Mary Sharpe sharpethinking.com

Mary Sharpe ing Pre-TRF Pencet

Gagasan Mary Sharpe kanggo sawetara landasan kanggo nggawe riset ilmiah babagan katresnan seksual sing bisa diakses masarakat wiwitan mula dikristalisasi ing taun 2006. Ing taun kasebut Mary menehi makalah babagan "Seks lan Ketagihan" ing konferensi Psikologi Positif Internasional Internasional ing Portugal. Internet wiwit entuk kekuatan lan para siswa luwih angel nolak gangguan kasebut. Pornografi streaming dadi kasedhiya 'tunyuk' wiwit taun 2007. Mary lan kanca-kanca wiwit ngawasi pangembangan lan masalah sing ana gandhengane karo kesehatan, hubungan lan kriminalitas sajrone taun-taun sabanjure. Cetha manawa masarakat umum, pengaruh lan pengambil keputusan butuh akses gampang menyang ilmu pengetahuan sing wiwit muncul babagan pengaruh internet ing prilaku lan target urip kita.

Mary Sharpe wiwit nyambut gawe karo pornografi sesambetan cinta sawetara taun sadurunge Yayasan Ganjaran ditetepake minangka amal Scottish.

Ing kaca iki, kita ngowahi arsip kanggo nyedhiyakake pemahaman babagan pemikiran sing awal sing mimpin Mary ngembangake The Yayasan Ganjaran.

Liwat wulan sing kepungkur, kita bakal nambah materi sing luwih awal kanggo nggambarake lelampahan kita.

Kanggo tambahan latar mburi Mary, waca biografi dheweke kene.

Perang kanggo sengit lan kecanduan 'kudu diwiwiti ing sekolah'

Foto dening James Glossop

Artikel dening Hamish Macdonell, 11 Juni 2011.

Sektik kembar sektarianisme lan kecanduan raket banget lan kudu diterangno marang bocah sing umur sepuluh, miturut pakar dunia babagan resolusi konflik.

Menteri-menteri menehi sambutan sing ati-ati kanggo telpon kasebut, saka Mary Sharpe, pendukung internasional, kanggo murid sekolah ing Skotlandia diwulangake babagan bahaya sectarianisme, uga babagan risiko ngombe lan obat-obatan. Wong loro, dheweke percaya, raket banget.

Cik Sharpe bubar bali menyang Skotlandia sawise riset radikalisasi Muslim enom kanggo Nato. Dheweke pengin nyetel pusat resolusi konflik ing Edinburgh, sing dikarepake, bakal bisa mbantu nglawan sectarianisme.

Dheweke percaya yen sektarianisme ing Skotlandia ora diwatesi karo Masalah negara karo kecanduan - utamane karo alkohol - lan dheweke ngakoni yen kecanduan lan resolusi konflik kudu ana ing kurikulum yen Skotlandia dadi negara sing sabar.

Sektarianisme

Juru bicara Menteri Pertama, sing bakal nerbitake Bill kanggo ngatasi sektarianisme minggu ngarep, ujar manawa Ms Sharpe tampil duwe akeh tawaran kanggo debat kasebut. "Kita bakal banget ngetrapake luwih adoh lan ndeleng apa sing diucapake," ujare.

Alex Salmond wis nggawe perang nglawan sektarianisme dadi prioritas kanggo pamrentahan anyar lan potongan pisanan bakal dadi Bill anti-sectarianism, sing kudu dibukak sadurunge parlemen ing akhir minggu iki.

RUU kasebut dijangkepi nambah ukara kunjara paling gedhe amarga tumindak sengit mazhab saka nem wulan nganti limang taun, nglanggar postingan online saka gething agama lan nglanggar sektarianisme ing pertandingan bal-balan.

Salmond diuripake sectarianism sawise eskuhesi ing skala masalah lan sekitar Old Firm cocog ing musim pungkasan lan sawise disangka bom dikirim menyang Neil Lennon, manajer Celtic, lan loro panyengkuyung dhuwur ing klub kasebut.

Menteri Pertama ngubungake masalah alkohol alkohol Skotlandia karo sectarianism nalika dheweke nemtokake prioritas kanggo administrasi anyar karo Parlemen Skotlandia wulan kepungkur. Salmond ujar: "Sectarianisme ngumbara kanthi tangan, paling ora ana bagean, kanthi siklus keamanan lan kebahagiaan liyane - budaya booze."

Link tombol

Ms Sharpe ujar manawa dheweke seneng yen Pak Salmond ngerteni pentinge sesambungan antara kecanduan lan sektarianisme ing upaya kanggo ngatasi masalah kasebut lan dheweke ujar manawa pamilihan pamrentahan SNP anyar bakal menehi kesempatan kanggo njupuk karya iki luwih adoh. . "Aku bungah amarga owah-owahan iklim ing Skotlandia lan kekarepan saiki kanggo negara ngadhepi sétan-sétan," ujare.

Ms Sharpe ujar manawa Skotlandia duwe masalah kecanduan serius karo alkohol, nikotin, pornografi internet, obatan, judi lan panganan sampah - kabeh, dheweke neges, wis mbantu nyurung negara menyang ndhuwur meja liga global amarga kesehatan, kemiskinan lan kelemon. "Skotlandia duwe masalah tartamtu. Kita manggon ing budaya beracun, "ujare.

Dheweke nambahake, siji-sijine cara panyebab masalah kasebut bisa ditangani kanthi bener yaiku ngganti kurikulum sekolah lan mulang bocah-bocah babagan kecanduan lan sektarianisme nalika umur sepuluh. "Kita kudu mlebu sekolah.

"Kita kudu ngajar guru supaya bocah bisa ngerti apa sing kedadeyan lan banjur bisa mempengaruhi wong tuwa," ujare.

Dheweke nambahake: "Aku digawa ing West Skotlandia. Aku ndeleng iki nalika tuwuh saya gedhe lan isih ana. "

Ms Sharpe ujar manawa sanajan kekerasan domestik cenderung munggah sawise game Old Firm, sektarianisme dhewe ora dadi sebab; nanging mung minangka conto masalah sosial liyane, kalebu alkoholisme. Lan dheweke nambahake: "Tantangan kanggo para produsen kabijakan ora kanggo menang ati lan pikiran bocah-bocah cilik, nanging kanggo ngluwari. Sampeyan mung bisa ditindakake liwat pendhidhikan. "

https://www.tes.com/news/its-time-we-tapped-sex-education-internet-age

Print Friendly, PDF & Email