Ora Ana 4 Autumn 2017

SUGENG RAWUH

"Ing wayah sore ana gambar sing padha" kaya sing kasebut ing bagean kasebut sajroning mangsa gugur. Supaya bisa ngalihake gagasan kanggo gagasan-gagasan sing luwih anget, ana sawetara crita lan warta babagan The Reward Foundation lan aktivitas kita sajrone sawetara wulan. Kita ora klebu kabeh sing wis kita tindakake kaya sampeyan wis maca crita sing wis ana ing warta mingguan kita ing situs utawa ing kita Twitter makani.

Nginep sampeyan mangsa perayaan nalika nerangake. Tentrem lan tresna marang sampeyan kabeh saka kabeh ing The Reward Foundation.

Kabeh saran diwenehake marang Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Ing edisi iki

Akreditasi RCGP kanggo Yayasan Ganjaran

Yayasan Ganjaran wis diakreditasi dening Royal College of General Practitioners kanggo nyedhiyakake pendhidhikan profesional terus-terusan (CPD) kanggo GP babagan subyek saka pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani. Tuduhan kasebut ngluwihi anggota salah sijine Royal Colleges medical ing Inggris lan Irlandia.

Kita bakal ngirim iki minangka workshops siji dina. Saben bakal worth 7 CPD points. Psikolog, perawat, lan terapi diwenehake. Minangka apoteker bakal diwajibake ngirim saran kesehatan marang wong-wong sing ngupaya obat sing disebabake obat-obatan kanggo disfungsi ereksi, kita bakal bisa uga bareng karo wong-wong mau. Rencana iki kanggo miwiti ngirimke lokakarya ing Januari. Watch metu kanggo rincian. Yen sampeyan pengin informasi liyane ing bengkel ing wektu samono, hubungi mary@rewardfoundation.org.

Panjenengan Brain on Porn dening Gary Wilson

The edisi kapindho buku iki banget lan ringkes saiki wis ana.

"Otakmu ing Porno ditulis kanthi basa sing prasaja, cocok kanggo ahli lan wong awam lan diwarisi kanthi kuat ing prinsip ilmu saraf, psikologi perilaku lan teori evolusi ... Minangka psikolog eksperimen, aku wis ngentoke luwih saka patang puluh taun nyinaoni dhasar motivasi lan aku bisa ngonfirmasi yen analisis Wilson cocok banget karo kabeh sing wis ditemokake. "
Profesor Frederick Toates, Universitas Terbuka, pangarang Cara Kerja Seksual: Urge Enigmatic.

Ing 2014, kapan Panjenengan Brain on Porn pisanan diterbitake, pornografi online lan substitusi teknologi liyane kanggo sambungan manungsa ora bisa ditampilake ing debat publik. Wiwit kuwi, budaya sing luwih akeh wis suwe anggone nonton film ing layar utawa nancepake headset VR ora dadi dalan kanggo pembebasan seksual. Bukti-bukti kasebut ing arah kasebut. Isi seksual grafis, kasedhiya ing dikarepake, lan ing macem-macem mesthi ora terbatas, bisa menehi ancaman sing penting kanggo kesejahteraan manungsa. Empu puluh pasinaon saiki ngandhut porno nganggo fungsi kognitif sing luwih abot lan masalah kesehatan mental. Loro-telu studi ngandhut porno digunakake kanggo masalah seksual lan gairah ngisor kanggo rangsangan seksual. Lima kasebut menehi saran amarga wong sing ditandhakake masalah kasebut kanthi cara ngilangi porno.

"Tlatah anyar medicine" - Konferensi Kesehatan Remaja RCGP

Beda karo pendapat umum, remaja nggunakake layanan GP minangka asring minangka kelompok umur liyane. Pakaryan sing didelok ing konferensi iki ngandhakake yen dheweke durung nyuwun pitakonan sing bener saka sawetara pasien nalika ngadhepi kondisi tartamtu. Siji GP ngandhakake wahyu babagan dampak porno "kaya nggolek area obat anyar utawa nemokake organ anyar." Kita seneng banget yen presentasi kasebut mudhun banget lan ana hubungane karo praktik klinis. Para dokter ngandhakake, dheweke padha setya nyuwun pitakonan sing luwih tantangan ing mangsa ngarep.

Iki wis ana ing konferensi pisanan ing Skotlandia babagan kesehatan remaja. Iki dianakaké ing Edinburgh ing 17 November lan diatur dening RCGP karo para ahli ing remaja sing teka saka London. Ana akeh praktisi kesehatan 40 ing pamirsa.

Riset TRF diterbitake

Ing Februari 2017, tim TRF mlebu ing 4th Konferensi Internasional tentang Ketagihan Behaviors ing Israel. Konferensi akademik iki nyedhiyakake riset paling anyar babagan macem-macem dampak pornografi internet ing prilaku. Given pentinge subjek iki kanggo komunitas terapi lan kanggo akademik riset pornografi, kita nyusun artikel kanggo nggawe riset kunci iki kasedhiya kanggo komunitas kasebut.

Makalah Riset Pornografi lan Seksualitas ing Konferensi Internasional 4th babagan Kelangkaan Perilaku iki diterbitake ing Seksualitas Ketagihan lan Compulsivity online ing 13 September 2017. Bakal katon ing cetak ing Volume 24, Nomer 3, 2017. Salinan gratis kasedhiya kanthi njaluk saka darryl@rewardfoundation.org.

Pusat Pengadilan Muda & Pidana

CEO kita, Mary Sharpe wis dadi Associate of the Centre kanggo Pemuda & Pidana Kehakiman (CYCJ) adhedhasar Universitas Strathclyde ing Glasgow. Kita seneng banget. Maria ngandika, "Muga-muga bisa mbantah panyebaran riset lan karya-karya ing The Reward Foundation lan ningkatake kontribusi kita marang perkembangan kebijakan publik ing Skotlandia." Maria bakal wicara ing acara CYCJ ing 7 Maret 2018 ing Glasgow sing disebut: Sel abu-abu lan sel-sel kunjara: Nemtokake kabutuhan neurodevelopmental lan kognitif saka wong enom sing rawan.

Hubungan Skotlandia - Pelatihan Terapi Seks Para Pasangan

Ana akeh alasan ngapa pasangan nggunakake pornografi. Apa wae motivasi, pasangan liyane lan luwih ngupaya bantuan saka terapi seks ing Relationships Scotland. Miturut Anne Chilton, kepala pelatihan ana, ing pornografi 1990 minangka masalah kanggo ngubengi 10% pasangan kang teka kanggo konsultasi. Dina iki dheweke ngendika yen ana masalah luwih saka 70%. Panggunaan pornografi metu saka kontrol kasebut disebut minangka sabab saka divorce lan hubungan breakdown ing nomer tambah saka sesambetan. Dheweke ngomong, "padha ngerti babagan saben posisi seksual nanging ora ana apa-apa bab intimasi."

Kanggo mbantu ahli terapi ngerti lan menehi hasil karo lingkungan sing kebak porno, TRF diundang kanggo ngirim sawetara pelatihan kanggo kelompok terapi paling anyar sing dilatih. Terapi seksual wis meh kabeh dilatih ing psikologi. Dina iki pangerten adhedhasar perilaku kecanduan lan neuroscience ditetepake minangka bagean penting saka sembarang latihan therapy sesambetan. Iku mbantu kanggo conto kanggo ngerti carane wong tartamtu, sing pangguna utama pornografi online, bisa escalate kanggo genre anyar saka porno lan kudu tingkat stimulasi sing ora partner siji bisa cocog. Iki dikenal minangka 'toleransi' minangka ciri klasik saka kecanduan.

Edinburgh Medico-Chirurgical Society (didegaké 1821)

Wiji iki ditemokake meh telung taun kepungkur. Ing wektu kuwi, CEO Our Lady Sharpe menehi presentasi marang para profesional pidana pidana babagan dampak pornografi internet ing otak remaja lan pranala menyang tindak pidana seks. Ing pamirsa ana pensiunan psychiatri Bruce Ritson saka rumah sakit Royal Edinburgh lan pangadeg SHAAP (Tindakan Kesehatan Skotlandia babagan Masalah Alkohol). Dhèwèké kaget amarga kasadhiya ing babagan pornografi lan pengaruh alkohol ing otak remaja. Loro-lorone iku rangsangan kuat sing, nalika digunakake ing kaluwihan sajrone wektu, bisa mbentuk struktur otak lan fungsine, utamane ing otak remaja sing durung dewasa. Pancen, riset kasebut nuduhake manawa pemikiran para pemula porno sing isih enom nggoleki nanggepi pituduh kaya ing otak pecandu kokain lan alkohol nalika ditampilake isyarat sing padha.

Minangka asil saka acara kasebut lan diskusi sabanjure, Bruce Ritson mranata ngundang kita kanggo ngirim ceramah bukaan saka Medico-Chirurgical Society of Edinburgh's 190th sesi ing Oktober taun iki.

Dokter ana ing pandhita kesehatan sing nyenyet supaya dheweke tansah kasengsem ing bidang kesehatan mental lan fisik. Kita bisa nyedhiyakake perkembangan paling anyar ing panliten kasebut, kayata makalah sing nuduhake yen nggunakake porno 'sedheng' (telung jam saben minggu) bisa ngurangi masalah abu-abu ing area utama otak. Telpon enom sing durung dewasa kuwi gampang banget.

Society for Advancement of Sexual Health (SASH)

Minangka anggota Dewan organisasi basis AS, SASH, CEO kita Mary Sharpe kudu rawuh ing konferensi tahunan. Ora ana beban. Iku nyenengake kanggo ketemu lan ngrembug babagan perkembangan paling anyar ing lapangan kanthi maneka klinik, akademisi lan profesional kesehatan saka kabeh negara ing AS lan liya-liyane. Taun iki kita ing Salt Lake City, Utah.

Saliyane pamicara banget kaya Profesor Warren Binford sing ngomong babagan riset babagan kerusakan langgeng kanggo korban gambar penyalahgunaan anak (waca dheweke Dhiskusi TEDx), kita ngewawancarai Presiden SASH, Mary Deitch, psikolog sing dilatih kanthi sah babagan pengalaman ing praktik ngenani pelanggar seks. Kita uga diwawancarai wong nom-noman lokal, Hunter Harrington, (umuré 17) sing dadi penggemar porno sing pulih. Dheweke wis nggawe misi kanggo mbantu wong-wong sing wis ditangkep lan bisa nyegah wong-wong enom liyane supaya ora ana ing perselisihan. Wawancara sing disunting bakal kasedhiya ing situs web kita.

Kelompok Pemeran Pemuda, Wonder Fools njupuk ing Porno ing Efek Coolidge

Yayasan Ganjaran minangka sponsor bebarengan karo Royal Conservatoire Skotlandia saka grup teater pemuda, Wonder Fools, ing produksi The Coolidge Effect. Deleng kene kanggo crita kita sadurunge.

Pagelaran teater live minangka media ingkang ageng kangge pendidikan utaminipun kangge para pemuda lan keprihatinan ingkang caket sanget.

Hak cipta © 2018 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Sampeyan nampa email iki amarga sampeyan milih ing situs web kami www.rewardfoundation.org.Alamat surat kabar kita yaiku:

Yayasan Ganjaran

5 Rose Street

Edinburgh, EH2 2PR

Inggris

Nambah kita menyang buku alamat

Pengin kanggo ngganti cara nampa email iki?
sampeyan bisa ngupdate pilihan sampeyan or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

Print Friendly, PDF & Email