Rewarding News Logo

Ora Ana 5 Winter 2018

SUGENG RAWUH

Kanthi Adoh Internet Dina Selasa 6th Februari iki minangka pangeling-eling sithik kenapa kita kudu tliti babagan potensi gawe piala sing online, paling ora kanggo bocah-bocah. Ing edisi musim salju iki, kita nyritakake babagan - model bisnis anyar industri porno kanggo miwiti 'mbayar' wong kanggo nonton porno hardcore; kategori diagnostik anyar sing diusulake 'kelainan prilaku seksual kompulsif' dening Organisasi Kesehatan Dunia; upaya industri porno kanggo nyimpang; kesempatan pendhidhikan CPD anyar; cuplikan warta babagan carane negara liya ngatasi rudo pekso online; dhukungan kanthi mandheg lan fitur khusus Dina Valentine kanggo nyenengake ati kita.

Kanggo nganyari saben dina, tututi kita ing Twitter @brain_love_sex lan ndeleng blog mingguan kita ing ngarep. Kontak mary@rewardfoundation.org yen sampeyan pengin duwe subyek ing macem-macem kita dijamin luwih jero.

Ing edisi iki

NEWS

Pangguna Paid kanggo Watch Porn Hardcore

Porno internet digunakake kanggo biaya saperangan saka kilogram lan hard kanggo ngakses. Banjur dadi gratis lan kasedhiya ing smartphone lan piranti internet liyane. Warta minggu iki yaiku para pemain gedhe ing industri porno multi-milyar sing upping game kanggo bener 'pay' wong kanggo nonton porno hardcore, senadyan ing crypto-currency. Punika crita sing dikelola dening The Sunday Times (4 Februari 2018) ing kono kita wis dikutip. Wartawan kasebut asline milih kita kanthi bener minangka 'kampanye ing pornografi internet' nanging diganti dadi "nglawan pornografi internet", bisa uga sub-editor. Intine: nanging luwih akeh dhuwit kanggo industri porno sing wis sugih banget, nanging luwih akeh masalah kesehatan sing gegandhengan karo kecanduan kanggo NHS sing awis, luwih akeh tindak pidana seks kanggo sistem keadilan pidana sing kakehan lan sing paling penting, ora kepengin banget sesambetan nyata kepuasan seksual ngisor umume.

Organisasi Kaséhatan Donya Diresiki kanggo Ngenalaken Kategori Kelainan Seksual Seksual Kompulsif

WHO bakal ngasilake manual coding International Classification of Diseases (ICD-11) sing kaping sewelas pungkasan taun iki. Iki digunakake dening profesional kesehatan ing saindenging jagad kanggo ngenali kabeh jinis penyakit. Manual Diagnostik lan Statistik Kelainan Kesehatan Mental, sing saiki ana ing iterasi kaping lima (DSM 5, 2013), iku padha karo sing digunakake utamane ing AS nanging ora umum ngluwihi pesisir. Nalika panaliten babagan bidang penyakit anyar tuwuh, entri anyar bakal katon. Kanggo tujuan kasebut, lan kanggo ngakoni pengaruh internet ing prilaku lan kesehatan, ICD-11 siyap bakal ngenalake sawetara kategori kelainan anyar kalebu "kelainan prilaku seksual kompulsif".

Surat ing World Psychiatry (Vol 17: 1 Feb 2018) dening neuroscientists key sing melu perkembangan manual anyar, nyetel babagan carane wis teka ing diagnosa iki. Punika minangka kutipan:

"Pola kasebut kawujud ing salah siji utawa luwih saka sing kasebut ing ngisor iki: a) makarya ing kegiatan seksual sing wis berulang-ulang dadi fokus utama urip wong kasebut kanggo ngganggu kesehatan lan perawatan pribadi utawa kapentingan, aktivitas lan tanggung jawab liyane; b) wong wis akeh gawe gagal kanggo ngontrol utawa nyuda perilaku seksual sing berulang; c) wong tetep nindakake prilaku seksual sing bola-bali, senadyan konsekwensi sing ala (umpamane, gangguan hubungan sing bola-bali, konsekuensine kerja, dampak negatif marang kesehatan); utawa d) wong tetep nindakake prilaku seksual sing bola-bali nalika dheweke entuk pensiun sethithik utawa ora kepenak.

Masalah babagan overpathologizing tindak tanduk seksual sing tegas ditangani ing pedoman diagnostik sing diusulake kanggo kelainan kasebut. Individu sing nduweni tingkat kepinteran lan prilaku seksual sing dhuwur (umpamane, amarga drajat seksual sing dhuwur) sing ora ngetokake kendharaan kendharaan tumrap perilaku seksual lan kesusahan sing signifikan utawa cacat ing fungsi ora kena didiagnosis karo kelainan prilaku seksual sing kompulsif. Diagnosis uga kudu diajukake kanggo njlentrehake tingkat kepinteran lan prilaku seksual (umpamane, masturbasi) sing umum ana ing kalangan remaja, sanajan uga ana hubungane karo kesusuaan.

Pedoman diagnostik sing ngajokaken uga nandheske yen kelainan prilaku seksual sing kompulsif ora mesthi didiagnosis adhedhasar kesusahan psikologis sing ana hubungane karo pengadilan moral utawa ora setuju babagan impulses seksual, dorongan utawa tindak tanduk sing bakal ora dianggep minangka psikopatologi. Perilaku seksual sing egodystonic bisa nimbulaké kahanan psikologis; Nanging, kahanan psikologis amarga prilaku seksual dhewe ora njamin diagnosa kelainan prilaku seksual kompulsif. "

Propaganda Industri Porno Seeks Kanggo Pengaruhe Diagnosa Anyar

Industri porno multi-milyar wis ngupayakake nglindhungi keuntungan lan sampah apa wae sing nggunakake porno bisa dadi kompulsif. Ing wayahe Weinstein / Spacey, #MeToo debat lan usulan-usulan ICD-11, artikel iki ing Mail Daily nyoba kanggo netepake sing kecanduan jinis lan porno kecanduan bisa dadi gangguan kesehatan mental.

Nanging klompok wanita sing nglawan diagnosis anyar sing bakal teka, "Kelainan prilaku seksual kompulsif" ing edisi anyar Klasifikasi Penyakit Internasional Organisasi Kesehatan Dunia (ICD-11) pancen kesasar. Dheweke ora perlu wedi. Diagnosis sing diusulake iki ora bakal "ngeculake Weinsteins." Iki minangka titik diskusi sing digawe dening mesin media porno kanggo nyoba nambah resistensi diagnosis sing diusulake.

Diagnosis ICD-11 iki bakal ngidini pangguna porno sing kecanduan, utamane sing enom, ngerti yen dheweke duwe masalah sing nyata lan entuk perawatan. Iki uga bakal ngidini para akademisi nindakake riset luwih lengkap. Sawetara riset wis dicekal amarga "kelainan kasebut ora ana ing buku petunjuk diagnostik." Malah "Psikologi Dina iki”Majalah psikologi ing AS nanging maca kanthi luwih wiyar, ora bakal ngidini para blogger nulis babagan" amarga ora ana. "

Protes kasebut nglawan diagnosis salah diselehake. Kita kudu mbantu ndhidhik wong babar pisan. Diagnosis iki ora bakal "ngapura predator." Kabeh pecandu tetep tanggung jawab marang tumindak kasebut. Iki ditrapake kanggo tindak pidana sing ana gandhengane karo kecanduan: 'mabuk' sing nyebabake diri dudu pertahanan. Luwih saka iku, akeh predator sing malah ora ketagihan. Iki minangka sengaja mbingungake rong fénoména sing kapisah… saéngga porno ora bakal dinyatakake bisa patologis.

Punika a potongan blog kita nindakake perkara kasebut.

Gangguan Seksual ing Panggonan Kerja

Komisi Persamaan lan Hak Asasi Manungsa wis nimbali telpon kanggo perusahaan FTSE100 lan organisasi gedhe liyane kanggo ngirim EHRC minangka strategi kanggo ngurangi gangguan seksual ing mangsa ngarep. TRF wis ngubungi entitas perusahaan kanggo nawarake latihan pelecehan seksual ing cahya iki.


Pisanan kanggo Pengadilan: Swede Dipenjoro Rape of Children Online

Wong wis disalahké ing Swedia saka memperkosa bocah liwat internet. Iki nambah makna anyar kanggo konsep 'predator online' lan dimensi liyane kanggo 'bebaya asing'. Amarga otak ora kepenak amarga owah-owahan otak sing nyebabake kecanduan, luwih akeh pria bakal nambah lan golek pornografi ilegal kayata rudo pekso nyata bocah sing dikarepake. Kepiye tanggepan pengadilan kita? Apa sing bisa ditindakake kanggo ngowahi tren iki? Mbayar wong nonton porno hardcore ora bakal mbantu. Deleng item pisanan ing ndhuwur.

"Apa aku kudu? Pelemah Dilemmas Wanita muda karo Foto Telanjang "Riset Baru

Sexting nyebar ing sekolah swasta lan negara kayata ing umur wiwit umur 12-15. Kita wis kerep ngomong babagan iki nalika kita sekolah ing sekolah babagan kesehatan, sosial lan legal impact sexting. Wong enom kudu duwe dhukungan akeh ing ngarep lan sekolah babagan cara ngatasi fenomena kasebut. Punika sawetara riset anyar babagan faktor pamrentah sing gegayutan utamane tumrap bocah-bocah wadon.

Abstrak:
"Sexting lan ngirim foto telanjang lan semi-nude terus dadi garis wacana babagan remaja. Nalika peneliti wis njajal akibat kanggo sexting, kurang dikenal babagan tantangan para remaja nalika nggawe keputusan babagan ngirim foto. Nggunakake akun pribadhi online sing dikirim dening remaja, studi iki nylidhiki dilemmas sing dilapurake wong wadon kanthi ngirim foto mudha marang kanca-kanca. Analisis tematik babagan crita 462 ngandhakake yen wanita enom nampa pesan sing saling konflik lan ngirim pesen lan ngirim ora ngirim foto. Saliyane ngirim foto kanthi pangarep-arep kanggo entuk hubungan, wanita nom-noman uga nglaporake ngirim foto minangka pamekaran saka pasangan lanang ing wangun permintaan, nesu, lan ancaman sing terus-terusan. Wanita enom nyoba ngobahake tingkah laku wong tuwa marang wong tuwa sing isih kerep diundang. Penolakan iki kerep diparingi panjalukan utawa ancaman. Taktik alternatif kayane ora ana ing crita-crita wanita enom, nuduhake yen para wanita enom ora nduweni alat kanggo bisa nggoleki tantangan sing dialami. "

Nglatih lokakarya RCGP-akreditasi sing paling pisanan ing Dampak Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik Mei

Kita rawuh ing Asosiasi Perawatan Sexual Addiction and Compulsivity (ATSAC) konferensi ing London, Sabtu 27 Januari. Iku cetha saka peserta, utamane terapi seks lan penasihat hubungan, sing ana perlu gedhe lan kepéngin kanggo informasi luwih lengkap babagan impact pornografi internet lan kanggo pilihan perawatan.

TRF seneng nyumbangkan kebutuhan kasebut lan nyedhiyakake lokakarya akreditasi RCGP ing "Dampak Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik" ing Inggris. Lokakarya bakal dilaksanakake ing Mei: 9 May ing Edinburgh; 14 Muga ing London: 16 Muga-muga ing Manchester lan 18 bisa ing Birmingham. Wong-wong iki mbukak profesional kabeh jinis lan nilai 7 CPD poin. Mangga nyebar tembung. Kanggo rincian liyane lan kanggo ndaftar, bukak www.rewardfoundation.org.

Bantuan saka tim NoFap kanggo resolusi Taun Anyar tartamtu

Yen sampeyan ora kejawab iki blog sing dirakit dening tim NoFap, kene 50 alasan kanggo ngeculake porno.

Pengajaran ing Sekolah- Siswa Komentar

We have a busy time in December teaching in 3 schools, Fettes College, George Watson's College and St Columba's, Kilmacolm. Murid-murid seneng duwe kesempatan kanggo ngobrol lan nyinaoni babagan pornografi internet babagan kesehatan lan potensial kanggo kriminalitas. Bocah-bocah wadon pengin ngerti luwih lengkap babagan hubungan, bocah-bocah lanang pengin ngerti bab aturan lan carane ngubengi wong-wong mau.

Siswa taun kaping enem utamane kasengsem kanggo krungu bab transisi menyang kuliah utawa universitas ing ngendi ana pengawasan sing kurang wektu lan karya. Panliten kasebut nuduhake yèn sanajan pinter, ketidakmampuan kanggo ngontrol tingkah laku online bisa nyebabake asil ujian sing kurang apik, ngurangi kinerja seksual lan ngurangi kapentingan ing sesambetan nyata.

Akeh wong sing melu latihan Digital Detox 24 jam dadi perjuangan. Wong liya gumun karo wong sing bisa nindakake - umume siswa mung bisa ngatur sawetara jam utawa ora nyoba nyoba babar pisan.

Guru-guru kaget ing asil panaliti saka pitakonan babagan nggunakake telpon lan rata-rata jumlah turu murid-murid sing ngrekam. Akeh siswane ngomong yen dheweke ora nyedhaki cukup lan dheweke seneng banget karo internet, nanging ing wayah wengi, dheweke wis ngrasakake "kawat lan kesel" ing sekolah sabanjure.

Kene sawetara komentar murid:

S5 murid

"Pancen ngganggu, amarga aku sukses ing N5, nanging aku berjuang karo sing luwih dhuwur"

"Snapchat 'garis-garis' wis dadi kepengin banget, wong luwih peduli karo dheweke tinimbang apa wae. Ora prelu lan pancen nyesel banget. ”

"Aku ora kakehan nggunakake media sosial, aku mung main xbox."

Murid S4

"Aku pracaya wong tuwane wis nggawe keputusan sing bener ora ngidini kula kanggo njupuk telpon nganti amben karo aku. Iku tegese aku ora tau diracuni karo cahya biru lan bisa turu kanthi gampang. Nanging aku isih nemokake dhewe tanpa njupuk telpon nalika aku duwe apa-apa. Bakal dadi menarik kanggo ndeleng efek Detox Digital. "

"Aku bangga banget lan seneng yen ana wong sing pungkasane ngandhani supaya aku mudhun saka telpon. aku malah ora seneng telpon nanging rumangsa meksa kanca-kanca supaya terus aktif ... aku pengin bisa dadi kanca tanpa kudu telpon terus ”

Deleng ing situs web kita kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kita program sekolah.

Cara Ngapikake Dina Valentine

Minangka pangeling kanggo kabeh pembaca, ing hubungan utawa ora, ana sawetara ilmu kanggo jatuh cinta. Happy Valentine's Day teka 14th Februari.

 
Hak cipta © 2018 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Sampeyan nampa email iki amarga sampeyan milih ing situs web kami www.rewardfoundation.org.Alamat surat kabar kita yaiku:

Yayasan Ganjaran

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

Inggris

Nambah kita menyang buku alamat

Pengin kanggo ngganti cara nampa email iki?
sampeyan bisa ngupdate pilihan sampeyan or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

Print Friendly, PDF & Email