Wawasan para pemain porno

Performer Insight

adminaccount888 News Latest

WARNING - THIS IS A CHEERING READ

Piece of Performer Insight iki anonymous askReddit dening mantan pekerja porno.

Kita padha goroh. We are selling a product - the sex, the persona, whatever. Kaya aktor nglakoni pencetan, kabeh bintang porno (utawa raja buruh jinis liyane) ing media sosial iklan kanggo gawe uwong yakin. Dadi, kita ngomong yen kita tresna, yen kita kabeh dadi kulawarga sing seneng, sing sampeyan pikir sampeyan gedhe lan matur nuwun kanggo ndhukung kita. Apa wae sing kudu sampeyan klik lan mbayar. Sampeyan bakal mikir aku ora kudu ngomong iki, nanging sayang sampeyan salah. Iku ora nyata jumlah ageng wektu. Kita dibayar kanggo ngapusi lan konco adegan iku bisa banget diresepake yen sampeyan malah ngijini slip sing sethitik sing ndadekake iku muni kurang luwih 100% sluts seneng-go-lucky. Iku luar biasa nyenengake yen sampeyan nemu pemandangan sampeyan ora pengin nggawe nanging ora bisa ngomong apa-apa amarga wong njaluk pissed offnalika sampeyan ngrusak bayangane utawa ora percaya karo sampeyan amarga saka goroh industri ngedol manawa kita kabeh babagan jinis kabeh wektu.

Dadi akeh penyalahgunaan. Penyalahgunaan obat, pemerasan emosi. Rudo pekso luwih umum tinimbang sing kepengin ngakoni lan salah sawijining perkara sing gawe aku mandheg kuatTerapi iki minangka kawruh babagan pirang-pirang pemandangan rudo pekso sing nyata. Aku ngalami apa sing di rangkep minangka "seks kasar", aku wis bruising lan nangis lan iku traumatising. Aku sesambat ing adegan amarga partnerku (sing wis dadi masalah dhewe sing adil) banget banget kanggo kula lan ora tumindak kekasarane. Para panuku padha seneng, aku diwenehi.

Ana akeh korban sing macet ing industri. Sampeyan ora ngerti langsung nanging banjur sampeyan ngomong, utawa sampeyan nonton ing antarane syuting lan sampeyan mung ngerti, sampeyan krungu desas-desus .... Pembeli ora duwe gagasan kajaba ing mburi pikiran sing ana akeh wong sing dilecehke sing macet ing industri, lan dheweke ora pengin mikir babagan iki amarga ngrusak fantasi. Nanging sampeyan ora ngerti apa sing ditindakake kanggo sampeyan nalika sampeyan ketemu wong enom banget metu saka pikiran miskin ing Gusti ngerti apa, kudu obatan kanggo njaluk hard, lan ing ngisor iki kabeh sampeyan nyatakake dheweke wedi lan isin. Utawa wanita sing nindakake akeh adegan nanging sing ora bisa ndeleng dhuwit saka iku, tetep kurang amarga tetep wong miskin terus macet ing industri.

Akeh wong sing gerah. Kang ora adil. Supaya adegan ing ngendi ana wong sing nempelake kamera ember utawa mlaku menyang kamar mandi. Panyebaran ora umum. Sifat sensasi kaya mati utawa dodo utawa otot sing saya deleng yaiku obat utawa kaku utawa kekeselen.

Liyane "lintang" bisa luwih elek tinimbang staf. Amarga yen sampeyan nggawe industri katon ala, wong bakal takon pitakonan, bakal ilang pamilik lan dhuwit. Iki bisa nyurung sampeyan kanthi luwih akeh lan kadhangkala bisa lolos liwat "keprihatinan" utawa "nglindhungi gambar".

Wong lanang enom saka ngendi wae ing Asia akeh banget dieksploitasi. Iku ngrusak atiku. Supaya akeh wong lanang iki dadi enom lan miskin lan dilebokake menyang ora becik gay homo adegan.

Tren menyang tumindak extremis lan extremer ngganggu lan nyedhiyakake kula bungah aku aman saka iku. Iku paling awon ing gay lanang & terus pemandangan. Aku ora duwe pengalaman mantan amarga aku ora dadi wong, nanging aku wis krungu crita lan adegan rekaman cukup. Iku mung ora sehat, emosional utawa fisik, ngendi wae sing arep. Wong wis dadi normalisasi lan desensitised kanggo sadurunge, ora cukup kanggo wong, utawa menehi wong rasa luwih. Dadi saiki gaping, nemen lan prolapse porno banget dadi "panas".

Yen sampeyan ngucapake hal kasebut, sampeyan ngirim ancaman pati lan ancaman rudo pekso, ora masalah yen sampeyan wong lanang utawa cah wadon. Sampeyan njaluk marang paling paling paling nakal. Wong sing wedi banget bakal ngancam ancaman gedhé yen padha ngomong.

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki