Rewarding News Logo

Ora Ana 14 Autumn 2021

Salam kabeh. Nalika ngresiki sinar srengenge pungkasan sing pungkasan sadurunge hawa salju tiba musim salju, iki ana warta nyenengake babagan kedadeyan ing bidang seks, katresnan lan internet.

Ing TRF, kita wis sibuk sawetara wulan kepungkur. Sampeyan bisa maca babagan makalah riset anyar babagan kekerasan seksual. Menehi rekomendasi kanggo sawetara kabijakan pamrentah anyar kanggo ngatasi kahanan kasebut. Kita duwe panelitian anyar babagan disfungsi seksual sing kena porno ing pria enom karo kuis kanggo mbantu pangguna ngerti yen butuh pitulung. Kita duwe asil sing ngganggu saka survey Finlandia babagan panggunaan porno ing kalangan bocah enom. Suwene musim panas, Tim Yayasan Ganjaran wis fokus ing sekolah; nyiapake musim konferensi lan ngasah profil media sosial kita. Ing edhisi iki, kita uga duwe blog tamu bonus, saka ahli keamanan bocah online, John Carr OBE, babagan inisiatif anyar Apple kanggo ngenali lan ngemot materi planggaran seksual bocah.

Mary Sharpe, CEO


Rewarding News Riset TRF anyar

Panas saka pers! Riset anyar dening The Reward Foundation

Deleng kertas sing ditinjau rekan anyar dening The Reward Foundation, kanthi judhule “Gunakake Pornografi bermasalah: Pertimbangan Kebijakan Hukum lan Kesehatan”Ing jurnal Laporan Ketagihan Saiki. Kanggo maca abstrak ndeleng kene. Kanggo maca lan nuduhake kertas lengkap, gunakake link iki https://rdcu.be/cxquO.

CEO kita Mary Sharpe lan Ketua kita Dr Darryl Mead masing-masing bakal menehi pidato kasebut ing puncak virtual Kanada Connect to Protect ing pertengahan Oktober. Deleng item 6 ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

Yen pamrentah lan kulawarga ora ngerti risiko tumrap bocah sing gampang ngakses pornografi, iku anyar survey saka Finlandia disebutake. Kanthi luwih saka 10,000 responden, survey nuduhake manawa bocah-bocah umure isih enom kena porno. Temuan utama yaiku 70% ujar yen dheweke pisanan ndeleng materi pelecehan seksual bocah nalika umur 18 taun. Saka 40%, ujar manawa ana ing sangisoré 13 taun nalika pisanan nduwe gambar bocah-bocah ilegal.

Luwih saka 50% wong-wong sing ngakoni nonton bocah cilik online, ujar manawa dheweke ora golek gambar kasebut nalika pisanan entuk materi ilegal.

Nalika ditakoni jinis bahan apa sing digoleki, 45% ujar manawa bocah-bocah wadon umure umur papat lan 13 taun, nanging mung 18% ujar yen dheweke ndeleng bocah lanang. Sing liyane ujar manawa dheweke nonton materi utawa gambar bocah sing "sadis lan kasar". Pramila piwulang sekolah babagan panggunaan pornografi lan langkah verifikasi umur perlu banget. 

Masalah kasebut yaiku sing kudu diwaspadai pemerintah ing saindenging jagad kanggo mbantu ngatasi masalah kesehatan, panganiaya seksual lan biaya hukum sing ana gandhengane karo pornografi bermasalah. Ana solusine. Ayo disengkuyung pamrentah supaya nggunakake. Sampeyan bisa ngubungi Anggota Parlemen kanggo ngajak supaya tumindak kasebut.


Rewarding News disfungsi seksual offline

Apa konsumsi pornografi online digandhengake karo disfungsi seksual offline ing pria enom?

Temuan utama penting iki sinau anyar:

  • Umur sing luwih enom wiwit pisanan ngalami keruwetan porno sing luwih dhuwur
  • Penelitian nemokake para peserta rumangsa kudu nambah bahan sing luwih ekstrim:

"21.6% peserta nuduhake kebutuhan kanggo nonton jumlah sing saya akeh utawa pornografi sing ekstrim kanggo nggayuh semangat sing padha."

  • Skor kecanduan porno sing luwih dhuwur gegandhengan karo disfungsi ereksi
  • Bukti nuduhake pornografi minangka panyebab utama, ora mung masturbasi

Pangguna porno ora kudu kecanduan utawa malah nggunakake pornografi kanthi komprehensif kanggo ngalami disfungsi seksual; kahanan seksual wis cukup. Tekanan mental sing bisa ditindakake iku asring banget lan asring nyebabake masalah karo jinis mitra. Yen sampeyan ngerti sapa wae sing uga kuwatir nggunakake porno lan disfungsi seksual, ing ngisor iki kuis padha bisa njupuk kanggo ngerteni luwih lengkap.


Warta maringi hadiah Mbalik sekolah

Bali menyang Berita Sekolah

Rencana pelajaran kita wis ditampa dening unit Pamrentah Skotlandia sing tanggung jawab kanggo nyedhiyakake piwulang babagan Hubungan, Kesehatan Seksual lan Parentitas minangka sumber ekstra ing sekolah. Waca kene kanggo 7 rencana pelajaran kita. Kasedhiya kanggo Skotlandia, Inggris lan Wales. Kita uga duwe versi Amerika lan internasional. Nanging, dheweke ora kalebu pelajaran babagan 'sexting and the law' amarga angger-anggering Toret kasebut beda-beda gumantung saka saben negara.

Ing wulan Mei lan Juni, CEO kita Mary Sharpe mulang babagan pornografi internet lan sexting ing rong sekolah independen sajrone 4 minggu, siji seri dikirim kanthi langsung, lan liyane kanthi online. Ing wulan Oktober kita pidato ing Dina Pastoral Wong Tua ing sekolah bocah lanang cedhak London. Kita wis ngobrol kaping pirang-pirang sadurunge.


Warta Gina Kaye Rewarding

Kita seneng banget ngumumake manawa saliyane Twitter, kita wis nambahake luwih akeh sumber media sosial supaya sampeyan menehi informasi babagan pangembangan ing lapangan iki lan mbantu sampeyan nuduhake: Facebook; Instagram, YouTube, Reddit lan TikTok. Sing terakhir iki sing paling disenengi para remaja.

Nanging, kabeh wong kudu ngerti babagan masalah pornografi lan sesambetan. Contone, kita duwe 3 video cendhak sing dijupuk saka wawancara luwih dawa karo wanita sing nemokake garwane minangka pecandu porno lan apa pengaruh kasebut marang keluargane. Ana liyane karo pemudha sing ngandhani efek saka cahya pornografi lan kanca-kancane ing umur 10 taun. Ngubungake karo review Finlandia sing dideleng ing ndhuwur. Ana luwih akeh video cendhak sing bakal teka. Waca kene kanggo rincian liyane babagan video kasebut ing saluran YouTube.

Mangga tindakake kita ing endi wae lan kabeh outlet kasebut yen sampeyan pengin tetep maju kanthi rutin lan ningkatake online kanthi ngarsane:

Babagan media sosial, kita uga pengin ngandhani babagan aplikasi anyar sing apik sing mbantu pangguna mandheg porno. Kasedhiya ing Remojo.com pangarepingé Jack Jenkins wawancara karo kita ing wulan Juni babagan kerja kita. Kita ora nampa kickback finansial saka aplikasi iki. Kita mung nyebutake amarga kita yakin iku produk sing apik.


Konferensi

Kabudayan Reframed konferensi virtual 2-3 Oktober 2021. Yayasan Ganjaran minangka salah sawijining sponsor acara iki. Ana pamicara saka saindenging jagad. Ndhaptar kene.


Warta Rewardsing sing Disambungake kanggo Nglindhungi

KTT Virtual Global Bersama Kuat Nglindhungi Bocah-bocah saka Pornografi Online kanthi Ngundang Respon Kesehatan Publik. Waca liyane babagan iki Sambungake menyang Jaga KTT Virtual Global 13-15 Oktober 2021. TRF bakal ngeterake rong makalah ing puncak iki (klik kene kanggo registrasi): sing pertama yaiku Dr Darryl Mead babagan kemajuan internasional babagan undang-undang verifikasi umur ing 16 negara; lan sing nomer loro, ing kertas riset anyar sing kasebut ing item 1 ing ndhuwur, yaiku dening Mary Sharpe. Kaloro diskusi kasebut bakal kasedhiya ing saluran YouTube ing minggu ngarep. Utawa sampeyan bisa ngrungokake dheweke 'urip' ing KTT.


ECPAT Apple Rewarding News

Dhukungan Kuat kanggo Inisiatif Terobosan Apple lan Materi Pelanggaran Seksual Anak

Kita remen nyithak ulang kene blog anyar sing apik banget dening ahli keamanan bocah online John Carr OBE babagan inisiatif Apple supaya luwih gampang nemokake lan nyuda materi planggaran seksual bocah (CSAM). Iki minangka sakdurunge dheweke nindakake perkara sing padha.

Kabeh sing paling apik nganti mbesuk. Yen sampeyan duwe warta sing pantes dituduhake, wenehi ngerti. Kita bakal seneng nulis babagan subjek sing sampeyananggep penting ing tema katresnan, jinis lan internet.

Print Friendly, PDF & Email