katresnan, jinis lan Internet

Cinta, Jinis lan Internet

Apa katresnan? "Minangka salah sawijining istilah sing paling ditelusuri ing mesin telusuran. Kesimpulan saka Study Grant, penelitian jangka panjang 75 ing Universitas Harvard, yaiku "rasa seneng yaiku katresnan". Iki nuduhake yen sesambungan anget minangka basis paling apik kanggo kesehatan, kasugihan lan umur dawa. Miturut kontras, kecanduan, depresi, lan neurosis minangka hurup paling gedhe kanggo negara sing paling dikarepake iki. Pangertosan risiko babagan nggunakake porno internet penting yen kita pengin supaya slipping menyang kecanduan lan golek hubungan katresnan muasake tinimbang. Njupuk genggeman ing katresnan, jinis lan internet pancen prasaja.

Ing bagian iki, Yayasan Ganjaran ngetrapake maneka cara sing bisa diinterpretasi kabeh wong ing saindhenging urip. Apa sing nggawe sesambetan? Carane sampeyan bisa jatuh cinta lan tetep katresnan? Apa pitfalls sing bisa mbantah sampeyan?

Kita fokus ing ilmu komunikasi sing sukses. Ing sawetara kasus, sampeyan kudu nggoleki biologi sing nduwe lan ilmu otak kanggo kabeh ngerti. Efek Coolidge utamané kuat.

Apa Cinta?

Katresnan minangka Bonding

Pasangan Pasangan Bonding

Katresnan minangka Seksual

Efek Coolidge

Ngilangake Gegandhengan Seksual

Jinis & Porno

Kita uga nyedhiyakake macem-macem Sumber kanggo ndhukung pemahaman saka masalah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email