Rewarding News Logo

Ora Ana 12 Winter 2021

Venice Mardi Gras 2021

Iki Mary Sharpe sawetara taun kepungkur sing tuku topeng ing Venesia nalika festival Mardi Gras. Minangka asil energi musim semi sing seger, kita nggawa akeh warta lan informasi kanggo menehi inspirasi menyang taun 2021 sing ngarep-arep lan luwih seneng. Kabeh saran diwenehake menyang Mary Sharpe: mary@rewardfoundation.org.

Kepiye Dheweke Nggawe Meragukan Kabeh- Swara BBC

No 12 mangu-mangu

Kepiye Dheweke Nggawe Meragukan Kabeh minangka seri apik banget ing BBC Sounds dening wartawan Peter Pomerantz. Ing perusahaan kasebut, dheweke nemokake kepiye perusahaan pirang-pirang dolar nggawe keraguan ing pikirane masarakat. Tehy nindakake iki supaya kita ora bisa takon babagan prakteke lan pengaruh produke kanggo kesehatan.

Ing taun 1950-an Big Tobacco nggawe "playbook". Iki minangka set taktik sing digunakake ing media kanggo nyebabake kebingungan lan keraguan. Wartawan asring ora duwe wektu utawa ora bisa ngerti bantahan ilmiah sing digunakake para pakar industri kanggo ngilangi aroma kasebut. 

Seri iki ora nutupi pornografi internet, sanajan kita ngerti sejatine manawa industri nggunakake buku dolanan lan teknik sing padha kanggo nggawe pangguna lan masarakat umume ora duwe aroma babagan pornografi. Muga-muga Pak Pomerantz bisa nambah ambisi industri ing mbesuk kanggo nyakup Big Tech, utamane Big Porn.

Limang basa katresnan - Alat Hubungan

Nomer 12 Lima basa tresna

Katresnan? Iki misteri.

Nanging salah sawijining cara kanggo mbantu nemtokake yaiku nggunakake limang basa katresnan. Gunakake alat hubungan iki kanggo nambah katresnan sampeyan. Suzi Brown, konsultan pendhidhikan Yayasan Ganjaran, nerangake ing ngisor iki babagan cara nggunakake kanggo keuntungan.

MindGeek, perusahaan porno paling gedhe ing donya sing ditantang dening Komite Etika Parlemen Kanada

Ora ana 12 Pornhub 2021

MindGeek, perusahaan induk situs web pornografi online Pornhub, nemoni pengawasan kanggo menehi peran - lan entuk bathi saka - pelecehan lan eksploitasi seksual bocah. Eksekutif kasebut ditakokake karo Komite Etika Dewan Parlemen Kanada ing wiwitan Februari 2021. Waca kene kanggo katrangan luwih. Pranala iki kanggo kutipan sing nyata.
 
Kita percaya manawa iki pertama kaline supplier pornografi komersial utama kudu nerangake tumindak kasebut marang anggota parlemen ing ngarep umum.

Sapa sing Ndhukung Kita Saiki Kanggo Mbahas pornografi Internet?

Sanajan bisa uga ora bisa nindakake praupan kanthi pasuryan karo publik nalika dikunci, kita sibuk ing Zoom.

Yayasan Budaya Anyar Countercultural

Mary melu diskusi panel karo Forum Budaya Anyar Counterkultur seri. Program kasebut diarani Kepiye kita kuwatir babagan porno? ing pertengahan Februari. Diselenggarakake dening mantan politikus Peter Whittle lan saiki wis katon meh 10,000 pamirso.

Ing Pacelathon karo...Unit pengamanan firma ukum London Farrer & Co ngundang Mary Sharpe kanggo melu "In Conversation with ...." seri kanggo ngrembug babagan pornografi internet lan wong enom karo mitra Maria Strauss. Pancen mudhun banget. Akibate, ana rong organisasi pengamanan sing ngajak kita uga ngomong karo para anggota.

Nomer 12 Bapak Jaringan Skotlandia

Ing pungkasan Januari Darryl Mead ngomong karo Fathers Network Skotlandia Disfungsi Seksual lan Internet. Tanggal 11 Maret jam 10.00, Mary dijadwalake arep ngobrol karo dheweke Wektu layar lan Otak Remaja. Waca Bapak Jaringan Skotlandia kanggo rincian sesi.

Riset Highlights

Ora Ana 12
Kurang kapasitas flirting nggawe wong dadi jomblo sing ora disengaja

Abstrak:
Proporsi populasi sing akeh sacara ora sengaja dadi lajang; yaiku, dheweke kepengin dadi hubungan sing akrab, nanging dheweke nemoni kangelan. Makalah sing saiki nyoba mbiji sawetara kemungkinan prediktor fenomena iki. Luwih khusus, ing conto wanita lan pria sing nganggo basa Yunani 1228, kita nemokake manawa peserta sing ngetung kurang kapasitas mainane, kapasitas kanggo ndeleng sinyal minat lan gaweyan kawin, umume dadi siji-sijine kanthi sukarela tinimbang hubungan intim, lan ngalami mantra maneh jomblo. Waca Kombinasi sing ora sacara sukarela lan panyebabe: Efek kapasitas flirting, gaweyan kawin, pilihan lan kapasitas kanggo ndeleng sinyal minat

Bukti Keuntungan saka "Urip maneh" kayata mandheg porno

Abstrak:
Akeh wong sing nggunakake forum online nyoba nyingkiri pornografi (kanthi istilah "reboot") amarga ana masalah sing ana hubungane karo pornografi. Panliten kualitatif saiki nyinaoni pengalaman fenomenologis ing pantang ing antarane anggota forum "reboot" online. Total 104 jurnal abstinensi dening anggota forum pria dianalisis kanthi sistematis nggunakake analisis tematik.

Total papat tema (kanthi total sangang subtema) metu saka data: (1) pantang minangka solusi kanggo masalah sing gegandhengan karo pornografi, (2) kadang-kadang pantang katon mokal, (3) pantang bisa dipikolehi kanthi sumber daya sing pas, lan (4) pantang menehi bathi yen tetep karo. Alesan utama anggota kanggo miwiti "reboot" kalebu kepinginan kanggo ngatasi kecanduan pornografi lan / utawa nyuda konsekuensi negatif sing dianggep amarga nggunakake pornografi, utamane kesulitan seksual. Pengalaman "Reboot" pornografi: Analisis Kualitatif Jurnal Abstinensi ing Forum Pantang Pornografi Online (2021)

Panaliten pamrentah Inggris babagan pornografi lan prilaku seksual sing mbebayani

Masalah kekerasan tumrap wanita lan bocah-bocah wadon ing masarakat saiki pancen serius. Angka kanggo panganiaya rumah tangga, mencekik seksual sing ora fatal lan bejat lan pelecehan seksual umume terus meningkat kanthi tingkat sing nguwatirake, utamane ing kunci. Rong kajian literatur sing bubar diterbitake babagan hubungane panggunaan pornografi lan prilaku seksual lan tindak tanduk sing mbebayani kanggo kaping pisanan njaluk pandangan para pekerja garis depan sing ngatasi wong-wong sing dileceh lan pelaku. Tinjauan kasebut nemokake ing ngisor iki: manawa mayoritas buruh garis depan sing ngatasi pornografi kasebut kanthi spontan nyebutake pornografi minangka faktor pengaruh kanggo tumindak lan tumindak seksual sing mbebayani tumrap wanita lan bocah-bocah wadon. Ndeleng kene kanggo katrangan luwih.

Media sosial lan depresi

Wis akeh obrolan ing taun-taun pungkasan babagan panggunaan media sosial (SMU) sing ana gandhengane karo depresi. Panaliten anyar iki ing American Journal of Preventive Medicine nyaranake bisa uga. Kita ndeleng panggunaan media sosial ing rencana pelajaran gratis babagan Sexting, Pornografi & Otak Remaja. Kita asring nyawang depresi Mental Efek Porn. Panaliten anyar iki nyinaoni 990 wong Amerika umur 18-30 taun sing ora nandhang sungkowo ing wiwitan panliten kasebut. Banjur dites maneh nem wulan mengko. Panggunaan Media Sosial Baseline: "ana gandhengane karo depresi kanthi kuat lan mandhiri sajrone 6 wulan sabanjure. Nanging, ora ana hubungane antara anané depresi ing wiwitan lan paningkatan SMU sajrone 6 wulan sabanjure. ”

Waca kene kanggo katrangan luwih.

Lawakan nomer 12
Print Friendly, PDF & Email