Learning

Sinau

Wong saiki, utamane sing enom, wis dicampur karo smartphone. Apa impact iki duwe kemampuan kanggo sinau, ngembangake kemampuan komunikasi lan dadi sadar marang donya ing sakubenge?

Pangertosan pembelajaran minangka kunci kanggo mangerteni carane lan babagan pornografi internet bisa dadi masalah kanggo kesehatan mental lan jasmani. Ing bagian iki, Yayasan Ganjaran katon ing sinau saka sawetara sudut sing beda.

Research nuduhake yen nggunakake pornografi sing reguler yaiku 'causally' sing ana hubungane karo wong enom sing duwe tingkat sing luwih dhuwur wektu tundha diskon. Iki tegese pangguna pornografi kurang bisa nundha kepuasan langsung kanggo ganjaran sing luwih larang mengko, kayata sukses ujian. Colleges lan universitas nglaporake tarif drop-out sing dhuwur ing saindenging Inggris lan ing endi wae.

Apa lembaran liya saka penurunan iki? Psikolog Roy Baumeister ing bukunipun Willpower ujar manawa umume masalah utama, pribadi lan sosial, yaiku gagal ngontrol awake dhewe. Ing salah sawijining makalah sing paling akeh dikutip ing literatur ilmu sosial, Baumeister nemokake manawa kekarepan sejatine bisa digunakake kaya otot: bisa dikuatake kanthi laku lan kesel amarga kakehan. Kekarepan didorong dening glukosa, lan bisa ditambah kanthi cukup karo nambah bahan bakar ing otak. Makane mangan lan turu - lan utamane ora nindakake salah sawijine - duwe pengaruh dramatis kanggo ngontrol awake dhewe (lan kenapa para diet ora angel nolak godaan).

Profesor Universitas Stanford Philip Zimbardo nerangake 'kecanduan arousal' lan prestasi akademik sing kurang ing panutur iki, Demam Guys?

Ing bagian iki, Yayasan Ganjaran katon ing sinau saka sawetara sudut sing beda.

Memori lan Learning

Kedhokteran seksual

Pornografi Internet lan Debut Seksual Awal

Unlearning

Internet kecanduan

Kita uga nyedhiyakake macem-macem Sumber kanggo ndhukung pemahaman saka masalah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email