Pornografi Verifikasi Umur Prancis

Hungary

Ora ana undang-undang verifikasi umur sing jelas kanggo situs web porno ing Hongaria. Koresponden Hongaria kita durung nate krungu ana kekarepan pemerintah kanggo nolak undang-undang anyar ing wilayah iki.

Ing teori, materi pornografi bisa diatur miturut ukum Hongaria sing wis ana. Dheweke nutupi kecocokan materi kanggo bocah. Apa wae sing ora bisa dideleng wong umur 18 taun - kaya gambar kecelakaan sing elek utawa gambar sing eksplisit seksual - kudu diwenehi peringatan yen "iki kalebu konten kanggo wong diwasa. Apa sampeyan wis diwasa utawa durung? ” Lan sampeyan bisa menet tombol 'ya' supaya sampeyan bisa mbukak konten. Yen ora, sampeyan ora duwe akses. Nanging, penegakan kontrol akses jinis iki minimal.

Isih, ing Hongaria ana verifikasi umur kanggo muter. Sadurunge pemain bisa gabung, host kudu ngenali wong kasebut lan ndhaptar rinciane ing basis data. Umur kudu dibuktekake nganggo kertu identitas utawa dokumen resmi liyane. Yen umur ora bisa diverifikasi, utawa yen wong kasebut yuswa 18 taun, kudu dicegah saka judi.

Ukum seksual

Ing Hongaria, tumindak parlemen diadopsi taun iki kanggo nyegah materi homoseksual lan transgender sing dituduhake lan dibahas ing media umum utawa pendhidhikan, sing bisa diakses ing taun 18-an. Pamrentah Hongaria uga nglampahi undang-undang sing ngetrapake ukara sing luwih abot kanggo pedofil. Dheweke uga nggawe dhaptar pelanggar jinis. Pangowahan kasebut ditemokake kanthi oposisi publik sing akeh. Saiki pamrentah kayane durung siyap kanggo nambah undang-undang seksual. Bakal ana pemilihan ing wulan April 2022.

Yayasan Ganjaran ing Hongaria

Buku kolega pungkasan, otak sampeyan babagan porno dening Gary Wilson, kasedhiya ing Hungarian. Yayasan Ganjaran ditampilake ing sawijining konferensi internasional ing Budapest sing dianakake Menteri Kehakiman lan LSM ERGO ing wiwitan Desember 2018.

Print Friendly, PDF & Email