirsane kanthi nyata ana hubungane karo saben variabel psikososial, kayata ndeleng liyane ana hubungane karo masalah sing luwih gedhe. Salajengipun, panyisihan pengalaman ngasilake hubungan ing antawisipun pamirsan lan kalih variabel psikososial, kados pundi paningalan mbedakaken kegelisahan lan masalah ingkang dipunlaksanakaken namung wonten ing antawisipun para peserta kanthi tingkat panyimpenan pengalaman klinis. Hasil kasebut dibahas ing konteks panaliten babagan panyimpenan lan pendekatan pangobatan sing nyasar proses iki.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Cinta T, Laier C, Brand M, Hatch L lan Hajela R Neuroscience of Internet Pornography Addiction: Review and Update in Ilmu Behavioral 2015, 5 (3), 388-433; doi: 10.3390 / bs5030388. (Kesehatan)

Abstract

Akeh sing ngakoni yen sawetara perilaku sing duweni potensi nimbulake sirkuit ganjaran ing otak manungsa nyebabake mundhut kontrol lan gejala kecanduan liyane ing paling ora sawetara individu. Babagan kecanduan Internet, riset neuroscientific ndhukung asumsi sing ndasari pangolahan saraf adhedhasar substansi kecanduan. Asosiasi Psikiatri Amerika (APA) telah ngakoni salah satu tingkah laku Internet terkait, game Internet, sebagai gangguan kecanduan potensial yang menjamin studi lebih lanjut, dalam revisi 2013 Manual Diagnostik dan Statistik mereka. Internet liyane tindak tanduk sing gegandhengan, misale, nggunakake pornografi Internet, ora dilindhungi. Ing review iki, kita menehi ringkesan konsepsi sing diusulake adhedhasar ketagihan lan menehi gambaran babagan studi neuroscientific ing Internet kecanduan lan gangguan game Internet. Menapa malih, kita nliti sastra neuroscientific wonten ing kecanduan internet pornografi lan nyambilaken asil ing model kecanduan. Tinjauan kasebut nyebabake kesimpulan yen kecanduan internet pornografi cocog karo kerangka kerja kecanduan lan nuduhake mekanisme dhasar sing padha karo kecanduan bahan. Bebarengan karo nyinaoni Internet kecanduan lan Gaming Internet Gangguan, kita bisa ndeleng bukti-bukti sing kuwat kanggo nimbang perilaku internet ketagihan sebagai kecanduan perilaku. Panaliten mangsa perlu kanggo nemtokake manawa ana utawa ora ana bedane spesifik antara substansi lan kecanduan perilaku.

Item iki kasedhiya kanthi gratis kene.

Luster SS, Nelson LJ, Poulsen FO, Willoughby BJ Urip Sikap Seksual lan Perilaku Dewasa Dewasa Apa Urip Shyness? in Muncul dewasa. 2013 Sep 1; 1 (3): 185-95. (Ngarep)

Abstract

Kathah pasinaon nedahaken bilih kasatyan mangaruhi individu ing masa kanak-kanak lan remaja; Nanging, sethitik dikenal babagan efek shyness bisa uga diwiwiti. Panliten iki ditemokake yen rasa isin bisa uga gegandhèngan karo sikap seksual lan tindak tanduk wong lanang lan wanita sing wis dewasa. Peserta kalebu mahasiswa 717 saka papat situs kuliah ing Amerika Serikat, sing paling gedhé wadon (69%), Amerika Éropah (69%), ora kawin (100%), lan manggon ing njaba omah wong tuwane (90%). Asilé ngandharaké yèn rasa isin wis positif sing gegandhèngan karo sikap seksual (nggambarake pandangan sing luwih liberal) tumrap wong nalika shyness disebabake negatif karo sikap seksual kanggo wanita. Malu-malu ana gegayutan positif karo tindak tanduk seksual sing nggunakake masturbasi lan pornografi kanggo wong. Shyness uga ana hubungane karo perilaku seksual hubungan (coital lan noncoital) lan jumlah mitra umur kanggo wanita. Implikasi kanggo temuan iki dibahas.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Maddox AM, Rhoades GK, Markman HJ Ndeleng Bahan Kelapan-Eksplisit Alone utawa Bersama: Asosiasi Kualitas Hubungan in Ngangkang 2011 Apr; 40(2):441–8.

Abstract

Panaliten iki nyinaoni hubungan antarane materi seksual-eksplisit (SEM) lan hubungan sing dumadi ing sampel acak 1291 sing ora kawin ing hubungan romantis. Wong lanang luwih akeh (76.8%) tinimbang wanita (31.6%) sing nyatakake SEM dhewe, nanging saklawasé setengah saka lanang lan wadon dilapurake sok-sok ndeleng SEM karo pasangan (44.8%). Tindakan komunikasi, penyesuaian hubungan, prasetya, kepuasan seksual, lan kaetrape diteliti. Individu sing ora tau dideleng SEM nglapurake kualitas hubungan sing luwih dhuwur ing indeks tinimbang sing nyadari SEM wae. Wong-wong sing viewed SEM mung karo mitra sing dilapurake maneh dedikasi lan kepuasan seksual sing luwih dhuwur tinimbang sing mung viewed SEM. Bentenane mung sing ora ditemokake dening SEM lan wong sing mung weruh karo kanca-kancane yaiku yen wong-wong sing ora tau nate ndeleng pratelan sing luwih murah. Implikasi kanggo riset ing mangsa ing wilayah iki uga kanggo terapi seks lan terapi pasangan wis dibahas.

Kertas lengkap kasedhiya kanggo ndownload gratis kene.

Negash S, Sheppard NV, Lambert NM lan Fincham FD Ganjaran Loro Trading kanggo Kesenengan saiki: Konsumsi Porno lan Delay Discounting in Jurnal Penelitian Seks, 2015 Aug 25: 1-12. [Epub ahead of print]. (Kesehatan)

Abstract

Pornografi internet minangka industri multi-milyar dolar sing saya gampang diakses. Diskon tundha kalebu nyuda rega sing luwih gedhe, mengko bakal entuk hadiah sing luwih cilik lan luwih cepet. Kahanan anyar lan keutamaan rangsangan seksual minangka ganjaran alami sing kuwat ndadekake pornografi Internet dadi aktivator unik sistem ganjaran otak, saengga duwe implikasi kanggo proses nggawe keputusan. Adhedhasar panelitian teori psikologi evolusi lan neuroekonomi, rong panliten nyoba hipotesis yen ngonsumsi pornografi Internet bakal ana gandhengane karo diskon tarif tundha sing luwih dhuwur. Sinau 1 nggunakake desain longitudinal. Peserta ngrampungake kuesioner nggunakake pornografi lan tugas diskon diskon ing Wektu 1 lan banjur patang minggu mengko. Peserta sing nglaporake panggunaan pornografi dhisikan sing luwih dhuwur nduduhake tarif diskon tunda sing luwih dhuwur ing Wektu 2, ngontrol diskon wektu tundha dhisikan. Sinau 2 dites kanggo kausalitas kanthi desain eksperimen. Peserta ditugasake ora mangan panganan utawa pornografi sing disenengi suwene telung minggu. Peserta sing ora nggunakake pornografi nduduhake diskon wektu tundha luwih murah tinimbang peserta sing ora mangan panganan sing disenengi. Temuan kasebut nuduhake yen pornografi Internet minangka hadiah seksual sing nyumbang kanggo nundha diskon kanthi beda tinimbang hadiah alami liyane. Implikasi teori lan klinis saka panelitian kasebut disorot.

Item iki mbokmenawa ana ing pundhi paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Ng JYS, Wong ML, Chan RKW, Sen P, Chio MTW, lan Koh D Bedane Gender ing Faktor-Related Related With Intercourse Interes Among Remaja Heteroseksual in Singapura ing Pendidikan lan Pencegahan AIDS, 2015, Vol. 27, Ora Ana 4, pp. 373-385. doi: 10.1521 / aeap.2015.27.4.373. (Kesehatan)

Abstract

Nggunakake survey salib, kita nemtokake beda jender ing prevalensi lan faktor sing gegandhèngan karo jinis silit ing kalangan remaja sing nekani klinik mung STI umum ing Singapura. Data dikumpulake saka remaja aktif 1035 remaja 14 umur 19 lan dianalisis nggunakake Poisson regression. Prevalensi intercourse silit yaiku 28%, kanthi wanita luwih akeh (32%) tinimbang lanang (23%) sing tau melu. Ing analisis multivariate, faktor-faktor sing gegandhèngan karo hubungan dubur kanggo loro jender yaiku jinis lisan lan ora nggunakake kontrasepsi ing pungkasan. Kanggo lanang, hubungan silit kasebut digandhengake karo debut seksual sing luwih enom lan kontrol eksternal sing luwih penting. Antarane wong wadon, iki ana gegayutan karo nilai sing luwih dhuwur lan ora bisa dipercaya kanggo nolak tekanan peer kanggo nglakoni jinis. Konsumsi kondom sing konsisten kanggo jinis kelamin ana 22% lan 8% kanggo lanang lan wadon. Program-program pencegahan STI kanggo remaja kudu ngurai hubungan seks, dadi jenis kelamin, lan nguripake ciri pribadi individu.

Artikel lengkap yaiku konco paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? ? Kanggo saran babagan akses.

Peters ST, Bowen MT, Bohrer K, McGregor IS lan Neumann ID Oksitosin nyegah konsumsi etanol lan release dopamin sing diakibatake ethanol ing inti accumbens in Biologi kecanduan. Artikel pisanan diterbitake online: 25 Januari 2016, DOI: 10.1111 / adb.12362. (Hubungan)

Abstract

Alkohol (EtOH) yaiku salah sawijining obatan rekreasi sing paling disalahake lan paling mbebayani. Nanging, opsi perawatan saiki kanggo gangguan gunane alkohol umume nduweni khasiat terbatas lan ora ana gunane ing masyarakat. Ing konteks iki, neuropeptide oxytocin (OXT) wis muncul minangka pilihan perawatan potensial sing ngajanjaka kanggo sawetara gangguan panggunaan substansi, kalebu alkoholisme. Utawa OXT ing ngurangi konsumsi lan keinginan kanggo maneka warna zat bisa dumadi ing kemampuan kanggo ngowahi efek neurochemical-induced drug ing jalur dopamin mesolimbi. Nanging, impact OXT ing EtOH ing dalan iki durung ditliti. Ing ngisor iki, kita bakal nyatakake yen infus intracerebroventricular (icv) infus OXT (1 μg / 5 μl) dilemokake kanthi dhuwit EtOH (20 persen) sukarela sawisé ngetokake intermittent EtOH kanggo dina 59 (ngombe 28) ing tikus Wistar lanang. Sabanjure, kita nduduhake injeksi intraperitoneal (ip) akut saka EtOH (1.5 g / kg, 15 persen w / v) ngrilis release dopamin ing inti accumbens ing loro tikus EtOH-naive lan tikus sing wis nampa injeksi ip 10 saben etOH . Icv OXT rampung ngeculake release dopamin EtOH ing loro tikus EtOH-naif lan kronis sing diobati. Pelepasan saka pelepasan dopamin EtOH dening OXT bisa mbantu kanggo njlentrehake kasepen EtOH sithik ngetokake infus OXT ing ngisor iki.

Ndeleng kertas lengkap kene. Item iki mbokmenawa ana ing pundhi paywall. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Pizzol, D., Bertoldo, A., & Foresta, C. Para remaja lan porno web: jaman anyar babagan seksualitas in International Journal of Medicine and Health Aug 7 2015. pii: /j/ijamh.ahead-of-print/ijamh-2015-0003/ijamh-2015-0003.xml. doi: 10.1515 / ijamh-2015-0003. (Kesehatan)

Abstract

BACKGROUND: Pornografi bisa memengaruhi gaya hidup remaja, terutama dalam hal kebiasaan seksual dan konsumsi porno, dan mungkin memiliki pengaruh signifikan terhadap sikap dan perilaku seksualnya.
TUJUAN: Tujuan panaliten iki yaiku kanggo mangerteni lan nganalisa frekuensi, durasi, lan pemahaman babagan pemanfaatan porno web dening wong Italia enom nekani sekolah menengah.
MATERI lan METODE: total 1,565 siswa sing melu taun pungkasan sekolah menengah melu sinau, lan 1,492 setuju kanggo ngisi survey anonim. Pitakon sing makili konten ing panliten iki yaiku: 1) Sepira kerepe sampeyan ngakses web? 2) Sepira suwene sampeyan tetep nyambung? 3) Apa sampeyan nyambung menyang situs pornografi? 4) Sepira kerepe sampeyan ngakses situs pornografi? 5) Sepira akeh wektu sing sampeyan lakoni? 6) Sepira kerepe sampeyan masturbasi? lan 7) Kepiye carane menehi rating babagan rawuh situs kasebut? Analisis statistik ditindakake kanthi tes Fischer.
Hasil: Kabeh wong enom, kanthi saben dina rata-rata, duwe akses menyang Internet. Saka 1,163 (77.9%), para pengguna internet ngakoni konsumsi materi porno, lan kasebut, 93 (8%) ngakses situs web porno saben dina, bocah-bocah 686 (59%) ngakses situs kasebut ngerteni konsumsi pornografi kaya nyemangati, 255 (21.9%) nyathet minangka habitat, nyatakake 116 (10%) sing ngurangi keganggu seksual marang potensial nyata pasangan urip, lan 106 (9.1%) isih nyatakake jenis kecanduan. Kajaba iku, 19% saka sakabèhé konsumen pornografi nglaporake respon seksual sing ora normal, nalika persentase wungu menyang 25.1 ing antarane konsumen biasa.
KESIMPULAN: Sampeyan perlu ngajarake pangguna web, utamane para pemula, menyang panggunaan internet sing aman lan tanggung jawab. Menapa malih, kampanye pendidikan umum kedah nambah jumlah lan frekuensi kangge ningkataken kawruh babagan masalah seksual ingkang gegayutan kaliyan Internet lumantar para remaja lan tiyang sepuh.

Artikel lengkap yaiku konco paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  Kanggo saran sarana akses.

Postman N lan Postman A (Pambuka) Ngomongake Sabda Kita: Public Discourse on the Age of Show Business Paperback, 20th Anniversary Edition, kaca 208 2005 dening Penguin Books (pisanan diterbitake 1985). ISBN 014303653X (ISBN13: 9780143036531) (condong)

Originally diterbitake ing 1985, polemik tanah Neil Postman sing ngeculake babagan efek corrosive saka televisi ing politik kita lan diskusi umum wis diarani minangka buku abad kaping-21 sing diterbitake ing abad kaping-20. Saiki, kanthi televisi disedhiyakake dening media elektronik sing luwih canggih-saka Internet kanggo telpon sel menyang DVD-malah luwih penting. Amusing Kita Sendiri kanggo Mati minangka panemune apa sing kedadeyan nalika politik, jurnalisme, pendidikan, lan agama dadi subjek hiburan. Uga cithan cetak biru kanggo ngatasi maneh media kita, supaya bisa dadi sasaran sing paling dhuwur.

Pratt R. lan Fernandes C Carane Pornografi May Distort Risk Assessment Anak lan Remaja Ngecor Sex in Anak Australia, Volume 40 Issue 03, September 2015, pp 232-241. DOI: 10.1017 / cha.2015.28. (Kesehatan)

Abstract

Sajrone telung dekade kepungkur, "diwenehake" saka pambiji tumindak lan tumindak kasar seksual para remaja yaiku yen tumindak seksual sing luwih serius, luwih akeh tumindak yen tumindak remaja, kanthi kemajuan saka serangan cilik nganti tumindak liyane serius, intrusive. Kita nganggep nonoman sing nindakake prilaku seksual sing kasar bisa uga ora padha nandhang cilaka sing ditindakake, nalika kudu nindakake pelanggaran sing luwih parah kanggo entuk level gairah sing asline ditindakake kanthi tumindak sing luwih sithik. Konseptualisasi iki nuduhake hubungan sing rada nyebabake antarane durasi tumindak seksual sing kasar; keruwetan prilaku lan dawa perawatan sing dibutuhake kanggo ngatur lan ngatasi masalah kasebut.
Nduwe konsumsi pornografi berpengaruh kanggo menehi penilaian lan perawatan para mudha sing nggawe cilaka? Apa hubungan ana ing antarane kekerasan lan tumindak seksual sing dilakoni, utawa wis ndeleng pornografi lan ngundhakake apa sing wis katon ngganti hubungan iki? Artikel iki nyelidiki sawetara tema lan pitakonan kasebut.

Artikel lengkap yaiku konco paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Reid RC, Davtian M, Lenartowicz A, Torrevillas RM, Fong TW Perspektif babagan penilaian lan perawatan saka ADHD diwasa ing wong hipotoksik in Neuropsychiatry. 2013 Jun 1; 3 (3): 295-308. (Ngarep)

Abstract

Artikel iki nyinaoni riset saiki babagan ADHD diwasa lan hipersoneksual. Nggambarake perspektif saka lapangan psikologi lan neurosains, sawetara saran ditawarake kanggo nerangake ngapa individu sing duwe ADHD bisa ngrugekake tumindak hipersoneksual. Pedoman evaluasi disedhiyakake kanggo mbiyantu dokter mbedakake karakteristik hiperseksualitas saka ADHD diwasa. Pungkasan, rekomendasi digawe kanggo perawatan ADHD diwasa ing pasien hipersexual.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Shayer, M., Ginsburg, D. lan Coe, R, Telung puluh taun kepungkur - efek anti-Flynn gedhe? Norma Piagetian uji coba Volume & Heaviness 1975-2003. Jurnal Psikologi Pendidikan Inggris, 2007, 77: 25-41. aja: 10.1348 / 000709906X96987

Abstract

Latar mburi. Volume & Heaviness minangka salah sawijining telung tes Piagetian sing digunakake ing survey CSMS ing taun 1975/76. Nanging ora kaya tes psikometrik sing nuduhake efek Flynn - yaiku karo siswa sing nuduhake asil dandan taun-taun sing mbutuhake tes di-restandard - katone kinerja siswa Y7 bubar saya parah.
Tujuane. Sawijining sampel saka sekolah-sekolah cukup gedhe lan wakil dipilih supaya hipotesis ningkat kinerja bisa dites, lan kira-kira kuantitatif.
Conto Enem puluh sanga klompok taun sekolah Y7 sing ngemot data siswa ing tes Volume & Heaviness lan tes Universitas Durham CEM Center MidYIS sing diwenehi sampel 10, 023 siswa sing kalebu taun 2000 nganti 2003.
Cara Regresi sekolah siswa tegese Volume & Heaviness tumrap sekolah kanthi rata-rata skor MidYIS 1999, lan ngitung regresi ing MidYS = 100 ngidini dibandhingake karo sing ditemokake ing taun 1976.
Asile Rata-rata skor mudhun saka taun 1976 nganti 2003 yaiku bocah lanang = 1.13 lan bocah wadon = 0.6 level. Bedane 0.50 penyimpangan standar kanggo bocah lanang ing taun 1976 wis ilang kabeh ing taun 2002. Antarane taun 1976 lan 2003, ukuran efek penurunan kinerja bocah lanang yaiku 1.04 penyimpangan standar, lan kanggo bocah-bocah wadon 0.55 penyimpangan standar.
Kesimpulan. Gagasan yen bocah-bocah sing nyingkirake sekolah dasar luwih akeh lan luwih cerdas lan kompeten - apa wae sing katon ing istilah efek Flynn, utawa ing statistik pemerintahan kinerja ing Stadion 2 SATS ing bidang matematika lan sains - ditandhani dening temuan kasebut.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Singleton O, Hölzel BK, Vangel M, Brach N, Carmody J lan Lazar SW. Ganti ing Brainstem Gray Matter Concentration Sasampunipun Intervensi-Based Intervention punika korelasi kaliyan perbaikan ing psikologi Well-Being in Jeblugan Neuroscience Manungsa, 2014 Feb 18; 8: 33. doi: 10.3389 / fnhum.2014.00033. (Quitting Porn)

Abstract

Individu bisa ningkatake tingkat psikologis sing apik (PWB) liwat pemanfaatan interpersonal psikologis, kayata laku meditasi kepeningan, sing ditemtokake minangka kesadaran non-judgmental pengalaman ing wektu saiki. Kita mentas kacarita yen program pengurangan stres 8-week-mindfulness (MBSR) nyebabake mundhak konsentrasi materi abu-abu ing sawetara area otak, kaya dideteksi karo morfometri berbasis voksel magnetisasi nyiyapake pemindaian MRI cepet kanthi irit MRI scan, kalebu pons / raphe / lokus kothak utamane ing barak. Given peran saka pons lan raphe ing swasana ati lan arousal, kita hypothesized sing owah-owahan ing wilayah iki bisa underlie owahan ing kesejahteraan. Sabanjure individu sing sehat saka 14 saka kumpulan data sing sadurunge diterbitake rampung MRI anatomi lan ngisi skala PWB sadurunge lan sawise partisipasi MBSR. Owah-owahan PWB digunakake minangka regressor prediktif kanggo owah-owahan ing Kapadhetan materi abu-abu ing wilayah otak sing sadurunge wis ditampilake sadurunge perubahan MBSR. Asile nuduhake skor ing limang PWB subscales uga skor total PWB tambah akeh liwat kursus MBSR. Owah-owahan kasebut gegayutan positif karo konsentrasi materi abu-abu sing mundhak dadi loro kluster simetris sing dumadi ing sistem otak. Klompok kasebut katon ngemot area pontine tegmentum, lokus coeruleus, nukleus raphe pontis, lan inti trigeminal sensori. Ora ana kluster sing ana hubungane karo owah-owahan ing PWB. Sinau pendahuluan iki nyaranake korelasi saraf PWB ditingkatake. Area otak sing diidentifikasi kalebu situs sintesis lan pelepasan neurotransmitters, norepinefrin lan serotonin, sing ana ing modulasi arousal lan swasana ati, lan wis ana hubungane karo macem-macem fungsi afektif uga disleksia klinis sing gegandhengan.

Tèks lengkap artikel iki kasedhiya kene.

Stewart DN, Szymanski DM Laporan Wanita Dewasa Dewasa Pornografi Mitra Mitra Wanita Kanggo Gunakake minangka Sesambungan Dhiri, Quality Relationship, lan Kepuasan Seksual in Tumindak Sex. 2012 Bisa 6; 67 (5-6): 257-71. (Ngarep)

Abstract

Pornografi biasane akeh banget lan normatif ing pirang-pirang budaya ing saindenging donya, kalebu budaya Amerika Serikat; Nanging, sethithik dikenal babagan efek psikologis lan hubungan sing bisa dimanfaatake marang wanita dewasa diwasa ing hubungan romantis heteroseksual ing ngendi pasangan lanang ndeleng pornografi. Tujuan sinau iki yaiku kanggo nliti sesambungan antarane nggunakake pornografi, frekuensi lan panggunaan bermasalah, ing psikologis lan relasional pasangan partner heteroseksual wadon ing kalangan wanita dewasa diwasa 308. Kajaba iku, sifat psikometri kanggo Pornografi Kegiatan Gunakake Piranti sing disedhiyakake. Peserta direkrut ing gedung umum umum ing Amérika Kidul lan nganakake survey online. Asilé ngumumaké laporan wanita babagan frekuensi pornografi pasangan lanang sing ana hubungané karo kualitas hubungané. Persepsi sing luwih akeh babagan nggunakake pornografi sing gegayutan karo hubungan dendam, ngarasake gegandhen, lan kepuasan seksual. Kajaba iku, prabeya dhiri dipisahake kanthi sesambungan antarane persepsi panggunaan pornografi lan kualitas sesambetan pasangan. Pungkasan, asil nuduhake manawa dawane hubungan bisa ngetrapake hubungan antarane persepsi nggunakake pornografi masalah pasangan lan kepuasan seksual, kanthi rasa ora puas karo hubungan panjang maneh.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Sun C, Bridges A, Johnason J lan Ezzell M Pornografi lan Skor seksual lanang: Analisis Konsumsi lan Hubungan seksual in Archives of Behavior Seksual Pertama online: 03 Desember 2014, pp 1-12. (Kesehatan)

Abstract

Pornografi dadi sumber utama pendidikan seksual. Ing wekdal ingkang sami, pornografi komersial mainstream nyatakaken skrip ingkang relatif homogen kanthi nglibataken kekerasan lan degradasi wanita. Nanging, sethitik karya wis rampung nliti asosiasi antarane pornografi lan ketemu seksual dyadic: Apa peran pornografi muter ing janjian seksual nyata antarane wong lan wadon? Teori skrip kognitif argue skrip media nggawe model heuristik sing bisa diakses kanthi gampang kanggo nggawe keputusan. Luwih pangguna sing ndelok naskah media tartamtu, luwih akeh sing ngemot kodhe prilaku dadi ing worldview lan luwih cenderung nggunakake skrip kasebut tumindak marang pengalaman nyata. Kita argue pornografi nggawe naskah seksual sing banjur nuntun seksual pengalaman. Kanggo nyoba iki, kita nliti mahasiswa 487 (umur 18-29 taun) ing Amerika Serikat kanggo mbandhingaké tingkat pornografi nganggo preferensi seksual lan keprihatinan. Hasil nuduhaké babagan pornografi sing luwih dawa, sing luwih cenderung dheweké nggunakake nalika ngobrol, njaluk pornografi seksual partner, kanthi sengaja nyedhiyakake gambar pornografi sajroning jinis kanggo njaga gairah, lan nduweni keprihatinan babagan kinerja seksual lan awak dhewe. gambar. Luwih, panggunaan pornografi sing luwih dhuwur ana hubungane karo narik kawigaten laku intim karo partner. Kita nyimpulake yen pornografi nyedhiyakake model heuristic kuat sing disebabake ing ekspektasi lan tindak tanduk wong nalika ketemu seksual.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Sun C, Miezan E, Lee NY lan Shim JW Penggunaan Pornografi Wong Korea, Kapentingan ing Porno Ekstrim, lan Hubungan Seksual Dyadik in Jurnal Kesehatan Seksual Internasional, Volume 27, Isu 1, 2015 kaca 16-35. DOI: 10.1080 / 19317611.2014.927048 Published online: 20 Nov 2014. (Kesehatan)

Abstract

Tujuan: Tujuan sinau yaiku kanggo netepake sambungan antarane nggunakake pornografi (frekuensi lan kapentingan pornografi nemen) lan hubungan seksual dyadik. Metode: Enam ratus atus wolung puluh lima siswa heteroseksual Korea Kidul melu ing survey online. Asil: Mayoritas (84.5%) saka responden wis ndeleng pornografi, lan kanggo wong-wong sing aktif sacara seksual (responden 470), kita nemokake yen kapentingan sing luwih dhuwur ing pornografi sing ngialake utawa ekstrem ana gegayutan karo pengalaman saka babagan seksual peran-peran saka pornografi karo partner, lan pilihan kanggo nggunakake pornografi kanggo entuk lan njaga kesenengan seksual liwat ngobrol karo partner. Kesimpulan: Temuan iki konsisten nanging kanthi beda saka studi US kanthi metodologi sing padha, nerangake manawa manungsa kudu diwenehi beda budaya.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Sutton KS, Stratton N, Pytyck J, Kolla NJ, Cantor JM Karakteristik Pati dening Jenis Hypersexuality Referral: A Quantitative Chart Review 115 Kasus Pria Urusan in J Sex Marital Ther. 2015 Dec;41(6):563–80. (Home)

Abstract

Hypersexuality tetep kelangan pasien sing umum nanging ora pati ngerti. Sanajan beda-beda ing presentasi klinis saka pasien sing disebut hiperseksualitas, literatur wis ngreksa pendekatan perawatan sing dianggep bisa digunakake kanggo kabeh gejala. Pendekatan iki mbuktekaken ora efektif, senadyan aplikasi kasebut wis pirang-pirang dekade. Panaliten saiki migunakake cara kuantitatif kanggo nyinaoni demografi, kesehatan mental, lan hubungan kelamin subtipe klinis umum saka referensi hiperseksualitas. Temuan ndhukung eksistensi subtipe, saben kanthi kluster fitur. Hypersexuals paraphilic nglapurake jumlah sing luwih gedhe saka pasangan seksual, penyalahgunaan narkoba, wiwitan kanggo kegiatan seksual ing umur sing luwih dawa, lan anyar minangka kekuwatan sing ndadekake perilaku seksual. Para masturbator sing nyegah kacarita tingkat sing luwih dhuwur saka anxiety, ejakulasi sing ditundha, lan nggunakake jinis minangka strategi panyegahan. Pemberontak kronis nyatakeun ejakulasi dini lan nate mulai muncul akil baligh. Pasien sing ditunjuk kurang cenderung nglaporake masalah narkoba, lapangan kerja, utawa keuangan. Senadyan kuantitatif, artikel iki isih menehi panaliten deskriptif ing endi typology kasebut muncul saka fitur sing paling penting ing evaluasi seksual rutin. Pasinaon sing luwih cedhak bisa uga migunakake teknik statistik sejatine empiris, kayata analisa klaster, kanggo nemtokake cara typo sing padha muncul nalika dipriksa sacara prospektif.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Kritik saka artikel iki kasedhiya kene.

Svedin CG, Åkerman I and Priebe G Pangguna porno sing kerep banget. Populasi epidemiologi berbasis populasi remaja lanang Swedia in Jurnal Adolescence, Volume 34, Isu 4, Agustus 2011, Halaman 779-788. doi: 10.1016 / j.adolescence.2010.04.010. (Kesehatan)

Abstract

Kerep nggunakake pornografi durung cukup ditliti sadurunge. Ing survey Swedia mahasiswa lanang 2015 umur 18 taun melu. Sekumpulan kedhaftar pornografi sing kerep (N = 200, 10.5%) diteliti babagan latar belakang lan hubungan psikososial. Para pangguna sing kerep duwe sikap sing luwih positif tumrap pornografi, luwih asring "nguripake" ndeleng pornografi lan ndeleng pornografi luwih cendhak. Kerep nggunakake uga digandhengake karo akeh perilaku masalah. Analisis regresionan logistik kaping pirang-pirang nuduhake yen wong sing seneng pornografi luwih seneng manggen ing kutha gedhe, ngonsumsi alkohol luwih kerep, gadhah kepinginan seksual sing luwih gedhe lan luwih sering didol saka jinis lanang liyane ing umur sing padha.
Film pornografi sing kerep banget ditampilake minangka prilaku sing nduwe masalah sing perlu perhatian liyane saka wong tuwa lan guru lan uga ditangani ing wawancara klinis.

Artikel lengkap yaiku konco paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Valliant, GE Triumphs of Experience: The Men of the Harvard Grant Study. 2012 Harvard University Press. ISBN 9780674059825. (Hubungan)

Gambaran Penerbit buku

Ing wektu nalika akeh wong ing saindhenging donya manggon ing dekade sepuluh, pangembangan longitudinal paling dawa babagan pangembangan manungsa sing ditindakake nawakake kabar apik kanggo umur lawas: urip kita terus berkembang ing taun-taun pungkasan kita, lan kerep dadi luwih apik saka sadurunge.
Diwiwiti ing 1938, Study Grant of Adult Development ngetrapake kesehatan fisik lan emosi saka wong 200, sing diwiwiti karo dina-dina sarjana. Adaptasi saiki klasik kanggo Life kacarita ing nyawa wong nganti umur 55 lan mbantu kita mangerteni diwasa diwasa. Saiki George Vaillant ngetutake wong-wong mau menyang taun-taun kepungkur, nyathet sepisanan apa kaya kanggo berkembang ing pensiun konvensional.
Nglaporake kabeh babagan urip lanang, kayata sesambetan, politik lan agama, strategi nanggulangi, lan alkohol (nyalahi pangguna dadi penyebab utama kesehatan lan kebahagiaan kanggo subyek penelitian), Triumphs of Experience nuduhake akeh temuan sing nggumunake. Contone, wong-wong sing wis tuwa ing jaman mbiyen ora kudu nindakake kanthi becik ing midlife, lan uga sabanjure. Nalika sinau nandheske manawa pamulihan saka kanak-kanak cilik, mungkin kenangan saka kanak-kanak sing seneng seneng yaiku sumber kekuatan kekal. Perkawinan nggawa luwih sugih sawisé umur 70, lan penuaan fisik sawisé 80 ditemtokake kurang saka keturunan tinimbang kanthi kabentuk sadurunge umur 50. Kredensial kanggo tuwuh dadi umur lan kasugihan, mesthine, dadi luwih penting tinimbang kanggo dandanan genetis lintang kita.

Voon V, Mole TB, Banca P, Porter L, Morris L, Mitchell S, et al. Neural Correlates of Sexual Cue Reactivity in Individuals with and without Compulsive Sexual Behaviors in PLOS ONE. : 2014 Jul 11; 9 (7): e102419. (Ngarep)

Abstract

Senadyan perilaku seksual kompulsif (CSB) wis dikonsep minangka kecanduan "tindak tanduk" lan sirkuit saraf sing umum utawa tumpang-tindih bisa ngramut pemrosesan ganjaran alami lan obat, ora pati ngerti babagan respon marang materi sing eksplisit sacara seksual ing individu lan tanpa CSB. Ing ngisor iki, pangolahan isyarat saka macem-macem isi seksual ditaksir ing individu kanthi lan tanpa CSB, fokus ing wilayah syaraf sing diandharake sajrone réaktivitas narkoba-sadurunge. Subyek 19 CSB lan sukarelawan sehat 19 ditaksir kanthi nggunakake MRI fungsional mbandhingake video kanthi seksual kanthi video sing non-seksual. Ratings saka seksual kepinginan lan dikarepake dipikolehi. Relatif kanggo sukarelawan sehat, subjek CSB ​​nduweni kepinginan sing luwih gedhe nanging skor sing disenengi kaya kanggo nanggepi video seksual sing jelas. Paparan saka coro sing eksplisit sacara seksual ing CSB dibandhingake karo subyek non-CSB sing ana hubungane karo aktivasi cingulate anterior dorsal, striatum ventral lan amygdala. Konektivitas fungsionalitas jaringan striatum-amygdala anterior corsular-ventral dorsal gegayutan karo kepinginan seksual subyektif (nanging ora disenengi) dadi luwih gedhé ing CSB kanggo subyek non-CSB. Disosiasi antarane kepinginan utawa kepengin lan dikarepake iku konsisten karo teori-teori motivasi motivasi CSB sing ndasari kaya kecanduan narkoba. Bedane neural ing proses seksual reaksi cidra ditemtokake ing subyek CSB ​​ing wilayah sing sadurunge disambungake ing studi reaktivitas tamba-cue. Tatanan sirkuit limbah kortikostrialis sing luwih gedhe ing CSB sasuwene pajanan seksual nuduhaké mekanisme syaraf sing nduwe CSB lan target biologis potensial kanggo intervensi.

Kertas lengkap kasedhiya kanggo ndownload gratis kene.

Weaver JB, Weaver SS, Mays D, Hopkins GL, Kannenberg W, McBride D Pratondho mental lan fisik-kesehatan lan media eksplisit seksual nggunakake prilaku dening wong diwasa in Jurnal Kesehatan Seksual. 2011 Mar;8(3):764–72.

Abstract

PENDAHULUAN: Konvergensi bukti saka konteks budaya beda-beda nuduhake yen media nggunakake prilaku eksplisit (SEMB, ie, konsumsi pornografi) digandhengake karo persepsi lan tindak tanduk kesehatan seksual sing beresiko, akeh sing nduwe risiko tinggi transmisi HIV / STD.
AIM: Sejatine ora ditliti, lan fokus ing kene, yaiku potensial hubungan antarane SEMB lan non-mental indikator mental-lan fisik-kesehatan.
TUTUP SISTEM PANGKAJENE: Variabel sajrone enem pratondho kesehatan (gejala depresi, dina-dina sing mental lan fisik sing cacat, status kesehatan, kualitas urip, lan indeks massa badan) diukur antarane rong tingkat (pengguna, nonusers) saka SEMB.
METODE: Sawetara wong nggunakake Internet 559 Seattle-Tacoma ditemtokake ing 2006. Model linear umum multivariate parameterized ing SEMB dening responden jender (2 × 2) desain faktorial dikira digabungake pangaturan kanggo sawetara demografi.
RESULTS: SEMB dilaporkan dening 36.7% (n = 205) saka sampel. Paling pengguna SEMB (78%) padha wong. Sawise nyetel demografi, para pengguna SEMBE, dibandhingake karo nonusers, nglapurake gejala depresif sing luwih gedhe, kualitas urip sing luwih abot, dina-dina sing luwih mental lan kesehatan sing cacat, lan status kesehatan sing luwih murah.
PANUTUP: Temuan kasebut nuduhake yen indikator kesehatan mental lan fisik beda-beda beda ing SEMB, nuduhake nilai nggabungake faktor kasebut ing riset lan pamrih program mbesuk. Utamane, temuan kasebut nuduhake yen strategi promosi kesehatan seksual adhedhasar bukti bebarengan nggunakake SEMB individu lan kebutuhan kesehatan mental bisa dadi pendekatan sing migunani kanggo ningkatake kesehatan mental lan ngatasi asil kesehatan seksual sing bisa dicegah karo SEMB.

Item iki ana ing sangisore paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset?  kanggo saran babagan akses.

Weber M, Quiring O lan Daschmann G Peers, Tuwane lan Pornografi: Njelajah Pendapat Para Remaja Kanggo Material Ekspresi Seksual lan Hubungane Agamane in Seksualitas & Budaya, Desember 2012, Volume 16, Isu 4, pp 408-427. (Kesehatan)

Abstract

Miturut survey online remaja 352 sing umuré antara 16 lan 19, panggunaan klip video lan film porno diselidiki bebarengan karo hubungan antarane pamindhahan lan indikator-implikasi saka otonomi, pengaruh kelompok peer, lan gagasan seksualitas. Kita nemokake yen akeh remaja nggunakake klip video utawa film porno. Responden sing nganggep awake dhewe kurang mandheg ing lingkungane, utamane wong tuwane, nggunakake pornografi luwih seneng dhewe. Kanggo bocah-bocah wadon, iki uga ditrapake manawa ngetrapake panggunaan ing grup rekan kaya bocah-bocah, lan bocah-bocah lanang, yen padha seneng ngrembug pornografi ing grup rekan. Tingkat konsumsi media sing eksplisit sacara seksual uga nyebabake anggapan yen wong-wong pada umumnya duwe hubungan seksual sadurungé urip lan wong-wong luwih seneng teknik seksual sing luwih variatif.

Artikel lengkap yaiku konco paywall kene. Deleng Carane aku njaluk akses menyang riset? kanggo saran babagan akses.

Wilson, Gary 2014 Brain On Porn: Internet Pornography lan Science Emerging of Addiction, Persemakmuran Publishing ISBN 978-0-9931616-0-5

Abstract

"Otakmu ing Porno ditulis kanthi basa sing prasaja, cocok kanggo ahli lan wong awam lan diwarisi kanthi kuat ing prinsip ilmu saraf, psikologi perilaku lan teori evolusi ... Minangka psikolog eksperimen, aku wis ngentoke luwih saka patang puluh taun nyinaoni dhasar motivasi lan aku bisa ngonfirmasi yen analisis Wilson cocok banget karo kabeh sing wis ditemokake. "
Profesor Frederick Toates, Universitas Terbuka, pangarang Carane Desire Works: The Urge Enigmatic.

Kasedhiya kanggo tuku saka publisher.

Wright PJ, Sun C, Steffen NJ lan Tokunaga RS Pornografi, Alkohol, lan Dominikan Seksual Laki-laki ing Komunikasi Monografi Volume 82, Isu 2, 2015 kaca 252-270. Published online: 19 Nov 2014. DOI: 10.1080 / 03637751.2014.981558. (Kesehatan)

Abstract

Panliten iki nyurvei minat lan keterlibatan pria heteroseksual Jerman ing macem-macem prilaku dominan sing diamati ing analisis pornografi anyar. Minat nonton film pornografi populer utawa konsumsi pornografi sing luwih asring digandhengake karo kepinginan pria kanggo melu utawa wis nindakake prilaku kayata narik rambut, ngetokake pasangan kanthi cukup angel supaya bisa menehi tandha, ejakulasi wajah, kurungan, penetrasi dobel ( yaiku nembus anus utawa tempek pasangan bebarengan karo wong liya), ass-to-tutuk (yaiku kanthi nembus pasangan banjur nyelehake zakar langsung ing cangkeme), gagging penis, tamparan rai, keselak, lan nelpon jeneng (kayata " pelacur "utawa" sundel "). Selaras karo riset eksperimen sadurunge babagan pengaruh alkohol lan pornografi babagan kemungkinan paksaan seksual pria, pria sing nindakake prilaku sing paling dominan yaiku sing seneng ngombe pornografi lan ngombe alkohol sadurunge utawa sajrone hubungan seks.

Artikel iki kasedhiya kanggo gratis kene.

Print Friendly, PDF & Email