PMO

Lure saka PMO

adminaccount888 News Latest

Blog iki ditulis dening wong ing awal 30s, njlèntrèhaké nggodho sakaporn-masturbasi-orgasme (PMO) lan cara kanggo nyuda kekuwatane.

Intine

Ana sing dakanggep minangka 'pola pikir' PMO: yen sampeyan ana ing tengah-tengah pesta, PMO kaya srengenge - katon gedhe ing urip sampeyan. Nalika sampeyan uwal negara sing, Nanging, recede saka iku lan dadi lintang adoh; ora duwe kekuwatan nanging tetep dadi bagian saka kasunyatan sampeyan. Pikiran sing ora migunani bakal nggawa sampeyan bali. Umume pangguna porno wis ngalami perjalanan bolak-balik iki ing antarane sobriety lan nggunakake, mula kita ngerti manawa bisa entuk negara sing nyekel PMO saya ringkih utawa malah ora ana.

Apa sing dakkarepake penting banget kanggo nyegah bali menyang PMO yaiku 'niat'. Iki bisa uga katon umum minangka tembung sing ora ana gunane, nanging aku kudu sabar.

Bisa uga luwih jelas yen sampeyan ujar manawa niat sampeyan kudu asli. Iku ora. Ana bedane antarane mangerteni makna kamus saka tembung lan mangerteni apa tegese minangka pengalaman. Niat sing ora otentik ora luwih saka tembung sing digunakake kanggo nggawe. Niat asli minangka owah-owahan batin sing ndadekake sampeyan tumindak kanthi aman; iku luwih saka tembung. Kita kabeh wis ngalami iki: kepinginan kita kanggo ngganti soko utawa kanggo entuk gol gedhe banget supaya kita bisa sukses. Tombol iku kanggo bisa kanggo generate iki amarga iku ateges sing nalika kita gagal kita duwe cara geni manawa kanggo njaluk bali ing dalan kanggo sukses.

Niat asli

Kepiye carane nggawe niat asli? Sampeyan wis nggawe langkah pisanan kanthi ana ing kene. Siji motivator gedhe yaiku rasa wedi, liyane yaiku katresnan. Mungkin iki sebabe sampeyan maca iki. Tuku salinan Gary Wilson Panjenengan Brain on Porn. Aja skim utawa cepet-cepet liwat. Waca lan waca maneh kanthi ati-ati kaya buku teks lan pikirake babagan kahanan sampeyan dhewe. Rincian kasebut bisa uga nggawe sampeyan mikir babagan perkara sing sampeyan wedi lan tresna. Bakal ana cara liya kanggo ngasilake niat asli khusus kanggo saben wong sing bakal nambah buku kasebut. Coba pikirake iki lan, sing penting, tulisake. Sampeyan bisa nggunakake pena lan kertas utawa app/program. Aku suggest salah siji saka anyar lan populer Zettelkasten cathetan-njupuk program kaya Obsidian.

Program kasebut ngidini sampeyan nyimpen cathetan ekstensif sing bisa dirujuk silang. Nalika sampeyan duwe wawasan babagan sampeyan, cathet. Nalika minggu lan sasi liwat, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan ora nggawe cathetan, sampeyan bakal lali akeh wawasan lan kudu nemokake maneh. Proses rediscovering iki ngalangi wutah kita; Kaya sing paling akeh kita ora nulis karangan sing wis rampung nalika nulis kertas, uga ora nggawe refleksi sing bisa ditindakake lan migunani babagan awake dhewe tanpa nggawe pikiran sing beda-beda sajrone wektu sing suwe. Kita pungkasane bisa nenun iki dadi pemahaman sing koheren lan kadhangkala nggumunake babagan awake dhewe.

Nyingkiri sing sukses

Tujuan sampeyan kudu nyoba lan ngatasi dorongan lan ngindhari PMO ing dina tartamtu, dudu kanggo miwiti streak dina iki sing bakal rampung nalika sampeyan mati. Iki nyetel bar sing dhuwur banget lan nggawe wong mikir yen dheweke bebas melu PMO nalika gagal amarga ora bisa ngatasi bar sing dhuwur kasebut. Iku luwih apik kanggo dadi luwih andhap asor ing goal minangka asil kamungkinan bakal sukses luwih amarga sampeyan wis ora sijine keluwihan meksa ing dhewe.

Yen sampeyan bisa ngasilake niat asli, sampeyan duwe jinis mesin kanggo miwiti perjalanan adoh saka PMO. Sanajan gagal, sampeyan bisa miwiti maneh. Iki ora soko sampeyan mung duwe siji dijupuk ing. Nyana salinan Panjenengan YBOP dadi kuping asu kaya sepatu pelari dadi rusak. Sawise sampeyan nemokake cara kanggo ngasilake niat asli, sampeyan bisa miwiti njupuk piso ing antarane periode PMO sing ekstensif ing tanggalan sampeyan lan nggedhekake longkangan.

Yen sampeyan gagal ing streak sampeyan kudu ngrekam minangka pelari bakal wektu. Yen sampeyan bisa terus ngasilake niat asli, sampeyan bakal nemokake manawa sadurunge sampeyan bisa nyelehake telung dina antarane kedadeyan PMO saiki sampeyan bisa nyelehake rong minggu. Sing pungkasanipun bisa dadi telung minggu lan telu bisa dadi papat etc. Longkangan iki pungkasanipun bakal menehi tracts gedhe wektu ing taun kang sampeyan versi luwih saka dhewe tinimbang mung pengin sampeyan padha, kang dhewe bakal spur sampeyan ing kanggo abstaining saka PMO.

Urges

Dadi akeh kanggo niat, nanging kepiye babagan pikirane sing ora dikarepake lan ora dikarepake? Iki asring nyerang kita. Iku worth duwe protokol kanggo menehi hasil karo wong-wong mau. Contone, yen sampeyan ngalami gelombang kepinginan, elinga yen ora bisa ditindakake, minangka masalah fisika. Tinimbang nglirwakake, ngerti yen umure mung winates, lan yen sampeyan nglirwakake, mesthine bakal mati lan mung rasa getun. Kita kabeh wis ana ing kahanan sing kepinginan wis puncak lan tiba, nanging kita wis mundur lan mutusake kanggo nerusake.

Nanging, nalika pikiran sing ora dikarepake katon, kita asring ngrawat lan ngluwihi umure ngluwihi periode alami. Sampeyan ora bisa ngontrol penampilan ing pikiran sampeyan, nanging sampeyan bisa milih supaya dheweke ilang. Yen sampeyan terus-terusan ngidini dheweke ilang, dheweke ora bakal katon lan yen sampeyan terus-terusan ngrawat dheweke bakal katon maneh.

Aja mikir amarga dheweke katon minangka fitur permanen saka wong sampeyan lan sampeyan bisa uga nyerah lan cenderung amarga dheweke mung bakal bali. Kanthi nindakake iki sampeyan bener-bener nyebabake dheweke bali. Nalika sampeyan ngerteni luwih apik, sampeyan bakal miwiti ndeteksi kepinginan kanggo melu PMO. Nalika padha ringkih iki, elinga carane sampeyan bisa ngontrol: padha bisa gampang weakened minangka kuwat. Njaluk menyang pakulinan crushing wong.

Njupuk pitulungan

Delengen Reddit lan ing panggenan liya kanggo Techniques lan nyoba kanggo berkembang dhewe tartamtu kanggo kahanan. Ana uga akeh sumber daya kanggo mungkasi porno Yayasan Ganjaran.

Siji-sijine perkara sing dakkarepake nalika ana nggusah yaiku kanggo muter ing pikiranku: Aku mbayangno nyerah, puncak, cooling, ngalami penyesalan lan gething lan mutusake kanggo luwih apik ing mangsa ngarep. Mesthi wae aku ora nindakake apa-apa lan bisa uga ing wektu kasebut dorongan-dorongan wis ilang nganti sabanjure. Coba turu lan ngrungokake musik utawa ambegan jero. Napa ora miwiti stopwatch lan ngrekam durasi gelombang? Sawise sampeyan duwe sawetara data sampeyan bakal duwe idea babagan suwene sampeyan kudu tetep dikuwasani. Sampeyan bisa uga ndhaptar kedadeyan kasebut supaya sampeyan bisa ndeleng jumlah sing wis dikalahake. Yen sampeyan duwe, ngandika, telung menang , iku ndadekake harder kanggo menehi ing kaping papat.

Gunakake alat sing bener

Saben masalah kudu ditanggulangi kanthi cara sing cocog. Contone, sawetara wong mikir piranti lunak sing ngalangi situs web porno wis cukup. Nanging kegiatan mental sing ndadékaké sampeyan melu PMO; ora bisa mung diblokir ing pucuk driji (kita kabeh wis nemokake cara babagan piranti lunak). Iki ora ateges piranti lunak kasebut ora duwe tujuan. Kegunaan kasebut ana ing ndhelikake godaan saka lanskap virtual sampeyan sing nyebabake pikirane babagan PMO.

Counter streak uga mbiyantu nanging ora kudu dadi pungkasan. Ana benang online sing kebak wong sing nyedhiyakake akeh banget ing dina-dina abstinence sing nalika gagal gagal dadi lisensi kanggo kambuh kanthi permanen. Yen sampeyan abstain kanggo 20 dina lan gagal, sampeyan isih abstain kanggo 20 dina. Siji pangguna nyaranake supaya luwih becik mikir babagan rasio dina streak kanggo kedadeyan PMO. Pendekatan iki njaga nilai streak tinimbang mbatalake, nanging ngganggu mekanisme game amarga saben tumindak PMO rasio kasebut suda. Iku nyengkuyung sampeyan kanggo Cut losses Panjenengan.

Konten non-seksual

Konten non-seksual bisa dadi gateway menyang konten seksual. Mesthi, iki dudu warta kanggo akeh kita sing nggunakake konten sing netral kanggo nepaki panjaluk kita utawa geser mudhun ing lereng lunyu menyang porno kebak lemak kanthi alesan sing dakkandhakake yen kita ora langsung nggoleki porno.

Iku migunani kanggo maca buku Cal Newport Minimalis Digital, ing ngendi dheweke mbahas pasa digital grosir lan kalebu instruksi lan saran praktis.

PMO ana ing ekosistem online; ngrusak tautan sing katon ora mbebayani ing rantai sing nyebabake PMO bisa mbantu nyuda ketergantungan sampeyan. Conto sing jelas yaiku situs media sosial kanthi konten seksual utawa konten sing ana ing jejere. Newport nggawe rekomendasi penting ing bukune supaya sampeyan ngisi wektu kanthi kegiatan sing nyenengake liyane - yen ora nindakake bakal nambah kemungkinan kambuh. Iki angel banget ing wiwitan amarga PMO isih dadi srengenge, nanging ing kene ngrekam streak bisa migunani banget. Kanggo uwal saka 'gravitasi' PMO, sampeyan kudu entuk seminggu nganti sepuluh dina ing antarane sampeyan lan dina pungkasan sing sampeyan gunakake.

Nggoleki Safety

Sanajan sampeyan duwe dorongan kuat lan ora ditangani kanthi apik, ngerti yen bakal suda bisa nuntun sampeyan menyang wektu sing luwih aman. Sampeyan bisa uga nemokake yen sampeyan mung kudu nyenyet untu lan nyurung dorongan kanthi kekuwatan kanggo sawetara dina nalika sampeyan mlebu irama minggu saka pantang PMO. Yen sampeyan pengin bantuan saka app, Direndhem iku apik kanggo nyoba.

Awak iku gampang dibentuk lan dorongan seksual sampeyan, sing rumangsa ora bisa diganti. Dheweke mung rumangsa kaya ngono amarga sampeyan ngrawat PMO. Contone, yen sampeyan nindakake NoFap lan mung masturbasi saben dina 30, sampeyan bakal nemokake panjaluk sampeyan bisa cocog karo pola kasebut. Ngendi sadurunge sampeyan ngrasakake saben dina lan ora bisa mbayangake sedina tanpa PMO, sampeyan bisa uga nemokake yen minggu wis liwati tanpa dorongan kuat. Kajaba iku, keputusan kanggo kambuh sawise 30 dina luwih abot tinimbang melu PMO nalika sampeyan nindakake mung dina sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki