Ora Ana 2 Summer 2017

SUGENG RAWUH

Muga-muga sampeyan seneng musim panas. Staf TRF wis sibuk nyiapake musim anyar kanthi pelajaran sekolah wiwit tanggal 1 September, diskusi kanggo GP lan lokakarya. Kita wis nulis makalah, ndhaptar dana lan ketemu macem-macem wong ing pamrentah, panguwasa lokal, amal lan media sing bisa nulungi kerja kasebut. Kita bakal menehi informasi nalika kontak kasebut berkembang.

Kabeh saran diwenehake marang Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Ing edisi iki

Pencegahan penyalahgunaan anak ing Jerman lan Inggris


Tanggal 28 Juli TRF melu acara pelatihan sedina dening NOTA (Organisasi Nasional kanggo Perawatan Penyalahgunaan Skotlandia) karo 2 pamicara sing apik banget. Pisanan yaiku Profesor Klaus Beier (gambar), ahli internasional terkemuka pencegahan pelecehan seksual bocah lan arsitek Dunkelfeld Prevention Project ing Jerman. Kaping kapindho yaiku Profesor Kieran McCartan, ahli kriminologi ing Universitas Bristol sing njajahi tanggapan mangsa saiki lan potensial kanggo nglakoni panerake seksual ing Inggris sajroning panemune saka proyek Dunkelfeld. Ndeleng crita kita kene.

Nyegah remaja seksual mbebayani

Mary Sharpe, Kepala Eksekutif kita minangka salah sawijining panulis 'potongan pikir' babagan Nyegah Prilaku Seksual Mbebayani kanggo Remaja CATETAN, Organisasi Nasional kanggo Perawatan Pelanggaran. NOTA minangka amal sing nyedhiyakake dhukungan kanggo para profesional sing nindakake pelaku seksual. Ing analisis riset pungkasan, Mary gabung karo tim ing saindenging Inggris sing dipimpin dening Stuart Allardyce, Manajer Nasional Stop It Now! Skotlandia. Sampeyan bisa ndeleng crita babagan iki kene.

Riset: Fokus kesehatan

Item sing wis dipilih kanggo newsletter iki disebut Pengaruh Pornografi Internet ing Anak. Iki ditulis dening American College of Pediatricians minangka pernyataan kabijakan lan tanggal wiwit wulan Juni 2016.

TUTUP:  Kasedhiyan lan panggunaan pornografi wis meh ana ing endi wae ing antarane wong diwasa lan remaja. Konsumsi pornografi digandhengake karo akeh asil kesehatan emosional, psikologis, lan fisik sing negatif. Iki kalebu paningkatan tingkat depresi, kuatir, tumindak lan tumindak kasar, umur debut seksual sing enom, hubungan seksual seksual, tambah akeh risiko kehamilan remaja, lan pandangan hubungan kleru antarane pria lan wanita. Kanggo wong diwasa, pornografi ngasilake kemungkinan pegatan sing uga mbebayani tumrap bocah. American College of Pediatricians ndhesek para profesional kesehatan supaya nerangake risiko pornografi sing digunakake kanggo pasien lan kulawargane lan nawakake sumber daya kanggo nglindhungi bocah-bocah saka nonton pornografi lan ngobati individu sing ngalami efek negatif.

Rekomendasi buku

Aku arep menehi rekomendasi buku kanggo wong tuwa, guru lan profesional. Wong lanang, Ganggu - Napa Nonoman Nganggo Perjuangan & Apa sing Bisa Dilakukan Babagan Iki yaiku dening Profesor Psikologi Stanford, Philip Zimbardo lan Nikita Coulombe. Babagan kasebut digawe saka pirembagan TED 4 menit Profesor Zimbardo Demam Guys sing dadi dhiskusi partner karo kanca-kanca Gary Wilson sing misuwur kanthi Dhiskusi TEDx Eksperimen Porno Gedhe.

Ing premis kitab kasebut kita bisa ngadhepi donya anyar sing ora dadi kuwat; donya ing ngendi wong nom-noman lagi ditinggal. Penulis nyatake yen kecanduan kanggo video game lan porno online nggawe generasi pemuda, sosial, kenceng, emosional, lan resiko sing ora bisa (lan ora gelem) kanggo nuntun kerumitan lan risiko sing melu karo sesambetan nyata , sekolah, lan lapangan kerja. Nemokake kanthi kritis ing masalah sing nyuwék ing kulawarga lan masyarakat ing ngendi-endi, Wong, Nganggu nyaranake yen wong enom kita nandhang saka wangun anyar kecanduan gairah. Iku nepungake rencana anyar sing wani kanggo njupuk maneh ing trek.

Bab-bab sing pungkasan nyedhiyakake solusi sing bisa kena pengaruh saka bagean masyarakat, kalebu sekolah, tuwane, lan wong enom. Kapenuhan anekdot, asil riset menarik, analisis perceptif, lan saran konkrit kanggo owah-owahan, Manungsa, Nginterup yaiku buku kanggo wektu kita. Iku buku sing menehi kabar, tantangan, lan pungkasanipun inspirasi.

Pitakonan

Swara rong sasi kepungkur kita wis diwawancarai papat ahli liyane.

Ing wulan Juni kita diwawancarai Kenneth Cloggie, Edinburgh pengacara hukum pidana nerangake prosedur sing bisa dialami bocah-bocah lan bocah nalika ditrapake kanthi laku seksual. Dheweke wis weruh kena-owahan ing Internet sing nyerang. Wawancara dheweke bakal katon ing situs web ing wayah wengi.

Nalika ngunjungi Australia ing Juli, kita nglakoni wawancara menit 45 karo Liz Walker, sing utama pendidik seks. Liz pisanan dituduh pornografi nemen ing bus sekolah sing umur mung umur 6. Dheweke crita ndadekake maca apik. Dheweke saiki uga nglakoni kampanye anti-porno Profesor Gail Dines ing Kabudayan Reframed.

Dr Paula Banca (digambarke ing ngisor iki), a peneliti neuroscience saka Universitas Cambridge nyedhiyakake panemu migunani ing kertas riset dheweke diterbitake ing Novelty, conditioning lan attentional bias kanggo seksual ganjaran. Riset sing apik banget iki diakoni nalika menang Award Riset 2016 saka Society for the Advance of Sexual Health.

Mbalik maneh ing Skotlandia, ana wawancara awal karo Anne Chilton, Kepala Praktek Profesional kanggo Kaunseling Hubungan Scotlandia kanggo sinau babagan proses latihan kanggo terapi seks ing Skotlandia. Dheweke ngandhani yen ana sekitar profesional 30 saiki dilatih kanggo nangani pasangan lan muncul ing masalah kesehatan seksual sing gegandhengan karo porno. Dheweke kaget amarga ora ana bantuan finansial saka Pemerintah Skotlandia kanggo masalah iki.

Yayasan Ganjaran ing sekolah

TRF bakal dikirim kelas kanggo murid ing Akademi Edinburgh, sekolah Kilmacolm George Watson lan St. Columba babagan pengaruh pornografi internet tumrap kesehatan, sesambetan, kriminalitas lan hubungan wiwit September 1. Kita uga bakal ngomong karo tuwane lan bocah ing Festival Ideas George Watson ing September lan kanggo tuwane saka murid ing Tonbridge School, Inggris ing Oktober uga.

Dokter di Edinburgh

Ing tanggal 13 Oktober, kita menehi kuliah kanggo Medico-Chirurgical Society of Edinburghbabagan dampak pornografi internet babagan kesehatan remaja. Masyarakat iki wis debat babagan perkara medis wiwit 1821.

Rembugan karo kita ing Edinburgh

Ayo gabung karo kita tanggal 16 November ing Sanctuary of the Augustine United Church, Jembatan 41 George IV, Edinburgh, EH1 1EL nalika CEO kita Mary Sharpe bakal dadi juru wicara utama minangka bagean saka Pusat Internasional kanggo Spiritualitas lan Perdamaian Edinburgh kolaborasi Dheweke bakal ngomong babagan "Spiritualitas, Welas, lan Ketagihan". Iki bakal diterusake diskusi panel karo ahli liyane kalebu guru besar wong tuwa lan wakil Audrey Fairgrieve, bebarengan karo bapak lan kampanye kesehatan, Douglas Tamu. Pembicara bakal dikenalake dening Darryl Mead, Ketua Yayasan Ganjaran.

Konferensi ing Amerika Serikat

Kita bakal nyedhiyakake bengkel kanggo macem-macem profesional kesehatan, pendidik lan pengacara ing konferensi tahunan saka Masyarakat kanggo Kamajuan Kesehatan Seksual ing Salt Lake City ing 5-7 Oktober. Judhul tahun iki Kesehatan Seksual ing Dunya Digital.


Konferensi kulawarga ing Kroasia

Ing tanggal 21 Oktober, kita bakal pidato saben taun konferensi kulawarga ing Zagreb, Kroasia kanthi irah-irahan "Kulawarga, Sekolah: Kunci Merdeka saka Ketagihan". Kontribusi kita bakal diwiwiti kanthi kuliah formal ing wayah esuk lan kita bakal nate nuntun lokakarya mengko dina kasebut.

Strapline anyar kanggo Yayasan Ganjaran

Kita bubar diowahi saka "otak kita ing katresnan lan jinis" sawise The Reward Foundation, kanggo "tresna, jinis lan internet". Ide iki kanggo mindhah emphasis ing internet tanpa nyebut tembung "porn". Kita isih fokus ing ajaran babagan sistem ganjaran otak. Sawetara wong sing nemokake tembung "otak" sing disebabake, pracaya pangobatan sing wis ana sadurunge utawa neuroscience dibutuhake kanggo maca materi kita. Iki ora.

Hak cipta © 2018 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Sampeyan nampa email iki amarga sampeyan milih ing situs web kami www.rewardfoundation.org.Alamat surat kabar kita yaiku:

Yayasan Ganjaran

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

Inggris

Nambah kita menyang buku alamat

Pengin kanggo ngganti cara nampa email iki?
sampeyan bisa ngupdate pilihan sampeyan or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

Print Friendly, PDF & Email