Rewarding News Logo

Ora Ana 5 Winter 2018

Welcome

Kanthi Adoh Internet Dina Selasa 6th Februari iki minangka pangeling-eling sithik kenapa kita kudu tliti babagan potensi gawe piala sing online, paling ora kanggo bocah-bocah. Ing edisi musim salju iki, kita nyritakake babagan - model bisnis anyar industri porno kanggo miwiti 'mbayar' wong kanggo nonton porno hardcore; kategori diagnostik anyar sing diusulake 'kelainan prilaku seksual kompulsif' dening Organisasi Kesehatan Dunia; upaya industri porno kanggo nyimpang; kesempatan pendhidhikan CPD anyar; cuplikan warta babagan carane negara liya ngatasi rudo pekso online; dhukungan kanthi mandheg lan fitur khusus Dina Valentine kanggo nyenengake ati kita.

Kanggo nganyari saben dina, tututi kita ing Twitter @brain_love_sex lan ndeleng blog mingguan kita ing ngarep. Kontak mary@rewardfoundation.org yen sampeyan pengin duwe subyek ing macem-macem kita dijamin luwih jero.

dina internet sing luwih aman 2018

Ing edisi iki

NEWS

Pangguna Paid kanggo Watch Porn Hardcore

kelainan

Porno internet digunakake kanggo biaya saperangan saka kilogram lan hard kanggo ngakses. Banjur dadi gratis lan kasedhiya ing smartphone lan piranti internet liyane. Warta minggu iki yaiku para pemain gedhe ing industri porno multi-milyar sing upping game kanggo bener 'pay' wong kanggo nonton porno hardcore, senadyan ing crypto-currency. Punika crita sing dikelola dening The Sunday Times (4 Feb 2018) sing wis dipetik.

Wartawan kasebut wiwitane nemtokake kita kanthi bener minangka 'kampanye ing pornografi internet' nanging diganti dadi "nglawan pornografi internet", bisa uga dening sub-editor. Intine: luwih akeh dhuwit kanggo industri porno sing wis akeh sugih nanging luwih akeh masalah kesehatan sing gegandhengan karo kecanduan kanggo NHS sing duwe dhuwit, kejahatan seks luwih akeh kanggo sistem peradilan pidana sing kakehan beban lan sing paling penting, kurang kepinginan kanggo hubungan nyata ditambah karo kepuasan seksual ngisor sakabèhé.

Organisasi Kesehatan Dunia Siap Ngenalake kategori Kelainan Perilaku Seksual Kompulsif Anyar

WHO bakal ngasilake manual coding International Classification of Diseases (ICD-11) sing kaping sewelas pungkasan taun iki. Iki digunakake dening profesional kesehatan ing saindenging jagad kanggo ngenali kabeh jinis penyakit. Manual Diagnostik lan Statistik Kelainan Kesehatan Mental, sing saiki ana ing iterasi kaping lima (DSM 5, 2013), iku padha karo sing digunakake utamane ing AS nanging ora umum ngluwihi pesisir. Nalika panaliten babagan bidang penyakit anyar tuwuh, entri anyar bakal katon. Kanggo tujuan kasebut, lan kanggo ngakoni pengaruh internet ing prilaku lan kesehatan, ICD-11 siyap bakal ngenalake sawetara kategori kelainan anyar kalebu "kelainan prilaku seksual kompulsif".

Surat ing World Psychiatry (Vol 17: 1 Feb 2018) dening neuroscientists key sing melu perkembangan manual anyar, nyetel babagan carane wis teka ing diagnosa iki. Punika minangka kutipan:

"Pola kasebut kawujud ing salah siji utawa luwih saka sing kasebut ing ngisor iki: a) makarya ing kegiatan seksual sing wis berulang-ulang dadi fokus utama urip wong kasebut kanggo ngganggu kesehatan lan perawatan pribadi utawa kapentingan, aktivitas lan tanggung jawab liyane; b) wong wis akeh gawe gagal kanggo ngontrol utawa nyuda perilaku seksual sing berulang; c) wong tetep nindakake prilaku seksual sing bola-bali, senadyan konsekwensi sing ala (umpamane, gangguan hubungan sing bola-bali, konsekuensine kerja, dampak negatif marang kesehatan); utawa d) wong tetep nindakake prilaku seksual sing bola-bali nalika dheweke entuk pensiun sethithik utawa ora kepenak.

diagnosis

Masalah babagan overpathologizing tindak tanduk seksual sing tegas ditangani ing pedoman diagnostik sing diusulake kanggo kelainan kasebut. Individu sing nduweni tingkat kepinteran lan prilaku seksual sing dhuwur (umpamane, amarga drajat seksual sing dhuwur) sing ora ngetokake kendharaan kendharaan tumrap perilaku seksual lan kesusahan sing signifikan utawa cacat ing fungsi ora kena didiagnosis karo kelainan prilaku seksual sing kompulsif. Diagnosis uga kudu diajukake kanggo njlentrehake tingkat kepinteran lan prilaku seksual (umpamane, masturbasi) sing umum ana ing kalangan remaja, sanajan uga ana hubungane karo kesusuaan.

Pedoman diagnostik sing ngajokaken uga nandheske yen kelainan prilaku seksual sing kompulsif ora mesthi didiagnosis adhedhasar kesusahan psikologis sing ana hubungane karo pengadilan moral utawa ora setuju babagan impulses seksual, dorongan utawa tindak tanduk sing bakal ora dianggep minangka psikopatologi. Perilaku seksual sing egodystonic bisa nimbulaké kahanan psikologis; Nanging, kahanan psikologis amarga prilaku seksual dhewe ora njamin diagnosa kelainan prilaku seksual kompulsif. "

kelainan

Propaganda Industri Porno Seeks Kanggo Pengaruhe Diagnosa Anyar

Industri porno multi-milyar dolar kepengin nglindhungi bathi. Padha sampah sembarang idea sing nggunakake porno bisa dadi compulsive. Sawise debat Weinstein/Spacey, #MeToo lan usulan ICD-11, artikel iki ing Mail Daily nyoba kanggo netepake sing kecanduan jinis lan porno kecanduan bisa dadi gangguan kesehatan mental.

Nanging klompok wanita sing nglawan diagnosis anyar sing bakal teka, "Kelainan prilaku seksual kompulsif" ing edisi anyar Klasifikasi Penyakit Internasional Organisasi Kesehatan Dunia (ICD-11) pancen kesasar. Dheweke ora perlu wedi. Diagnosis sing diusulake iki ora bakal "ngeculake Weinsteins." Iki minangka titik diskusi sing digawe dening mesin media porno kanggo nyoba nambah resistensi diagnosis sing diusulake.

Diagnosis ICD-11 iki bakal ngidini pangguna porno sing kecanduan, utamane sing enom, ngerti yen dheweke duwe masalah sing nyata lan entuk perawatan. Iki uga bakal ngidini para akademisi nindakake riset luwih lengkap. Sawetara riset wis dicekal amarga "kelainan kasebut ora ana ing buku petunjuk diagnostik." Malah "Psikologi Dina iki”Majalah psikologi ing AS nanging maca kanthi luwih wiyar, ora bakal ngidini para blogger nulis babagan" amarga ora ana. "

Protes kasebut nglawan diagnosis salah diselehake. Kita kudu mbantu ndhidhik wong babar pisan. Diagnosis iki ora bakal "ngapura predator." Kabeh pecandu tetep tanggung jawab marang tumindak kasebut. Iki ditrapake kanggo tindak pidana sing ana gandhengane karo kecanduan: 'mabuk' sing nyebabake diri dudu pertahanan. Luwih saka iku, akeh predator sing malah ora ketagihan. Iki minangka sengaja mbingungake rong fénoména sing kapisah… saéngga porno ora bakal dinyatakake bisa patologis.

Punika a potongan blog kita nindakake perkara kasebut.

Gangguan Seksual ing Panggonan Kerja

Komisi Persamaan lan Hak Asasi Manungsa wis nimbali telpon kanggo perusahaan FTSE100 lan organisasi gedhe liyane kanggo ngirim EHRC minangka strategi kanggo ngurangi gangguan seksual ing mangsa ngarep. TRF wis ngubungi entitas perusahaan kanggo nawarake latihan pelecehan seksual ing cahya iki.

2018

Pisanan kanggo Pengadilan: Swede Dipenjoro Rape of Children Online

Wong wis disalahké ing Swedia saka rudo pekso bocah liwat internet. Iki nambah makna anyar kanggo konsep 'predator online' lan dimensi liyane kanggo 'bebaya asing'. Nalika otak dadi desensitize amarga owah-owahan otak sing disebabake kecanduan, akeh wong lanang sing bakal tambah akeh. Dheweke bakal ngupayakake porno ilegal kayata rudo pekso bocah sing dikarepake. Kepiye pengadilan kita bakal nanggapi? Apa sing bisa kita lakoni kanggo mbalikke tren iki? Mbayar wong kanggo nonton porno hardcore ora bakal mbantu. Deleng item pisanan ing ndhuwur.

"Apa aku kudu? Pelemah Dilemmas Wanita muda karo Foto Telanjang "Riset Baru

Sexting nyebar ing sekolah swasta lan negara kayata ing umur wiwit umur 12-15. Kita wis kerep ngomong babagan iki nalika kita sekolah ing sekolah babagan kesehatan, sosial lan legal impact sexting. Wong enom kudu duwe dhukungan akeh ing ngarep lan sekolah babagan cara ngatasi fenomena kasebut. Punika sawetara riset anyar babagan faktor pamrentah sing gegayutan utamane tumrap bocah-bocah wadon.

Abstrak:

"Sexting lan ngirim foto mudo lan semi-mudo terus dadi ing ngarep wacana sing ana hubungane karo remaja. Nalika peneliti wis njelajah konsekwensi kanggo sexting, kurang ngerti babagan tantangan sing diadhepi remaja nalika nggawe keputusan babagan ngirim foto. Nggunakake akun pribadi online sing dikirim dening para remaja, panliten iki nylidiki dilema wanita enom sing dilaporake kanthi ngirim foto telanjang menyang kanca-kancane. Analisis tematik saka 462 crita ngandhakake yen wanita enom nampa pesen sing bertentangan sing ngandhani yen loro-lorone ngirim lan ora ngirim foto.

Saliyane ngirim foto kanthi pangarep-arep entuk hubungan, wanita enom uga nglaporake ngirim foto minangka akibat saka paksaan dening pasangan lanang kanthi panjaluk sing terus-terusan, nesu, lan ancaman. Nom-noman wadon nyoba kanggo navigasi prilaku coercive wong enom nanging asring resorted kanggo selaras. Penolakan asring ditampa kanthi panjaluk utawa ancaman bola-bali. Taktik alternatif umume ora ana ing crita wanita enom, nuduhake yen wanita enom ora duwe alat kanggo sukses ngatasi tantangan sing diadhepi.

Nglatih lokakarya RCGP-akreditasi sing paling pisanan ing Dampak Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik Mei

kelainan

Kita rawuh ing Asosiasi Perawatan Sexual Addiction and Compulsivity (ATSAC) konferensi ing London, Sabtu 27 Januari. Iku cetha saka peserta, utamane terapi seks lan penasihat hubungan, sing ana perlu gedhe lan kepéngin kanggo informasi luwih lengkap babagan impact pornografi internet lan kanggo pilihan perawatan.

TRF seneng nyumbangkan kebutuhan kasebut lan nyedhiyakake lokakarya akreditasi RCGP ing "Dampak Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik" ing Inggris. Lokakarya bakal dilaksanakake ing Mei: 9 May ing Edinburgh; 14 Muga ing London: 16 Muga-muga ing Manchester lan 18 bisa ing Birmingham. Wong-wong iki mbukak profesional kabeh jinis lan nilai 7 CPD poin. Mangga nyebar tembung. Kanggo rincian liyane lan kanggo ndaftar, bukak www.rewardfoundation.org.

Bantuan saka tim NoFap kanggo resolusi Taun Anyar tartamtu

Yen sampeyan ora kejawab iki blog sing dirakit dening tim NoFap, kene 50 alasan kanggo ngeculake porno.

Pengajaran ing Sekolah- Siswa Komentar

Kita duwe wektu sibuk ing wulan Desember mulang ing 3 sekolah, Fettes College, George Watson's College lan St Columba, Kilmacolm. Para siswa seneng duwe kesempatan kanggo ngobrol lan sinau babagan pengaruh pornografi internet ing kesehatan lan potensial kanggo kriminalitas. Girls umume pengin ngerti liyane babagan sesambetan. Bocah-bocah lanang pengin ngerti babagan aturan lan cara ngubengi.

Siswa taun kaping enem utamane kasengsem kanggo krungu bab transisi menyang kuliah utawa universitas ing ngendi ana pengawasan sing kurang wektu lan karya. Panliten kasebut nuduhake yèn sanajan pinter, ketidakmampuan kanggo ngontrol tingkah laku online bisa nyebabake asil ujian sing kurang apik, ngurangi kinerja seksual lan ngurangi kapentingan ing sesambetan nyata.

Akeh sing melu ngleksanani Digital Detox 24 jam nemokake perjuangan. Wong liya gumun marang sing bisa nindakake. Umume siswa mung ngatur sawetara jam utawa ora keganggu nyoba.

Para guru kaget karo asil survey saka pitakonan babagan panggunaan telpon lan rata-rata turu sing direkam siswa. Akeh murid sing ngomong yen dheweke ora cukup turu. Melu internet, utamane ing wayah wengi sing nggawe dheweke rumangsa "kabel lan kesel" ing sekolah sabanjure.

Kene sawetara komentar murid:

S5 murid

"Pancen ngganggu, amarga aku sukses ing N5, nanging aku berjuang karo sing luwih dhuwur"

"Snapchat 'garis-garis' wis dadi kepengin banget, wong luwih peduli karo dheweke tinimbang apa wae. Ora prelu lan pancen nyesel banget. ”

"Aku ora kakehan nggunakake media sosial, aku mung main xbox."

Murid S4

"Aku pracaya wong tuwane wis nggawe keputusan sing bener ora ngidini kula kanggo njupuk telpon nganti amben karo aku. Iku tegese aku ora tau diracuni karo cahya biru lan bisa turu kanthi gampang. Nanging aku isih nemokake dhewe tanpa njupuk telpon nalika aku duwe apa-apa. Bakal dadi menarik kanggo ndeleng efek Detox Digital. "

"Aku pancene bangga lan seneng yen ana wong sing pungkasane ngandhani aku supaya njupuk telpon. Aku malah ora seneng karo telponku, nanging rumangsa ana tekanan saka kanca-kanca supaya terus-terusan. Lan aku mung pengin kita bisa dadi kanca tanpa terus-terusan ing telpon "

Deleng ing situs web kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kita program sekolah.

Cara Ngapikake Dina Valentine

Minangka pangeling kanggo kabeh pembaca, ing hubungan utawa ora, ana sawetara ilmu kanggo jatuh cinta. Happy Valentine's Day teka 14th Februari.

Print Friendly, PDF & Email