Newsletter No. 7 Perayaan Edisi 2018

Sugeng rawuh ing edisi paling anyar News Rewarding. Kita wis crita lan warta kanggo sampeyan. Sampeyan bisa terus nganyari karo feed Twitter biasa lan blog mingguan ing kaca ngarep. Rasakake Monumen Scott sing ajaib ing wayah wengi ing Edinburgh. Kabeh tanggapan welcome kanggo Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.
Ing edisi iki Lokakarya Royal College of General Practitioners-akreditasi Organisasi Kesehatan Dunia ngenali Porn Harms Kontribusi Kita Kanggo Riset Autisme, Porno, lan Seksual Cambridge, Inggris Frankfurt, Jerman Virginia Beach, Amerika Serikat Budapest, Hongaria KARYA ING SCHOOLS MUNGKIN BISA GELO Penghargaan kanggo CEO Penampilan media Julie McCrone saka BBC Alba nyetel gambar karo Ruairdh Maclennan lan Mary Sharpe Salam paling anget kanggo taun 2019
News Lokakarya Royal College of General Practitioners-akreditasi Taun iki kita mlayu ing 10 RCGP-akreditasi lokakarya babagan dampak pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani ing Inggris lan Irlandia. Kita nduwe wong-wong sing mabur wiwit saka Finlandia, Estonia, Belfast lan Walanda. Peserta kalebu GP, psychiatrist, psikolog, mahasiswa, buruh muda, buruh sosial, guru, penasihat, pengacara lan therapist seks.
Tim TRF ing Glasgow karo Katriin Kütt, pendidik seks ing Eesti Tervishoiu Muuseum ing Estonia lan pelatih pemulihan Matthew Cichy saka Belfast Kita padha bungah kanggo partner karo Pusat Pemuda lan Kehakiman Pidana kanggo workshop Glasgow lan perusahaan hukum Anderson Strathern kanggo Edinburgh. Kita uga duwe kemitraan banget ndhukung karo Layanan Konseling Kulon Kidul ing Killarney, kita bakal bali ing wulan Februari amarga akeh permintaan. Kita seneng banget karo minat, semangat lan kepinginan kanggo lokakarya liyane sing kalebu Cork ing Musim Semi. Yen sampeyan pengin kita teka ing wilayah sampeyan, wenehake supaya ngerti nalika kita lagi proses nyetel tanggal lan papan anyar kanggo taun 2019. Darryl lan Mary karo Joy O'Donoghue lan Anna Marie O'Shea saka Pusat Konseling SouthWest ing Killarney Organisasi Kesehatan Dunia ngenali Porn Harms Juni iki Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngenalake "kelainan seksual kompulsif" (CSBD) kanggo pisanan ing Klasifikasi Penyakit Internasional sing anyar sing diresiki (ICD-11). Ndeleng kita blog ing. Dheweke ngatur liwat panitia pilihan ahli sains lan ahli medis sanajan oposisi sengit saka kelompok kapentingan sing disambung karo industri porno multi-milyar kalebu para ahli seks sing nyangkal yen porno uga bisa dadi mbebayani.

Kontribusi Kita Kanggo Riset Yayasan Ganjaran ora mung ngawasi riset anyar babagan efek porno saben dina, nanging uga nyumbang lan nyedhiyakake kasedhiya kanggo para profesional sing kudu ngerti. Kanggo sing pungkasan kita peer-dideleng kertassing nyimpulake panliten kasebut ing 4th Konferensi Internasional on Addictions Behavioural (ICBA) diterbitake ing jurnal profesional Seksualitas Ketagihan lan Compulsivity. Punika kita blog ing. Hubungi kita yen sampeyan pengin akses menyang kertas lengkap. We are pleased kanggo ngumumake yen kertas padha summarizing kertas riset paling anyar saka 5 taun ikith Konferensi ICBA wis dikirimake lan bakal diterbitake, kabeh ana uga, ing awal 2019. Kita bakal ngerti kapan. Autisme, Porno, lan Seksual Kerentanan wong lanang enom ing spektrum autistik, utamane sing nduwe fungsi Sindrom Asperger sing dhuwur, kanggo kecanduan internet wis ditarik perhatian kita. Nalika wong sing duwe kondisi neurologis kaya nalika lair wis disalahké amarga duwe gambar cilik sing ora sopan, mesthi ana akeh kekurangan ing sistem peradilan amarga ngresiki wong kasebut. Kita wis nulis sawetara Blog ing subyek. Delengen kene a Crita Basa. Lelungan karo TRF Cambridge, Inggris CEO kita, Mary Sharpe, diajeni ing Lucy Cavendish College, Cambridge ing wulan Juni taun iki kanthi undhangan Presiden, Jackie Ashley. Maria minangka anggota sekitare. Topik Pornografi Internet lan Otak Remaja tansah dadi penarik wong sing apik lan cukup, sekolah iki seneng banget karo anggota 90 saka universitas lan masyarakat sing nate tepung. Iku salah sijine panemu paling gedhé ing sekolah kanggo dhiskusi umum. Kita banjur nikmati jamuan Formal Hall ing ruang makan kuliah ing ngendi Maria minangka tamu kehormatan. Iku apik kanggo bali ing Cambridge.
Frankfurt, Jerman Kita pracaya (kaya ora Amazon Daftar paling laris) sing buku Gary Wilson Brainmu ing Porno - Pornografi Internet lan Science of Addiction iku buku sing paling apik ing pasar sing ngandharake masalah babagan pornografi internet lan efek ing kesehatan lan sesambetan. Kanthi atusan carita pemulihan lan uga ngandharake ilmu pengetahuan, iku ndadekake subyek gampang diakses. Kanggo mbantu promosi kasebut ing basa-basa liyané (wis ana ing basa Walanda, Arab lan Hungaria, sing isih ana), kita rawuh ing Frankfurt Book Fair ing Jerman. Kita ketemu akeh wong migunani lan pangarep-arep kanggo ngembangake kontak kasebut ing taun sing bakal teka. Virginia Beach, Amerika Serikat Murid-murid padha seneng karo penutur ing Masyarakat kanggo Kamajuan Kesehatan Seksual (SASH) konferensi tahunan iki ing Virginia Beach, Amerika Serikat, ing ngendi kita nggawa para peserta munggah ing tanggal rencana piwulangan kita kanggo sekolah lan aktivitas workshop liyane kanggo profesional. Mary Sharpe, CEO kita, minangka anggota Dewan Direksi organisasi iki lan terus ngupayakake perkembangan ing kalangan profesional ing lapangan iki ing pucuk. Budapest, Hongaria TRF seneng banget diundang menyang Budapest, Hungaria kanggo ngomongake ing konferensi internasional sing diselenggarakake dening Kementerian Kehakiman lan NGO ERGO ing awal Desember. Makalah Maria ana ing babagan pornografi internet ing perdagangan manungsa lan praktik paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut. Ana pamicara eksploitasi seksual lan penyalahgunaan anak saka Paris lan Washington DC.
Dawn Hawkins saka Pusat Nasional Seksual Eksploitasi ing Washington DC
KARYA ING SCHOOLS TRF sing terus mulang yaiku sekolah ing sektor independen lan negara. Rencana piwulang 6 kita lagi ing proses pilot lan luwih apik sadurunge diluncurake kanthi rega sing cukup kanggo sekolah ing taun 2019. CEO kita bakal ngomong babagan hubungan antara pornografi lan sexting ing acara Hub Kebijakan ing 31 Januari 2019.
MUNGKIN BISA GELO Neng kene hlo blog, Panuntun Ibu Tua kanggo Pornografi Internet kanthi informasi babagan sumber daya sing gratis. Iku dianyari kanthi rutin supaya katon kanthi rutin.
Penghargaan kanggo CEO
Mary Sharpe CEO kita dipilih lan dipilih kanggo NatWest WISE100 wanita sing menehi penghargaan kanggo dheweke ing lapangan anyar perintis. Kita bungah yen karya kita wis diwenehi ngerti. Penampilan media BBC (TV lan Radio), Daily Mail, The Times, London Evening News lan papan warta liyane wis nulis babagan karya kita. Ndeleng kita kaca media kanggo rincian liyane. Maria amarga katon ing film dokumenter ing BBC Skotlandia babagan bocah-bocah lan pornografi lan ing BBC ALBA ing Spring. Julie McCrone saka BBC Alba nyetel gambar karo Ruairdh Maclennan lan Mary Sharpe Salam paling anget kanggo taun 2019 Staff lan kanca saka The Reward Foundation pengin pengin sampeyan kabeh sing paling apik kanggo taun 2019. Mangga tindakake kita ing Twitter @brain_love_sex. Yen sampeyan ngerti sapa sing kepengin sinau luwih akeh babagan dampak porno babagan kesehatan lan sesambetan, please nyaranake Brainmu ing Porno - Pornografi Internet lan Science of Addiction.
Salam paling anget kanggo taun 2019 Staff lan kanca saka The Reward Foundation pengin pengin sampeyan kabeh sing paling apik kanggo taun 2019. Mangga tindakake kita ing Twitter @brain_love_sex. Yen sampeyan ngerti sapa sing kepengin sinau luwih akeh babagan dampak porno babagan kesehatan lan sesambetan, please nyaranake Brainmu ing Porno - Pornografi Internet lan Science of Addiction.
https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/brain-studies-on-porn-users-sex-addicts/#brain
 
Hak cipta © 2019 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.   Pengin kanggo ngganti cara nampa email iki?
sampeyan bisa ngupdate pilihan sampeyan or unsubscribe from this list
Print Friendly, PDF & Email