ninggalake porno

Carane njaluk porno?

Akeh ewu wong lanang ing saindhenging donya wis nguntungake saka ngetokake porno. Nanging, piye carane?

Ana telung langkah utama ...

  • Pisanan, sampeyan kudu ngenali yen ana masalah saiki utawa potensial
  • Kapindho, sampeyan kudu nemokake cara kanggo mandheg. Iki tegese nyisihaken kabeh porno lan ngilangi tautan sing nyedhiyakake
  • Katelu sampeyan kudu nemokake aktivitas alternatif kanggo nguatake pikiran, awak, lan sosial

Mungkasi porno minangka lelampahan sing beda kanggo saben wong. Saben otak unik, mula proses quitting banget individu. Sawetara nemokake iku angel, nalika wong bisa mutusake lan nglakoni tanpa akeh kerumitan.

Ing bagean iki, The Reward Foundation ngenalake sawetara tools lan pendekatan kanggo ngaktifake sampeyan, utawa wong sing dikarepake, kanggo nemokake kekuatan lan tekad supaya bisa lolos saka genggeman nggunakake porno internet compulsif. We nutupi lelungan porno sing mandeg saka awal nganti rampung. Good luck ing mbangun masa depan porno sing bebas lan nemokake urip tresna sing nyenengake karo pasangan sejatine.

Cara ngenali masalah karo porno

Test kinerja seksual kanggo pria

Nalika porno kecanduan diwiwiti?

Bantuan karo Internet porno kecanduan

Going porn free

Model pemulihan tiga langkah saka Reward Foundation.

Program pencegahan telung bagian saka Reward Foundation

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email