Rewarding News Logo

Ora Ana 11 Autumn 2020

Warta Ganjaran No. 11

Salam! Bareng swasana dadi adhem, kita duwe warta gedhe ing newsletter iki kanthi barang sing apik banget kanggo anget atimu, uga sawetara sing luwih peteng kanggo menehi inspirasi kanggo tumindak sing luwih gedhe. Kita njupuk foto ing ndhuwur nalika mlaku menyang Irlandia ing musim gugur pungkasan. Iki ngelingake mawar Tralee sing misuwur. Kabeh tanggapan welcome kanggo Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Bukak 7 rencana pelajaran gratis

Warta Ganjaran No. 11

Warta Gedhe! Yayasan Ganjaran seneng ngumumake peluncuran rencana pelajaran inti babagan Internet pornografi lan Sexting kanggo sekolah menengah, kanthi gratis. Kasedhiya Edisi Inggris, Amerika lan Internasional. Pelajaran kasebut cocog karo pandhuan pemerintah (Inggris lan Skotlandia) babagan hubungan lan pendidikan seks lan saiki wis siyap disebar. Pendekatan unik kita fokus ing otak remaja. Yayasan Ganjaran wis disertifikasi dening Royal College of General Praktisi kanggo taun kaping 7 minangka panyedhiya pelatihan terakreditasi ing 'pornografi lan Disfungsi Seksual'.

Napa prelu kasebut?

"Saka kabeh kegiatan ing internet, porno duwe potensi sing paling gampang ketagihan, " ujare ahli ilmu saraf Walanda Meerkerk dkk.

Napa dheweke bebas?

Kaping pisanan, kekurangan ing sektor publik sajrone dasawarsa kepungkur tegese sekolah ora duwe dhuwit kanggo pelajaran tambahan. Kapindho, wektu tundha sing ora disengaja kanggo ngetrapake undang-undang verifikasi umur (waca crita ing ngisor iki) sing bakal nyegah bocah cilik kesandhung karo materi diwasa, mesthi nyebabake tambah akeh akses menyang porno gratis, streaming, hardcore nalika pandemi kasebut. Kanthi mangkono, para sing paling mbutuhake bisa ngakses materi independen adhedhasar riset ilmiah paling anyar.

Tulung supaya sampeyan nyebar babagan pelajaran. Yen sampeyan pengin nulungi misi ing donasi, tombol Sumbangan anyar bakal enggal kasedhiya. Deleng pelajaran kene. Deleng uga ing kita blog ing wong-wong mau kanggo pitepangan cepet.

Apa tresna?

Warta Ganjaran No. 11

Iki minangka animasi sing nyenengake video disebut, "Apa katresnan?" minangka pangeling babagan apa sing kudu digatekake lan kepiye prekara-prekara sing cilik. Kita ora kudu ngerteni target iki lan mung fokus ing risiko babagan panggunaan porno. Nurture katresnan uga penting.

Katresnan lan Kekuwatan Tutul Tutul

Warta Ganjaran No. 11

Sentuhan maha penting kanggo kesejahteraan kita amarga nggawe kita rumangsa aman, dirawat lan kurang ditekan. Kapan sampeyan terakhir disentuh? Kanggo ngerteni luwih lengkap, BBC nganakake survey Tes Tutul babagan pangertene sing durung diteliti iki. Survei diwiwiti antara Januari lan Maret taun iki. Meh 44,000 wong melu saka 112 negara beda. Ana seri program lan artikel babagan asil survey. Ing ngisor iki minangka sorotan kanggo sawetara item sing diterbitake:

Telung tembung sing paling umum digunakake kanggo nggambarake tutul yaiku: "panglipur", "anget" lan "katresnan". Apike banget yen "nyenengake" lan "anget" kalebu telung tembung sing umum digunakake ing saben wilayah ing saindenging jagad.

  1. Luwih saka setengah wong mikir yen dheweke dudu cukup tutul ing uripe. Ing survey, 54% wong ujar manawa ora duwe sentuhan ing urip lan mung 3% ujar yen akeh banget. 
  2. Wong sing seneng tutul interpersonal cenderung duwe tingkat kesejahteraan sing luwih dhuwur lan tingkat kesepian sing luwih murah. Akeh panliten sadurunge uga nuduhake manawa sentuhan konsensual apik kanggo fisiologis lan psikologis. 
  3. Kita nggunakake macem-macem jinis serat saraf kanggo ndeteksi macem-macem jinis tutul.
Saraf khusus

"Serat saraf cepet nanggapi nalika kulit kita ditusuk utawa dicucuk, ngirim pesen menyang area otak sing diarani korteks somatosensori. Nanging ing taun-taun pungkasan, ahli ilmu saraf Profesor Francis McGlone wis sinau jinis serat saraf liyane (sing diarani serat C aferen) sing nganakake informasi udakara sèket puluh kacepetan liyane. Informasi kasebut dikirimake menyang bagean otak sing beda sing diarani korteks insular - area sing uga ngolah rasa lan emosi. Dadi, kenapa sistem alon iki dikembangake uga sing cepet? Francis McGlone percaya yen serat sing alon ana ing kono kanggo ningkatake ikatan sosial kanthi cara ngelus kulit. ”

'Breath Play' aka Strangulasi mundhak cepet

Warta Ganjaran No. 11

Bentenipun, jinis tutul seksual sing luwih ala ana ing antarane wong enom. Apa sing diarani industri porno lan para pimpinane minangka 'play online' utawa 'ambegan napas' saengga bisa uga aman lan nyenengake. Ora. Jeneng asline yaiku nyekeli non-fatal.

Dr Bichard minangka klinis ing Layanan Cedera Otak Wales Utara. Dheweke nyritakake babagan "macem-macem cilaka sing disebabake dening strangulasi non-fatal sing bisa uga kalebu serangan jantung, stroke, keguguran, inkontinensia, gangguan tutur, kejang, kelumpuhan, lan bentuk cedera otak jangka panjang liyane." Waca kita blog ing.

Konferensi Virtual Verifikasi Umur Juni 2020

Pornografi Konferensi Verifikasi Umur 2020

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye cara nyuda akses bocah menyang jinis pornografi sing glamourises kekerasan seksual, sampeyan bisa uga seneng. Yayasan Reward nggarap musim panas karo John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi amal Anak Inggris babagan Keamanan Internet, kanggo nggawe Konferensi Virtual Verifikasi Umur pertama babagan pornografi. Acara kasebut ditindakake luwih saka 3 dina setengah ing wulan Juni 2020 kanthi luwih saka 160 peserta saka 29 negara. Pengacara kesejahteraan bocah, pengacara, akademisi, pejabat pamrentah, ahli ilmu saraf lan perusahaan teknologi kabeh melu. Waca kita blog ing. Iki minangka laporan akhir saka konferensi.

Panduan Wong Tua Gratis kanggo Pornografi Internet

Warta Ganjaran No. 11

Kita mutusake babagan pandhuane wong tuwa kanthi rutin nalika ana informasi anyar sing bakal ditambahake. Isine tips, video lan sumber daya liyane kanggo mbantu wong tuwa ngerti sebabe porno saiki beda karo porno ing jaman biyen, mula mbutuhake sing beda pendekatan. Contone, ana situs web lan buku, kanggo mbantu wong tuwa ngobrol kanthi bocah-bocah.

"Kita terus-terusan nindakake"

Aristotle

Print Friendly, PDF & Email