The Autumn Foundation Autumn godhong

Newsletter Nomer 8 Autumn 2019

Rewarding News Logo

Salam! Musim gugur, "musim kabut lan woh-wohan sing subur" wis teka. Muga-muga sampeyan musim panas sing apik lan siyap kanggo istilah anyar mbesuk. Ing ngisor iki ana sawetara warta sing nyenengake lan acara pendidikan sing mbantu sampeyan ing dalan.
 
Kita seneng nyorot rong item khusus:

  1. account anyar, cekak, animasi video bab kenapa verifikasi umur kanggo pornografi perlu; lan
  2. supaya sampeyan ngerti babagan 3 Royal College of General Practitioners (RCGP) -kahanan pelatihan ing pornografi internet lan gangguan seksual ing Oktober lan November.

Ing kaloro kasus kasebut, sampeyan ngajak sampeyan supaya bisa mbiyantu nyebarake informasi liwat Facebook, Twitter utawa apa wae media sosial utawa saluran email sing digunakake. Kita kepengin banget nambah kesadaran babagan video kasebut. Kanthi cara, wong tuwa bisa nonton lan nuduhake anak-anake, guru bisa nuduhake lan ngrembug implikasi karo murid, kesehatan lan profesional kerja sosial bisa nggawe pangguna lan klien ngerti layanan kesehatan lan perlindungan bocah kanggo undang-undang penting iki sing direncanakake kanggo implementasine ing wulan sing bakal teka.

Kabeh saran diwenehake marang Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.
Ing edisi iki
Napa umur verifikasi?  
Pelatihan akreditasi RCGP paling anyar
TRF kanggo Bukak Plancongan Pangajaran kanggo guru, Pagawe Muda lsp.
Konferensi Internasional Enam babagan Ketagihan Prilaku ing Jepang
Kepiye pornografi Menehi Perubahan Iklim
Pamrentah Inggris nyedhiyakake dana £ 30 yuta kanggo nglindhungi korban nyiksa bocah lan nglacak para pelaku
Riset anyar
Deleng Pandhuan kanggo wong tuwa ing pornografi Internet sing dianyari

Napa umur verifikasi?
 

Mangkene kita blog bebarengan karo video kanggo mbukak kabeh.

Kartun lanang nonton porno

Pelatihan akreditasi RCGP paling anyar

Lokakarya babagan pornografi & Disfungsi Seksual

Bengkel sing populer lan murah iki kasedhiya karo unit Pembangunan Profesional Terus sing disetujoni dening Royal College of General Practitioners. Dheweke njupuk Panggonan ing Killarney 25th Oktober, Edinburgh ing dina Rebo 13th Nopember, Glasgow Ana 15th November. Temokake babagan risiko kakehan pornografi sing dienggo kanggo para remaja lan wong diwasa ing pangaruh kesehatan, hukum lan sosial. Kanggo rincian isi liyane, jadwal lan rega ndeleng kene.

TRF kanggo Bukak Plancongan Pangajaran kanggo guru, Pagawe Muda lsp.

Sawise pirang-pirang taun pangembangan kanthi bantuan guru, kepala sekolah, konsultan konsultasi, wong tuwa lan murid, TRF bakal ngluncurake rencana pelajaran sing bisa digunakake dening guru lan buruh pemuda ing minggu sing bakal teka. Dheweke bakal nyakup pelajaran interaktif kanthi judhul kayata: Sexting lan Otak remaja; Sexting lan UU; Pornografi lan Sampeyan; lan Pornografi ing Trial.

Nalika fokus kanggo akeh pendidik seks yaiku babagan persetujuan ngajar, sing penting, akeh ahli setuju manawa iki ora cukup kanggo mbantu ngatasi efek mental saka tsunami materi seksual hardcore sing kasedhiya kanggo bocah-bocah saiki, utamane ing tahap sensitif. pengembangan seksual. Pornografi cepet berkembang amarga kelainan gawe ketagihan

Konferensi Internasional Enam babagan Ketagihan Prilaku ing Jepang

Kanggo tetep smack bang, kanthi perkembangan paling anyar babagan panaliten babagan pornografi internet, TRF rawuh lan ngetokake kertas 2 ing Konferensi Internasional Enam babagan Ketagihan Prilaku ing Yokohama, Jepang ing wulan Juni taun iki. Kita uga melu sesi utama babagan riset paling anyar babagan pornografi internet lan bakal nulis ringkesan kasebut kanggo jurnal sing ditinjau dening para kanca ing minggu-minggu sing bakal teka. Kelainan prilaku seksual sing komprehensif (CSBD), diagnosis anyar ing revisi paling anyar Organisasi Kesehatan Dunia Klasifikasi Penyakit Internasional (ICD-11) dirembug kanthi temenan. Iku migunani kanggo ngerti yen luwih saka 80% wong sing golek perawatan kanggo CSBD duwe masalah sing gegandhengan karo porno tinimbang masalah kecanduan jinis tradisional kayata tumindak karo macem-macem mitra utawa buruh seks sing biasane.

Kepiye pornografi Menehi Perubahan Iklim

Porn minangka industri gedhe. Penyedhiya siji stream luwih saka 110 yuta video porno definisi dhuwur. Iku alesan kanggo nggunakake energi akeh banget. Deleng sinau anyar sing penting iki dening klompok Prancis babagan jumlah pornografi internet sing kontribusi kanggo CO2 emisi lan owah-owahan iklim. Porn wis nyumbang 0.2% kabeh emisi gas omah kaca. Kanggo saben meter tingkat segara mundhak, porno bakal nyumbang 2 milimeter. Porn nyebabake karusakan ing saindenging jagad!

Video online sing ora bisa dikepengini

Pamrentah Inggris nyedhiyakake dana £ 30 yuta kanggo nglindhungi korban nyiksa bocah lan nglacak para pelaku

Asring lali karo kepiye kecanduan ing pornografi internet sing nyebabake kenaikan planggaran seksual ing bocah. Iku apik yen dhuwit iki kasedhiya kanggo mbantu nyegah lan ngajari masarakat babagan risiko akses gampang kanggo kabeh jinis pornografi internet lan risiko kenaikan. Deleng crita lengkap kene.

Riset anyar

Prediksi, Pola, lan Efek Timer Konsumsi Pornografi di Siswa Polandia: Studi Lintas Sektor (2019)
Sinau gedhe ing Polandia (n = 6,463) tumrap siswa kuliah pria & wanita (umur median 22 taun) nglaporake tingkat kecanduan porno sing cukup dhuwur (15%), nambah panggunaan porno (toleransi), gejala penarikan, lan hubungan seksual & hubungan seksual masalah.

Kutipan terkait:

Efek ala sing digunakake ing babagan pornografi yaiku: perlu kanggo stimulasi maneh (12.0%) lan rangsangan seksual liyane (17.6%) kanggo nggayuh orgasme, lan penurunan kepuasan seksual (24.5%) ...

Panaliten saiki uga nuduhake manawa eksposisi awal bisa ana gandhengane karo desensitisasi potensial kanggo stimulasi seksual kaya sing dituduhake ana stimulasi luwih dawa lan stimulasi seksual sing dibutuhake kanggo nyedhot orgasme nalika nggunakake materi sing eksplisit, lan nyuda kepuasan seksual...

Ana macem-macem pola pola pornografi sing kedadeyan sajrone wektu cahya dilaporake: ganti menyang jinis novel bahan eksplisit (46.0%), nggunakake bahan sing ora cocog karo orientasi seksual (60.9%) lan kudu nggunakake liyane materi nemen (kasar) (32.0%).

Deleng nganyari Pandhuan Wong Tua GRATIS kanggo Pornografi Internet

Pandhuan wong tuwa kanggo porno Internet

Hak cipta © 2019 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Print Friendly, PDF & Email