PAPER WHITE ONLINE HARAP

Online Harms White Paper

adminaccount888 News Latest

Ora ana kejutan nanging isih radikal !! Keplok gedhe

Pemerintah Inggris wis ditunggu-tunggu Kertas Putih on Harms Online pungkasanipun muncul ing 8th April 2019. Yen sampeyan pengin ringkesan (cepet), penet terus metu Kantor Ngarep kene.

Yen sampeyan pengin reaksi saka wong sing ngerti tenan babagan lapangan iki, iki kirim blog tamu. John Carr, ahli terkemuka, nulis…

Iki disambut hangat karo bocah-bocah, organisasi wong tuwa lan organisasi masyarakat sipil liyane. Amarga dokumen kasebut minangka dokumen tingkat pertama, minangka pratandha wiwitan pendekatan anyar kanggo pamrentahan internet ing Inggris. Nanging, kabeh wong ngerti apa sing kedadeyan ing kene duwe gema kontemporer ing meh kabeh demokrasi liberal ing donya. Ana sebab sing ana.

Kene sandi utama:

Sapa sing ana ing ruang lingkup?

Perusahaan sing "Ing ruang lingkup" iku sing "Ngidini pangguna kanggo nuduhake utawa nemokake konten kui pangguna utawa sesambungan karo saben liyane online." Aku guess sing cara liyane ngandika "media sosial". Nanging duweni potensi bisa dadi luwih akeh tinimbang perusahaan sing padha konvensional minangka situs lan layanan media sosial.

A tugas statutori perawatan

Pusat Kertas Putih minangka tujuan sing diwartakake kanggo netepake kewajiban sing sah kanggo nggawe perusahaan luwih tanggung jawab tumrap keamanan para pangguna lan ngrampungake kerusakan sing disebabake dening konten utawa kegiatan ing layanane.

Compliance bakal dileksanakake dening regulator independen

Pengatur peraturan sing sah bakal digawe Ing kode praktik, bakal nemtokake apa sing dikarepake perusahaan sing nduweni kualifikasi. Yen perusahaan pengin ngrampungake tugas sing wis ditemtokake kanthi cara sing ora ditemtokake ing kode, mula kudu nerangake lan mbenerake marang regulator kepiye cara pendekatan alternatif kanthi efektif bakal menehi pengaruh sing padha utawa luwih gedhe.

Istilah lan kondisi perusahaan entuk kapentingan anyar

Syarat lan kahanan layanan bisnis kudu jelas lan bisa diakses, kalebu bocah lan pangguna liyane sing rentan. Iki wis dadi sarat GDPR sing bisa uga bakal ditulis kanthi luwih lengkap ing kode praktik babagan desain umur sing cocog sing bakal diterbitake badan privasi Inggris (ICO).

Luwih umum, regulator anyar bakal netepake carane efektif istilah lan kondisi perusahaan sing dileksanakake. Kanggo ngandhani laporan lan nuntun aksi regulasi, regulator bakal nduweni daya kanggo mbutuhake laporan taunan saka perusahaan.

Cukup and proportionate

Pengatur bakal nyatakake kapasitas perusahaan kanggo nyukupi kabijakan, kalebu jangkauan platform ing syarat-syarat pangguna lan keruwetan saka kerusakan.

Pendekatan iki uga bakal dilebokake ing undang-undang sing bakal nggawe perusahaan sing jelas kudu njupuk aksi sing cukup akurat kanggo ngatasi cidra ing layanan  (penekanan kula).

Pengatur bakal nyetel pangarep-arep sing jelas babagan perusahaan apa sing kudu dilakoni kanggo ngatasi aktivitas ilegal lan supaya bocah bisa aman online.

Ora ana niat kanggo nglirwaaken prinsip kawicaksanan platform nanging

"Kerangka kerja peraturan anyar (bakal njupuk) pendekatan sing luwih pepek (kanthi nambah) tanggung jawab layanan sing ana hubungane karo cilaka online"

Aku nyangka iki bakal nyebabake tingkat pangiriman saka PhotoDNA lan kalkulus sing bisa ndeteksi perilaku paedophilic lan liyane sing mbebayani kayata bullying.

Ora sadurunge wektu.

Jeneng, shaming lan transparan

Regulator bakal nduweni daya akeh supaya perusahaan bisa nyedhiyani informasi kasebut. Transparansi bakal dadi bagean penting saka rezim anyar. Perusahaan sing ora nganti bisa diunyah bakal diidentifikasi.

Denda, pamblokiran lan tanggung jawab pidana

Regulator bakal nduweni macem-macem alat kanggo nyangga lan ndhukung kebijakan kalebu kemampuan ngupakake denda substansial, sacoro potensial malah mbutuhake situs utawa layanan kanggo diblokir. Nggawe eksekutif senior sing tanggung jawab kriminal amarga gagal uga ing kartu.

Putih tinged karo ijo

Wis diandharake, Kertas Putih akeh ditanduri ijo. Iki tegese ana rincian sing penting banget kanggo dirampungake. Loro sing paling penting yaiku identitas lan kekuwatan regulator lan kepiye carane kudu dibiayai.

Akeh dolanan kanggo

Ana telung periode konsultasi resmi telung sasi, nanging ana uga sing bisa diragukan manawa perkara-perkara kasebut bakal nyangkut kita adoh banget. Legislasi bakal dibutuhake. Ananging, sing arang-arang ana sing bisa dadi cepet.

Eksperimen sing wani liyane nanging ndhukung akeh 

Mesthi wae bakal ana argumen babagan rincian penting. Nanging, kabeh partai politik utama jumbuh karo gandhengane karo poin-poin kunci ing Kertas Putih. Iki amarga pendapat umum pancen tetep ana ing langkah-langkah kasebut. Bakal ana ideolog sing isih mikir Pamrentah lan Parlemen kudu tetep adoh saka prekara kaya iki. Nanging nalika Mark Zuckerberg uga njaluk peraturan sing sah, aku ora yakin manawa ekstremis kasebut bakal duwe pengaruh serius.

Pintu Saloon Chance Paling Terakhir wis dipaku lan ditutup.

Blog iki Originally dikirim ing April 8, 2019 by John Carr. Yen sampeyan kepengin ndeleng blog liyane kita wis tuan rumah saka Yohanes, kene.

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki