Pornografi Verifikasi Umur Prancis

New Zealand

Selandia Anyar saiki ora duwe sistem verifikasi umur kanggo mbatesi akses menyang pornografi utawa materi diwasa liyane kanthi online.

Nanging, pamrentah Selandia Baru ngakoni manawa akses wong enom menyang pornografi online minangka masalah. Sawise riset sing ditindakake dening Kantor Klasifikasi Selandia Baru, ing 2019 langkah-langkah ditindakake kanggo ngatasi iki. Verifikasi umur dudu pilihan pisanan sing ditindakake dening Pamrentah. Nanging, kerja diwiwiti babagan kemungkinan filter 'milih metu' ditugasake kanggo mblokir pornografi ing sambungan internet ing omah. Nanging, proposal iki ora entuk dhukungan lintas partai kanggo macem-macem alasan lan ora maju.

Review Peraturan Konten

Pamrentah Selandia Anyar saiki wis ngumumake a review peraturan isi. Iki wiyar ing ruang lingkup lan bisa nyakup pertimbangan syarat verifikasi umur. Kantor Klasifikasi bakal nggambar riset sing ditindakake kanggo ngandhani kemajuan menyang pendekatan peraturan sing luwih apik lan efektif sing bisa entuk keseimbangan sing luwih apik antarane hak-hak warga New Zealand kanggo ngakses konten, kanthi kabutuhan ndhukung wong enom lan nglindhungi bocah-bocah. . 

Katon ana dhukungan sing signifikan kanggo ide manawa keseimbangan sing luwih apik kudu digayuh. Kantor Klasifikasi nindakake riset karo bocah-bocah umur 14 nganti 17 taun. Ditemokake manawa wong enom Selandia Anyar mikir manawa ana watesan babagan akses menyang pornografi. Nom-noman setuju banget (89%) yen bocah sing umure luwih enom saka 14 ora bisa ndeleng pornografi. Nalika umume (71%) percaya yen akses bocah lan remaja menyang pornografi online kudu diwatesi ing sawetara cara.

Nunggu review sing amba, ana kemajuan sing signifikan ing wilayah liyane. Kampanye informasi publik nampilaken "aktor porno" mbantu ningkatake kesadaran lan perhatian marang masalah kasebut. Pedoman kurikulum sekolah Selandia Baru babagan hubungan lan pendidikan seksualitas saiki kalebu informasi babagan pornografi. Kantor Klasifikasi Selandia Baru saiki nggarap Kamentrian Pendidikan babagan materi pangembangan profesional kanggo mbantu nglengkapi guru supaya bisa melu topik kasebut.

Print Friendly, PDF & Email