Warta Menehi Nomer 9 Musim Panas 2020

Newsletter Nomer 9 Spring 2020

Sugeng Rawuh ing Spring! Muga-muga sampeyan bisa ngrasakake cuaca sing apik lan ngatasi lingkungan sing aneh sing kita lakoni ing Musim semi iki. Tetep aman
 
Ing The Reward Foundation, kita wis njupuk kesempatan kanggo kesenjangan ing buku harian kanggo nggayuh sawetara lapangan kerja kalebu buletin iki. Ahem! Ing ngisor iki sawetara kegiatan sing nggawe kita sibuk sawetara wulan kepungkur: nampilake lokakarya lan ceramah ing macem-macem papan; sinau riset anyar; ngasilake makalah riset dhewe; ngomong ing sekolah lan wartawan lan ngrencanakake strategi kita ing taun ngarep. Nyenengake, nyenengake lan luwih nyenengake.
 
Saliyane sorotan warta, kita wis milih sawetara blog sawetara wulan kepungkur yen sampeyan ora kejawab ing situs web. Mangkene link menyang dhaptar utama  Blog

Gampang banget nglampahi wektu luang kanggo fretting lan ruminasi babagan sisih negatif wektu iki. Dadi kanggo ngrampungake keseimbangan, ing ngisor iki sawetara aphorisme supaya pikirane positif:

"Aku tresna sampeyan karo napas, eseman, nangis kabeh uripku!"  dening Elizabeth Browning

"Katresnan iku kabeh sing ana ing kita, siji-sijine cara kanggo nulungi wong liya." dening Euripides

"Katresnan sing durung diwasa ujar: 'Aku tresna sampeyan amarga aku butuh sampeyan.' Katresnan sing mateng ujar: 'Aku butuh sampeyan amarga aku tresna karo sampeyan.' " dening E. Fromm

 Kabeh saran diwenehake marang Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Bremy News kanggo Spring 2020

Dokumentasi Anyar dening wong tuwa kanggo Efek porno tumrap bocah-bocah

Mlebu kanggo Vimeo menyang nonton Trailer kanggo dokumentasi anyar iki sing ditindakake dening wong tuwa ing Selandia Anyar. Ibu yaiku Skotlandia. 

Cuplikan kasebut gratis, nanging kanggo ndeleng video sing ndasari regane sawetara dolar. Rob lan Zareen nggawe anggaran kanthi nggunakake sepatu kanthi katrampilan lan tekad sing gedhe, mula tuku yen sampeyan bisa. Matur nuwun

Poster kanggo Anak-anak Kita Online. Porn, Predator lan Cara supaya aman.
BBC Skotlandia: Sangang - Strangulasi Seksual

Ing Desember taun kepungkur, BBC Scotland The Nine ngewawancarai TRF kang Mary Sharpe babagan kenaikan kasus stres seksual sawise matine Grace Millane ing New Zealand. Waca wawancara kene.

Mary Sharpe, Jenny Constable, Martin Geissler lan Rebecca Curran
Mary Sharpe, Ketua Yayasan Ganjaran lan wartawan Jenny Constable, kanthi host studio Nine Martin Geissler lan Rebecca Curran

Kasus sedhih iki ora dadi terisolasi lan luwih rumit tinimbang sing luwih dhisik. Miturut survey taun 2019 dening The Sunday Times kaping pindho amarga akeh wanita enom sing umure 22 taun (Generation Z) milih jinis kasar lan BDSM (budak, dominasi, sadisme lan masochism) minangka bentuk porno sing paling disenengi dibandhingake karo bocah enom. Iki nyebabake masalah gedhe kanggo pengadilan ing kasus serangan seksual nalika nimbang, yen ana persetujuan sejatine tumindak seksual, yaiku BDSM.

Dina Valentine ing Belfast

Kita seneng karo resep-resep anget sing ditampa ing dina Valentine ing Lisburn, cedhak Belfast. Kita teka ing Minggu Kesehatan Seksual Irlandia Lor. Ana pirang-pirang ahli profesional sing apik banget ing sektor kesehatan lan sosial. Kita nampilake topik "Pornografi Internet lan Disfungsi Seksual." Maneh, kita ora kaget amarga akeh wong GP, lanang lan wadon, ora ngerti sesambungan ing antarane panggunaan pornografi internet sing dhuwur lan disfungsi seksual ing wong enom. Dheweke kepengin ngajak kita luwih akeh.

TRF ing Pusat Civic Lagan Valley, Lisburn ing Irlandia Lor.
TRF ing Pusat Livan Lembah Lagan, Lisburn ing Irlandia Lor.
Rungokake ahli kecanduan

Sampeyan pancene migunani nalika sampeyan butuh wektu ngrungokake lan sinau saka loro profesor psikologi kasebut. Kent Berridge saka Universitas Michigan, AS lan Frederick Toates saka Universitas Terbuka ing Inggris dadi ahli kecanduan. Apa sing nyebabake motivasi, kesenengan lan rasa nyeri? Penting banget kanggo ngerti kepiye anak lan nom-noman kita ketagihan pornografi, game, judi lan liya-liyane. Iki minangka langkah pertama supaya bisa mbantu dheweke urip sehat ing mbesuk. 

Profesor Kent Berridge lan Profesor Frederick Toates
Profesor Kent Berridge lan Frederick Toates
Pengajaran ing Skotlandia

Kita pancen seneng ngatur bengkel sewengi dina sing kaping 17th Maret ing Kilmarnock sadurunge kunci ditahan. Judhul kasebut yaiku "pornografi Internet lan Kuda Gendered".
 
Fakta menarik sing muncul saka bengkel sadurunge karo Dewan iki yaiku sing nindakake pelanggaran seks lan wong-wong sing nuntut karo kekerasan domestik dianggep beda karo panguwasa hukum. Contone, ana macem-macem alat penilaian resiko kanggo saben kategori lan ora ana masalah kecanduan pornografi sing nate dianggep. Kanthi nggawe link babagan panggunaan pornografi internet sing komprehensif bisa nyebabake keputusan keputusan, agresi lan impulsitas ing sawetara pangguna, buruh keadilan keadilan kriminal bisa nemokake intervensi sing luwih apik kanggo mbantu nyuda insiden kekerasan domestik bakal maju. Pangguna porno abot bisa nyebabake kekerasan domestik lan planggaran seksual. Muga-muga bisa nggarap Dewan iki mengko ing taun iki.

Logo Dewan Wétan Ayrshire

Video sing nyenengake, ringkes kanggo bocah kabeh umur!

Yayasan Reward minangka bagean saka konsorsium organisasi. Kita nglaporake pamrentah Inggris kanggo nindakake aturan Verifikasi Age kanggo situs porno. Kirimake video iki menyang akeh bocah, wong tuwa, organisasi pemuda, Anggota Parlimen, pengaruhe media sosial amarga bisa ndhukung pesen kasebut.Goleki kene:  https://ageverification.org.uk/

Verifikasi Umur kanggo Porn

Blog Spring

"Capping"?

"Capping" yaiku babagan nggoleki bocah-bocah supaya tumindak ora cocog, umpamane, nalika isih urip. Banjur tanpa kawruh bocah, gambar utawa rekaman prilaku sing ora cocog "dijupuk". Sabanjure digunakake kanggo extort utawa sextort korban. Pedofil lan predator seksual liyane yaiku cappers sing angel banget, nanging uga wong sing ora duwe kepentingan seksual ing bocah-bocah. Dheweke mung golek cara sing gampang kanggo golek dhuwit utawa barang. Iki bisa dadi ngganggu kanggo bocah-bocah sing ora ngerti cara ngatasi ancaman kasebut.

Penutupan motret gambar anak sing terus-terusan kanggo tujuan eksploitasi
Ageng porno Nggolek Modhal ing Pandemi

"Ing krisis, industri porno nambah liyane kasusahan manungsa. Pornhub wis nggawe konten premium gratis ing saindenging jagad. " Ndeleng lan adol wis rocketed minangka asil…
"Ing film taun 1980 Pesawat!, pengawal lalu lintas udhara Steve McCroskey berjuang kanggo nuntun pesawat sing kru kabeh wis diantemi keracunan pangan kanggo safety. "Kayane aku milih minggu sing salah kanggo mandheg ngrokok," ujare, kringet banget. Mengko, dheweke nambah manawa uga minggu sing salah "nyingkirake amphetamin" lan maneh "minggu salah kanggo mandheg lem."

Gambar dening Sebastian Thöne saka Pixabay
WePROTEK Global Alliance

Para wong tuwa asring takon apa pemerintah sing kudu ditindakake kanggo nyuda resiko gawe piala online kanggo anake. Blog iki ngenalake sawetara pemain sing paling penting, kalebu aliansi global WePROTECT.

Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Global Alliance lan klompok "Lima Mata"

WePROTEK Global Alliance
Sexting lan UU

Para wong tuwa bisa uga kaget amarga sexting konsensual nyebar, sexting coercive uga umum. Panliten nuduhake manawa kena pengaruh porno nonton amarga nyengkuyung bullying, manipulasi lan ngapusi. Blog iki kalebu kaca kita dhewe babagan sexting lan tanggung jawab hukum. Uga nduweni artikel sing menarik saka koran The Guardian.  

Pandhuan wong tuwa sing gratis kanggo porno Internet

Ditutup ing omah nalika pandemi, akeh bocah sing gampang ngakses internet bakal ngakses materi diwasa. Iki bisa uga katon kaya nyenengake, nanging efek kasebut bakal ditrapake ing wektu sing tepat. Yen sampeyan dadi wong tuwa, luwih becik sinau babagan cara ngobrol karo bocah-bocah babagan pornografi. Ora kaya porno jaman biyen. Ndeleng kita Panduan Wong Tua Gratis kanggo Pornografi Internet kanggo macem-macem video, artikel, buku lan sumber daya liyane. Sampeyan bisa mbantu nduwe obrolan sing angel.

Pandhuan wong tuwa sing gratis kanggo pornografi Internet

Yayasan Ganjaran ing Twitter

Twitter TRF @brain_love_Sex

Mangga tindakake The Reward Foundation ing Twitter @brain_love_sex. Ing kana, sampeyan bakal nemokake update anyar babagan riset lan pangembangan anyar ing lapangan iki.

Print Friendly, PDF & Email