Juli 2020

Verifikasi Umur 10 lan Khusus KTT Global

Rewarding News Logo

Juli 2020 mbuktekaken wulan sing apik tenan kanggo TRF, kanthi rong proyek internasional utama bakal ngasilake. Kita ndhukung dorongan kanggo undang-undang verifikasi umur kanggo pornografi ing Inggris lan ing saindenging jagad kanthi Laporan Konferensi Verifikasi Umur. Ing wektu sing padha, kita nyumbang akeh elemen kanggo debat global babagan pornografi liwat partisipasi ing Koalisi 2020 kanggo Mungkasi KTT Eksploitasi Seksual.

Summit global

Yayasan Ganjaran melu ing Koalisi 2020 kanggo Ngakhiri KTT Global Online Eksploitasi Seksual antara 18 lan 28 Juli. Kita nyedhiyakake telung diskusi: pornografi Internet lan otak remaja; Pornografi Internet lan Pangguna Kelainan Spektrum Autisme lan Kabutuhan Sinau Khusus; lan Peta Jalan Kanggo Riset Mbesuk Nggunakake pornografi Masalah. Kanthi 177 pamicara lan luwih saka 18,000 pamiarsa saka luwih saka 100 negara, iki minangka acara paling gedhe ing lapangan iki.

Warta sing apik yaiku konferensi kasebut GRATIS kanggo dirawuhi. Yen iki narik minat sampeyan, klik kene kanggo ndaftar dina iki lan gabung karo pengalaman apik tenan iki.

Pornografi Internet lan Otak Remaja

Mary Sharpe minangka pembicara konferensi sing ditampilake ing diskusi paling gedhe dina 27 Juli.

Yayasan Ganjaran mbukak Stand Exhibitor ing konferensi iki. Ana kompetisi kanggo menang salah siji saka limang salinan buku Gary Wilson - Brain Your Porn.

23/24 Juli 2020

27/28 Juli 2020

Verifikasi Umur kanggo pornografi

Ing wulan Juni 2020, Yayasan Ganjaran nggabungake konferensi virtual babagan Verifikasi Umur. Mitra utama kita yaiku John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi amal Anak Inggris babagan Keamanan Internet. Subyek kasebut yaiku kabutuhan undang-undang verifikasi umur pornografi. Acara kasebut kalebu para pendukung kesejahteraan bocah, pengacara, akademisi, pejabat pamrentah, ahli ilmu saraf lan perusahaan teknologi saka rong puluh sanga negara. Iki diterbitake laporan akhir.

Konferensi kasebut ditinjau:

  • Bukti paling anyar saka bidang neurosains sing nuduhake efek paparan pornografi sing gedhe ing otak remaja
  • Akun saka luwih saka rong puluh negara babagan kepiye kabijakan publik babagan verifikasi umur online kanggo situs web pornografi
  • Saiki kasedhiya teknologi sing beda kanggo nindakake verifikasi umur
  • Strategi pendidikan kanggo nglindhungi bocah supaya bisa ngrampungake solusi teknis

Anak duwe hak nglindhungi saka gawe piala lan negara duwe kewajiban legal kanggo menehi. Luwih saka iku, bocah duwe hak legal kanggo menehi saran apik. Lan hak kanggo pendhidhikan umur sing cocog babagan seks lan bagean sing bisa ditindakake ing sesambetan sing sehat lan seneng. Iki paling kasedhiya ing konteks kerangka pendhidhikan lan kesehatan masyarakat. Bocah-bocah ora duwe hak pornografi.

Teknologi verifikasi umur wis maju nganti ana sistem sing bisa diukur lan terjangkau. Dheweke bisa matesi akses kurang saka 18 taun menyang situs porno online. Iki ditindakake nalika ing wektu sing padha ngurmati hak privasi wong diwasa lan bocah.

Verifikasi umur dudu peluru perak, nanging mesthi wae a peluru Lan peluru sing dituju langsung nolak para pedagang pornografi online ing jagad iki apa wae peran kanggo nemtokake sosialisasi seksual utawa pendhidhikan seksual para mudha.

Pamrentah ngalami tekanan sawise njupuk keputusan Pengadilan Tinggi

Siji-sijine masalah penyesalan ing Inggris saiki yaiku kita isih durung ngerti persis kapan langkah verifikasi umur sing disepakati dening Parlemen ing 2017 bakal ditrapake. Minggu kepungkur Keputusan ing Pengadilan Tinggi bisa uga kita maju.

John Carr, OBE, "Ing Inggris, aku njaluk Komisioner Informasi kanggo miwiti investigasi kanthi tujuan kanggo ngamanake teknologi verifikasi umur sing paling awal, kanggo njaga kesehatan mental lan kesejahteraan anak-anak kita. Ing saindenging jagad, kolega, ilmuwan, pembuat kebijakan, amal, pengacara lan wong sing peduli karo perlindungan bocah uga nindakake kaya laporan konferensi iki. Wayahe tumindak saiki. ”

Print Friendly, PDF & Email